2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869431 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

hatta kış aylarında 14-15 daha bile iyi o saatteki ısı ile 19-20deki çok fark ediyor. şu yayıncı illetinden kurtulsak da tüm maçlar gündüz oynansa
Burada anket yapsak çoğu kişi cumartesi günü çalıştığı için istemez ama pazar günü öğlen oynansın ister maçları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Burada anket yapsak çoğu kişi cumartesi günü çalıştığı için istemez ama pazar günü öğlen oynansın ister maçları  :tabe:
Sehir disindan gelmesi de daha rahat oluyor o şekilde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kışın Turuncu topu bile yok ligin :) Eskiden maç özetlerini izlerdik TRT de çizgiler siyah top turuncu olurdu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben de tek elestirilebilir durumun o olduğunu yazıyorum zaten ama sen anlamak istemiyorsun.
Mesela Beşiktaş-Fenerbahce maçını gunduz saatine koysalar yine fikstur oyunu diyecektin. Ama burda GS-FB maçı gunduz olsun diyorsun.

Hiç öyle bir şey demiyordun sırf sadece biz avrupa maçı oynayacakmışız gibi bizim avrupa maçımız var nasıl olsaydı başka diyordun gs'nin de bizle aynı durumda dediğimde bu sefer derbi var demeye başladın derbi bir hafta var 4.cü hafta koysalarmış dedim olmadı 1.ci hafta koysalarmış hak geçmeseydi ya ?

Fikstür oyunu yok temiz diyorsan zaten sorgulamaya gerek yok her sene 2.ci yarı son 3 hafta gs deplasmanına gidiyoruz milyarda bir şey gerçekleşiyor kimse 3.cü 17.cü 23.cü hafta derbi haftaları ayarlanıyor demesin beinsports için 10 yıldır aynı denk geliyor ayrıca 3.cü 7.cü 23.cü haftaya büyük maçlar denk getiriyorlar bile desen hep nedense ligin 2.ci haftasına biz gs deplasmanıan gidiyorsun.Sen gündüz derbi maçımı olur dedin ya onun için dedim seyircisiz maç değil mi daha iyi işte ne farkder avrupada oluyor bize gelince gündüz maçı oluyorda gs'ye neden olmuyor hem maç seyircisiz işte ?

Dediğim gibi fikstür çekiminin temiz olduğunu düşünüyorsan zaten diyecek bir şey yok...Fikstür oyunları diye her sene çıkıyor dalgalar...gs'nin şampiyonlar ligi haftalarında hep cuma günü oynaması dönüşte içerde oynaması 6 maçın 6'sında da şanstır ya tesadüftür katrilyonda bir olacak şans! şans şans.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben senelerdir taraftar forumlarında gece eve geç varıp uykusuz kaldıkları yönünde şikayetler okuyorum. Herkes gündüz maçını istiyor. Şampiyonlar Ligi maçları 22:45 olunca da herkes isyan etmişti evinde izlerken bile. Keşke gündüz maçları oynasak bol bol  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu kadar güzel saate keşke gs,fb'yi de koysalarmış onlarda nasiplenselermiş bu güzellikten :)

benim şahsi görüşüm gündüz maçının kötü olmadığı şeklinde yoksa gs-fb kayırması sırf onlar daha çok mamalansın die (hem para hem puan) film döndüğü işlerin masumane olmadığı konusunda senle hem fikirim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

iktidara gelince c.tesi çalışmayı da yasaklayacam  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ekleri göremiyorum kimmiş o belçikadaki sağ bek?

benim şahsi görüşüm gündüz maçının kötü olmadığı şeklinde yoksa gs-fb kayırması sırf onlar daha çok mamalansın die (hem para hem puan) film döndüğü işlerin masumane olmadığı konusunda senle hem fikirim

Benim derdim de o abi bende gündüz maçlarına isyan etmiyorum haksızlığa gelemiyorum..  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ekleri göremiyorum kimmiş o belçikadaki sağ bek?
Collins Fai. Fotomaç haberi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

williem II gelsin aras özbilizin acısını alalım :D  :evillol:
En mantıklı eşleşme o ama bize en zoru gelir. Hammarby -Lech Poznan galibi ile eşleşiriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Egos

pazar günleri saat dokuzda başlayan maçlar istanbul içindekiler için bile problem yaratıyordu. çoğunluğun işi, okulu var.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hiç öyle bir şey demiyordun sırf sadece biz avrupa maçı oynayacakmışız gibi bizim avrupa maçımız var nasıl olsaydı başka diyordun gs'nin de bizle aynı durumda dediğimde bu sefer derbi var demeye başladın derbi bir hafta var 4.cü hafta koysalarmış dedim olmadı 1.ci hafta koysalarmış hak geçmeseydi ya ?

Fikstür oyunu yok temiz diyorsan zaten sorgulamaya gerek yok her sene 2.ci yarı son 3 hafta gs deplasmanına gidiyoruz milyarda bir şey gerçekleşiyor kimse 3.cü 17.cü 23.cü hafta derbi haftaları ayarlanıyor demesin beinsports için 10 yıldır aynı denk geliyor ayrıca 3.cü 7.cü 23.cü haftaya büyük maçlar denk getiriyorlar bile desen hep nedense ligin 2.ci haftasına biz gs deplasmanıan gidiyorsun.Sen gündüz derbi maçımı olur dedin ya onun için dedim seyircisiz maç değil mi daha iyi işte ne farkder avrupada oluyor bize gelince gündüz maçı oluyorda gs'ye neden olmuyor hem maç seyircisiz işte ?

