2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865682 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/futbolarena/status/1300740718995013633

bruh

Özellikle bizim borsa kriter değil. Çok manipülasyon var. Örnek vereyim 21 Temmuz'da Kent Gıda, Koç Holding'i geçerek Borsa'daki en değerli şirket oldu. Bildiğin Tofita'cı Kent Gıda. Seviye bu yani borsada :lol:

Çevrimiçi Necmi

biz yeterince güçlü değiliz hatta sen güç merkezinde biz varız sermaye bize döndü dediğin günlerde de öyle olmadığını ben ve mylife söylerdik fikirlerimiz çatışırdı.

adalet doğru düzgün tesis edilse de güç büyütme savaşı vermesek her şey adilane olsa bunlara zaten gerek kalmayacak, vereceğimiz tek savaş sahaya dönük olsa neden hep masa başıdır bürokrasidir siyasettir tarafında güçlü olmaya çalışıyoruz ki.
insanların bir arada olduğu yerde bunlar hep olur olmayada devam edecek
bu insanın doğasında var. Biz o dönem gayette güçlüydük renkliler karşımızda süt dökmüş kedi gibiydi
siz gücüde anlamıyorsunuzki güçlü olmak sürekli üstün olmak değildir. daha tediğin ilk yumrukda gardını düşürmeyeceksin
biz güçlüydük ama tutmayı başaramadık önce sayın cb dediği için bizim taraftarımız  başkana saldırdı
insanlar ne sandı senin gücünün kendinden geldiğinimi varmı böyle birşey millet saraya çıkıp biyat ederken sen sayın kelimesine saldırırsan o gücü senin elinde bırakmaz kimse bizim gücümüzü millet devlet gücü falan sanıpda  haraket etti biz sadece tc içinde bir takımız
bunu anlayamadı kimse güçlüyüz dediğimde sandılarki ülkeyi biz yönetiyoruz yok öyle birşey senin gücünün azami sınırı bellidir kalkıp tepedekilere kafa
tutamazsın tutarsan bir anda seni yerle bir ederler. önemli olan bir tarafını kaldırmadan mevcudu elde tutabilmekti.
kaldıki güç tek taraflı olmaz masada güçlü olduğunda sahadada olmak zorundasın masa gücü seni bir noktaya kadar taşır
biz ne zaman toparlandık serdar bilgili şu ünlü toplantısını yapıp yd ve Beşiktaş ileri gelenlerini bir araya getirmesinden sonra
biz yürümeye başladık sonra ne oldu önce yd ye saldırdı taraftar sonra sırayla önlerine gelene bu gücün kendi öz güçleri olduğunu sandılar
bir taç orta sahadakli faul nedeniyle hakemlere saldırdılar neyi ne zaman yapacağını bilmezsen tokadı yer otururusun aşağıya öyle mutlak güç diye birşey yok kimsede yok herkese o tokadı vuracak birileri var bunun farkında olan koltukta daha fazla oturur çünkü hangi duvara işememesi gerektiğini bilir
bizim taraftar bilmiyor. bu güne gelmemizin tek sorumlusu taraftardır. sorarsan Beşiktaşın haklarını savunuyorlar
kimin hakkını kime karşı savunuyorsun der insan. her dönemde böyle oldu ne zaman toparlanıp sıçrama yapmaya kalksak taraftar tutup çekti bizi.
birilerini suçlu aramayalım bizim önce kendi zihniyetimizi düzeltmemiz gerekiyor daha içimizde birbirimizin düşüncelerine bile saygımız yok
asla birlik olamıyoruz olursak zaten tutulmuyoruzda bu çok sürmüyor.

Çevrimdışı tangaz

insanların bir arada olduğu yerde bunlar hep olur olmayada devam edecek
bu insanın doğasında var. Biz o dönem gayette güçlüydük renkliler karşımızda süt dökmüş kedi gibiydi
siz gücüde anlamıyorsunuzki güçlü olmak sürekli üstün olmak değildir. daha tediğin ilk yumrukda gardını düşürmeyeceksin
biz güçlüydük ama tutmayı başaramadık önce sayın cb dediği için bizim taraftarımız  başkana saldırdı
insanlar ne sandı senin gücünün kendinden geldiğinimi varmı böyle birşey millet saraya çıkıp biyat ederken sen sayın kelimesine saldırırsan o gücü senin elinde bırakmaz kimse bizim gücümüzü millet devlet gücü falan sanıpda  haraket etti biz sadece tc içinde bir takımız
bunu anlayamadı kimse güçlüyüz dediğimde sandılarki ülkeyi biz yönetiyoruz yok öyle birşey senin gücünün azami sınırı bellidir kalkıp tepedekilere kafa
tutamazsın tutarsan bir anda seni yerle bir ederler. önemli olan bir tarafını kaldırmadan mevcudu elde tutabilmekti.
kaldıki güç tek taraflı olmaz masada güçlü olduğunda sahadada olmak zorundasın masa gücü seni bir noktaya kadar taşır
biz ne zaman toparlandık serdar bilgili şu ünlü toplantısını yapıp yd ve Beşiktaş ileri gelenlerini bir araya getirmesinden sonra
biz yürümeye başladık sonra ne oldu önce yd ye saldırdı taraftar sonra sırayla önlerine gelene bu gücün kendi öz güçleri olduğunu sandılar
bir taç orta sahadakli faul nedeniyle hakemlere saldırdılar neyi ne zaman yapacağını bilmezsen tokadı yer otururusun aşağıya öyle mutlak güç diye birşey yok kimsede yok herkese o tokadı vuracak birileri var bunun farkında olan koltukta daha fazla oturur çünkü hangi duvara işememesi gerektiğini bilir
bizim taraftar bilmiyor. bu güne gelmemizin tek sorumlusu taraftardır. sorarsan Beşiktaşın haklarını savunuyorlar
kimin hakkını kime karşı savunuyorsun der insan. her dönemde böyle oldu ne zaman toparlanıp sıçrama yapmaya kalksak taraftar tutup çekti bizi.
birilerini suçlu aramayalım bizim önce kendi zihniyetimizi düzeltmemiz gerekiyor daha içimizde birbirimizin düşüncelerine bile saygımız yok
asla birlik olamıyoruz olursak zaten tutulmuyoruzda bu çok sürmüyor.

dayanışma birlik olma kısmındaki görüşlerin hariç diğer detaylara katılmıyorum çünkü fikret orman ve ekibinin neler yaptığını biliyorum. biz güçlü olamadıysak tek olmasa da en büyük sebebi fikret beyin ekseninin kaymasıdır. ne yapacaktık cb dalga geçer gibi stadı onlar mı yaptı biz yaptık dediğinde gülüp şakşak mı yapacaktık? abi çok şeye toz pembe bakıyorsun ya da kolaymış gibi bakıyorsun oysa öyle bir kirlilik var ki temizlenebilir bir yapı yok genç arkadaşlar bilmez talat tokat vardı bizi öperdi sürekli bayrağı oğluna devretti tarihi değiştirdi herif (meşhur van maçı) şimdi de yeni nesil tokat hakem oldu. bu öyle taraftarın filan önleyebileceği bir yapı değil kaldı ki taraftar yusuf namoğlunu devirirken el uzatan düştüğü yerden kaldıran da fikret beydi. sonra yd.ye sallamayıp kime sallayacağız adam tff başkanı ama fenerbahçemiz galatasarayımız demekten beşiktaşa mı dönüp bakıyordu elbette sallayacaktık adama ki her cümlesini ziyadesi ile hak etmiştir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

dayanışma birlik olma kısmındaki görüşlerin hariç diğer detaylara katılmıyorum çünkü fikret orman ve ekibinin neler yaptığını biliyorum. biz güçlü olamadıysak tek olmasa da en büyük sebebi fikret beyin ekseninin kaymasıdır. ne yapacaktık cb dalga geçer gibi stadı onlar mı yaptı biz yaptık dediğinde gülüp şakşak mı yapacaktık? abi çok şeye toz pembe bakıyorsun ya da kolaymış gibi bakıyorsun oysa öyle bir kirlilik var ki temizlenebilir bir yapı yok genç arkadaşlar bilmez talat tokat vardı bizi öperdi sürekli bayrağı oğluna devretti tarihi değiştirdi herif (meşhur van maçı) şimdi de yeni nesil tokat hakem oldu. bu öyle taraftarın filan önleyebileceği bir yapı değil kaldı ki taraftar yusuf namoğlunu devirirken el uzatan düştüğü yerden kaldıran da fikret beydi. sonra yd.ye sallamayıp kime sallayacağız adam tff başkanı ama fenerbahçemiz galatasarayımız demekten beşiktaşa mı dönüp bakıyordu elbette sallayacaktık adama ki her cümlesini ziyadesi ile hak etmiştir.
ben hataları kendimizde arayalım derken sadece sokaktaki taraftarı söylemedim Fikret orman demişsin oda hatalarını kendinde arayacak
oda taraftar farketmiyor al bir taraftarı ver başkanlık yetkisini değişen birşey olmaz.
anlatmaya çalıştığım şey kişiler değil camiadan bahsediyorum ben bunun içinde yd de var fo da var şimdiki başkanımız sayın Çebide var
divanda kongrede taraftarda var taraftar deyince sokaktaki garibanı söylediğimi düşünme herkes oturup düşünmeli.

Çevrimdışı Erman1903

He he tamam, bratislava bizden cok daha iyi takim, ben bizi fazla büyütmüsüm. Tutturmusun bizi meze etmisler, iyi topculari var. O günkü Besiktasi yenemyeni dövüyorlardi a.a. sagolsun, o dönem karşilarinda ts yada basak olsaydi birak 4-2 maci almayi, şamar oglanina dönerlerdi. Haklisin bizi yenen her takimdan topcu alinir. Sanki bu adami paylasmakla cok büyük is yapmis gibi bide ben yapmamişim diye elestiriyorsun :lol:. futbolcu paylasmaksa bende cikar polonya, cek, macar liginin tüm kanat oyuncularini paylasayim, hepsi ucuz en az bunun kadar top oynar, woooaaaw, simdi scoutmu oldum ne :halay:
Not. Avusturyada yasiyorum, bizim ligdeki takimlar her sene bu komsu ülke takimlariyla fazlasiyal dostluk maci yaparlar, avusturya liginin düsük seviyesi hekerz biliyor, ona rağmen burdaki takimlar bile bu tip topculari transfer etmiyor. Tipik iş bilmemezlik bu, zamaninda tayfur havutcu yapmisti, rapid wien macindan sonra, oooooo veli ve tanju diye türk asilli tooculari varmiiiiiiiş, hicde fena oynamiyorlar, fazlada para etmiyorlar hemen alalim, hele velinin bi videosu vardi sanki xabi alonso, ama kimse demiyorki tr liginde böyle bos alan bulamaz, tanju, demiyorlarki tr liginde öyle kolunu sallaya sallaya her mac 3-4 adam calimlayip orta yapdirmazlar. Peki ne olduuuuu...?? Bu liglerden gelibde kac topcu is yapmiş büyük takimlarda? Ben bizi büyütmüyorum, Ben bizi Besiktas olarak görüyorum, sen ise bratislavaya meze olmus takim olarak.
Bir hafta kadar önce 3-5 Dakikalık videosunu izlediğin Moha adlı oyuncu için Ptt topçusu, yedek bile olamaz dedin ben de oynadılar ve yendiler adam bir de gol attı diye cevapladım. Söylemediğim şeyleri neden var gibi göstermeye çalıştığını gerçekten anlamıyorum. Bunu karşısındakini küçültmeye çalışan insanlar yapar, bana göre hiçbir Beşiktaşlıya yakışmaz. Herhalde sen bunun için yapmamışsındır...

