2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2855603 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu gazeteci müsveddesi hala tesislerde cirit atıyorsa ve tepki görmüyorsa ben ne diyeyim? Yönetim benden destek beklemesin.

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1302550765823762440

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Montero-Welinton yanyana izlediğinde bu sorularına cevap bulacaksın merak etme.

Elimden gelse ilk welinton'u gönderirim abi. Bu herifi niye aldık ne artısı var hala anlamadım ama geldi işte yapacak bir şey yok. Gitmezse vida-montero giderse x-montero izleyeceğiz bence ve erdoğan alpay welinton'da stoper rotasyonumuz olacak. Konumuza dönersek roco'nun şu antalya maçı haricinde neyini gördük de gitmesi bu kadar üzdü ligdeki maçların çok büyük çoğunluğunu önde oynayacağız stoperleri paok maçındaki gibi konumlandırmaya devam ettiği sürece roco'nun bize ne gibi getirisi olacak?

Çevrimdışı cursedofdragon

Montero-Welinton yanyana izlediğinde bu sorularına cevap bulacaksın merak etme.

Adam haksız mı ? Roco 1.5 milyon € alıyor hızlı bir adamın karşısın da bütün defoları ortaya çıkmıyor mu ? Neden roco var iken montero & Welinton alındı deniyor.

Geçen sene roco var iken neden ruiz alındı ? Madem oluyordu.

Defoları hızlı adamların karşısında ortaya çıkıyor elek oluyor.İçinden geçiyorlar roconun evvel sene mi ne antepli bir oyuncu 30 metre geriden gelip geçmişti kaleci ile karşı karşıya kalmıştı gol atıyordu.

21 yaşında ki atl madrid alt yapısında çıkma cocuktan da roco iyi denmez...

Şu gazeteci müsveddesi hala tesislerde cirit atıyorsa ve tepki görmüyorsa ben ne diyeyim? Yönetim benden destek beklemesin.

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1302550765823762440
Orman da bir şey yapamıyordu demek korunuyor...Mesajlarda orman dönemine ait paylaşımlar da var..
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 14:10:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orman da bir şey yapamıyordu demek korunuyor...Mesajlarda orman dönemine ait paylaşımlar da var..
Ben genel konuşuyorum. Farkındaysan sadece bu döneme ait paylaşımları içeren tweeti paylaşmadım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben genel konuşuyorum. Farkındaysan sadece bu döneme ait paylaşımları içeren tweeti paylaşmadım.

"Yönetim benden destek beklemesin." dediğin için söyledim sadece bu yönetim değil bir önce ki yönetim de bir şey yapamıyordu korunuyor herhalde diye açıklama gereği duydum...

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Yönetim benden destek beklemesin." dediğin için söyledim sadece bu yönetim değil bir önce ki yönetim de bir şey yapamıyordu korunuyor herhalde diye açıklama gereği duydum...
Her eleştirimde ama Fikret Orman açıklaması yapacaksam işimiz var. Zaten mevcut yönetim de bunu yapmamızı istiyor. Suçu başkasına at sen suçlanma olmaz. Gelen her yönetim bir öncekini suçluyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Her eleştirimde ama Fikret Orman açıklaması yapacaksam işimiz var. Zaten mevcut yönetim de bunu yapmamızı istiyor. Suçu başkasına at sen suçlanma olmaz. Gelen her yönetim bir öncekini suçluyor.

Her eleştirin de orman açıklaması yap demedim ki zaten.Ben ismail er denen zat hakkın da korunuyor olabiliceğinden bahsettim eski yönetim de bir şey yapamıyordu dedim hepsi bu kendin savunmaya geçtin.Genel konuşuyorum,ormanı da iliştiremem araya vs... Mevcut yönetim işi gücü bırakıp ormanı kötüleyin dediğini sanmıyorum ormanın bıraktığı enkaz ile uğraşıyorlar.

Çevrimiçi murat

Bir yerde hata arayacaksan mevcut yönetimde kalırsa bu mantıkla daha fazla zarar verecek. Benim gözümde Beşiktaş'a verilen zararın derecesi yok. Zarar verdiyse kötüdür. Kötüler arasında sınıflandırma yapılmaz, iyiler arasında yapılır. Seba sonrası hiçbir başkanın terazide yaptıkları iyilikler kötülükleri geçmiyor. Hepsi kolektif olarak suçludur. Orman geldiğinde Demirören, Çebi geldiğinde Orman, yarın yönetim değiştiğinde de Çebi suçlanacaksa yerimizde sayarız. Gelen geçmişin üstüne sünger çekip işine bakması lazım. Böyle ağlamaklı konuşmalarla hiçbir yere varamadık, varamayız da.
geleceği görmüşsün mustafa.

