2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865533 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı doganay

Bu sefer nispeten kolay kura çektik  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1300754600509804544
bundan daha guclusu yoktu ki , yine ihtimaller arasindan en guclusunu cektik

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sefer nispeten kolay kura çektik  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1300754600509804544

Borac gelsin o 4 milyon € piyasa değeri diğeri 22 milyon €.

Rio Ave ters takım yalnız

22 milyon € imiş zaten piyasa değeri yine en güçlüsünü çekmişiz o takımlar arasından.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rio Ave ters takım yalnız
En azından maç oynayıp gelmeyecekler. Eşit şartlarda maç yapacağız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi surada yazilanlari Hollanda'li bir arkadasima okutsam neresiyle gulecegini sasirir.
Mac 16.00'da oynansa ne olacak 19.00'da oynansa ne olacak. Vallahi bu tur seylerden bu kadar sikayet etmek, pes dogrusu.
Hadi senin persembe gunu Avrupa kupasi macin varken cumartesi vs oynatirlar, kritik bir derbiyi gereksiz yere pazartesi 18.00'e falan
alirlar anlarim, ama bundan yaygara koparmak da ne bileyim, bir degisik.
Bu tur islerle ugrasacagimiza once bir kendimize bakalim. Sen gucluysen isterse mac 23.00'da oynansin, ister 07.00'de oynarsin yener gecersin.
Ne kadar bos isler vallahi.

Rio Ave baya ters kura olmus. Futbol kulturune sahip ulkelerin her orta sira takimi bile Turk takimlariyla kafa kafa oynayacak durumda maalesef
gunumuzde. Kalite farki olsa bile ortada adamlar disiplinleri, fizikleri ve taktiksel bilgileriyle o farki kapatip one bile geciyorlar.
Zor kura maalesef, hele bu asamada.

Çevrimdışı kahyaoglueren

En azından maç oynayıp gelmeyecekler. Eşit şartlarda maç yapacağız.
Icerde olmasi da kismi avantaj.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rio Ave de tokatlarsa bizi bırakalım bence bu işi : )

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rio Ave de tokatlarsa bizi bırakalım bence bu işi : )
Orası belli olmaz. Belki onlara kalmadan başka şoklar da yaşayabiliriz. Ben turu geçmek için eğer takımın eksikleri tamamlanırsa avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi terapati

Daha bilindik bir rakip gelseydi keşke kurada, bizim teknik ekibe zor olmasın şimdi rakibi analiz falan etmek? Buradaki bilgili arkadaşlardan rica edelim de ufak bir analiz hazırlasınlar da yardımcı olsunlar, sevaptır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Daha bilindik bir rakip gelseydi keşke kurada, bizim teknik ekibe zor olmasın şimdi rakibi analiz falan etmek? Buradaki bilgili arkadaşlardan rica edelim de ufak bir analiz hazırlasınlar da yardımcı olsunlar, sevaptır...

Aynen zaten onlar tesadüfen hocalık yapıyorlar.

Monteroyu bildirmek için herhalde roconun gitmesini bekliyoruz  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Vallahi surada yazilanlari Hollanda'li bir arkadasima okutsam neresiyle gulecegini sasirir.
Mac 16.00'da oynansa ne olacak 19.00'da oynansa ne olacak. Vallahi bu tur seylerden bu kadar sikayet etmek, pes dogrusu.
Hadi senin persembe gunu Avrupa kupasi macin varken cumartesi vs oynatirlar, kritik bir derbiyi gereksiz yere pazartesi 18.00'e falan
Bu tur islerle ugrasacagimiza once bir kendimize bakalim. Sen gucluysen isterse mac 23.00'da oynansin, ister 07.00'de oynarsin yener gecersin.

Rio Ave baya ters kura olmus. Futbol kulturune sahip ulkelerin her orta sira takimi bile Turk takimlariyla kafa kafa oynayacak durumda maalesef
gunumuzde. Kalite farki olsa bile ortada adamlar disiplinleri, fizikleri ve taktiksel bilgileriyle o farki kapatip one bile geciyorlar.
Öyle diyorsun da, Ekim sıcağında gündüz maçı yapmak kolay mı sence? :tabe:

Çevrimiçi Necmi

yakında üstümüze yıkarlar beşiktaşın elenmesine seviniyordunuz diye.
ben yıkarım  :bandit:
kasımpaşa deplasmanına her gittiğinde yeniliyoruz sana gitme diyoruz gidiyorsun yine yeniliyoruz

