2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855460 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Öyle bir şey de yok.

Biri 850 alıyor, öteki 1.5.

Üstelik 1.5 alanın sözleşmesi bu sene bitiyor, öteki ile 3 senelik imzalandı

war.

1,5 da imza parası aldı onu neden yıllara paylaştırmıyorsun? 1,5 alan tek sene mi duruyor 3 senedir burda malyeti 6 milyon yapar böl 3e 2 milyon işte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kimse bizim kötü takım olduğumuzu söylemiyor. Herkes takımın şampiyonluk için yetersiz kalacağını düşünüyor. Uzun maratonda bu kadronun dayanması imkansız  :tabe:

Fb karşısına çıkmaktan korkanlar için 2 takım arasında kıyaslama yaptım sadece.

Bazen burada yazılanları okuyunca premier ligde oynayacağımızı düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 22:20:39 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dembanın durumla abuş farklı yahu demba kırık sonrası dönüştü abuş ise kronik bi durum

Abuş keşke sağlıklı olsaydı. Abuş bu ligin hatası resmen. Tam bi çılgın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

FB karşısına çıkmaktan korkanlar için 2 takım arasında kıyaslama yaptım sadece.

Bazen burada yazılanları okuyunca premier ligde oynayacağımızı düşünüyorum.
İki takım birbiriyle oynamadan kıyaslama yapmak yanlış olur. Beşiktaş'ın iyi olmasını istiyor herkes. Yarın lig başlayınca hatalar görmektense şimdiden eleştiriliyor. Ayrıca planlama ve takım iskeleti oluşturma konusunda da kötüyüz. Ayrıca bizim lige bakıp kadro kurmamız lazım. Böyle yaparsak yerimizde sayarız. En iyisi olmaya çalışmamız lazım, vasat değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İki takım birbiriyle oynamadan kıyaslama yapmak yanlış olur. Beşiktaş'ın iyi olmasını istiyor herkes. Yarın lig başlayınca hatalar görmektense şimdiden eleştiriliyor. Ayrıca planlama ve takım iskeleti oluşturma konusunda da kötüyüz. Ayrıca bizim lige bakıp kadro kurmamız lazım. Böyle yaparsak yerimizde sayarız. En iyisi olmaya çalışmamız lazım, vasat değil.

İyi olmasını istemekle her şey e bi düdük takmak ayrı. Bizde eleştiri yapıyoruz bazıları kin kusuyor.

Kinlenme durumu ve sürekli kişi bazında kıyasa dönünce olaylar farklı yere gidiyor.

Geçmişte herkesin aynı tepkiyi verdiği zamanlarda bu takım 2 sene süpürdü.

Fabri 2 yıl oynamayan adam.
Beck sıradan Anadolu oyuncusu
Tosic vasat Anadolu topçusu
Marcelo küme düşmüş takımdan vasat adam.
Adriano Barça da forma giyemeyen yaşı gelmiş kadayıf olmuş adam.
Gökhan Gönül yaşlı müzmin sakat.
Atiba iyi olsa Avrupa beleşe bırakır mı vasat adam.
Talisca mevkisiz koşmayan iyi olsa Benfica neden bıraksın. Burası yetiştirme yurdumu.
Babel sorumsuz hiç bir yerde dikiş tutmayan sorumsuz asalak. Cacık olmaz.
Demba kronik sakat
Gomez diz kapak bitmiş o adam yürüyemez bile 2 yıldır gol atmayan adam. Vs vs aklıma gelirse yazarım.

Mesele eleştirmek değil herşeyi bilmek. Herkes her şeyi biliyor sorun bu

Çevrimdışı tuncaboylu

war.

1,5 da imza parası aldı onu neden yıllara paylaştırmıyorsun? 1,5 alan tek sene mi duruyor 3 senedir burda malyeti 6 milyon yapar böl 3e 2 milyon işte
Maaş ile imza parası ayrı şeyler, adam almış bitmiş.

Welinton'a verilen bonservisi de sayalım o zaman

Çevrimdışı haluk.m

İyi olmasını istemekle her şey e bi düdük takmak ayrı. Bizde eleştiri yapıyoruz bazıları kin kusuyor.

Kinlenme durumu ve sürekli kişi bazında kıyasa dönünce olaylar farklı yere gidiyor.

Talisca mevkisiz koşmayan iyi olsa Benfica neden bıraksın. Burası yetiştirme yurdumu.
Demba kronik sakat
Gomez diz kapak bitmiş o adam yürüyemez bile 2 yıldır gol atmayan adam. Vs vs aklıma gelirse yazarım.

Bunların hepsini toplayın forum ortaya çıkıyor, hiç kimse bu oyuncuların hepsini eleştirmemiştir.

1-2 Eleştiri okuduktan sonra herkes kendi gibi düşünmeyeni suçluyor.    Siz de Anadolu topçusu eleştirisi yaparken bu kadar kin kus'manız saçma ?

