Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1638146 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

mesela hangi oyuncular
Dorukhan, Necip, Vida.. Nkoudou da ara sıra tehlikeli hareketler yapıyor topu kazanmak icin.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu oyuncumuz kırmızı görmeliydi demek bizleri kötü Beşiktas' lı yapmaz arkadaşlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben karar ile alakalı yorumlarimı yazıyorum. Burada bu kararlar üzerinden komplo teorileri kurmuyorum senin gibi. Rıza hoca ne dedi? Tamam hakem kararlar verdi ama eksik kalmamalıydık dedi. Yani benim görüşüm değişmedi.

Peki sana soruyorum. Bugün olan pozisyonlar bizim aleyhimize olsa burada yine aynı şeyleri yazacak mıydın yoksa yine tff, mhk diye komplo teorileri mi yazacaktın?

Bir çizgin olsun gs,Beşiktaş maçında sana hakem bülentin yaptıklarını anlattım alt tarafı bir taç atışı dedin güldün dalga geçmeye kalktın bugün ki de alt tarafı bir taç atışı değil mi ? Yetmedi 2-3 defa N'koudou pozisyonu için kırmızı yazdın maç bitti halen buraya gelip foto attın ?

Ben hakemlerle ilgili bilgi paylaşınca ağlama,sızlama hakem deme diyorsun senin bugün hakem hakkında isyan etmen normal mi ? Kaldı ki bizim için olmaya bir şeyler üzerinde sivası korumak amaçlı yapıyorsun orası ayrı konu zaten.

Ortada bir komplo yok diğer takımların maçlarınıda izle gözünle izle normal diyorsan sıkıntı yok senide böyle meçzup kabul ederiz. fb,başakşehir geçen hafta ki karagümrük,gs maçlarından başla izlemeye...

bugün hakemlik bir şey yoktu.Cins kararları soruysan bize her hafta oluyor paşa maçında penaltı olmayan pozisyon alanya maçında penaltı oluyor.Maçları gözünle izlersen görebilirsin göz detayı önemli GÖZ.

Dorukhan, Necip, Vida.. Nkoudou da ara sıra tehlikeli hareketler yapıyor topu kazanmak icin.

Niye hoşuna gitmiyor mu ? Beşiktaşın oyuncuları hocası ses çıkartmasın öyle olsun istiyorsun demi ?

İnadına yapsılnar necip adamın bacağını eline versin az bile yapıyor josef ağız burun girsin.

Hoca sokup sokup çıkartsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir çizgin olsun gs,Beşiktaş maçında sana hakem bülentin yaptıklarını anlattım alt tarafı bir taç atışı dedin güldün dalga geçmeye kalktın bugün ki de alt tarafı bir taç atışı değil mi ? Yetmedi 2-3 defa N'koudou pozisyonu için kırmızı yazdın maç bitti halen buraya gelip foto attın ?

Ben hakemlerle ilgili bilgi paylaşınca ağlama,sızlama hakem deme diyorsun senin bugün hakem hakkında isyan etmen normal mi ? Kaldı ki bizim için olmaya bir şeyler üzerinde sivası korumak amaçlı yapıyorsun orası ayrı konu zaten.

Ortada bir komplo yok diğer takımların maçlarınıda izle gözünle izle normal diyorsan sıkıntı yok senide böyle meçzup kabul ederiz. fb,başakşehir geçen hafta ki karagümrük,gs maçlarından başla izlemeye...

bugün hakemlik bir şey yoktu.Cins kararları soruysan bize her hafta oluyor paşa maçında penaltı olmayan pozisyon alanya maçında penaltı oluyor.Maçları gözünle izlersen görebilirsin göz detayı önemli GÖZ.
Çok enteresan bir gün oluyor benim açımdan, çünkü Gülhan'ın haklı olduğunu düşünüyorum.

İlginç gerçekten:)

Çok enteresan bir gün oluyor benim açımdan, çünkü Gülhan'ın haklı olduğunu düşünüyorum.

İlginç gerçekten:)

kıyamet kopacak yakında korkuyorum.  :biggrinking:

Rıza konuşmadı sen hak veriyorsun 2020 şaşırtmaya devam ediyor.Hakkımızda hayırlısı.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bak anlatamadım galiba. Ben pozisyon üzerinden gidiyorum. Diyorum ki bu pozisyon kırmızı bana göre. Ama ben bunu mazeret olarak kabul etmiyorum. Evet ilk golde top çıktı gibi geldi bana. Çıkmamış kabul ediliyormuş arkadaşlar acıklamışlar zaten. Ben yanılmışım. Ama diyelim ki çiksaydı bile ben yine mazeret olarak kabul etmeyecektim. Ben sadece pozisyona göre fikrimi yazıyorum.
Hakem hakkında isyan etmiyorum. Kötü yönetti diyorum. Ve milyonuncu kez yazıyorum. Bu kararlar bizim aleyhimize olsa sen yıkıyordun buraları. Ama bak bir kere daha yazıyorum. Benim için hakem mazeret değil.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Arkadaşlar özür diliyorum hepinizden huzursuzluk yarattığım için. Ben sadece pozisyonları değerlendirdim kendimce. Ama aşırı fanatizm gözlerimize perde indirmemeli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bak anlatamadım galiba. Ben pozisyon üzerinden gidiyorum. Diyorum ki bu pozisyon kırmızı bana göre. Ama ben bunu mazeret olarak kabul etmiyorum. Evet ilk golde top çıktı gibi geldi bana. Çıkmamış kabul ediliyormuş arkadaşlar acıklamışlar zaten. Ben yanılmışım. Ama diyelim ki çiksaydı bile ben yine mazeret olarak kabul etmeyecektim. Ben sadece pozisyona göre fikrimi yazıyorum.
Hakem hakkında isyan etmiyorum. Kötü yönetti diyorum. Ve milyonuncu kez yazıyorum. Bu kararlar bizim aleyhimize olsa sen yıkıyordun buraları. Ama bak bir kere daha yazıyorum. Benim için hakem mazeret değil.
Hakem bugün kötü bir maç yönetmedi.

Aynı kararları bizim aleyhimize de verseydi, aynı şeyi söylerdim.

Kartına çok şık müracaat eden bir hakem değildi ve bu da maça keyif kattı.

Kendini attırmak için çok uğraşan ve dubaları tekmeleyen gerizekalı olmasaydı, kırmızı kart da göstermezdi bugün

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu iki pozisyon hakkında ne düşunüyorsunuz? Hakem olsanız ne kararlar verirdiniz?

Çevrimdışı mrred

Şimdi oturdum bütün hakem yorumcularını izledim.

Top çıkmış dedin yorumcular kanıt yok gol doğru dedi.

Pozisyon kırmızı dedin bütün yorumcular sarı kart yeterli dedi.

Üstüne yetmedi pozisyonlar rakip takım için olsaydı şimdi dediğimizin tam tersini söyleyeceğimizi iddia ederek hepimizi töhmet altında bıraktın.

Çok ilginç bir insansın. Geçen hafta burada haklı olarak hakemlere dikkat çeken birisiyle dalgaya geçiyordun.

Neyin peşindesin anlamış değilim.
Yahu çocuk kuralları yanlış biliyordur belki

Hemen niyet sorgulama işine neden giriyorsunuz ?

Yargıç mısınız anlamadım ?

The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

Arkadaşlar özür diliyorum hepinizden huzursuzluk yarattığım için. Ben sadece pozisyonları değerlendirdim kendimce. Ama aşırı fanatizm gözlerimize perde indirmemeli.
Kural sanırım tam olarak şu şekilde

rakibi yaralayıcı hareket kontrolsüz ise ve kaval kemiğine doğruysa ve ağırlığını vererek yapılıyorsa direkt kırmızı oluyor.

Burda kaval kemiğine değil biraz daha aşağıya geliyor ve aynı zamanda bunun videosunda nkodou hemen ayağını biraz aşağıya indiriyor yani ağırlığını tamamen vermiyor...

Kurala göre sarı kart doğru
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersini oynatmamamiz lazım , oynatmayalım ki degeri dusmesin hazir alıcısı varken , adamlar Ersini 2 mac izlese Bedava versek almazlar..

Bugun yine yakıyordu bizi ayaksız , bir kez boşa çıktı bir kez de iska geçti , bugün ve son 3 haftadır Gol yemediysek bunun sebebi takim halinde savunma yapmamızdir , takımda herkes birbirinin açığını kapatıyor ve yardıma geliyor , iste bu tamamıyla HOCA başarısıdır
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Egos

öyle özür ile kurtulamazsın, kayşakunini seç seppukuya hazırlan.

sergen yalçın da topu çıkmış olarak gördüğünü söyledi, ayrıca bir taç için bu kadar yaygara koparılmasını eleştirdi. önce o özür dilesin, ardından senin için bıçakları bilemeye başlarız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersini oynatmamamiz lazım , oynatmayalım ki degeri dusmesin hazir alıcısı varken , adamlar Ersini 2 mac izlese Bedava versek almazlar..

Bugun yine yakıyordu bizi ayaksız , bir kez boşa çıktı bir kez de iska geçti , bugün ve son 3 haftadır Gol yemediysek bunun sebebi takim halinde savunma yapmamızdir , takımda herkes birbirinin açığını kapatıyor ve yardıma geliyor , iste bu tamamıyla HOCA başarısıdır
Senin kaleci konusundaki siciline bakarsak, bu mesajları okudukça Ersin konusunda daha da umutlanıyorum. :)

Çok kritik bir topu kurtardı maçın başında, o golü yesek maç kabus gibi geçerdi.

