2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865775 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Montero ile ilgili yorumlar bana P. Franco, Mitrovic ve Milosevic'i hatirlatiyor. Ozellikle Milosevic icin de 'ayagi temiz, cok teknik, zaten uzun boylu ve Iskandinav' yorumlari yapiliyordu.
Bu arkadas'i hic seyretmedim acikcasi. Ancak sunu biliyorum; Ispanya liginin kalbur ustu takimlarindan birinde senelerde ilk 11 oynamis ve bizden ayrildiktan sonra yine koklu bir La Liga takimina transfer olmus oyuncu begenilmiyorken gidip bir alt lig takiminda oynayip kume dusmus, baska herhangi bir talibi olmayan, alt yas kategorisinde milli takimlarda da oynamamis bir oyuncu alip birsey beklemek buyuk polyanna'cilik.

200.000 euro net maasli bir oyuncuyu 750.000 euro kontratla almak, ustelik oynama garantisi vermek de buyuk sikinti. O 500.000 euro'yu kullansak Caner ve Gokhan kalirdi takimda ne yabanci ne de bek sikintisi cekmezdik hic. Bedeli odemek zorunda kalacagimizdan eminim, cunku ilk 11'e net giremeyecek bu arkadas.

Oyuncu bence cok net kotu cikacak. Hele ki Vida giderse savunma tamamen Allah'a emanet bir seviyede olacak. Transfermarkt degeri uzerinden yorumlar yapilmis da, tamamen etiketle alakali bir durum. Atletico Madrid etiketi yapisinca deger firliyor, Julio Alves'te de gormustuk zaten.

Acikcasi bu oyuncunun ilk 11'de tas gibi oynayacagini falan dusunenler varsa vallahi helal olsun, buyuk polyanna'cilik.
Tamam ben de oyuncu uçacak kaçacak demiyorum ama en azından bir potansiyel görülmüş ve alınmış oyuncuda. Anadolu takımının oyuncularının gelmesinden her türlü iyidir bence. Gidip de yönetimden adını sanını duymadığımız, veri dahi bulamadığımız oyuncular gelse de aynı düşüncedeyim. Yok orada oynamış, burada oynamış da başarılı olamamış. Bizde de başarılı olamaz demek bence yanlış. Oyuncu oynasın sonra yorumumuzu yaparız. Zaten tutmazsa bir sene içinde gidecek. Ben kiralık oyuncu üzerine böyle yorumları saçma buluyorum. Zaten oyuncu uçup kaçsa adamlar oynatır. Biz potansiyele para verdik.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim kesin değil avrupa ligi ön elemesi oynuyoruz ama başağın kesin şampiyonlar ligine gidiyor.Aynı şekilde gs'de avrupa ligi ön elemesi oynuyor gs ile aynı durumdayız ona niye koymamışlar saat 16:00'a maç 2 tane üst üste ? ts ziraat kupasını aldı cezasından dolayı gidemeyecek.fb'ye niye koymamışlar onun hiç avrupa maçı yok.Halen neyini savunuyorsun tff'ye mi savunuyorsun anlam veremiyorum.
Ben de fikstürün saat tartışmasını saçma buluyorum. Seyircili olsa yine bir parça mantıklı bulacağım ama maç seyircisiz. Oyunculara bu soru lansmanda sorulmuştu. Oğuzhan Özyakup da gündüz maçlarını tercih ederim demişti. Bunun üstüne bize laf söylemek düşmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bizim kesin değil avrupa ligi ön elemesi oynuyoruz ama başağın kesin şampiyonlar ligine gidiyor.Aynı şekilde gs'de avrupa ligi ön elemesi oynuyor gs ile aynı durumdayız ona niye koymamışlar saat 16:00'a maç 2 tane üst üste ? ts ziraat kupasını aldı cezasından dolayı gidemeyecek.fb'ye niye koymamışlar onun hiç avrupa maçı yok.Halen neyini savunuyorsun tff'ye mi savunuyorsun anlam veremiyorum.
Yanlışını düzeltince bir kurumu savunmuş olmuyorum. Zaten soyledigim avrupa maçları on eleme maclari nasil kesin olmuyor hani bugun kura çekimi olan maç. Basaksehir gruplarda olduğundan maçı yok. 2 ile 3 arası persembe günü maçımız olduğundan ve sonraki haftada muhtemelen tekrar persembe maçımız olacagindan dolayı( köy takimlarina elenmezsek ) bir tek pazar günü oynayabiliyoruz 3. hafta. Pazar günü de derbi var. Derbiyi gündüz seansina koymayacaklari icin otomatik olarak gündüze kalıyoruz.
Daha önceki mesajimda söylediğim gibi bir tek 4. hafta 7 seansinda olabilirdik. Onun dışında elestirilecek bir durum yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben de fikstürün saat tartışmasını saçma buluyorum. Seyircili olsa yine bir parça mantıklı bulacağım ama maç seyircisiz. Oyunculara bu soru lansmanda sorulmuştu. Oğuzhan Özyakup da gündüz maçlarını tercih ederim demişti. Bunun üstüne bize laf söylemek düşmez.

