2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865377 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu 6 takımdan biri gelecekse kesin poznan gelir :ebebe:

İsveç ligi epeydir oynuyor onların gelmesi maç kondisyonu açısından sıkıntı oluşturur.

Çevrimdışı levitate

bu 6 takımdan biri gelecekse kesin poznan gelir :ebebe:
rio ave diyorum ben
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/KramponluPisago/status/1300698338250166272

hoydaa
TFF safi zarar bir kurum. Bu senelerdir bilinen bir şey. Kulüpler birleşip kendi ligini kurmaları lazım. Yoksa bu düzen değişmez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

İsveç ligi epeydir oynuyor onların gelmesi maç kondisyonu açısından sıkıntı oluşturur.

evet bir de bize ters geliyorlar zaten kesin deplasmanda oynarız. bu arada aslında bu konuda uefa adaleti sağlamak adına şunu yapmalı bir önceki maç deplasmanda oynayan sonraki maçı evinde oynasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

TFF safi zarar bir kurum. Bu senelerdir bilinen bir şey. Kulüpler birleşip kendi ligini kurmaları lazım. Yoksa bu düzen değişmez.

kulüpler mali kurula katılmayacak ve ibra etmeyecek die bir haber gördüm

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kulüpler mali kurula katılmayacak ve ibra etmeyecek die bir haber gördüm
Kendi durumlarına bakar ve tıpış tıpış katılırlar. Bu sene bir bizim başkan görüşmedi cumhurbaşkanı ile. Elini veren kolunu kaptırır misali şu an durum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı worns

Akşam kazanırsak fb ile oynayacağız. Lig öncesi son testler için iyi hazırlık maçları ama biz kadroyu henüz son testleri yapacak aşamaya getiremedik. Muhtemelen yarım yamalak birşeyler göreceğiz sahada.

Çevrimdışı levitate

Ya bu pideci Töre'ye de helal olsun diyen adamın ben hafızasını sorgularım.
"best pide i ever had" - vedat milor
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya bu pideci Töre'ye de helal olsun diyen adamın ben hafızasını sorgularım.

Helal Olsun demem ama takımda Töre' yi isterim. 

İki eliyle bi iş yapamayan kanat oyuncularındansa  Töreyi izlemek isterim sağlıklı gökhan   7 gol 10 asist rahat yapar yaşıda daha 28. 2 veya 3 yıl performans verse yeter. 31 den sonra 1 + 1 + 1 şeklinde devam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akşam kazanırsak fb ile oynayacağız. Lig öncesi son testler için iyi hazırlık maçları ama biz kadroyu henüz son testleri yapacak aşamaya getiremedik. Muhtemelen yarım yamalak birşeyler göreceğiz sahada.
Büyük ihtimalle bugün de kıyamet kopar kötü oyun olursa sahada. Umarım iyi bir şeyler gösterirler sahada bize.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

hee başağın yok yani avrupa maçı ts'nin yok gs kalırsa onun olmayacak avrupa maçı yalan dolan.Avrupa maçımız olacağı bile belli değil saat ile avrupa maçının ne alakası var ayrıca.
Nesnel bilgiye bile inanmiyorsun daha ne diyebilirim ki. Ts ve başağın maçı yok evet. Bizim 2 ile 3 arasi olacagi kesin. Gidip de facia yaşamassak 3 ile 4 arasi da yüzde 90.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Büyük ihtimalle bugün de kıyamet kopar kötü oyun olursa sahada. Umarım iyi bir şeyler gösterirler sahada bize.
Ersin kalede olmayacak. Erdogan, Ridvan ve Güven de milli takımda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yani şu dar süreçte milli maç organizasyonu gibi saçma  bi durum olamazdı heralde. Takımlar yeni yeni toplanıyor zaten

Koronavirüs muhabbeti var sen  10 20 tane farklı ülkeden farklı şehirden adamları bir araya farklı ülkelerde topluyorsun. sonra gelecekler tekrar korona falan bir sürü zımbırtı.

Çevrimdışı bjk4ever

Montero ile ilgili yorumlar bana P. Franco, Mitrovic ve Milosevic'i hatirlatiyor. Ozellikle Milosevic icin de 'ayagi temiz, cok teknik, zaten uzun boylu ve Iskandinav' yorumlari yapiliyordu.
Bu arkadas'i hic seyretmedim acikcasi. Ancak sunu biliyorum; Ispanya liginin kalbur ustu takimlarindan birinde senelerde ilk 11 oynamis ve bizden ayrildiktan sonra yine koklu bir La Liga takimina transfer olmus oyuncu begenilmiyorken gidip bir alt lig takiminda oynayip kume dusmus, baska herhangi bir talibi olmayan, alt yas kategorisinde milli takimlarda da oynamamis bir oyuncu alip birsey beklemek buyuk polyanna'cilik.

200.000 euro net maasli bir oyuncuyu 750.000 euro kontratla almak, ustelik oynama garantisi vermek de buyuk sikinti. O 500.000 euro'yu kullansak Caner ve Gokhan kalirdi takimda ne yabanci ne de bek sikintisi cekmezdik hic. Bedeli odemek zorunda kalacagimizdan eminim, cunku ilk 11'e net giremeyecek bu arkadas.

Oyuncu bence cok net kotu cikacak. Hele ki Vida giderse savunma tamamen Allah'a emanet bir seviyede olacak. Transfermarkt degeri uzerinden yorumlar yapilmis da, tamamen etiketle alakali bir durum. Atletico Madrid etiketi yapisinca deger firliyor, Julio Alves'te de gormustuk zaten.

Acikcasi bu oyuncunun ilk 11'de tas gibi oynayacagini falan dusunenler varsa vallahi helal olsun, buyuk polyanna'cilik.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 12:28:56 bjk4ever ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Nesnel bilgiye bile inanmiyorsun daha ne diyebilirim ki. Ts ve başağın maçı yok evet. Bizim 2 ile 3 arasi olacagi kesin. Gidip de facia yaşamassak 3 ile 4 arasi da yüzde 90.

Bizim kesin değil avrupa ligi ön elemesi oynuyoruz ama başağın kesin şampiyonlar ligine gidiyor.Aynı şekilde gs'de avrupa ligi ön elemesi oynuyor gs ile aynı durumdayız ona niye koymamışlar saat 16:00'a maç 2 tane üst üste ? ts ziraat kupasını aldı cezasından dolayı gidemeyecek.fb'ye niye koymamışlar onun hiç avrupa maçı yok.Halen neyini savunuyorsun tff'ye mi savunuyorsun anlam veremiyorum.