2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854957 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Akil Emre

Aynen katılıyorum. Alemin safı biziz. Vergi ödüyoruz , gs saray ziyareti sonrası vergi borçları siliniyor. Şu kulübün hakkını savunan hiçmi kimse çıkmaz be arkadaş. Millet şikede bile kulübünü sahipsiz bırakmıyor. Devlete verilen arazileri bağıra çağıra geri alıyor. Bizim vur enseye ekmeği al..
Bu parayı geri alma şansımız olmadığı aşikar, umarım yöneticilerimiz ayrılırken faiziyle bu parayı klupten almazlar

Çevrimdışı levitate

Gerçekten delirmemek içten değil.

bkz. bişeyi gösterip bişeylere razı etmek

akıl alır gibi değil koita kim ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı haluk.m

Bu haberin gerçeği yansıttığını sanmıyorum, muhtemelen hedef şaşırtma  :ebebe:

Gerçek olsa taraftarı bırakın Sergen Hoca bile isyan eder.  :alala:

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1302358103875256321

e daha kötü
takima bak ufff
Ersin-Ahmet Oguz-Welinton-Roco-Nsakala-Jhonson-Mensah-Oguzhan-Tore-Nkoudou-Koita
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

takima bak ufff
Ersin-Ahmet Oguz-Welinton-Roco-Nsakala-Jhonson-Mensah-Oguzhan-Tore-Nkoudou-Koita
all star
bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Abuş keşke sağlıklı olsaydı. Abuş bu ligin hatası resmen. Tam bi çılgın.

Aboubakar iyidir hoştur da öyle ligin içinden geçer ligin bug'ı falan.. Biraz abartı değil mi? Şimdi baktım ligte 27 maçta 12 gol atmış. Ligin ilk devresi çok fazla süre alamamış ama sadece 3 golü var. Sağlıklı Aboubakar bence ortalamanın biraz üstü golcüdür. Dahası yok. Geldiği ilk dönem de bu nasıl golcü eleştirileri çoktu. Napoliye attığı ilk gol resmen evliyaların, ak sakallı dedelerin Napoli kalecisini ittirip düşürmesiyle gelmişti. Devre arası Afrika kupasına gidene kadar yokları oynuyodu. O sene şampiyon olamasak Negredo muamelesi görürdü.  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

takima bak ufff

dream team.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Alper1903

bu ne ya çöpten harikalar yarattı haberlerini fazla mı kaçırmışlar onu mu denemeye çalışıyorlar nasıl isimler bunlar ya  :s20:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

takima bak ufff
El Galacticos
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı haluk.m

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302364875721789440

Bu nasıl liste ? 

Adı geçen oyuncular birbirinin ikamesi değil, üstelik maliyetleri arasında da büyük fark var. 

Amacımız ucuza oyuncu oynatmak ise niye Kalinic peşinde koşuyoruz.

Amacımız iyi bir forvet almak ise niye alternatif listeye Koita ve sakatlık riski yüksek Aboubakar'ı yazıyoruz. 

Bir arada Akpom için 2.5m € verecektik. Para var mı, yok mu ?  kendileri de ne yaptıklarının farkında değil. 

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302364875721789440

Bu nasıl liste ? 

Adı geçen oyuncular birbirinin ikamesi değil, üstelik maliyetleri arasında da büyük fark var. 

Amacımız ucuza oyuncu oynatmak ise niye Kalinic peşinde koşuyoruz.

Amacımız iyi bir forvet almak ise niye alternatif listeye Koita ve sakatlık riski yüksek Aboubakar'ı yazıyoruz. 

Bir arada Akpom için 2.5m € verecektik. Para var mı, yok mu ?  kendileri de ne yaptıklarının farkında değil.
Koita nedir ya valla bitsin şu dönem

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

https://twitter.com/ilkecancanoglu/status/1302366270889824257

İçimizi karartma @MUSTAFA_  sabah sabah :)

Kırkyılın başı mutlu bir güne uyandık foruma girdim modum düştü hemen  :dry:

Şöyle bir haber var bizden çok fenere yaradı ama  :ebebe:

Süper Lig’in istediği oldu! Yapılandırma uzatıldı

Beşiktaş’ın talebini, Bakan Albayrak onayladı. 5 senelik yapılandırma anlaşması, 2’si geri ödemesiz 12 yıla yükseltildi. Fenerbahçe de imza atacak ve oyunculara lisans çıkaracak.

https://skor.sozcu.com.tr/2020/09/06/super-ligin-istedigi-oldu-yapilandirma-uzatildi-1526514/?fbclid=IwAR2F7I3S-0rl1N_Yh255rcSF9sypMKRzAMw4I496qr8B7Xv46H-guxb9Eo0

Çevrimdışı ONUR KOLCU

700 bin Euro neden veriyor ya bu yönetimden cacık olmaz

Beşiktaş, Enzo Roco ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Enzo Roco’ya fesih ücreti olan 700 Bin Euro 3 taksitle ödenecek.
-Sercan Dikme

700 bin Euro neden veriyor ya bu yönetimden cacık olmaz

Oyuncu göndermek için üstüne para veriyoruz bu paralar 30 milyon € yansımıyordur inşallah  :ebebe:

Çevrimdışı ankarakartal06

Yemin ediyorum bu yönetime gram güvenmiyorum. Hiç bir plan program yok