2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855593 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kafa toplarında 1 tık iyi Vida-Montero'dan. Velhasıl eldeki hiçbir stoper bizim için yeterli değil, fena bir tandem kurduk. Welinton oynatır Sergen hoca, efsaneyim diyorsa delikanlı olsun yollasın, ya da kenarda oturtsun göreyim.

Efsane adam yiğitliğe bok sürdürmeyecem diye takımını kestane yapmaz.
Vida'yı gönderip yerine iyi birini alamaz ve Welinton'u kenarda oturtmazsak bu sezon her maç 1-0 geride yada 1 kişi eksik başlarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Şenol hocanın kaçan şampiyonluklarla alakalı olarak, geç yapılan transferler yüzünden ilk yarıda yaşanan puan kayıpları yüzünden başarısız olunduğunu söylüyordu, pek değişen birşey yaşamıyoruz aynı filmi her sene izlemek enterasan, umarım bu sezon şağkadan tavşan çıkar

Çevrimdışı Erman1903

Vida'yı gönderip yerine iyi birini alamaz ve Welinton'u kenarda oturtmazsak bu sezon her maç 1-0 geride yada 1 kişi eksik başlarız.

İyi adamı Welinton-Montero yerine alacaktık. Ya da oraya mesela sol Stoper Erdi Dikmen alacaktın yerli, Arsenal den canavar Mavropanos falan kiralayacaktın. Vida gittiğinde yerine tecrübeli baba bir adam koyardin 3 tane düzgün stoperin olurdu. Roco-Mirin den biri gidince diğerini 4. Stoper yapardın. İkisini birden yollasan bir yerli daha koyardın falan 4 numaraya. Samet Akaydın, Ahmet Gürleyen vb. Fatih Aksoyu tutarsın rotasyonda hiç para yoksa.

Bu şekil bir şeyler yapsan akıllıca olurdu, biz her zamanki gibi plansız hareket ettik. Sezon başlamasına kısacık vakit kala elimizde 5 tane seviyemizin altında yabancı stoperle kaldık iş bilmezler gibi.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 21:19:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi adamı Welinton-Montero yerine alacaktık. Ya da oraya mesela sol Stoper Erdi Dikmen alacaktın yerli, Arsenal den canavar Mavropanos falan kiralayacaktın. Vida gittiğinde yerine tecrübeli baba bir adam koyardin 3 tane düzgün stoperin olurdu. Roco-Mirin den biri gidince diğerini 4. Stoper yapardın. İkisini birden yollasan bir yerli daha koyardın falan Semih Akaydın, Ahmet Gürleyen vb.

Bu şekil bir şeyler yapsan akıllıca olurdu, biz her zamanki gibi plansız hareket ettik. Sezon başlamasına kısacık vakit kala elimizde 5 tane seviyemizin altında yabancı stoperle kaldık iş bilmezler gibi.
Plansızlık paçalarımızdan o kadar çok akıyor ki biz ne desek boş. Listede Welinton dışında oyuncu yoktu büyük ihtimalle. Böyle bir listeden ancak böyle oyuncular çıkar. Mevcut yönetim gidince de yeni gelen yönetim mevcut stoperleri göndermeye uğraşacak. O kadar saçma işler yapıyorlar ki Fikret Orman'ı mumla arayacağız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Plansızlık paçalarımızdan o kadar çok akıyor ki biz ne desek boş. Listede Welinton dışında oyuncu yoktu büyük ihtimalle. Böyle bir listeden ancak böyle oyuncular çıkar. Mevcut yönetim gidince de yeni gelen yönetim mevcut stoperleri göndermeye uğraşacak. O kadar saçma işler yapıyorlar ki Fikret Orman'ı mumla arayacağız.

Fikret Orman konusunda çok bir şey diyemiyorum kızgınım ama ilk dönemlerinde iyiydi en azından. Şu anki ekip müthiş beceriksiz.

Transferde tek olumlu hareket Atakan'ın F/P transferi, o da normalde bu seviyenin adamı değil ama diğerlerinin yanında pırlanta. Allah'dan limit var diyorum ben, yoksa geleceğimizi yakarlardı. Şimdiden yaptılar bunu orası da ayrı mesele ya neyse. Önümüzdeki 2-3 sezonu çöpe attılar saçma hamlelerle.

Transfer yönetimi ve Scouting ile ilgili notunu aylar önce adamlar piyasaya düşmeden verdim: 0

Ahmet Gülayın peşkeş çekilmesi, Alanya ıskartalarının vizyonumuz olması ve adamları hırslandırıp bize rakip ettikleri için ne yönetimi ne de Sergen ve ekibini ömrüm boyunca affetmeyeceğim.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 17:28:31 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman konusunda çok bir şey diyemiyorum kızgınım ama ilk dönemlerinde iyiydi en azından. Şu anki ekip müthiş beceriksiz.

Transferde tek olumlu hareket Atakan'ın F/P transferi, o da normalde bu seviyenin adamı değil ama diğerlerinin yanında pırlanta. Allah'dan limit var diyorum ben, yoksa geleceğimizi yakarlardı. Şimdi den yaptılar bunu orası da ayrı mesele ya neyse. Önümüzdeki 2-3 sezonu çöpe attılar saçma hamlelerle.
Yarın ana para ödemesi geldiğinde daha çok canımız sıkılacak. Kısa vadede başarı daha kolay elde edilebilirdi. Şu anda uzun vadede başarılı olacağız gibi görünmüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kime güveneceğiz? Herhangi bir açıklama yapmaya korkan yönetime mi yoksa kuklalarına mı?

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1302228634938355715

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sag bek 6 numara forvet. Gerisi takım içinden hallolur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anca sallarız salladığımızın tersi çıkınca başka konulara geçeriz. Lig başlayınca seri galibiyetler falan gelirse tesadüf. (Derler) Beşiktaş bitmez beyler.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 17:42:57 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bu nsakala çok güzel yere tezgah açmış.Sempatik hareketler,sosyal medyayı iyi kullanmayla felan bizim taraftar kitlesini uzun yıllar oynatır parmağında.Kötü oyuncu ama sempatik,çok çalışıyor laflarını duyarız sözleşmesi bitene kadar

Çevrimdışı Erman1903

Yarın ana para ödemesi geldiğinde daha çok canımız sıkılacak. Kısa vadede başarı daha kolay elde edilebilirdi. Şu anda uzun vadede başarılı olacağız gibi görünmüyor.

Şampiyonlar ligi şansını bu kadar kolay çöpe atmasaydık sıkılmazdık. Kısa vadede başarılı olmak için yapıldı hamleler ama görünüşe göre iyi bir kumar olmamış. Son yapılacak transferler nokta atışı olursa şansımızı döndürebiliriz ama artık birileri gitmeden zor. Uzun dönem için zaten diyecek fazla söz yok, daha önce çok konuştuk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonlar ligi şansını bu kadar kolay çöpe atmasaydık sıkılmazdık. Kısa vadede başarılı olmak için yapıldı hamleler ama görünüşe göre iyi bir kumar olmamış. Son yapılacak transferler nokta atışı olursa şansımızı döndürebiliriz ama artık birileri gitmeden zor. Uzun dönem için zaten diyecek fazla söz yok, daha önce çok konuştuk.
O kadar çuvalladık ki öncelikliklerimizi bile düzgün belirleyememişiz. Rıdvan ve Roco ile çıkıp sağ bek ve forvet  transferi yapsaydık daha farklı şeyler konuşabilirdik. Tabi mevcut kadro ile de turu geçmek mümkündü ama olmadı. Son transferler nokta atışı olmazsa sezonu belli oyuncular üstüne yıkacağız. Bu da sıkışık fikstürde canımızı çok sıkar. Biz ana kadroyu kuramadık ki yedekleri de düşünüp uzun maç maratonuna göre yorum yapalım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu nsakala çok güzel yere tezgah açmış.Sempatik hareketler,sosyal medyayı iyi kullanmayla felan bizim taraftar kitlesini uzun yıllar oynatır parmağında.Kötü oyuncu ama sempatik,çok çalışıyor laflarını duyarız sözleşmesi bitene kadar
Senelerdir Necip sesini çıkarmadan oynuyor. O da şirinlik yapıp oynasın. Ben o bölgeye şu an çoğu kişinin Rıdvan yazdığını görüyorum. Demek sempatiklik de bir yere kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Öyle bir kural var ama kiralık miralik işte yersen. Açıkçası ne oynadiğı umurumda bile değil bu zamana kadar, isterse kötürüm olsun.

