2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855555 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1302514556216934400

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1302517715614269441

Yılan hikayesi gibi ya sercan dikme sallıyor ya yılan hikayesi.

Hoca kal demiş yönetim kal demiş oyuncu gitmek istemiş oyuncu kalmak istemiş buneymiş be...

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş, Enzo Roco ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Enzo Roco’ya fesih ücreti olan 700 Bin Euro 3 taksitle ödenecek.
-Sercan Dikme

dün gece trtspor muhabiri sergen roconun kalmasını istiyor die haber yapıyordu :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

dün gece trtspor muhabiri sergen roconun kalmasını istiyor die haber yapıyordu :kop:

bunların da ne dedeği belli değil abi alkolik mi çıkıyorlar yayına belli değil.. :)

Bence dün salladılar bugün fesih olunca çeviriyorlar uyduruyorlar bir şeyler dün ki açıklamalar ile bağlamak adına :)

Bir gerçek var ki roco gitti.

yaw beyler bırakın bu lobi dış mihraklar filan laflarını

Doğru böyle bir şey yoktu demi lobi,fikstür oyunu vs ülke de her şey dört dörtlükken nasıl olurda ligimiz de hülle olur bir an gaflete düştüm  :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdide roco istemiyormuş. :) İstemiyorsa istifa etsin abi niye para veriyoruz. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Roco mirin Douglas ve lens gitmeden düzen kuramayız

Çevrimdışı Arthur Dayne

yaw beyler bırakın bu lobi dış mihraklar filan laflarını
:)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sözleşme süresi uzun olan oynamıyor. Kısa olan iyi oynuyor uzatmıyor nasıl işler bu işler

Çevrimdışı tangaz

Doğru böyle bir şey yoktu demi lobi,fikstür oyunu vs ülke de her şey dört dörtlükken nasıl olurda ligimiz de hülle olur bir an gaflete düştüm  :ebebe:

bizim roco aradaki farkı almış işte karagümrükten alacağı maaşı bize tamamlatmış ama ne hikmetse fenerinkiler 5 kuruş almadan hatta içerdeki alacaklarını bırakıyorlar dürümcü  5 milyon yuro  gelecek maaşından kuruş almadıgı gibi içerdeki alacaklarınıda bırakmış yersen tabii. ve tabii lobi hile hülle filan yok hı hı

+vida.Maaş bütçesini sömürüyor.

Sözleşme süresi uzun olan oynamıyor. Kısa olan iyi oynuyor uzatmıyor nasıl işler bu işler

Nasıl bir tarikatın içine düştük hayır madem gitmek istiyor neden üstüne para veriyoruz gitmek istiyorda karagümrüğe mi gitmek mi istiyor ?

Bizden aldığı parayı orda alabilecek mi ?

Gitmek istemeyen adam bir anda neden gitmek istemeye başladı ?

Var bu işte birşey...

Çevrimdışı tangaz

Şimdide roco istemiyormuş. :) İstemiyorsa istifa etsin abi niye para veriyoruz. :)

he walla istifa eden bize tazminat ödemeli zor durumda kaldık hazırlıksız yakalandk  :D

Çevrimdışı tangaz

:)

henüz çok gençsin bu ve benzeri olayları yaşaya yaşaya göre göre ve süreç içerisinde ohaa falan olup kafayı yemezsen adam az bile diyormuş diyeceksin :tabe:

Çevrimdışı tangaz

+boyd+enkudu+vida

Çevrimdışı bjk4ever

Orta cizgi de girdi haberi. Roco 15% indirim kabul etmis, yetmemis.
Sonradan kal denmis, ama Roco psikolojik olarak iyi olmadigi icin gitmek istemis.

Hakli da adam. Sen adamin ustune 2 stoper getir, hic sans verme, anlas, ondan sonra 2 mac sonra tutmayi dene.
Ustelik adam hic zorunda olmamasina ragmen 15% indirim yapmis. Daha once Buragin da indirim yaptigi aciklanmisti, ama yonetim
fesih etmek istemis.

Daha once de yazdigim gibi, yonetim bu indirim gorusmelerini dilenci gibi teke tek yapip absurt indirimler isteyecegine kollektif olarak yapip
makul bir 15-20%'lik indirim istese cok daha basarili olurdu. Eminim kollektif baskiyla da bircok oyuncu indirime yanasirdi.

