2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855602 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida,Mirin,Douglas,N'koudou,Boyd,Lens,Larin bu oyuncuların gitmesi gerekiyor...

Ama hiç biri gitmeyek...  :ebebe:

Belki douglas,Mirin,boyd  gider giderse kiralık olarak diğerleri kalır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vida,Mirin,Douglas,N'koudou,Boyd,Lens,Larin bu oyuncuların gitmesi gerekiyor...

Ama hiç biri gitmeyek...  :ebebe:

Belki douglas,Mirin,boyd  gider giderse kiralık olarak diğerleri kalır.

Larin kadroda bi şekilde kullanılır. Ama diğer yabancılar gidebilir.

Yabancı oyuncu takımda fark yaratmalı. Altınordu dan aldığımız 21 lik Atakan kadar oynayamıyor eldeki kanatlar.

Larin kadroda bi şekilde kullanılır. Ama diğer yabancılar gidebilir.

Yabancı oyuncu takımda fark yaratmalı. Altınordu dan aldığımız 21 lik Atakan kadar oynayamıyor eldeki kanatlar.

Larin biraz kendini toparlamış ancak halen yeterli değil ayrıca maaşı çok yüksek 1.8 milyon € o yüzden  :tabe:

1.8 milyon €'ya daha fazlasını vermesi gerekiyor..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Larin biraz kendini toparlamış ancak halen yeterli değil ayrıca maaşı çok yüksek 1.8 milyon € o yüzden  :tabe:

1.8 milyon €'ya daha fazlasını vermesi gerekiyor..

Maaşının içinde imza parası var bildiğim kadarı ile zaten forvet oyuncusu 1 milyona bulmak zor. Burak Yılmaz boşa gitti zaten. Sakatlık yaşamadığı sürece 18;20 gol atardı Burak

Maaşının içinde imza parası var bildiğim kadarı ile zaten forvet oyuncusu 1 milyona bulmak zor. Burak Yılmaz boşa gitti zaten. Sakatlık yaşamadığı sürece 18;20 gol atardı Burak

Burak bitikti bence doğru hamleydi iyice yaşlandı sakatlanıyor sık sık maç içinde değişiklik istiyor maç kaçırıyordu.Maç içinde o kadar etkili olamıyordu eskisi gibi.

Larin konusunda imza parası filan için de mi bilmiyorum da orda 192 bin € oynuyordu tek bildiğim bizde 1.8 milyon € aldığı :) 1.8 milyon € veriyorsak daha etkili olmalı en azından her maç 1-2 tane gol sıkışıtırmalı larin son vuruşları halen sıkıntılı...Oyunda cok fazla  top istemiyor kayboluyor hayalet gibi..Diğer eksiklerini geliştirmiş ama..
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 12:35:13 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

Vay be, bir tane hakkaniyetli adam yokmuş içeride. Roco eldekiler arasında en iyisiydi. Bir ton para verip geçen seneden çok daha zayıf bir stoper ekibi kurmayı başardılar.

Amatörler demeye bile dilim varmıyor artık... Bilgisiz, basiretsiz, beceriksiz adamlar; siz kim Beşiktaş kim.

[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 12:50:23 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1302364875721789440

Bu nasıl liste ? 

Adı geçen oyuncular birbirinin ikamesi değil, üstelik maliyetleri arasında da büyük fark var. 

Amacımız ucuza oyuncu oynatmak ise niye Kalinic peşinde koşuyoruz.

Amacımız iyi bir forvet almak ise niye alternatif listeye Koita ve sakatlık riski yüksek Aboubakar'ı yazıyoruz. 

Bir arada Akpom için 2.5m € verecektik. Para var mı, yok mu ?  kendileri de ne yaptıklarının farkında değil.
Kalinic'in alternatifi de Koita ve Sowe olmaz bu transfer listesini kim hazırlıyorsa vazgeçsin bu işten manyak edecek bizi yoksa.