Yan toplarda da hatasızdı. Pek çok meşhur kalecinin kronik sorunudur bu, ama bu çocuğun doğuştan gelen becerisi var bu konuda.

Biraz daha sabredersek, senelerce kaleci aramayız. Fenerbahçe (...) sabretti, 15 sene kafası rahat etti.

Kural sanırım tam olarak şu şekilde

rakibi yaralayıcı hareket kontrolsüz ise ve kaval kemiğine doğruysa ve ağırlığını vererek yapılıyorsa direkt kırmızı oluyor.

Burda kaval kemiğine değil biraz daha aşağıya geliyor ve aynı zamanda bunun videosunda nkodou hemen ayağını biraz aşağıya indiriyor yani ağırlığını tamamen vermiyor...

Kurala göre sarı kart doğru
Abi bugün çok dikkatimi çekti mac içinde Necip ve Atiba sürekli merkez stoper rolüne geçti

Top bizdeyken 3-5-2 , top rakipteyken 4-4-1-1 oynadık

Top bizdeyken Atiba ve Necip Merkez stopere geçtiler sürekli bazen atiba bazen de Necip ileri çıktı , Vida sol stoper , Velintonda sag stoper olarak oynadı

Top bize geçtiğinde bazen Atiba ileri çıktı , Necip merkez stopere geçti , bazende Necip ileri çıktı Atiba merkez stopere geçti bu benim baya dikkatimi çekti bu konuda senin görüşlerini çok merak ediyorum sen bu konuları epey irdeleyen birisin

Çevrimdışı mrred

Senin kaleci konusundaki siciline bakarsak, bu mesajları okudukça Ersin konusunda daha da umutlanıyorum. :)

Çok kritik bir topu kurtardı maçın başında, o golü yesek maç kabus gibi geçerdi.

Yan toplarda da hatasızdı. Pek çok meşhur kalecinin kronik sorunudur bu, ama bu çocuğun doğuştan gelen becerisi var bu konuda.

Biraz daha sabredersek, senelerce kaleci aramayız. Fenerbahçe ayıya sabretti, 15 sene kafası rahat etti.

İlla takılcan çocuğa sen de he

Biz de avcı da yanıldık ne yani :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abi bugün çok dikkatimi çekti mac içinde Necip ve Atiba sürekli merkez stoper rolüne geçti

Top bizdeyken 3-5-2 , top rakipteyken 4-4-1-1 oynadık

Top bizdeyken Atiba ve Necip Merkez stopere geçtiler sürekli bazen atiba bazen de Necip ileri çıktı , Vida sol stoper , Velintonda sag stoper olarak oynadı

Top bize geçtiğinde bazen Atiba ileri çıktı , Necip merkez stopere geçti , bazende Necip ileri çıktı Atiba merkez stopere geçti bu benim baya dikkatimi çekti bu konuda senin görüşlerini çok merak ediyorum sen bu konuları epey irdeleyen birisin
Evet o benim de dikkatimi çekti. Necip bir ara 3 lünün sağında falandı sonra soluna geçti sonra ortasına geçti.

10 - 15 dakka öyle oynadık. Bütün maç öyle mi oynadık mı dikkat etmedim bir kez daha bakayım

Bu arada maçın tekrarı beinsport 2 de gece 12 de veriliyor

(...)
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Bu iki pozisyon hakkında ne düşunüyorsunuz? Hakem olsanız ne kararlar verirdiniz?
üstteki sarı alttaki kırmızı, nkoudou arkadan geliyor gibi

vardan dönmedi ama doğru karar demek ki

bide açılar yanıltıyor biraz
bipbipbupbup

Biraz daha sabredersek, senelerce kaleci aramayız. Fenerbahçe (...) sabretti, 15 sene kafası rahat etti.

Ersinden net olmaz abi boşuna hayal kurmayalım

Yumurtlamadigi mac yok masaAllah , bugünde 1 kez boşa çıktı bir kez de iska geçti yiyorduk da Welinton kendini rakibin ve topun önüne attı da yırttık dakika da çok kritikti , yeseydik çıkaramazdik

Ayagi olmayan kaleci çok sikinti , keza Yan topunun da iyi olmadığını düşünüyorum , Ersin de Utku da Boyu uzun olmasına rağmen Yan toplari zayıf kaleciler , topa cikmaya korkuyorlar

Ama ben sirf ayagi için Utkuyu tercih ederim , Erisnin her mac rakibe gidip tehlikeli bir kontraya dönüşen rakip ataklarını izlemekten Kalbime ağrılar giriyor , TolGEA ya rahmet okutur Ersin ayak konusunda , Dejavu yaşıyoruz yemin ederim

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu forumu stad günlerinden sonra belki 2-3 yıl takip etmedim. Ama bu arkadaşı görünce aklıma direkt Boyko geldi fena patladım