Forumda öyle bir grup oldu ki onlar eleştirince biliyor, başkası eleştirince saçmalıyor.

Herkes açsın yazdıklarına baksın, sabah başkasına kızan öğleden sonra aynı şeyden yakınıyor..  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demba kronik sakat

Bence sana öyle geliyor. Herkes fikrini yazıyor. Kimse her şeyi bilemez ama her şey hakkında bir fikri olabilir. Sen katılırsın veya katılmazsın ama saygı duymak zorundasın. Katılmadığın bir konu olursa da saygı çerçevesinde eleştirini yaparsın.

Beşiktaş şu an önemli bir dönemeçte. Yapılan hatalar geleceğimizi etkileme potansiyeline sahip. Kadrodan bir yeniden yapılanma var. Şu ana kadar yapılan bazı transferler iyi performans vermemiş ve gelecek için de düzelecekmiş gibi görünmüyor. Bunun üstüne yönetim bazında bazıları doğru olsa da saçma sapan açıklamalar geliyor. Ekonomik olarak her geçen gün kan kaybediyoruz. Borcumuz başımızı aşmış. Şu an iflas durumundayız. Bu şartlar altında bırak da eleştiriler olsun. Eleştiri olmaması saçma olur  :tabe: Ayrıca merak etme yarın takım iyi olunca herkes iyi olur. İstenilen olabilecek en iyi Beşiktaş'ı izlemek. Kimse garezine eleştirmiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Maaş ile imza parası ayrı şeyler, adam almış bitmiş.

Welinton'a verilen bonservisi de sayalım o zaman

dilediğini sayabilirsin roco yılda 2 milyon ortalama para kazanmıştır bizde ve yediğimiz kazık çok büyüktür :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer de isimler bile bıçak gibi kesildi kötü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

transfer de isimler bile bıçak gibi kesildi kötü.
Kimse ne yaptığımızı bilmiyor. Paylaştıkları çoğu haber eski. Basın en az 2 hafta geriden geliyor bence.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Welinton 3.cü stoper olsun montero doğru transfer.

Roco,Mirin,Vida gitsin yerine 1 stoper daha gelsin yeterli olması gereken bu.

Yabancı stoper       -       Montero.
Welinton                -       Alpay

gibi bir şey yapılabilir.

Transfer döneminde en uğraştığımız ve en çok maliyete girdiğimiz adam 3. stoper oldu.

3. stoper Welinton yerine Roco olsa, ne zararı olurdu? Pazarlıkla maaşı da çok rahat Welinton seviyesine indirilebilirdi.

Üstelik elimizde takasta kullanılabilecek Fatih Aksoy ve Ahmet Gülay da olurdu.

Vida'nın maaşı da indirilirdi, Mirin gönderilirdi.

Vida - Montero
Roco - Alpay

gayet yeterli olurdu.

Sırf Montero'yu alıp Mirin'in göndererek çözebileceğimiz sorunu, 3 stoper alıp 3 tane göndermeye çalışarak kördüğüm ettik.

En baştan beri eleştirdiğim nokta bu işte. Kervan yolda düzülür diye bir yola giriyorlar, sonra onun çıkmaz sokak olduğunu görüyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimse ne yaptığımızı bilmiyor. Paylaştıkları çoğu haber eski. Basın en az 2 hafta geriden geliyor bence.
Başkan kimse gitmeden adam almayacağını açıkça söyledi, kimse de gitmedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan kimse gitmeden adam almayacağını açıkça söyledi, kimse de gitmedi.

Sergen Yalçın'ın dünkü açıklaması da her şeyi gösterdi bence. 2-3 haftaya hazır oluruz dedi. Transfer döneminin son günlerini bekliyoruz yine. Akşam pazarında zar atacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer döneminde en uğraştığımız ve en çok maliyete girdiğimiz adam 3. stoper oldu.

3. stoper Welinton yerine Roco olsa, ne zararı olurdu? Pazarlıkla maaşı da çok rahat Welinton seviyesine indirilebilirdi.

Üstelik elimizde takasta kullanılabilecek Fatih Aksoy ve Ahmet Gülay da olurdu.

Vida'nın maaşı da indirilirdi, Mirin gönderilirdi.

Vida - Montero
Roco - Alpay

gayet yeterli olurdu.

Sırf Montero'yu alıp Mirin'in göndererek çözebileceğimiz sorunu, 3 stoper alıp 3 tane göndermeye çalışarak kördüğüm ettik.

En baştan beri eleştirdiğim nokta bu işte. Kervan yolda düzülür diye bir yola giriyorlar, sonra onun çıkmaz sokak olduğunu görüyorlar.

roco 1.8 alıyor diye biliyorum ben indirime yanaşmıyor diye biliyorum git bonservisini eline verelim demişiz onuda kabul etmiyor şimdi.