4.cü haftadan sonra %30 seyircili farkında bile değilsiniz.

3.cü hafta saat 16:00 maç koymuşlar 4.cü haftayada koymuşlar içerde ki maça.,

Fb,gs koyulmamış uyumaya devam o zaman..

Yanlışını düzeltince bir kurumu savunmuş olmuyorum. Zaten soyledigim avrupa maçları on eleme maclari nasil kesin olmuyor hani bugun kura çekimi olan maç. Basaksehir gruplarda olduğundan maçı yok. 2 ile 3 arası persembe günü maçımız olduğundan ve sonraki haftada muhtemelen tekrar persembe maçımız olacagindan dolayı( köy takimlarina elenmezsek ) bir tek pazar günü oynayabiliyoruz 3. hafta. Pazar günü de derbi var. Derbiyi gündüz seansina koymayacaklari icin otomatik olarak gündüze kalıyoruz.
Daha önceki mesajimda söylediğim gibi bir tek 4. hafta 7 seansinda olabilirdik. Onun dışında elestirilecek bir durum yok.

Bir yanlışı söylemiyorsan haksızlığı savunuyorsun.

Dostum anlatıyorum kura çekimi var avrupa ligine gidip gidemeyeceğiz kesin değil elenebiliriz.Velev ki bizim avrupa maçımızı düşünerek böyle yaptılar niye başağa 2 kez saat 16:00'da maç koymadılar o zaman onun garanti şampiyonlar ligine direk katılıyorlar diyorum ? Yada gs'ye niye yapmıyorlar onlar da bizimle aynı durumda onlarda ön eleme oynuyorlar 2 kez gs 'ye niye koymadılar fb'ye koymadılar bize koydular diyorum ? Eleştirecek çok şey varda görmek isteyene...Uyumaya devam ts,başağa 1 kez bize 2 kez fb,gs'ye 0 kez saat 16:00'da maç...

gs ile aynı durumdayız neden onada saat 16:00'da maç koyulmadığını da açıkla o zaman ? 2 hafta üst üste..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bir yanlışı söylemiyorsan haksızlığı savunuyorsun.