Çevrimdışı Erman1903

Elimden gelse ilk welinton'u gönderirim abi. Bu herifi niye aldık ne artısı var hala anlamadım ama geldi işte yapacak bir şey yok. Gitmezse vida-montero giderse x-montero izleyeceğiz bence ve erdoğan alpay welinton'da stoper rotasyonumuz olacak. Konumuza dönersek roco'nun şu antalya maçı haricinde neyini gördük de gitmesi bu kadar üzdü ligdeki maçların çok büyük çoğunluğunu önde oynayacağız stoperleri paok maçındaki gibi konumlandırmaya devam ettiği sürece roco'nun bize ne gibi getirisi olacak?

Adam haksız mı ? Roco 1.5 milyon € alıyor hızlı bir adamın karşısın da bütün defoları ortaya çıkmıyor mu ? Neden roco var iken montero & Welinton alındı deniyor.

Defoları hızlı adamların karşısında ortaya çıkıyor elek oluyor.İçinden geçiyorlar roconun evvel sene mi ne antepli bir oyuncu 30 metre geriden gelip geçmişti kaleci ile karşı karşıya kalmıştı gol atıyordu.

Ben Roco iyi demedim, eldekilerden iyi dedim. Öyle bir tandem kuruldu ki Roco'ya rahmet okutacaklar. Maliyet: Ruiz + 2 Yerli Oyuncu + Roco + Gelenlerin Maaşları

Gelenler: Welinton, Montero.

Eldeki takımı kurcalamasalar çok daha iyiydi.

İkisinin de ne oynadığını daha önce yazdık. Hele bir yanyana oynasınlar beni hatırlarsınız. Montero ile ilgili şunu söyleyeyim: O adamın hiçbir İspanyolluğu yok, bana göre daha önce oynadığı oyunla 1,5M bile etmez. İnşallah burada iyi oynar da yanıltır. Aynı sizin gibi Athletico altyapısından çıkmış oyuncu diye düşünerek getirdiler adamı, sanki kiralık adamın potansiyeli bir işimize yarayacak. Kaldı ki bana göre potansiyeli falan da yok, balta bir adam - bir sürü defosu var.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 14:33:25 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

bizim altyapıdan çıkanlarda 1. ligde forma bulamıyor.atletikonun her yetistirdigi de yıldız olmuyor heralde öyle olsa dışarıdan futbolcu almazlardı.ayrıca vida rokoya göre hızlı bir adam paok maçında onu da gördük.savunma bireysel perpormansla yapılabilecek birşey değil.oyuncuların özelliğine göre takım oyunu belirlersin.birinin eksiğini digeriyle kapatırsın çok iyi verkaç yapan adama uygun ortak vermezsen obözelliğinden faydalanamazsın.örneğin ozi eniyi döneminde oyununavuygun arkayavsarkan pasına koşan oyuncularla baska oynuyor stoperin kucağındaki stoper ve çizgiye  yapışmış kanat  oyuncusuyla başka.oyuncuların yapabileceği şeylere göre oynamakblazım.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 14:47:58 MURAT ]

Ben Roco iyi demedim, eldekilerden iyi dedim. Öyle bir tandem kuruldu ki Roco'ya rahmet okutacaklar. Maliyet: Ruiz + 2 Yerli Oyuncu + Roco + Gelenlerin Maaşları

İkisinin de ne oynadığını daha önce yazdık. Hele bir yanyana oynasınlar beni hatırlarsınız. Montero ile ilgili şunu söyleyeyim: O adamın hiçbir İspanyolluğu yok, bana göre daha önce oynadığı oyunla 1,5M bile etmez. İnşallah burada iyi oynar da yanıltır. Aynı sizin gibi Athletico altyapısından çıkmış oyuncu diye düşünerek getirdiler adamı, sanki kiralık adamın potansiyeli bir işimize yarayacak. Kaldı ki bana göre potansiyeli falan da yok, balta bir adam - bir sürü defosu var.

Genel olarak iyi diyenler için söyledim.Elde ki lerden iyi filan değil roco.İyi adam olmuş olsa takımda kalırdı geçen sene üstüne neden ruiz alındı o zaman ? Hızlı bir adamın karşısın da bütün defoları ortaya çıkıyor.Welinton-Montero tandemi olmaz vida+mirin giderse yerlerine 1 stoper daha gelebilir welinton 3.cü stoper konumuna düşer.İyi çıkar kötü çıkar bilmiyorum montero + welinton 1.650 milyon € roco sadece 1.5 milyon € alıyor.

Eldekileri kurcuklamak zorundasın maaş bütçesi 60'dan 30'a düştü takımın yarısı gitti bir yarısının daha gitmesi gerekiyor.

Yan yana oynayacaklarını düşünmüyorum.Montero konusunda katılmıyorum..

Çevrimdışı bjk4ever

Neden daha iyi montero'dan hangi özelliği daha iyi mesela roco'nun? O boyuyla daha 2 ay evvel fenerbahce maçında tüm hava toplarını muriç'e kaptıran defansta delik deşik olmamızın sorumlularından değil miydi roco? O yavaşlığıyla bu kadar önde oynayan takımın stoperi olamazdı vida'da gidecek gitmeli, antalyaspor maçı göz boyayacak maç değil lütfen fazla büyütmeyin bu oyuncuyu şu verilen tepkilere bakıyorum 2 yıldır yüzüne bakılmayan adamın bindiği değere şaşırıyorum.

Oyuncu ozelligi saymama gerek yok, genel kalitesi, oyuncu profili, tecrubesiyle zaten net ustun.
Fenerbahce macinda takim olarak kotuyduk zaten, sanki herkes iyiydi de Roco birtek kotuydu.
FB 10 kisi kalana kadar macin tek hakimiyse sadece Roco acisindan aciklayamazsin bunu.
Hava topu kaybetti dedigin oyuncu da bu arada ligin acik ara en yildirici forveti.
Ayni hatayi Ruiz'de de yaptik. Yok agir, adam kaciriyor vs. O zaman etrafini iyi kurgulayacaksin, bu kadar basit.
Sanki dunyadaki buyuk takimlarin hicbiri agir stoper oynatmiyor, hepsinde 100m kosucusu var. Sanki sampiyon olan
ve ligin en iyi defans yapan takiminin stoperleri Skrtel ve Epureanu cok hizli.
Savunmanin arkasina bir adam sarkiyorsa o topu karsilamayan stoper kadar rakibin orta saha oyuncusuna basmayip
o pasi rahatca verdiren orta sahaya da bayacaksin.
Roco-Vida-Mirin-Fatih ligde sampiyonluk icin son derece yeterli bir stoper hattiydi, bok ettik.
Aldigimiz Welinton da, Montero da yukaridaki 4 isimden daha iyi stoper degil.
Bu arada ben illa ki stoper transferine karsi degilim, Roco ve Mirin'i de super oyuncu olarak gormuyorum.
Ama kontratli oyuncunsa ve talibi yoksa takimda gayet kalip katki saglayabilirler. Ama hem bu oyunculari gonderemeyip (veya maasini odemeye devam edip gonderip)
ustune aldigin adamlar da vasatin kraliysa orada elestirilirsen hakli olarak.

bizim altyapıdan çıkanlarda 1. ligde forma bulamıyor.atletikonun her yetistirdigi de yıldız olmuyor heralde öyle olsa dışarıdan futbolcu almazlardı.

Bizden oyuncu mu çıkıyor ? Bizle avrupanın alt yapısını mı karşılaştırıyorsunuz biz niye yakınıyoruz o zaman alt yapıdan oyuncu çıkmıyor bizim diye ? Yıldız diyen olmadı rocodan da kötü değildir diyoruz.Adamlar hiç yoktan bir çok futbolcu çıkartıp satıyorlar bizde hiç var mı ? Roco'yu sergio ramos yaptınız ne oynadığını unuttunuz defolarını unuttunuz maaşını unuttunuz madem oluyordu neden üstüne ruiz alındığını unuttunuz şimdi montero alınınca ne gerek vardı diyorsunuz...Geçen sene roco varken neden ruiz alındı ne gerek vardı oynuyordu madem ? Geçen senelerde gitsin dediğiniz adamı şimdi göklere çıkartıyorsunuz.Biz de iken tu kaka bizden gidince dünya yıldızı...hepsi bu..

Çevrimdışı bjk4ever

1.5 milyon euro almasi ne alaka? Cok para alinca Montero'dan kotu mu oluyor? Kimse burada Roco 1.5 milyon euro'yu hak edecek
super stoper olarak gormuyor zaten. Sadece gelenlerden iyi, bu kadar israr edip gonderilecek adam degil diyoruz.
Ruiz'in alinma nedeni A.Avci'nin pasor solak stoper sevdasi. Ruiz gelmese Hugo gelecekti. Ayrica konu burada Montero/Welinto-Roco kiyaslamasi, neden Ruiz ve Roco'nun maasi gibi alakasiz konulara giriyoruz anlamadim.