Dediğim gibi fikstür çekiminin temiz olduğunu düşünüyorsan zaten diyecek bir şey yok...Fikstür oyunları diye her sene çıkıyor dalgalar...gs'nin şampiyonlar ligi haftalarında hep cuma günü oynaması dönüşte içerde oynaması 6 maçın 6'sında da şanstır ya tesadüftür katrilyonda bir olacak şans! şans şans.

İlk mesajım.
Bir tek 4. hafta kotu göründü bana. 7 seansinda biz olabilirdik o gün. Onun dışında sıkıntı yok gibi.

İkinci mesajım

2 ile 3 arasi ve 3 ile 4 arasi avrupa maçımız var. 4'ten sonra da milli takim kampi var.Yani pazartesiye ve cumartesiye maç koyamiyorlar. 3. Hafta derbi olduğu için mecbur 16 seansina kalıyoruz. Dediğim gibi sadece 4. hafta tercih yapmışlar gs ile biz arasında. Biz 7 oynasak daha iyi olabilirmiş.

Ve diğer mesajlarda da aynı şey yazıyor. Şuan spesifik 4 haftanın maç saatleri üzerinden konuşuyoruz. Yoksa diğer konuda sana katılıyorum. Ama şuan ortada bu kadar dramatize edilecek bir durum yok bunu anlatmaya çalışıyorum.
2 ve 3. haftalar arasında perşembe günü maçımız var.(Kesin maç 2 de kura çekimi olan maç.) Ve büyük ihtimalle o turu geçeceğiz.(Herkesin bekletisi).Bu sebeple cuma cumartesi ve pazartesiye maç koyamıyorlar. Pazar günü ise ligde Gs-Fb maçı var. Her zamanki gibi akşam seansına koydukları için biz otomatik olarak gündüze kalıyoruz. Sonraki hafta ise muhtemelen yine perşembe günü avrupa maçımız olacağından ve 4. hafta sonrası milli takım kampı olduğundan dolayı cuma, cumartesi ve pazartesi oynayamıyoruz. Aynı koşulda olan Gs ile bizim aramızdan onları seçmişler 7 seansı için. Zaten ben de sadece bunun eleştirilebilir olduğunu yazdım(Yukarda yazmışım bak). Onun dışında güncel durumda büyük oyunluk bir durum yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Günü ile ilgili bir sıkıntı yok saati ile ilgili sıkıntı var mustafa.2 hafta üst üste saat 16:00'da ki maç normal değil.Gündüz maçı iyi filan değil daha yazdayız sıcak havalar böyle böyle uyutuyorlar sizi bizim maça göre diğer takımlara ayar çekiyorlar her sene yaptıkları şeyler yiyorsunuz...

Bu arada seyircili olduğunun farkında değildin..
Ekim ayında oynanacak maç için yaz sıcağı mı diyorsunuz?

Çevrimdışı tuncaboylu

seyirci konusunda malesef bizde gündüz maçları ilgi görmüyor insanlar haftasonu gündüzleri başka programlar yapmayı yeğliyor bu açıdan bakınca gündüz maçı hasılat anlamında dezavantajdır
9 aydır ilk seyircili maçımız, sabah kahvaltısında bile olsa %30'unu dolduralım bir zahmet.

Çevrimdışı tangaz

9 aydır ilk seyircili maçımız, sabah kahvaltısında bile olsa %30'unu dolduralım bir zahmet.

ben pandemi ortamında şahsen gitmem, gitmeyenlere de vay yazıklar olsun semtin göbeğindeki stadın %30unu bile doldurmadık da demem. keşke ekonomi bu denli boktan olmasaydı da seyirci hiç alınmasa idi.

İlk mesajın bu keşke kesmeseymişsin ;

2 ile 3 arasi ve 3 ile 4 arasi avrupa maçımız var. 4'ten sonra da milli takim kampi var.Yani pazartesiye ve cumartesiye maç koyamiyorlar. 3. Hafta derbi olduğu için mecbur 16 seansina kalıyoruz. Dediğim gibi sadece 4. hafta tercih yapmışlar gs ile biz arasında. Biz 7 oynasak daha iyi olabilirmiş.

2 ile 3 arası ve 3 ile 4 arası avrupa maçımız var dedin sadece bizim yok gs'nin de var dedim bunu tartışıyoruz zaten bu kısmı kesmişsin.Bizim için geçerli olan şeyler gs içinde geçerli ama bize özel yapmışlar.

Neyse kapatıyorum konuyu ne desemde sonuç değişmiyor zaten...

Çevrimdışı kahyaoglueren

İlk mesajın bu keşke kesmeseymişsin ;

2 ile 3 arası ve 3 ile 4 arası avrupa maçımız var dedin sadece bizim yok gs'nin de var dedim bunu tartışıyoruz zaten bu kısmı kesmişsin.Bizim için geçerli olan şeyler gs içinde geçerli ama bize özel yapmışlar.

Neyse kapatıyorum konuyu ne desemde sonuç değişmiyor zaten...
Demedigimi iddia ettigin kisim orda zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★