Çevrimdışı tangaz

bizim tff ve mhk da dönen dolapları bırakalım hollandayı papua yeni gineden birini getirtip anlatsak ağzı beş karış çık kalır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Orası belli olmaz. Belki onlara kalmadan başka şoklar da yaşayabiliriz. Ben turu geçmek için eğer takımın eksikleri tamamlanırsa avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.
adını ilk defa duyduğum takımlara karşı transfer yaparsak  avantajlı olduğumuzu düşünüyorsan
biz zaten bitmişiz. biz paok karşısına sağ beksiz kalecisiz forvetsiz çıktık şl maçına böyle çıkan bu maçı ne kadar önemserde
eksikleri tamamlamayı hesaplar sence bu arada hayal kurmayalım paok bu takımlardan daha güçlü bir takım değildi.
biz berbat bir takıma elendik malesef

Çevrimiçi Necmi

bizim tff ve mhk da dönen dolapları bırakalım hollandayı papua yeni gineden birini getirtip anlatsak ağzı beş karış çık kalır
yalnız herkes sana düşmansa senin aleyhine çalışıyorsa daimi olarak o zaman suçu onlardan önce kendinde arayacaksın
senin başkanın tff başkanı oluyor ama aleyhine çalışıyor senin oyuncun mhk başkanı oluyor ama aleyhine çalışıyor bunun
nedenini kendimize sorma zamanı gelmedimi daha

Çevrimdışı Nartallo

Beşiktaş'ın isminin her zaman Avrupa'da olması, grupları geçmesi lazım.

Umarım yönetimdeki vatandaşlar ve teknik ekip bunun sorumluluğuyla hareket eder.

Üç kulvarda zorlanırız zırvalarına katılmıyorum, aksine kulvar ve maç sayısı fazla oldukça takımlar ritim kazanıyor, gelişiyor. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

adını ilk defa duyduğum takımlara karşı transfer yaparsak  avantajlı olduğumuzu düşünüyorsan
biz zaten bitmişiz. biz paok karşısına sağ beksiz kalecisiz forvetsiz çıktık şl maçına böyle çıkan bu maçı ne kadar önemserde
eksikleri tamamlamayı hesaplar sence bu arada hayal kurmayalım paok bu takımlardan daha güçlü bir takım değildi.
biz berbat bir takıma elendik malesef
Bahane bulmuyorum. Zaten mevcut kadro ile bile elememiz lazım. Ama PAOK maçında yaşadıklarımız bana hiç de eleriz demiyor. Birkaç maç daha izlersek daha rahat konuşabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

yalnız herkes sana düşmansa senin aleyhine çalışıyorsa daimi olarak o zaman suçu onlardan önce kendinde arayacaksın
senin başkanın tff başkanı oluyor ama aleyhine çalışıyor senin oyuncun mhk başkanı oluyor ama aleyhine çalışıyor bunun
nedenini kendimize sorma zamanı gelmedimi daha

burada herkes bize düşmandan ziyade herkes köşe başlarını tutmuş örümcek ağı gibi sarmış ve bize geçit vermiyor gibi okuyorum ben durumu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

ben pandemi ortamında şahsen gitmem, gitmeyenlere de vay yazıklar olsun semtin göbeğindeki stadın %30unu bile doldurmadık da demem. keşke ekonomi bu denli boktan olmasaydı da seyirci hiç alınmasa idi.
pandemi bu şekilde seyrederse zaten %30 seyircili oynama kuralı kalkar büyük ihtimal
baksana ekim ayında korkarım pandemi en üst seviyelere çıkmış olacak bu kural alındığında stabil seyrediyordu en düşük dönemiydi
şimdi azdı ve her geçen gün artıyor 31 ağustos ve ölüm oranı günlük 44 entübe oranı en yüksek olduğu seviyelere geldi
ben seyirci alacaklarını pek tahmin etmiyorum tabi o döneme tekrar düşüş yaşanmazsa

Çevrimiçi Necmi

burada herkes bize düşmandan ziyade herkes köşe başlarını tutmuş örümcek ağı gibi sarmış ve bize geçit vermiyor gibi okuyorum ben durumu
o zaman bizim bu konuda eksiğimiz var dizimizi döveceğimize eksiklerimizi kapatmamız lazım
herşeyi kabul edip sonra vah vah çekmenin bir mantığı yok.

Çevrimdışı tangaz

o zaman bizim bu konuda eksiğimiz var dizimizi döveceğimize eksiklerimizi kapatmamız lazım
herşeyi kabul edip sonra vah vah çekmenin bir mantığı yok.

biz yeterince güçlü değiliz hatta sen güç merkezinde biz varız sermaye bize döndü dediğin günlerde de öyle olmadığını ben ve mylife söylerdik fikirlerimiz çatışırdı.

adalet doğru düzgün tesis edilse de güç büyütme savaşı vermesek her şey adilane olsa bunlara zaten gerek kalmayacak, vereceğimiz tek savaş sahaya dönük olsa neden hep masa başıdır bürokrasidir siyasettir tarafında güçlü olmaya çalışıyoruz ki.