Antalya maçının özeti..

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi surekli Atletico Madrid vurgusu yapiliyor ya, cok guluyorum ne yalan soyleyim. Atletico Madrid stoperi, ama gecen sene Ispanya 2. liginde oynamis.
Atletico Madrid stoperi, ama adamlar kampa bile almadan kiralayacak yer ariyor. Atletico Madrid stoperi, ama 5. stoper olarak bile dusunmemisler.
Julio Alves de Atletico Madrid'in super gelecek vaad eden 8 numarasiydi zaten haha.

Çevrimdışı Erman1903

Genel olarak iyi diyenler için söyledim.Elde ki lerden iyi filan değil roco.İyi adam olmuş olsa takımda kalırdı geçen sene üstüne neden ruiz alındı o zaman ? Hızlı bir adamın karşısın da bütün defoları ortaya çıkıyor.Welinton-Montero tandemi olmaz vida+mirin giderse yerlerine 1 stoper daha gelebilir welinton 3.cü stoper konumuna düşer.İyi çıkar kötü çıkar bilmiyorum montero + welinton 1.650 milyon € roco sadece 1.5 milyon € alıyor.

Eldekileri kurcuklamak zorundasın maaş bütçesi 60'dan 30'a düştü takımın yarısı gitti bir yarısının daha gitmesi gerekiyor.

Yan yana oynayacaklarını düşünmüyorum.Montero konusunda katılmıyorum..

Roco'yu para verip gönderdin, Ruiz'in ne kadara mal olacağını önümüzdeki dönemde göreceğiz, 2 tane genç oyuncunu verdin. Bunları 0 maliyet olarak hesaplıyorsan o maaş hesabın tutar.

Bu işten karlı çıkmadık. Neyse oynadıklarında görürüz kardeşim, ben buralardayım.

Roco'yu para verip gönderdin, Ruiz'in ne kadara mal olacağını önümüzdeki dönemde göreceğiz, 2 tane genç oyuncunu verdin. Bunları 0 maliyet olarak hesaplıyorsan o maaş hesabın tutar.

Bu işten karlı çıkmadık. Neyse oynadıklarında görürüz kardeşim, ben buralardayım.

Rocoyu para verip göndermedik zaten alacağı varmış alacaklarına karşılık bonservisini eline almış gitmiş oldu.Ruiz konusunu bilemiyoruz evrakları göndermiyormuşuz 2 milyon € istiyormuşuz ya davasından vazgeçecek ruiz yada parayı verecek onu bende merakla bekliyorum.2 tane genç oyuncuyu kiralık verdik bonservisi ile değil.

Çevrimiçi murat

Bizden oyuncu mu çıkıyor ? Bizle avrupanın alt yapısını mı karşılaştırıyorsunuz biz niye yakınıyoruz o zaman alt yapıdan oyuncu çıkmıyor bizim diye ? Yıldız diyen olmadı rocodan da kötü değildir diyoruz.Adamlar hiç yoktan bir çok futbolcu çıkartıp satıyorlar bizde hiç var mı ? Roco'yu sergio ramos yaptınız ne oynadığını unuttunuz defolarını unuttunuz maaşını unuttunuz madem oluyordu neden üstüne ruiz alındığını unuttunuz şimdi montero alınınca ne gerek vardı diyorsunuz...Geçen sene roco varken neden ruiz alındı ne gerek vardı oynuyordu madem ? Geçen senelerde gitsin dediğiniz adamı şimdi göklere çıkartıyorsunuz.Biz de iken tu kaka bizden gidince dünya yıldızı...hepsi bu..
ruiz alındı o hızlımıydı.bütün stoperler hızlımı.hız ile değil akıl ile de çözersin savunma işini.daha oynamamış bir maçını seyretmediğin adamı sırfvatletiko altyapısından çıkmış diye rokodan kötü değildir heralde diye savunmakta komik.neyse seneye avrupaya gidemeyiz sende rezil olmaktan kurtulursun.şu öğrenciler olmasaydı ne güzelbidare ederdim maarifi. düsturu bu olanın oynamamış adamı rokodan iyi beklemesi de normaldir.maaşını sorun ediyorsun ama cebine para koyup göndermeyi makul karşılıyorsun ne diye ?gelecek genc oyuncunun eldekinden daha iyi oldugunu umut ederek.ben monteronun takip edilen bir oyuncubolduğunu zannetmiyorum menejer marifetiyle gelmis bir oyuncu .atletikonun 300 maaştan yırtmak icin bize kakaladığı bir oyuncu olma ihtimali çok fazla.

