Neden daha iyi montero'dan hangi özelliği daha iyi mesela roco'nun? O boyuyla daha 2 ay evvel fenerbahce maçında tüm hava toplarını muriç'e kaptıran defansta delik deşik olmamızın sorumlularından değil miydi roco? O yavaşlığıyla bu kadar önde oynayan takımın stoperi olamazdı vida'da gidecek gitmeli, antalyaspor maçı göz boyayacak maç değil lütfen fazla büyütmeyin bu oyuncuyu şu verilen tepkilere bakıyorum 2 yıldır yüzüne bakılmayan adamın bindiği değere şaşırıyorum.
Oyuncu ozelligi saymama gerek yok, genel kalitesi, oyuncu profili, tecrubesiyle zaten net ustun.
Fenerbahce macinda takim olarak kotuyduk zaten, sanki herkes iyiydi de Roco birtek kotuydu.
FB 10 kisi kalana kadar macin tek hakimiyse sadece Roco acisindan aciklayamazsin bunu.
Hava topu kaybetti dedigin oyuncu da bu arada ligin acik ara en yildirici forveti.
Ayni hatayi Ruiz'de de yaptik. Yok agir, adam kaciriyor vs. O zaman etrafini iyi kurgulayacaksin, bu kadar basit.
Sanki dunyadaki buyuk takimlarin hicbiri agir stoper oynatmiyor, hepsinde 100m kosucusu var. Sanki sampiyon olan
ve ligin en iyi defans yapan takiminin stoperleri Skrtel ve Epureanu cok hizli.
Savunmanin arkasina bir adam sarkiyorsa o topu karsilamayan stoper kadar rakibin orta saha oyuncusuna basmayip
o pasi rahatca verdiren orta sahaya da bayacaksin.
Roco-Vida-Mirin-Fatih ligde sampiyonluk icin son derece yeterli bir stoper hattiydi, bok ettik.
Aldigimiz Welinton da, Montero da yukaridaki 4 isimden daha iyi stoper degil.
Bu arada ben illa ki stoper transferine karsi degilim, Roco ve Mirin'i de super oyuncu olarak gormuyorum.
Ama kontratli oyuncunsa ve talibi yoksa takimda gayet kalip katki saglayabilirler. Ama hem bu oyunculari gonderemeyip (veya maasini odemeye devam edip gonderip)
ustune aldigin adamlar da vasatin kraliysa orada elestirilirsen hakli olarak.