Kör herkesi kendi gibi zannedermiş ya Beşiktaş ptt 1. ligde bile oynasa desteğimi asla çekmem ben. ( biz
) Eğer radikal adımlar atılacaksa buna da razıyım ben. Eğer bu kafayla gidilecekse sonuç yine hüsran olur. Yukarılarda bir kardeşimiz gelecek sezonun şampiyonluk oranlarını vermiş ve fb % 80 diyor. Niye renklilerin arası açılmasın. Biz böyle düşünmekten utanmayalım, düşündürenler utansın. Yıldırım Demirören'le karşılaşsam bir çift lafım olurdu. AĞLAK BABANI DA SEVMEZDİM ZATEN .
Abi o oranı yazan benim , tabiiki araları açılsın ama şartlar belli.
Ona bakarsan kimse kimsenin hakkını yemesin hayatta , bürokrasi olmasın kast sistemi olmasın , particilik adam kayirma olmasın , kimse kimsenin hakkını yemesin güllük gulistanlik yaşayalım , bunlarda benim temennilerim ama ortam bu hayat bu ne yapacaksın , yani bu ülke bir tarlaysa kısaca , bu tarla bu kadar mahsul veriyor.
Ya bizde kulisimizi oluşturacaz , aynı pislikleri aynı zorlamalari herseyi yapacaz , yada 5 yıla yayın havuzundan bile eksik para alacaz. Şerefli 3.luk lerle takılıp git gide alttan gelen nesilde azalmayla yok olup gideceZ. Altay gibi olacaz.
Sistem bu ben ne yapayım