Çevrimdışı tangaz

Kalinic'in alternatifi de Koita ve Sowe olmaz bu transfer listesini kim hazırlıyorsa vazgeçsin bu işten manyak edecek bizi yoksa.

ben oldum bile walla ama sanki tek liste yok daha doğrusu bu isimler 3 ayrı listecicin isimleri gibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur Dayne

Vay be, bir tane hakkaniyetli adam yokmuş içeride. Roco eldekiler arasında en iyisiydi. Bir ton para verip geçen seneden çok daha zayıf bir stoper ekibi kurmayı başardılar.

Amatörler demeye bile dilim varmıyor artık... Bilgisiz, basiretsiz, beceriksiz adamlar; siz kim Beşiktaş kim.
Şimdiye kadar hiç bu kadar umutsuz,karamsar olmamıştım.En kötü zamanlarımızda bile bir ışık vardı,onu söndürdüler helal olsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hasic'i doğru düzgün oynatmayan 2. lig takımı hangisiydi? Küfür edicem.
Ümraniyespor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Roco ya 750.000 Euro verip sözleşmesini fesh etmek tek kelimeyle aptallık , herif zaten 1.3 milyon € alıyor , üstelik performansı da artmıştı , faydalanabilirdik..

Çevrimdışı Erman1903

Şimdiye kadar hiç bu kadar umutsuz,karamsar olmamıştım.En kötü zamanlarımızda bile bir ışık vardı,onu söndürdüler helal olsun

Yazıklar olsun, bir de tekerlekli sandalye basketbol takımımızı tv'ye çıkarıp yapacakları yetersiz₁ işlere malzeme ettiler.

Sakın ola bir daha böyle bir şey yapmaya kalkışmasınlar, Allah evlerini - işlerini başlarına yıkar.

Kimse merak etmesin, demek ki olması gereken buymuş. Beşiktaş küllerinden doğmasını da bilir, bu adamların hepsi gidecekler günü gelince, fazla vakitleri yok.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 13:27:57 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Vida montero ve ne yazık ki welinton varken rotasyondan öteye gidemezdi roco. Sağ bek alınacak defansif orta saha istiyor hoca deniyor santrafor alınacak kim gidecek bu yabancılardan limiti yok takımın. Douglas mirin vida falan da gider yakında bence.

Dusko Tosic'den Fenerbahçe'nin gündeminde olan Zahavi'ye yorum:

"Kupa kazanmak istiyorsan Beşiktaş'a gelmelisin. 😛"

Klüp bugün bu halde ise bunun en büyük sorumlusu Ormandır.Allah evlerini - işlerini başlarına yıkar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yazıklar olsun, bir de tekerlekli sandalye basketbol takımımızı tv'ye çıkarıp yapacakları yetersiz₁ işlere malzeme ettiler.

Sakın ola bir daha böyle bir şey yapmaya kalkışmasınlar, Allah evlerini - işlerini başlarına yıkar.

Kimse merak etmesin, demek ki olması gereken buymuş. Beşiktaş küllerinden doğmasını da bilir, bu adamların hepsi gidecekler günü gelince, fazla vakitleri yok.
Belli bir noktadan sonra yönetim benim gözümde bitti. Artık ne zaman giderlerden çok nasıl daha az zarar verirlerin derdine düştüm.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Vida montero ve ne yazık ki welinton varken rotasyondan öteye gidemezdi roco. Sağ bek alınacak defansif orta saha istiyor hoca deniyor santrafor alınacak kim gidecek bu yabancılardan limiti yok takımın. Douglas mirin vida falan da gider yakında bence.

Roco Welinton'dan da Montero'dan da iyi oyuncu. Hele Montero'yu suraya yazmamiz bile bir garip. Elimizdeki altyapi oyuncularindan bile ustun gormem Montero'yu.

Çevrimdışı bjk4ever

Klüp bugün bu halde ise bunun en büyük sorumlusu Ormandır.Allah evlerini - işlerini başlarına yıkar.

