2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865907 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Nartallo

Roco'yu satmaya çalışsak, piyasa yapması için oynatıyoruz derim. Sözleşmesini feshetmeye çalıştığımız adamı neden oynatır bir hoca.

Mirin'i oynat, onu satmaya çalışıyoruz.

Ve hala Necip tercihi. Douglas'ı oynat veya çık kendi oyna Necip tercihi kadar absürt olmaz hiçbir şekilde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Davide Santon transferinde Roma ile anlaştı. Maaşının bir bölümünü Roma ödeyecek. Kiralama bedeli yok. (Fatih Doğan)

Şöyle bir sıcak bilgi..

Çevrimdışı tangaz

bizim 16 yaşındaki yedek kaleci çok iyiymiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kahyaoglueren

Erdogan da milli takimda.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

o zaman bu sene  20de20 diyormuyuz  :eyes
@Necmi @MURAT

Evet böyle çalışan totemlere ihtiyacımız var. Transferden daha önemli bence  :ok: :D
Benim snooker'da çalışan 2 totemim var ama daha futbolda tam oturtamadım  :D

Çevrimiçi murat

bugün mensah ile hakan arslana odaklanacagım.

Çevrimiçi murat

Evet böyle çalışan totemlere ihtiyacımız var. Transferden daha önemli bence  :ok: :D
bu kadroyu bizim totem kurtarırmı bilemedim.

Çevrimiçi murat

bizim 15-16yaş grubu baya iyi.oraya saglam bir hoca lazım.

Keşke onu koysaydı sergen hoca bir bakmış olurduk utkudan zaten bir yol olacağı yok  :tabe:

Santon ismi düştü piyasaya murat özen halen uykuda bu adamı bırakma zamanı geldi artık...

Çevrimdışı tangaz

bizim 15-16yaş grubu baya iyi.oraya saglam bir hoca lazım.

mehmet ekşi iyimidir bu konularda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Keşke onu koysaydı sergen hoca bir bakmış olurduk utkudan zaten bir yol olacağı yok  :tabe:

evet sonuçta hazırlık maç bende o çocugu izlemek isterdim

Çevrimdışı tangaz

bu kadroyu bizim totem kurtarırmı bilemedim.

totemi belki de şenol yaşatıyordu  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Santon ismi düştü piyasaya murat özen halen uykuda bu adamı bırakma zamanı geldi artık...
O imza atılmadan yazmıyor. Yersen  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

aramızda para  toplayıp (benden 200 kağat çalışır)  ikisine yan yana kombine alalım 20 de 20 yapamazsak sonrasına sonra bakarız  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı MUSTAFA_

adam sağlamcı  :evillol:
Onun için ben KAP bildirimi olarak okuyorum o yazınca  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

hiç bilmiyorum.

aslında bizim alt yaş kategorilerine eğitici transfer etmemiz şart (yetiştirici ülkelerden)

Çevrimdışı MUSTAFA_

hiç bilmiyorum.
Ben milli takımda çalıştığı için en azından genç oyuncu portföyü vardır umuyorum. Başka bir beklentim yok. Umarım ekibini iyi oluşturur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Bu adem bize hep sakat, adamın yüzünü unuttum ama milli takımları sektirmiyor maşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

aslında bizim alt yaş kategorilerine eğitici transfer etmemiz şart (yetiştirici ülkelerden)
Basketbolda bu sene genç bir kadro kurduğumuz için en büyük bütçeyi antrenörlere ayırdık. Futbola da böyle yatırım yapmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

aramızda para  toplayıp (benden 200 kağat çalışır)  ikisine yan yana kombine alalım 20 de 20 yapamazsak sonrasına sonra bakarız  :D
2 maç kafadan fire var. iki beraberlik opsiyon koyalım birde kombineler yan yana değil önlü arkalı çapraz olacak.