Dostum anlatıyorum kura çekimi var avrupa ligine gidip gidemeyeceğiz kesin değil elenebiliriz.Velev ki bizim avrupa maçımızı düşünerek böyle yaptılar niye başağa 2 kez saat 16:00'da maç koymadılar o zaman onun garanti şampiyonlar ligine direk katılıyorlar diyorum ? Yada gs'ye niye yapmıyorlar onlar da bizimle aynı durumda onlarda ön eleme oynuyorlar 2 kez gs 'ye niye koymadılar fb'ye koymadılar bize koydular diyorum ? Eleştirecek çok şey varda görmek isteyene...
Elenip elenmemekle alakasi yok. Eleme maclari o maçlar zaten. Bugun kurasi cekilen maç 2 ile 3 arasi oynanacak.
Bizim maçlar icin alternatif plan hazirlar misin? Mesela 3. 4. hafta maçları nasil olmaliydi ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seyircili olduğunun farkındayım. Seyirci için de gündüz maçı daha iyi bence. Fikstür ile alakalı şu sayfaya bak. Belki fikstür hakkındaki çekincelerin ortadan kalkabilir. Bu arada 5. haftayı da bay geçiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Elenip elenmemekle alakasi yok. Eleme maclari o maçlar zaten. Bugun kurasi cekilen maç 2 ile 3 arasi oynanacak.
Bizim maçlar icin alternatif plan hazirlar misin? Mesela 3. 4. hafta maçları nasil olmaliydi ?

ya gs ye niye yapmadılar diyorum o zaman aynı durumdayız onlarda aynı durumda bizimle onlarda ön eleme oynuyorlar arapça mı anlatıyorum ben Türkçe konuşmuyormuyum acaba ?

İnsanlar okuduklarını anlamayaz hale geldiler iyice yada okumadan geçiyorlar.

Seyircili olduğunun farkındayım. Seyirci için de gündüz maçı daha iyi bence. Fikstür ile alakalı şu sayfaya bak. Belki fikstür hakkındaki çekincelerin ortadan kalkabilir. Bu arada 5. haftayı da bay geçiyoruz  :tabe:

Günü ile ilgili bir sıkıntı yok saati ile ilgili sıkıntı var mustafa.2 hafta üst üste saat 16:00'da ki maç normal değil.Gündüz maçı iyi filan değil daha yazdayız sıcak havalar böyle böyle uyutuyorlar sizi bizim maça göre diğer takımlara ayar çekiyorlar her sene yaptıkları şeyler yiyorsunuz...

Bu arada seyircili olduğunun farkında değildin..

Çevrimdışı Erman1903

Montero ile ilgili yorumlar bana P. Franco, Mitrovic ve Milosevic'i hatirlatiyor. Ozellikle Milosevic icin de 'ayagi temiz, cok teknik, zaten uzun boylu ve Iskandinav' yorumlari yapiliyordu.
Bu arkadas'i hic seyretmedim acikcasi. Ancak sunu biliyorum; Ispanya liginin kalbur ustu takimlarindan birinde senelerde ilk 11 oynamis ve bizden ayrildiktan sonra yine koklu bir La Liga takimina transfer olmus oyuncu begenilmiyorken gidip bir alt lig takiminda oynayip kume dusmus, baska herhangi bir talibi olmayan, alt yas kategorisinde milli takimlarda da oynamamis bir oyuncu alip birsey beklemek buyuk polyanna'cilik.

200.000 euro net maasli bir oyuncuyu 750.000 euro kontratla almak, ustelik oynama garantisi vermek de buyuk sikinti. O 500.000 euro'yu kullansak Caner ve Gokhan kalirdi takimda ne yabanci ne de bek sikintisi cekmezdik hic. Bedeli odemek zorunda kalacagimizdan eminim, cunku ilk 11'e net giremeyecek bu arkadas.

Oyuncu bence cok net kotu cikacak. Hele ki Vida giderse savunma tamamen Allah'a emanet bir seviyede olacak. Transfermarkt degeri uzerinden yorumlar yapilmis da, tamamen etiketle alakali bir durum. Atletico Madrid etiketi yapisinca deger firliyor, Julio Alves'te de gormustuk zaten.

Acikcasi bu oyuncunun ilk 11'de tas gibi oynayacagini falan dusunenler varsa vallahi helal olsun, buyuk polyanna'cilik.

Oyuncuyla ilgili yorumum belli, 1-2 sayfa geriye gidersen görebilirsin. Bana göre çok yanlış işler yapılıyor, hemde baştan aşağı tüm transferlerde...

