2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2865284 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı worns

quagliarella bin olduysa ona yürüsek ya çok severim  :D

37 olmuş. yine de 11 gol atmış serie a'da. :) gelse iş görür bence de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yedek olarak deniyor mustafa sözleşmesi yok boşta yedekte dursun işte lens mi oynasın ?
As için kimin geleceğine göre fikrim değişir. Gidip de Kerim Alıcı falan getirirlerse hiç iyi olmaz. O bölgeyi boş geçerim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

sonuçta sezon uzun yedek de lazım yedek bekleyecek a.oğuza ben fitim adam free maaşı  da 3-4 milyon tl arası olursa ok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

yedek olarak deniyor mustafa sözleşmesi yok boşta yedekte dursun işte lens mi oynasın ?
Benim bildiğim bir pozisyon için önce as oyuncu transfer edilir. Sonra o adama göre yedek alınır :)

Bu sene herşey tersten maşallah.

Ayrıca bir takımın defansı oturunca ellemeyeceksin. Her sene defans oyuncusu alıp birbirlerine alışmaları için bekliyoruz. Bu duruma da ayrı tav oluyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

ahmet oğuz'u kerim alıcı'ya bin kere tercih ederim sağ bek rotasyonu için.

Çevrimdışı tangaz

çok kısa yarım yamalak montero'ya baktım bende yarattıkları, oyuncudan bi tosic verimi alınabilir gibi geliyor. tosic'den biraz daha seri bir oyuncu ama tarzı benziyor. net kesici özellikleri var. atletik açıdan iyi olmasını kullanmış çoğunlukla. ancak yine orta düzey kesicilerin klasik özelliklerini de taşıyor, yerini kaybederek oynuyor, fazla risk alıyor, tandem iyi örülmezse riskli oyunu fazlasıyla arkasına sızmaya da yol açabilir vb. yine de bence iyi bir kesicide olması gereken bir çok özelliğe sahip. en azından welinton gibi yarım yamalak bir adam değil.

welinton ya da vida'yla partner olursa hem bizim hem oyuncunun kariyeri için kötü olur. kesinlikle dengeli bir stoperle tandemi kurmasını sağlamak lazım. hatta şöyle söyleyeyim elimizdeki oyuncu profillerinden mirin (tarz olarak performansı düşünmeden söylüyorum) bununla ikili olmaya en uygun isim. en doğrusu vida'yla bir biçimde vedalaşıp marcelo benzeri bir adamla tandemi kurmak, welinton'u da kulübeye göndermek olur.

riskli oyunu 10 sarı 1 kırmızı gibi kötü bir kart istatistiği üretmesine neden olmuş.

geçen sene bir çok kez 3'lü defansta yer bulmuş ve yine özelliklerinden öngörülebileceği üzere 3'lüde daha iyi oynamış.

welinton'a göre tercih edilir. hem genç, opsiyonu var, değere dönüşebilir. hem atletik, hatasını telafi edebilen bu tip stoperler daha önce de iş gördüler. (tosic, ersan gibi) yanına adam lazım. welinton'la zaten olmaz, vida'yla da olmaz.

hiç para kalmadı öldük bittik mode on ise vida'yı yolla mirin ve rocodan biri ve montero'yla tandemi kurmaya çalış. başarı ihtimali daha fazla.

uzun paslarına değinmemişsin o konuda ben iyi buldum elemanı tekniği iyi belli ki

kart istatistiği stoper için kötü değil neden herkes buna değiniyor anlamadım  :alala: aynı ligden geldikleri için örnek vereyim mesela fenerin aldıgı herifin de 26 maç 8 sarı 2de çiftsarıdan kırmızısı var. üstelik genç olduğunu bu yaşlarda stoperlerde normal oldugunu da ekleyeyim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

37 olmuş. yine de 11 gol atmış serie a'da. :) gelse iş görür bence de.

walla görür klas herif

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1300552589579366401  olursa ii olur  potansiyeli epey  yukske bir oyuncu henuz  24 yasinda
Yorgo

Çevrimiçi Sinan23

https://twitter.com/ekremalpay8/status/1300552589579366401  olursa ii olur  potansiyeli epey  yukske bir oyuncu henuz  24 yasinda

İyi oyuncu ama bizim tarzda değil. Dribllingle adam gecer. Çok iyi o konuda. Ama duvar değil.

