2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865342 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yerli olarak büyük kayıp olur bence yerini dolduramayız  :tabe:
Değerini bulanı satmadığımız için şimdiye kadar hep dövündük durduk. Ben değerini bulan bir oyuncuyu satmama gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Dorukhan da sözleşmesinin son senesinde olan ve menajeriyle aramızın kötü olduğu bir oyuncu. Ya rakiplerimize kaptıracağız ya da sözleşme imzalamak için fazla para vereceğiz. Bu şartlar altında satılması mantıklı olur. Yeri dolar mı orası zor işte. Mecbur dolduracağız bir şekilde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Değerini bulanı satmadığımız için şimdiye kadar hep dövündük durduk. Ben değerini bulan bir oyuncuyu satmama gibi bir lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Dorukhan da sözleşmesinin son senesinde olan ve menajeriyle aramızın kötü olduğu bir oyuncu. Ya rakiplerimize kaptıracağız ya da sözleşme imzalamak için fazla para vereceğiz. Bu şartlar altında satılması mantıklı olur. Yeri dolar mı orası zor işte. Mecbur dolduracağız bir şekilde  :tabe:

Bari hakettiği değeri versinler  :by2:

Roco ile yolları ayıramadık henüz herhalde monteroyu bildiremedik. :tabe:

Milli takımlarda olmaları nedeniyle Vida, Ljajic, Ersin, Erdoğan ve Rıdvan, Sivasspor karşısında forma giyemeyecek.

Sivas maçı için bir başlık açılsaydı iyi olmazmıydı transfer başlığını kirletmezdik  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roco ile yolları ayıramadık henüz herhalde monteroyu bildiremedik. :tabe:
İlla birileri ile sözleşme feshi yapmamız gerekmiyor. Lisansını dondurabiliyoruz. En kötü öyle yaparız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sivas maçı için bir başlık açılsaydı iyi olmazmıydı transfer başlığını kirletmezdik  :alala:
Buradan devam. Hazırlık maçları da transfer dönemine dahil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

rio ave ismine göre iyi takım, sürpriz yapabilir. gerçi bizi yenmesi şu haldeyken sürpriz mi olur bilemedim.

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1300811313447342082
Kaynak : Fotospor.

Murat özende iyice bozdu artık eskiden haber verirdi transfer haberleri şimdi dandik spor medyasının uydurma haberlerini paylaşıp duruyor.

İlla birileri ile sözleşme feshi yapmamız gerekmiyor. Lisansını dondurabiliyoruz. En kötü öyle yaparız  :tabe:

Hiç o işlere girmeden garanti olan sözleşmeyi fesh edelim diye uğraşıyorlar herhalde  :tabe:

rio ave ismine göre iyi takım, sürpriz yapabilir. gerçi bizi yenmesi şu haldeyken sürpriz mi olur bilemedim.

24 eylülde imiş galiba maç.Transferler kadro oturması geçeriz diye düşünüyorum form tutup  :tabe:

Buradan devam. Hazırlık maçları da transfer dönemine dahil  :tabe:

Öyle diyorsanız sıkıntı yok o zaman  :ok:

Çevrimiçi Samet Demir

Kaynak : Fotospor.

Murat özende iyice bozdu artık eskiden haber verirdi transfer haberleri şimdi dandik spor medyasının uydurma haberlerini paylaşıp duruyor.
Para, para, para
İlle de para para

Ben takibi bıraktım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

gittiğin bütün deplasman maçları nerdeyse hüsranla sonuçlanıyor :bandit:
bir antep maçı var bildiğim dört gol attık oda şampiyonluk maçıydı puan kaybetsek seni stada bağlar öyle gelirdik herhalde
özellikle gizli gizli gittiğin deplasman maçları çok tehlikeli
ankara da gayet iyiydi. gruptan ayrı gittiğim maçlarda yanımdaki arkadaşlar soru lu galiba.

Çevrimiçi murat

bu arada iç saha maçlarındada o kadar şanslı oluyoruz ikimiz aynı maçtaysak tribünde yanyana geldiğimiz an iki dakika içinde gol atıyoruz
gol atamadığımız zamanlar taraftar bize dönüp yer değiştirin diyordu.
yanyana 50 maçımız vardır totem yapmadığımız bir kaç maç hariç hep galibiyet. maça önlü arkalı sıralarda başlayıp maçın ilkdevre sonu veya 2 devre başlarında bir yer değişkliği ve gol.ilk veya 2. pozisyon gole dönüşüyordu. bazen maç heyecanı unutuyorduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

İlk 11 belli oldu  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1300839837013073921
Utku nedir birde gitti gözüyle bakılan roco niye oynuyor ben bile anlamadım bu sene insan da heves bırakmadılar hem eski yönetim böyle saçma sapan oyuncuları doldurduğu için hemde yeni yönetim heves bırakmadılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

keşke lens yerine hasic n'koudou yerine atakan oynasaydı :)
Ben de Hasic'i görmek istiyordu. Olmadı. Bir de Roco'nun neden oynatıldığını anlamıyorum. Herhalde sakatlansın ve elimizde kalsın istiyoruz  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben de Hasic'i görmek istiyordu. Olmadı. Bir de Roco'nun neden oynatıldığını anlamıyorum. Herhalde sakatlansın ve elimizde kalsın istiyoruz  :alala:

Vida yok milli takımda mirin satılacak başına bir şey gelmesin diye herhalde başka oynuyacak stoper yok herhalde  :ebebe:

Alpay da sakatlıktan çıktı erdoğan oynasaydı bari :)

Çevrimdışı tangaz

bu arada iç saha maçlarındada o kadar şanslı oluyoruz ikimiz aynı maçtaysak tribünde yanyana geldiğimiz an iki dakika içinde gol atıyoruz
gol atamadığımız zamanlar taraftar bize dönüp yer değiştirin diyordu.

o zaman bu sene  20de20 diyormuyuz  :eyes
@Necmi @MURAT
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Utku nedir birde gitti gözüyle bakılan roco niye oynuyor ben bile anlamadım bu sene insan da heves bırakmadılar hem eski yönetim böyle saçma sapan oyuncuları doldurduğu için hemde yeni yönetim heves bırakmadılar

Ersin milli takımda o yüzden utku oynuyor utkudan yedek bile olmayacağını görmüş oluruz kaleci lazım.Vida milli takımda mirin satılacak roco mecburiyetten oynuyor herhalde ama erdoğan oynuyabilirdi  :tabe: