Kendisini büyük kulup adleden hiç bir camia/kulup 3 sene de 0 kupa, 0 finali kabul edemez.
Kötü dediğimiz YD döneminde türkiye kupaları, süper kupalar türkiye ligi vs var. Belki o yüzden söz etmemiştir. Adam derdim 1 milyar tl değil diyor, bu borca rağmen bu başarısızlık diyor.
Kalkmış adamın ağzına burnuna takmışsınız. İsterse gülerek konuşur isterse ağlayarak.
Var mı saygısızlığı ? Yok.
Gaziantepe gol atsaydık, fenerden gol yemeseydik, akhisarı yenseydik.
Dik dık duk dakka dukka .. Olmuyor bu işler öyle mış miş ile.
Açın bakın istatistiklere, Bu yönetim tarihin en başarısız beşiktaş yönetimidir. 27 senedir ilk kez çıktı diye adama söyleneceğinize.
Tekrar ediyorum.
3 sene, 0 kupa, 0 şampiyonluk 0 final.
12 derbi 1 galibiyet(olcay santrasız) Onu geçtim 2 sezondur galibiyet yok derbide, onuda geçtim bu sene gol yok.
ama neden eleştiriyor, altında birşey ararım ben.
E ne arayacaksanız arayın. adam serdal adalıyı daha başarılı olacağını düşündüğü için destekliyor olamaz mı? Yasak mı? Birinin adamı olmakla itham ediyorsunuz işinize gelmeyeni. O zaman sizde fikret ormanın adamısınız.
Yahu birisinin adamısın demek ne kadar kötü bir laf böyle.
Bu adamı takip eden insanlar az biraz bilir adamın tarzını. Adam böyle, bu şekilde kongre üyesi olmuş, eğilmemiş bükülmemiş.
Kulup başkanı, hesap soracağım diyerek başkan oluyor, sonra ne hesap sorması öyle birşey olabilir mi ya diyor, bunu söyleyen adam serdalcı oluyor, hasancı oluyor, velici oluyoru. Bırakın arkadaşlar, abiler kardeşler..
Kimsenin ne adamı olun, nede adamcılıkla suçlayın.