Çevrimdışı Erman1903

Vallahi surekli Atletico Madrid vurgusu yapiliyor ya, cok guluyorum ne yalan soyleyim. Atletico Madrid stoperi, ama gecen sene Ispanya 2. liginde oynamis.
Atletico Madrid stoperi, ama adamlar kampa bile almadan kiralayacak yer ariyor. Atletico Madrid stoperi, ama 5. stoper olarak bile dusunmemisler.
Julio Alves de Atletico Madrid'in super gelecek vaad eden 8 numarasiydi zaten haha.

Yahu ne Athletico'su. Sürekli şişirme top oynayan, oynadığı uzun topların yarısından fazlası rakibe giden. Welinton'dan daha düşük pas %, Vida'dan daha düşük kafa topuna çıkma ve alma %. Gereksiz kartlar, kariyer boyunca bir adet ön-arka direk golü atamamış olma. 2M bile teklif gelmemiştir o adama söyleyeyim, bir de bunları 2.Lig'de yapıyor. Önceki sezon nasıl istatistik yaptığını görsen şoka girersin.

Belki iyi oynar bizde orasını bilemem ama oynamış olduğu bu. Gözlük handikapından kurtulduysa daha iyi bir şeyler koyabilir ortaya. Sergen Yalçın'ın getirdikleri için de ne yaptıklarını söylemiş belki iyi oynar bizde hoca bu kumarları bilir demiştik. Olmadı, belki yönetim daha iyi biliyordur hocadan ne diyeyim...

Bu arada gülmen insanları üzebilir/kırabilir. Bence çok yapmamalısın bunu insanlar zaten hassas.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2020, 15:06:06 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

bana göre roco kalitesinden bağımsız olarak eldeki stoperler içinde montero ya da welinton'la tek tandem kurulabilecek oyuncuydu. ya da mirin, onun durumunu hiç bilmiyoruz. elimizde klasik bir stoper yok çünkü başka. montero-welinton diye bir stoper ikilisi olmaz, olamaz.

ruiz alındı o hızlımıydı.bütün stoperler hızlımı.hız ile değil akıl ile de çözersin savunma işini.daha oynamamış bir maçını seyretmediğin adamı sırfvatletiko altyapısından çıkmış diye rokodan kötü değildir heralde diye savunmakta komik.neyse seneye avrupaya gidemeyiz sende rezil olmaktan kurtulursun.şu öğrenciler olmasaydı ne güzelbidare ederdim maarifi. düsturu bu olanın oynamamış adamı rokodan iyi beklemesi de normaldir.maaşını sorun ediyorsun ama cebine para koyup göndermeyi makul karşılıyorsun ne diye ?gelecek genc oyuncunun eldekinden daha iyi oldugunu umut ederek.ben monteronun takip edilen bir oyuncubolduğunu zannetmiyorum menejer marifetiyle gelmis bir oyuncu .atletikonun 300 maaştan yırtmak icin bize kakaladığı bir oyuncu olma ihtimali çok fazla.

Ruiz hızlıydı roco'dan.Bak Roco 39 koşuyor kanığ gibi.Ruiz 57 koşuyor.Bütün stoperler hızlı.Vida 75 koşuyor.Mirin 63 koşuyor.Welinton 58 koşuyor.Montero 60 koşuyor.Hızın yoksa stoper de hiç bir halta yaramaz orta saha değil burası akıl ile çözemezsin santrafor roket gibi ne yapıcan akıllı olup dur koşma mı dicen adam tur bindiriyor arkandan.Roco'dan da kötü değildir çünkü roco yavaş.Verebildiğin tek cevap bu demi seneye avrupaya gidemeyiz sende rezil olmaktan kurtulursun şampiyon olsadan da gidemeyeceksin zaten play off oynaman gerekecek bu gidişle.Aynen roco sergio ramostu değerini bilemedik hata ettik hep kiralık gönderdiler oynatmadılar böyle bir oyuncuyu.Roco gibi bir adam var iken gidip ruizi aldılar büyük hata.Yavaş olsa ne olurdu ki en fazla santraforlar bastırıp tur bindiriyorlar bol bol geçip gidiyorlar.Sen de haklısın...

Çevrimdışı worns

devre arası yine stoper almaya çalışıyor oluruz muhtemelen.