Hoş geldin Javi Montero
+Kesicilik, Serilik, Pozisyon alma ('Bu sezon için' geçen sezon facia, oturup hatalarını izlemedim. Welinton bey için de iyi çıkar pozisyonel interception-fakat aldıktan sonra yaptığı Bilica vari işler malum)
-Yarısından fazlası rakibe giden şişirme toplar, Welinton'dan düşük pas yüzdesi, Vida'dan düşük kafa topu alma yüzdesi, %25 başarılı kayarak müdahale, oyuna katılamama, aşırı faüllü oynamamaya rağmen yüksek kart oranı, kariyer boyu hiç ön arka direk golü atamamış olma.
Athletico topçusu olmasa gerçek piyasa değeri: Max 1,750M Euro. Bu sezon gelen teklif taş çatlasa 2M Euro.
Sessiz sedasız Ankaragücüne imza atan Erdi Dikmen bana göre bundan iyi stoper. Bu oyuncunun bir yıllık masrafına bonservisiyle alınırdı.
Bu oyuncuyu potansiyelli görenler canavar Mavropanos'u bir incelesin. Stoper listemde bulunuyordu ve kiralanmasının son derece mümkün olduğunu söylemiştim. Daha fazla tutmamıştır Stuttgart'a kiralama bedeli. Hiçbir adam akıllı 1.lig takımının teklif yapmak istemeyeceği tarzda bir oyuncu kiraladık. Neden bütün gariplikler bizde anlamıyorum, gidip gözlüklü bulmuşuz çok ilginç gerçekten...
Göz probleminden kurtulursa belki faydalı olur, belki kurtulmasa da iyi olur da belkiyle iş mi olur... Welinton'la yanyana düşünmek bile istemiyorum, iki şişirmeciyle oynayan Beşiktaş uzun zamandır hatırlamıyorum. Tam kontra kadrosu kuruyoruz, merkezde Mensah, N'Koudou - Boyd, N'Sakala falan... Son adam tarzı pis bir sağ bek alalım madem, santrafora da Emenike gibi birini bulursak şahane olacak.
Hala daha rotasyon oyuncusu olabilecek yabancı stoper alıyoruz, Allah'ım sen sabır ver yarabbim...