Senin kaleci konusundaki siciline bakarsak, bu mesajları okudukça Ersin konusunda daha da umutlanıyorum. 
Çok kritik bir topu kurtardı maçın başında, o golü yesek maç kabus gibi geçerdi.
Yan toplarda da hatasızdı. Pek çok meşhur kalecinin kronik sorunudur bu, ama bu çocuğun doğuştan gelen becerisi var bu konuda.
Biraz daha sabredersek, senelerce kaleci aramayız. Fenerbahçe (...) sabretti, 15 sene kafası rahat etti.
Ersinden net olmaz abi boşuna hayal kurmayalım
Yumurtlamadigi mac yok masaAllah , bugünde 1 kez boşa çıktı bir kez de iska geçti yiyorduk da Welinton kendini rakibin ve topun önüne attı da yırttık dakika da çok kritikti , yeseydik çıkaramazdik
Ayagi olmayan kaleci çok sikinti , keza Yan topunun da iyi olmadığını düşünüyorum , Ersin de Utku da Boyu uzun olmasına rağmen Yan toplari zayıf kaleciler , topa cikmaya korkuyorlar
Ama ben sirf ayagi için Utkuyu tercih ederim , Erisnin her mac rakibe gidip tehlikeli bir kontraya dönüşen rakip ataklarını izlemekten Kalbime ağrılar giriyor , TolGEA ya rahmet okutur Ersin ayak konusunda , Dejavu yaşıyoruz yemin ederim