Welinton'u izledik o yeterli, zaten gelmeden önce de söyledik Bilica gibi diye. O yine kurnaz adamdı bunda o da yok.
[ Son Düzenleme: 05 Eylül 2020, 18:11:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes kervanını bir şekilde yürütüyor. Biz de izliyoruz...

https://twitter.com/KartalOrdusu/status/1302261753586343939

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

welinton'la ilgili artık konuşmayacağım. ne diyeyim :D imza attığı güne kadar paragraflarca yapmayın etmeyin dedik. daha yorum yapılacak bir şey yok.

satabiliyorlarsa vida'yı satsınlar. sağ bek-6-santrafor alsınlar. en azından mevkiler dolsun, bazı oyunculardan beklenmedik sıçralamalar gelmesini, tabloyu değiştirmelerini bekleyelim. bu şekilde onu da bekleyemiyoruz.

Çevrimdışı bjk4ever

Ben de su 'x su kadar maas oluyor' kiyaslamalarina tav oluyorum yahu.
Neymis, Dorukhan Lens'in maasini ornek gostererek buyuk para istermis falan.
Bu sacmalik da birtek bizim ulkemizde var zaten, ustelik kendi taraftarimiz da bana canak tutuyor.

Bana dunya uzerinde 25 oyuncunun 25'ininde mantikli bir maas/performans oraniyla kadrosunda yer aldigi 1 takim gosteremezsin.
Cok iyi yonetilen elit kulupler dahil.

Dengesizlikler her zaman vardir, bazen oyuncu lehine olur bazen kulup lehine. Kulup uygun gorurse veya sozlesmesi bitmek uzereyse
skala'ya ve performans'a gore degistirir maasi. Bu kadar basit.

Madem Dorukhan icin Lens ornek gosteriliyor, ben de derim ki Atiba ornek olsun. Dorukhan 1.5 milyon euro'ya imza atarsa 500 bin euro'ya oynayan
Atiba'dan utanmayacak mi mesela? Utanacak. O zaman niye Lens ornek oluyor da Atiba olmuyor?

Herseyin bir mantigi vardir. Maas butcene gore skalani belirlersin, o skalaya gore sozlesme teklif edersin.
Her sozlesmesi bitecek olan veya bize transfer olacak olan oyuncu Lens'in maasina ve performansina bakarak maas isteyecekse
bizim maas butcemizin 100 milyon euro olmasi lazim, anca kurtarir.

Bu tur sacma sapan klise laflar da anca bizim ulkemizde oluyor zaten.

Çevrimiçi yaço58

Burak gideli 1 Ayı geçti aboubakarın sağlık raporları istendi haberi var bunu Burak gittiği günde isteyebilirdik herhalde kimse gelmeyince abou kumarına girecekler

Çevrimdışı blackeagle35

Trtspor Aboubakar diyor. Larin gidecekse düşünülebilir ama doğrudan birinci santrafor için nasıl güveneceğiz?

Çevrimdışı worns

Burak gideli 1 Ayı geçti aboubakarın sağlık raporları istendi haberi var bunu Burak gittiği günde isteyebilirdik herhalde kimse gelmeyince abou kumarına girecekler

valla hiç şaşırmam. güya iki santrafor peşindeydik. şimdi bir tane sağlıklı gelse yeter durumuna düştük. larin'in biraz silkinmesine güvenerek abou'yla filan çözmeye çalışabilirler.

Çevrimdışı worns

haberlere göre iki yılda altı kere filan sağlık raporu istedik aboubakardan. gelenek oldu artık.

Çevrimdışı worns

geçen sene 294 önceki sene 589 dakika oynamış aboubakar. iki yılda 10 maç etmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer gerçekleşirse yönetim benim gözümde tamamen biter. Gerçek olduğunu düşünmüyorum.

https://twitter.com/demarkesports/status/1302265759306076160

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

geçen sene 294 önceki sene 589 dakika oynamış aboubakar. iki yılda 10 maç etmiyor.
İstenildiği kadar sağlık raporlarına bakılsın. Zaten oynayabilseydi Porto oynatırdı. Hatta sakatlık sıkıntısı olmasa rahat rahat başka takıma satarlardı. Yönetim çıkış arıyorsa yapmaları gereken belli: Krizi daha iyi yönetenlere devretmek.

Beşiktaş Tarihi
★★★