Hee evet. 85 stoper varken Montero ve Welinton'u getiren de Orman zaten.
Gecen sene Orman'in kurdugu kadroyu koruyup 1-2 ekleme yapsak su an sampiyonluk icin en buyuk favoriydik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir yerde hata arayacaksan mevcut yönetimde kalırsa bu mantıkla daha fazla zarar verecek. Benim gözümde Beşiktaş'a verilen zararın derecesi yok. Zarar verdiyse kötüdür. Kötüler arasında sınıflandırma yapılmaz, iyiler arasında yapılır. Seba sonrası hiçbir başkanın terazide yaptıkları iyilikler kötülükleri geçmiyor. Hepsi kolektif olarak suçludur. Orman geldiğinde Demirören, Çebi geldiğinde Orman, yarın yönetim değiştiğinde de Çebi suçlanacaksa yerimizde sayarız. Gelen geçmişin üstüne sünger çekip işine bakması lazım. Böyle ağlamaklı konuşmalarla hiçbir yere varamadık, varamayız da.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

F. Orman kavanozu bitirdi, bu ekip çeperini sıyırıyor. Emin ol kavanoz dolu olsaydı da bir şey fark etmezdi, hepsi birbirinin benzeri. Beşiktaş'ın başında olmayı hak etmeyen insanlar, yüzlerinden bile okunuyor.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 13:50:01 Erman1903 ]

Enkaz devralan orman yeni gelecek olan yönetime enkaz bırakmıştır.

Gerek kadro olarak gerek bankalarbirliği anlaşmasını imzalayarak.

İyi niyet mi art niyet mi karar sizin kendisinden sonra çebinin geleceğini biliyordu..

N'Koudou'ya 4.5 milyon € bonservis %50'si 1.6 milyon € maaş.Lens 7.5 milyon € bonservis 2 milyon € maaş negredo 5 milyon € maaş pepe 5 milyon € maaş vida 3.5 milyon € maaş love 3.3 milyon € bonservis 33 yaşında ve  daha nicesi bunlar bizi bugün  bu hale getirdi.

Kadromuz o kadar vasat ki 60 milyon €  luk bütçe 30'a düştü oyuncuların yarısı gitti bir yarısının daha gitmesi gerekiyor ancak oyuncular rüyalarında bile göremeyecekleri paraları aldıkları için gitmeyi akıllarının ucuna bile getirmiyorlar..

Dediğim gibi bu halde olmamızı en büyük sorumlusu Ormandır...

Çevrimiçi tolga1903

Roco Welinton'dan da Montero'dan da iyi oyuncu. Hele Montero'yu suraya yazmamiz bile bir garip. Elimizdeki altyapi oyuncularindan bile ustun gormem Montero'yu.

Neden daha iyi montero'dan hangi özelliği daha iyi mesela roco'nun? O boyuyla daha 2 ay evvel fenerbahce maçında tüm hava toplarını muriç'e kaptıran defansta delik deşik olmamızın sorumlularından değil miydi roco? O yavaşlığıyla bu kadar önde oynayan takımın stoperi olamazdı vida'da gidecek gitmeli, antalyaspor maçı göz boyayacak maç değil lütfen fazla büyütmeyin bu oyuncuyu şu verilen tepkilere bakıyorum 2 yıldır yüzüne bakılmayan adamın bindiği değere şaşırıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Belli bir noktadan sonra yönetim benim gözümde bitti. Artık ne zaman giderlerden çok nasıl daha az zarar verirlerin derdine düştüm.

Benim de öyleydi biliyorsun ama insan belki az zararla idare ederler diye umut ediyor işte... Artık bu adamlara bakkal dükkanım olsa onu bile emanet etmem.

Çevrimdışı Erman1903

Neden daha iyi montero'dan hangi özelliği daha iyi mesela roco'nun? O boyuyla daha 2 ay evvel fenerbahce maçında tüm hava toplarını muriç'e kaptıran defansta delik deşik olmamızın sorumlularından değil miydi roco? O yavaşlığıyla bu kadar önde oynayan takımın stoperi olamazdı vida'da gidecek gitmeli, antalyaspor maçı göz boyayacak maç değil lütfen fazla büyütmeyin bu oyuncuyu şu verilen tepkilere bakıyorum 2 yıldır yüzüne bakılmayan adamın bindiği değere şaşırıyorum.

Montero-Welinton yanyana izlediğinde bu sorularına cevap bulacaksın merak etme.