Ben de tek elestirilebilir durumun o olduğunu yazıyorum zaten ama sen anlamak istemiyorsun.
Mesela Beşiktaş-Fenerbahce maçını gunduz saatine koysalar yine fikstur oyunu diyecektin. Ama burda GS-FB maçı gunduz olsun diyorsun.
Hiç öyle bir şey demiyordun sırf sadece biz avrupa maçı oynayacakmışız gibi bizim avrupa maçımız var nasıl olsaydı başka diyordun gs'nin de bizle aynı durumda dediğimde bu sefer derbi var demeye başladın derbi bir hafta var 4.cü hafta koysalarmış dedim olmadı 1.ci hafta koysalarmış hak geçmeseydi ya ?
Fikstür oyunu yok temiz diyorsan zaten sorgulamaya gerek yok her sene 2.ci yarı son 3 hafta gs deplasmanına gidiyoruz milyarda bir şey gerçekleşiyor kimse 3.cü 17.cü 23.cü hafta derbi haftaları ayarlanıyor demesin beinsports için 10 yıldır aynı denk geliyor ayrıca 3.cü 7.cü 23.cü haftaya büyük maçlar denk getiriyorlar bile desen hep nedense ligin 2.ci haftasına biz gs deplasmanıan gidiyorsun.Sen gündüz derbi maçımı olur dedin ya onun için dedim seyircisiz maç değil mi daha iyi işte ne farkder avrupada oluyor bize gelince gündüz maçı oluyorda gs'ye neden olmuyor hem maç seyircisiz işte ?
Dediğim gibi fikstür çekiminin temiz olduğunu düşünüyorsan zaten diyecek bir şey yok...Fikstür oyunları diye her sene çıkıyor dalgalar...gs'nin şampiyonlar ligi haftalarında hep cuma günü oynaması dönüşte içerde oynaması 6 maçın 6'sında da şanstır ya tesadüftür katrilyonda bir olacak şans! şans şans.