1: Oyuncuyu paylaşan ben değilim
2: Bratislava’nın topçuları çok iyi diye bir şey demedim.
3: Bir kişi bile Moha gelsin demedi, sadece @kaan1903 arkadaşımız daha önce bir bahsetmiş.

Konu Ts-Başak değil, bir de öyle olsaydı böyle olsaydı yok şu bu tokatlardı diye hikaye yapmışsın. Sen hiç böyle dediğin bir şeyin geçmişe dönüp farklı bir neticeye büründüğünü gördün mü? Yendiler bitti, aynı şu kıçıkırık Paok’un bizi yenmesi gibi.
Şu kadarını söyleyeyim. Moha maç başına 9’a yakın başarılı ofansif aksiyonla oynayan bir topçu, bu işlerle biraz ilgili olsan bunun asla küçümsenmeyecek bir şey olduğunu bilirdin, 11’în üstünde ortalamayla bitirdiği sezon var adamın bu da şu demek. Uganda’da olsa bile kötü topçu değildir. Lakin tekrar hatırlatayım, kimse gelsin demedi. Şunu da ekleyeyim, İstanbul’un 3 takımında da oynar bu oyuncu, yok şu anda hiçbirinde bu kadar katkı verebilecek bir kenar adamı. Teknik, fiziği kuvvetli, çok yönlü - aktif bir adam, yanına leblebici santrafor koyarsan dolu gol attırır. Sporting’e 5M’e sattıkları Sporar’ın santrafor olduğu kadar iyi kenar oyuncusu.

Zivkovic’in neden Benfica tarafından serbest bırakıldığına falan da çok şaşırmışsın, hayret değil mi. Ben sana söyleyeyim, salak olmadıkları için bıraktılar: 40 Maçtır gol atamıyor adam, 3 sezondur top oynamıyor adam akıllı ve 2.2M Euro maaş alıyor, onun yerine 300Bin Euroya oynayacak adam bulurlar. 3 takımlı ve bunların haricinde TSL’den aşağı bir ligin en pahalı kadrolarından birinde 4! ofansif aksiyonla oynuyor. Bu rakamla En az 7-8 gol 4-5 asist yapacak ki çekilir olsun.
Avusturya’da yaşıyorum diyorsun, lig de pek numara yok da açıp bakmadın herhalde milli takımlarına. Orada bir adam var bak adı Alaba, bizim kadrodan daha yüksek değeri var, çoğu Bundesliga’da top koşturuyor. Demek ki çıkıyormuş değil mi bir şeyler?

Başkalarının hatalarından örnek veriyorsun ama onlar benim için kıstas olamaz. Bu kulübün efsanesi Baba Hakkı büyük amcam olur, dedem Nuri Yeten’in kardeşidir ve ben bu neslin son temsilcisiyim: Ne Tayfur.H tanırım ne Sergen.Y ne ANÇ – Erdal T. İnsanları kendime mabut yapmam çünkü mabut’un yapamadığını matlub yapamaz. Bu mantıkta hareket eden adam akıllı iş yapamaz. Beşiktaşlı isen kendi aklın fikrin olacak, yapamayana değil yapana bakacak ve gidip daha iyisini yapacaksın, ben böyle gördüm. Bu işlerin benim için mazereti yok, dünyada 1 kişi bile yapabiliyorsa yeter. Ben daha iyisini yaparım!

Bana göre yaklaşımın çok yüzeysel, şu anda bu ülke sınırları içindeki en iyi oyuncu araştırmacısıyım ve bu konuda çok iddialıyım. Ne bir scout, ne bir hoca nede kim kendine her ne diyorsa benden iyi kadro planlaması, süreç yönetimi de yapamaz. Alayına kök söktürürüm, şu anda kulüp  yönetiminde olsam içeridekileri sabahlara kadar çalıştırıyor bütün işleri öttürüyordum. Kafasına göre iş yapanlar ise benden köşe bucak kaçıyordu. Başından bir halt olmayacağını söylediğimiz bu oyuncuları getirten adamın scout’u işin başından kapı içeri edilmezdi, Sergen hocanın istediği hiçbir topçu falan alınmayacaktı. Aç da bak getirdiği oyunculara gelmeden yazdıklarıma. 300 maçta 1 gol atan bek olmaz, Welinton: Bilica, Mensah: Açık alan topçusu, boşluk bulamazsa çalım atamaz, ince görüp pas yapamaz. Geçmişe dönersen okursun detayları. 2 tane lise mezunu adama asla planlama yaptıramazsın, Ahmet Gülay adlı çocuğu dümenle, kıvranarak başkasına verirsen getirdiğin adam Ramos olsa verim alamazsın. Bunlar futbolla değil hayatla alakalı işler. Böyle yapanın güvendiği dağ olsa yıkılır, oyuncusu sakatlanır vb. (3 numarayı verdiler Ahmet'e biliyor musun? İnsanlar kan ağlıyor, bana göre skandaldır bu çocuğun gidişi.)

Zivkovic gibi pahalı takımların ıskartaya çıkardığı adamları beğenmek mi Beşiktaşlılık? Bunun gerçek Beşiktaşlılıkla falan alakası yok, biz Seba başkan döneminin sonuna kadar tam tersi bir kulüptük. Toptan anlamayanlar başa geldi ve böyle olduk.
Şu forumda bir elin parmağı insan var zamanından veren, çabalayıp oyuncu araştıran. Her zaman iyi öneriler gelmiyor; kimi zaman FM oyuncuları, 3-4 sene önce iyi oynayanlar, gereksiz pahalı adamlar, defolu oyuncular çıkabiliyor ama karşılaşmadığım süper adamlar da buluyorlar. Milyonda bir faydalı olma ihtimali için çalışıyorlar, en az paylaşım yapanın bile bu takımda banko oynayabilecek 3 kelepir oyuncu göstermişliği vardır. Zayıf olduğunu düşündüğüm paylaşımları yaptıklarında ben de olmaz diyorum ama teknik nedenini açıklıyor, doğru oyuncuları bulmaları için elimden geldiğince teşvik ediyorum.

Sergen Yalçın’ın topçudan anlamadığı bana göre ayyuka çıktı, planlama zaten ne onun nede kardeşinin yapabileceği iş değil. An itibariyle kulüp uçurumdan yuvarlanıyor, son şansımızdı bu transfer dönemi ve batırdılar! Yönetimdekiler de teknik ekibin futbol zekasına fazla güvendi. Yine de yönetim üstte olduğu için en az onlar kadar suçludur. Yırttım kendimi burada yapmayın etmeyin diye ama iş işten geçti.

Ne paylaşım yaptığını, ne de bir oyuncu için şu adam da iyiymiş yahu dediğini hatırlamıyorum. Dediysen kusuruma bakma… Son olarak şunu söyleyeyim, böyle davranana kendisi gibi cevaplar vermeyi ben de bilirim ama yoruldum artık. Kulüp yetkililerinin burayı umursadığını zaten pek zannetmiyorum, 3-5 arkadaş kumdan kale yapmış olduk. İnan gelenlerden çok daha güzel adamlar paylaşıldı. Paok’a karşı halimizi görünce her Beşiktaş’lı gibi sen de üzülmüş, gelen adamlara kızmışın daha sonra yazdıklarından biraz okudum. Oyuncu paylaşımı olayı benim için artık bitti, umarım sen de bir daha devam eden arkadaşların hevesini kıracak şekilde, oyunculara fazla hakim olmadan böyle davranmazsın.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 16:24:53 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