Çevrimdışı Erman1903

Hoş geldin Javi Montero

+Kesicilik, Serilik, Pozisyon alma ('Bu sezon için' geçen sezon facia, oturup hatalarını izlemedim. Welinton bey için de iyi çıkar pozisyonel interception-fakat aldıktan sonra yaptığı Bilica vari işler malum)

-Yarısından fazlası rakibe giden şişirme toplar, Welinton'dan düşük pas yüzdesi, Vida'dan düşük kafa topu alma yüzdesi, %25 başarılı kayarak müdahale, oyuna katılamama, aşırı faüllü oynamamaya rağmen yüksek kart oranı, kariyer boyu hiç ön arka direk golü atamamış olma.

Athletico topçusu olmasa gerçek piyasa değeri: Max 1,750M Euro. Bu sezon gelen teklif taş çatlasa 2M Euro.

Sessiz sedasız Ankaragücüne imza atan Erdi Dikmen bana göre bundan iyi stoper. Bu oyuncunun bir yıllık masrafına bonservisiyle alınırdı.

Bu oyuncuyu potansiyelli görenler canavar Mavropanos'u bir incelesin. Stoper listemde bulunuyordu ve kiralanmasının son derece mümkün olduğunu söylemiştim. Daha fazla tutmamıştır Stuttgart'a kiralama bedeli. Hiçbir adam akıllı 1.lig takımının teklif yapmak istemeyeceği tarzda bir oyuncu kiraladık. Neden bütün gariplikler bizde anlamıyorum, gidip gözlüklü bulmuşuz çok ilginç gerçekten...

Göz probleminden kurtulursa belki faydalı olur, belki kurtulmasa da iyi olur da belkiyle iş mi olur... Welinton'la yanyana düşünmek bile istemiyorum, iki şişirmeciyle oynayan Beşiktaş uzun zamandır hatırlamıyorum. Tam kontra kadrosu kuruyoruz, merkezde Mensah, N'Koudou - Boyd, N'Sakala falan... Son adam tarzı pis bir sağ bek alalım madem, santrafora da Emenike gibi birini bulursak şahane olacak.

Hala daha rotasyon oyuncusu olabilecek yabancı stoper alıyoruz, Allah'ım sen sabır ver yarabbim...
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 04:21:50 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Kerim Alıcı ile ilgili yorumum, sanırım daha önce de söylemiştim. Sakın!

Bayern Altyapısındaki sağ bek ile ilgili yorumum: Sakın!

Ahmet Oğuz, ilk paylaştığım yerli sağ bek. Fena taç atar, istatistikleri diğer alternatifleri göre epey iyidir. Sıkıntısı ceza sahası savunması yapmaya yanaşmamasıdır. Önceki sezon çok iyi pozisyon alma değerleri olmasına rağmen bu sezon bu alanda düşüşü var. Hepi topu 3-4 isim var zaten denenebilecek, onlardan biri.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 04:08:00 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

@tuncaboylu 'ya yüklenilmiş. Hem de geçmişteki hatalarını kabul etmiş birisi olmasına rağmen, çok üzücü... Her detayı hatırlayamıyorum ama söylediklerinin bir çoğuna katılıyorum.
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2020, 15:32:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Para yok diye  üzülmeyin ğzoyuncu alamıyoruz bari kiralık yada uygun maliyetli oyuncular alsak shorloth nwakame bulsak
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı ilhan mansız

Haldun Boysan’a Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun,

Çevrimdışı tuncaboylu

Okuduğun şeyi anlayamıyorsun.

4.5 milyon € için 2 taksit yani 2.25+2.25 gibi.

9 milyon € filan değil.
Okuduğumu anlıyorum, aklıma yatmadı bu kadar düşük opsiyon.

Çevrimdışı Koa_lAA

haldun boysan a üzüldüm... gemide filmi ile izlemiştim ilk... çok kaliteli bir sanatçıydı... allah rahmet eylesin...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün sezonun ikinci hazırlık maçını oynayacağız. Bakalım takım ne durumda?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bugün sezonun ikinci hazırlık maçını oynayacağız. Bakalım takım ne durumda?

yayın olacak mı beyler bilginiz var mı?

Çevrimdışı tangaz

Okuduğumu anlıyorum, aklıma yatmadı bu kadar düşük opsiyon.

eleman öyle çok uçan kaçan büyük potansiyel değil sonuçta var bir deli fişekliği belli ama soru işareti yönü de çok, a.madrid oyuncusu olmasa market değeri o kadar da olmazdı normal yani opsiyon hatta pazarlıkla düşürülebilir de.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

yayın olacak mı beyler bilginiz var mı?
Maç S Smart'dan yayınlanacakmış. D Smart yani  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★