Çevrimdışı tangaz

seyirci konusunda malesef bizde gündüz maçları ilgi görmüyor insanlar haftasonu gündüzleri başka programlar yapmayı yeğliyor bu açıdan bakınca gündüz maçı hasılat anlamında dezavantajdır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kahyaoglueren

ya gs ye niye yapmadılar diyorum o zaman aynı durumdayız onlarda aynı durumda bizimle onlarda ön eleme oynuyorlar arapça mı anlatıyorum ben Türkçe konuşmuyormuyum acaba ?
Derbi oynuyorlar. Derbiyi gündüze mi koyacaklar ?
Daha önce belirttigim gibi bir tek 4. hafta 4 yerine 7 olabilirdi. Bu elestirilebilir. Ama gidip de büyük oyun falanlık bir durum yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Saat 16:00 daha güzel değil mi ya keşke iç saha maçları hep 4 olsa ne güzel.

Derbi oynuyorlar. Derbiyi gündüze mi koyacaklar ?
Daha önce belirttigim gibi bir tek 4. hafta 4 yerine 7 olabilirdi. Bu elestirilebilir. Ama gidip de büyük oyun falanlık bir durum yok.

Ligin ilk haftası antep maçını gündüz oynasınlar o zaman ?

Kasımpaşa maçıda mı derbi ?

Savunman değişti ama hani avrupada ön eleme oynadığımız için böyle diyordun gs'de ön eleme oynuyor ?

Ayrıca avruapda bir çok derbi 17:00 da oynanıyor ayrıca maç seyircisiz değil mi ne olacak ? oynasınlar ?

Aynen  yok büyük olan falan tertemiz fikstür sadece terim ile beraber yapıyor yayıncı kuruluş kendi ağzından açıklaması terimin.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 13:02:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günü ile ilgili bir sıkıntı yok saati ile ilgili sıkıntı var mustafa.2 hafta üst üste saat 16:00'da ki maç normal değil.Gündüz maçı iyi filan değil daha yazdayız sıcak havalar böyle böyle uyutuyorlar sizi bizim maça göre diğer takımlara ayar çekiyorlar her sene yaptıkları şeyler yiyorsunuz...

Bu arada seyircili olduğunun farkında değildin..
Farkındayım hatta fikstürü inceledim ve yazı yazdım. Başka sözüm yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Farkındayım hatta fikstürü inceledim ve yazı yazdım. Başka sözüm yok.

farkında değildin..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. EPL gibi olsa keşke. Akşam işin oluyor izleyemiyorsun. Rahat rahat izlersin böylece. Bu ağır fikstürle bu tip saatlerde oynanan maçlar göreceğiz bence bu sene.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ankat yapılsa tüm oyuncular 16yı seçer akşam maçı yayıncı için ben de tüm maçlar c.tesi pazar 16da olsun isterim almanya gibi filan ama bizde spor kültürü olmadığı gibi seyirci kültürüde yok insanlar h.sonu gündüz farklı işlerini halletmeyi yeğliyor ve akşam maçını tercih ediyor. ben mesela h.sonu gündüz çoluk çocuğun arkasını topluyor akşam tv.de maç izlemeye zor yetişiyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ligin ilk haftası antep maçını gündüz oynasınlar o zaman ?

Kasımpaşa maçıda mı derbi ?

Savunman değişti ama hani avrupada ön eleme oynadığımız için böyle diyordun gs'de ön eleme oynuyor ?

Aynı yok büyük olan falan tertemiz fikstür sadece terim ile beraber yapıyor yayıncı kuruluş kendi ağzından açıklaması terimin.
Savunmam degismedi ayni duruyor. Avrupa oldugu icin belirli feasible cozumler var ve bu iki tane. Feasible cozumlerin 2 ye düşmesinde bir diger etmen 3. hafta derbi olması. Yani totalde 2 seçenek var bizim fikstür için. 4. hafta 4 veya 7.
Ben de diyorum ki 7 olmamasi elestirilebilir ancak oyle büyük fikstur oyunu falanlik bir durum yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ankat yapılsa tüm oyuncular 16yı seçer akşam maçı yayıncı için ben de tüm maçlar c.tesi pazar 16da olsun isterim almanya gibi filan ama bizde spor kültürü olmadığı gibi seyirci kültürüde yok insanlar h.sonu gündüz farklı işlerini halletmeyi yeğliyor ve akşam maçını tercih ediyor. ben mesela h.sonu gündüz çoluk çocuğun arkasını topluyor akşam tv.de maç izlemeye zor yetişiyorum.

Aynen öyle abi kahvaltıdan sonra  öğlen 1 gibi evden çıkılır dolaşılır falan  4 gibi maça girersin izlersin 6 da biter sonra napıyorsan yap. 16.00 çok güzel saat.

Savunmam degismedi ayni duruyor. Avrupa oldugu icin belirli feasible cozumler var ve bu iki tane. Feasible cozumlerin 2 ye düşmesinde bir diger etmen 3. hafta derbi olması. Yani totalde 2 seçenek var bizim fikstür için. 4. hafta 4 veya 7.
Ben de diyorum ki 7 olmamasi elestirilebilir ancak oyle büyük fikstur oyunu falanlik bir durum yok.

halen sorumun cevabını alamadım bizim 2 hafta üst üste 16:00'da maç oynamamızı avrupa maçına bağladın avrupada ön eleme oynadığımız için dedin öyle denk geliyor dedin.

Gs'de aynı bizimle o da avrupa da oynuyor ön eleme aynı durumdayız neden o zaman o hiç saat 16:00'da maç oynamıyor dedim ? Birinde derbi var dedin maç seyircisiz ne farkediyor avrupada saat 17:00'da oynanıyor hadi onu koymadılar o zaman neden kasımpaşa maçını saat 16:00'a koymadılar cevap bekliyorum....

aynen fikstür oyunları yok tertemiz bir lig...

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle abi kahvaltıdan sonra  öğlen 1 gibi evden çıkılır dolaşılır falan  4 gibi maça girersin izlersin 6 da biter sonra napıyorsan yap. 16.00 çok güzel saat.

hatta kış aylarında 14-15 daha bile iyi o saatteki ısı ile 19-20deki çok fark ediyor. şu yayıncı illetinden kurtulsak da tüm maçlar gündüz oynansa

Çevrimdışı kahyaoglueren

halen sorumun cevabını alamadım bizim 2 hafta üst üste 16:00'da maç oynamamızı avrupa maçına bağladın avrupada ön eleme oynadığımız için dedin öyle denk geliyor dedin.

Gs'de aynı bizimle o da avrupa da oynuyor ön eleme aynı durumdayız neden o zaman o hiç saat 16:00'da maç oynamıyor dedim ? Birinde derbi var dedin maç seyircisiz ne farkediyor avrupada saat 17:00'da oynanıyor hadi onu koymadılar o zaman neden kasımpaşa maçını saat 16:00'a koymadılar cevap bekliyorum....
Ben de tek elestirilebilir durumun o olduğunu yazıyorum zaten ama sen anlamak istemiyorsun.
Mesela Beşiktaş-Fenerbahce maçını gunduz saatine koysalar yine fikstur oyunu diyecektin. Ama burda GS-FB maçı gunduz olsun diyorsun.

bu kadar güzel saate keşke gs,fb'yi de koysalarmış onlarda nasiplenselermiş bu güzellikten :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hatta kış aylarında 14-15 daha bile iyi o saatteki ısı ile 19-20deki çok fark ediyor. şu yayıncı illetinden kurtulsak da tüm maçlar gündüz oynansa

Aynen öyle abi kışın saat 19 da maç oluyor akşam ayazında  :)  gündüz gece sıcaklık farkını bile hesap etmek istemiyorlar