ben hataları kendimizde arayalım derken sadece sokaktaki taraftarı söylemedim Fikret orman demişsin oda hatalarını kendinde arayacak
oda taraftar farketmiyor al bir taraftarı ver başkanlık yetkisini değişen birşey olmaz.
anlatmaya çalıştığım şey kişiler değil camiadan bahsediyorum ben bunun içinde yd de var fo da var şimdiki başkanımız sayın Çebide var
divanda kongrede taraftarda var taraftar deyince sokaktaki garibanı söylediğimi düşünme herkes oturup düşünmeli.

oturup düşünelim tartışalım nerde yanlış yaptık analizlerini yapalım çözüm yolları arayalım iyi güzel de bu kongre yapısı bu üye sayısı ile nasıl olacak o işler? en iyisi mi bekleyelim görelim bakalım çebi neler yapacak ekseni değişecek mi ben onlara bakıyorum abi. yd başkanken yd.ile çalışıyordum çok şey gördüm yaşadım bilirim susarım. f.orman dönemi off off ki ne off. her seferinde gelen gideni aratıyor yok artık bu kadar da olmaz dedirtiyor. bu nedenle bekleyelim görelim abi anç hikayenin sonunda bize mi kendine mi çalışacak. umarım diğerleri gibi anmadığımız bir dönem yaşatır bize.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bunun doğru olduğunu düşünmek istemiyorum,,

öyle düşündüklerimiz hep başımıza geliyor, ben de welintonun doğru olduğunu düşünmek bile istemiyordum korktuğum başımıza geldi  :ebebe:

Çevrimdışı ilhan mansız

TFF harcamaları mutlaka incelenmeli, orada yapılacak tasarruf futbolu kurtarmaya yeter, artar,,

Çevrimiçi murat

ben yıkarım  :bandit:
kasımpaşa deplasmanına her gittiğinde yeniliyoruz sana gitme diyoruz gidiyorsun yine yeniliyoruz

bundan sonra karagümrk maçlarına giderim :D

Çevrimiçi Necmi

oturup düşünelim tartışalım nerde yanlış yaptık analizlerini yapalım çözüm yolları arayalım iyi güzel de bu kongre yapısı bu üye sayısı ile nasıl olacak o işler? en iyisi mi bekleyelim görelim bakalım çebi neler yapacak ekseni değişecek mi ben onlara bakıyorum abi. yd başkanken yd.ile çalışıyordum çok şey gördüm yaşadım bilirim susarım. f.orman dönemi off off ki ne off. her seferinde gelen gideni aratıyor yok artık bu kadar da olmaz dedirtiyor. bu nedenle bekleyelim görelim abi anç hikayenin sonunda bize mi kendine mi çalışacak. umarım diğerleri gibi anmadığımız bir dönem yaşatır bize.
inşallah
Beşiktaşın iyiliğinden başka beklentimiz olmaz

Çevrimdışı tangaz

bundan sonra karagümrk maçlarına giderim :D

uğurlu geldiklerine gitsen sadece ya da gitmesen  :D

Çevrimiçi murat

basak ve kasımpasa net ugursuz geliyor artık gitmiyorum ama değişen birşey olmadı.karagümrüğü deneyelim birde.

Çevrimdışı ilhan mansız

öyle düşündüklerimiz hep başımıza geliyor, ben de welintonun doğru olduğunu düşünmek bile istemiyordum korktuğum başımıza geldi  :ebebe:
inşallah bir an önce toparlanırlar, aksi halde büyük sıkıntı çıkacak, bu plansızlığın sonu çok kötü olur,

Çevrimiçi Necmi

basak ve kasımpasa net ugursuz geliyor artık gitmiyorum ama değişen birşey olmadı.karagümrüğü deneyelim birde.
gittiğin bütün deplasman maçları nerdeyse hüsranla sonuçlanıyor :bandit:
bir antep maçı var bildiğim dört gol attık oda şampiyonluk maçıydı puan kaybetsek seni stada bağlar öyle gelirdik herhalde
özellikle gizli gizli gittiğin deplasman maçları çok tehlikeli

Çevrimiçi levitate

Özellikle bizim borsa kriter değil. Çok manipülasyon var. Örnek vereyim 21 Temmuz'da Kent Gıda, Koç Holding'i geçerek Borsa'daki en değerli şirket oldu. Bildiğin Tofita'cı Kent Gıda. Seviye bu yani borsada

the wolf of tofita
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

uğurlu geldiği maçmı var  :bandit:
deplasman maçına gittiğini öğrenirsek bütün maç izleme hevesimiz kaçıyor
yenildiğimiz bütün kasımpaşa ve başak maçlarında tribündeydi düşün artık.
yenilmediğimiz maçlarda gitmesine engel olabildiğimiz maçlardı. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bu arada iç saha maçlarındada o kadar şanslı oluyoruz ikimiz aynı maçtaysak tribünde yanyana geldiğimiz an iki dakika içinde gol atıyoruz
gol atamadığımız zamanlar taraftar bize dönüp yer değiştirin diyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Sürpriz bir satış mı gelecek acaba  :alala:

https://twitter.com/demarkesports/status/1300809372059209737

Yerli olarak büyük kayıp olur bence yerini dolduramayız  :tabe:

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı worns

ben dorukhan'ın bir şeyler kazandırarak satılmasına sıcak bakıyorum. iki nedenden, birincisi aramızın kötü olduğu menajeri ile ilişkileri, sözleşme muhabbetleri derken verimi çok düşecek gibi bir intiba bırakıyor bende. kalacaksa da sözleşme problemi bir an önce çözülsün ya da vedalaşalım. ikincisi, bence çok kullanışlı bir oyuncu değil. belli oyunların oyuncusu yani. 6 numara desen değil, gerekli alan-pozisyon-oyun bilgisi yok bence. 8 desen oyun kurucu özellikleri hemen hiç yok. ne saha görüşü ne pas kalitesi ne topla ilk reaksiyonu kaliteli bir merkez oyuncusu seviyesinde. orta sahada verim verebileceği rol, çift yönlü, oyuna tempo kazandıran bir oyuncu olarak kullanıldığı durumlar. örneğin baklava 442 ya da oyun kurucu 6'yla oynanan 352-343 gibi sistemlerde (bunların da çoğu serie a'da bol kullanılır) çift dinamoyla oynamayı severler. (belki iki kreatifli 433de de rolü olurdu) bir teknik-oyun kurucu 6, iki adet atletik kalitesi yüksek iç oyuncusu önünde ofansif oyun kurucu ya da ikinci forvet kullanılan düzenlerde dorukhan gibi oyuncuların değeri artar. zırt pırt serie a'dan haberler çıkması da sürpriz değil, sever onlar böyle iç oyuncularını. bir diğer örnek elif elmastır. onun da o kadar para edeceği ortam italya'dır. başka liglerden zor.

bize gelince istesek de istemesek de kullanacağımız geleneksel 4231-4141 kırmalarında no8'in daha meziyetli ve vizyoner olması beklenir. dorukhan böyle bir oyuncu değil.

ben sağ bekte başarılı olabileceğini düşünüyordum, tr sınırlarında üst sınıf bir merkez olamaz ama bek olabilir diyordum. ama görüyorum ki teknik kadroda böyle bir değerlendirme yok.

şu ekonomik düzlemde ilk 11 olamayacağını ve değerini yükseltemeyeceğimizi öngördüğüm oyuncuyu 3-5 milyon euro kazanarak satabiliyorsak iyidir derim.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 18:49:42 worns ]