@MUSTAFA_ da vardı güncel maaşlar.Oyuncular yüksek maaş aldıkları için sıkıntıya düştük zaten gitseler her şey daha da kolaylaşırdı elimizi kolumuzu bağlayan bu oldu.

300 bin € harcama limiti varmış bonservis mi verirsin oyuncuya maaş mı verirsin bu parayla iyileştirmeme mi yaparsın imkansız el mahkum satacağız göndereceğiz birilerini ama kiralık ama yarı maaşını ödeyeceğiz yoksa transfer hayal..

Sergen Yalçın'ın dünkü açıklaması da her şeyi gösterdi bence. 2-3 haftaya hazır oluruz dedi. Transfer döneminin son günlerini bekliyoruz yine. Akşam pazarında zar atacağız.

Bakalım hoca basın toplantısın da neler söyleyecek mutlaka transfler ile ilgili de konuşacaktır konuşmalıdır...

Çevrimdışı haluk.m

Diaby'yi tekrar kiralayalım, üstelik hoca ve ligi biliyor. Daha iyisine de zar atmamış olurlar..  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

roco 1.8 alıyor diye biliyorum ben indirime yanaşmıyor diye biliyorum git bonservisini eline verelim demişiz onuda kabul etmiyor şimdi.

@MUSTAFA_ da vardı güncel maaşlar.Oyuncular yüksek maaş aldıkları için sıkıntıya düştük zaten gitseler her şey daha da kolaylaşırdı elimizi kolumuzu bağlayan bu oldu.

300 bin € harcama limiti varmış bonservis mi verirsin oyuncuya maaş mı verirsin bu parayla iyileştirmeme mi yaparsın imkansız el mahkum satacağız göndereceğiz birilerini ama kiralık ama yarı maaşını ödeyeceğiz yoksa transfer hayal..
Roco'nun maaşı da her gün artıyor.

1.5 alıyor adam. Kaldı ki son senesi.

Sözleşmesini uzatma teklifi yapsan ve Welinton'a önerdiğin 850 x 3 desen, daha kağıdı masaya koymadan imzalar.

Reel anlamda Welinton'un maaşı Roco'dan fazla.

Roco'nun maaşı da her gün artıyor.

1.5 alıyor adam. Kaldı ki son senesi.

Sözleşmesini uzatma teklifi yapsan ve Welinton'a önerdiğin 850 x 3 desen, daha kağıdı masaya koymadan imzalar.

Reel anlamda Welinton'un maaşı Roco'dan fazla.

TAm ne rakamı bilmiyorum 1.8 diye biliyorum 1.5 da olabilir.

Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış roco da bizim seviye de oyuncu dğeil ki 3 sene tekrardan 1 milyon € dan maaş ödemek enaylik olur.

Kurtulmamız gerekiyor bu oyunculardan.

Çevrimdışı tangaz

TAm ne rakamı bilmiyorum 1.8 diye biliyorum 1.5 da olabilir.

Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış roco da bizim seviye de oyuncu dğeil ki 3 sene tekrardan 1 milyon € dan maaş ödemek enaylik olur.

Kurtulmamız gerekiyor bu oyunculardan.

aslında doğru biliyorsun ya da doğruya daha yakın biliyorsun roco 1,5da imza parasını cebine koydu bons değil kira değil adamın cebine girdi o para yıllara bölersen maaşı 2 milyon ediyor ve dediğin gibi adamdan kurtulmaya bu kadar yaklaşmışken tekrar kontrat uzatmak büyük hata olur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Oto boka twit atan saygıdeğer yöneticilerimiz şu vergi konusunda bizleri aydınlaltırlarsa seviniriz.
Film tavsiyesi özlü söz paylaşmakla olmuyor sadece.

Çevrimiçi gokhans

Oto boka twit atan saygıdeğer yöneticilerimiz şu vergi konusunda bizleri aydınlaltırlarsa seviniriz.
Film tavsiyesi özlü söz paylaşmakla olmuyor sadece.

Aynen katılıyorum. Alemin safı biziz. Vergi ödüyoruz , gs saray ziyareti sonrası vergi borçları siliniyor. Şu kulübün hakkını savunan hiçmi kimse çıkmaz be arkadaş. Millet şikede bile kulübünü sahipsiz bırakmıyor. Devlete verilen arazileri bağıra çağıra geri alıyor. Bizim vur enseye ekmeği al..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

Aynen katılıyorum. Alemin safı biziz. Vergi ödüyoruz , gs saray ziyareti sonrası vergi borçları siliniyor. Şu kulübün hakkını savunan hiçmi kimse çıkmaz be arkadaş. Millet şikede bile kulübünü sahipsiz bırakmıyor. Devlete verilen arazileri bağıra çağıra geri alıyor. Bizim vur enseye ekmeği al..

ağlamayın sonra adınız eziğe çıkar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★