Acikcasi bu Roco muhabbetinden sonra ben iyi niyet falan aramiyorum.
Fikret Orman paralar nerede diye soruluyor ya, bence asil mevcut yonetime sorulmali bu.
Elinde sozlesmesini fesih etmedigin Roco, Mirin, Vida ve ustune Welinton dururken yangindan mal kacirir
gibi Montero'yu getirirsen, ustelik limit ve yabanci kontenjani agzina kadar doluyken ve o oyuncuya maasinin
3 kati maas verirsen ben artik bunda iyi niyet arayamam.

Roco'nun kalma muhabbetinden de anliyoruz ki Montero transferine Sergen de onay vermemis, ama almislar.
Fikret Orman paralar nerede'ciler bakalim simdi de malum soruyu soracak mi, yoksa gecistirmeye calisacak mi?

Geçen sezon %15 indirim yapmış kabul olmuş bir daha indirim istenmemiş...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nasıl bir tarikatın içine düştük hayır madem gitmek istiyor neden üstüne para veriyoruz gitmek istiyorda karagümrüğe mi gitmek mi istiyor ?

Bizden aldığı parayı orda alabilecek mi ?

Gitmek istemeyen adam bir anda neden gitmek istemeye başladı ?

Var bu işte birşey...

700 bizden alacak 500 de ordan 1200 e tamamlayacak güzel plan

700 bizden alacak 500 de ordan 1200 e tamamlayacak güzel plan

Bu 1 senelik ya sonra ki diğer seneler ne yapacak :)

500 bin € veremez karagümrük 250 bin € oynasın artık sonra ki senelerde :)

Çevrimdışı tangaz

Orta cizgi de girdi haberi. Roco 15% indirim kabul etmis, yetmemis.
Sonradan kal denmis, ama Roco psikolojik olarak iyi olmadigi icin gitmek istemis.

Hakli da adam. Sen adamin ustune 2 stoper getir, hic sans verme, anlas, ondan sonra 2 mac sonra tutmayi dene.
Ustelik adam hic zorunda olmamasina ragmen 15% indirim yapmis. Daha once Buragin da indirim yaptigi aciklanmisti, ama yonetim
fesih etmek istemis.

Daha once de yazdigim gibi, yonetim bu indirim gorusmelerini dilenci gibi teke tek yapip absurt indirimler isteyecegine kollektif olarak yapip
makul bir 15-20%'lik indirim istese cok daha basarili olurdu. Eminim kollektif baskiyla da bircok oyuncu indirime yanasirdi.

Acikcasi bu Roco muhabbetinden sonra ben iyi niyet falan aramiyorum.
Fikret Orman paralar nerede diye soruluyor ya, bence asil mevcut yonetime sorulmali bu.
Elinde sozlesmesini fesih etmedigin Roco, Mirin, Vida ve ustune Welinton dururken yangindan mal kacirir
gibi Montero'yu getirirsen, ustelik limit ve yabanci kontenjani agzina kadar doluyken ve o oyuncuya maasinin
3 kati maas verirsen ben artik bunda iyi niyet arayamam.

Roco'nun kalma muhabbetinden de anliyoruz ki Montero transferine Sergen de onay vermemis, ama almislar.
Fikret Orman paralar nerede'ciler bakalim simdi de malum soruyu soracak mi, yoksa gecistirmeye calisacak mi?

fikret orman senmisin :evillol:

Bu arada oyuncuya harici 700 bin € verilmemiş eski alacakları varmış 700 bin € o ödenmiş.Bonservisi eline verilmiş..

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302513472958332928

Çevrimdışı tangaz

Bu arada oyuncuya harici 700 bin € verilmemiş eski alacakları varmış 700 bin € o ödenmiş.Bonservisi eline verilmiş..

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302513472958332928

ben öyle anlamadım içerdeki alacaklarından %15 indirim yapmış üstüne de 700bin fesih bedeli almış

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Az önce portegiz hırvat macin özetini izledim, biz bu vidayi  istesekde iyi paraya satamayiz, birde bukadar maaşi kolay kolay kimse vermez.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Az önce portegiz hırvat macin özetini izledim, biz bu vidayi  istesekde iyi paraya satamayiz, birde bukadar maaşi kolay kolay kimse vermez.

bu paraları arap yarımadası ya da çin dışında kimse vermez hatta epl.de bile bu kadarını alamaz bizdeki maaşa ulaşması için ingilizlerin 7 milyon yuroya çıkması lazım ki hiç sanmıyorum