Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963402 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunu her konuya atmana da anlam veremedim. Bu eziklik ve kaybeden kaybettiğini kabullenen psikolojisidir. Kaybetmetmeyi kabullenende her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Ben paylaştım sadece bi yorumda bulunmadım. Belki sadece yorumları merak etmişimdir @Kadir Güney  ? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

Şu ağzının yüzünün şekillerini de kontrol etse idi keşke.Kürsüde ne söylediğin kadar nasıl söylediğin de önemi var.En azından benim için.
söyledigi şeyler de boş. Bolca demogoji bolca bel altı bolca fırsatçılıktan başka bir şey yok.

Çevrimdışı Çağatay

Olacaksa ukalaların hepsi böyle, Hepsini alınlarından öpüyorum.

şu geldiğimiz noktadaki tablo böyle olunca bu ukalalık aslında sinirden geliyor sinirden
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu ağzının yüzünün şekillerini de kontrol etse idi keşke.Kürsüde ne söylediğin kadar nasıl söylediğin de önemi var.En azından benim için.
İbram Tatlıses çiğ köfte yedikten sonra böyle konuşuyordu aynen . Diliyle dişlerini ittirip ağzını bir şekil yapmalar falan. Doğru bile söylesen önce söyleme şeklin önemli .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

söyledigi şeyler de boş. Bolca demogoji bolca bel altı bolca fırsatçılıktan başka bir şey yok.

Şuna karar verdim, insanlar özellikle burada ki kullanıcılar, bel altı nedir bilmiyorlar.  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Deniz

Bence yanlış düşünüyorsun.Hangi söylediği yalan ya da bel altı?
3 buçuk senedir tek bir organizasyonda dahi değil başarı elde etmek değil yarı final çeyrek final dahi görebildik mi?
Tr kupasında bile bir başarımız yok.Tarihimizin en kötü derbi felaketine de bu sezon imza atmadık mı?
Sezer transferinin hesabını verebildiler mi?Ya nasıl gerçekleştiğini kimsenin çözemediği eneramo transferi?
Yabancı sınırı kalkmışken senede 3 gol atan (atamayan) pektemeğe 20 milyon € bağlamak?
Ağzını yüzünü yamultmasına ben de ayar oldum ama zaten bu herifin bazı tahtaları da eksik ,ağzına yüzüne değil söylediklerine bakarım ki söyledikleri de doğru.
Bel altı falan da yok gerçek neyse onu söylemiş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Benim anlamadigim konu eleştiriler tabii ki olacaktır , bende çok eleştirdim ama Başkanı koltugundan indirmek için elestirmedim ki , Başkanin yönetimde kalmasını da çok isterim , neden çıkıp restlesti ben bunu anlamıyorum,  eleştirilen konulara dikkat edersin birde bardağın diğer tarafından söylenen tarafından bakmaya çalışırsin , en nihayetinde kaç milyonluk bir kulübün Baskanisin sen.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 20:30:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rüzgar'ın söyledikleri boş değil söyleme tarzı fazla large sadece.

Hepsi olan biten şeyler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bence yanlış düşünüyorsun.Hangi söylediği yalan ya da bel altı?

Büyük devlet adamı, Yüce Beşiktaş'lı  Yıldırım Demirören dedi  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Rüzgar Sağnak'ı sevmem de söylediği şeylerin neredeyse tamamı doğru şeyler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 20:35:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neyse diyorum ki Şenol Güneş  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Yapma Umut abi söylediği her şey doğru ve kimsenin dile getirmediği şeyler. 4 senedir Türkiye Kupası'nda bile çeyrek finale kadar gelemedik daha. Bence kongrenin en iyi konuşması oydu.

Çevrimdışı Anıl

2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş.

Çevrimdışı mehmetthedum

Ben meramımı anlatamamışım bunu anlıyorum,

İçerik olarak doğru konuştuğunu ve herkesin bildiği noksan ve yanlışları sıraladığını ben de söylüyorum.

Ancak üç noktada itirazım var,

1. Gaziantep'e atılan 22 şuttan 1'i gol olsaydı, fener maçında penaltımız verilse idi, konya maçında kartlar gösterilse ve golü atabilseydik  ve o akşam gassaray maçına o koşullarda çıkıyor olsa idik aynı özgüvenle çıkıp sıralayabilecek miydi?

2. Hür bir ifade ile birwysel olarak çıkmadığı, aylardır organize bir şekilde siteler aracılığı ile el altından organize olmalar ve  gerçeklerin kendi de farkında olmasına ve çözüm yolunda olunmasına rağmen, malum yokluk ve hataları seri bir şekilde insanların zamanını da çalarak aynı şeyleri de tekrarlayarak yönetimi raydan çıkarmaya çalışması,

3. 27 senedir ilk !!!! defa çıkması.. ulu demirörene karşı konuşmamış olması. Kendi savunması borcun 1 milyar olmasını beklemesiymiş ....

Aslında bir çözüm var.. Başkan ikna etsin Rüzgar beyi, sözcü filan yapsın kulübe, kankalarına da bilet veya kulüpten idare payı  verdi mi tamamdır. Muhalefet biter.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Neresi boş hocam adamı sevmeyebilirsiniz tarzı da hoşunuza gitmemiştir ama gayet doğru şeyler söyledi. 0 başarı var. İstatistik doğruysa 35 yıldır gelen başarı anlamında en kötü yönetim olduğu söyleniyor araştırmak lazım.

Ben fikret ormanı stad için bir lütuf olarak görmüştüm ve stad bitince gitmesi gerektiği kanaatindeyim çünkü futboldan anlayan bir yönetim yapısına sahip değiller. Transferde olsun maaşlarda olsun öncekileri eleştirdikleri birçok konuda aynı hataları tekrarladılar.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kimse kusura bakmasın da temel sorunu görüp bu soruna sadece 2 kelimeyle mi dokunmak gerekirdi. TFF ve MHK başkanları konusunu " renkliler olsaydı 4 sene şampiyon olurlardı " diye söyledi ve geçiştirdi. Eğer bu sene şampiyon olsaydık stadsız göçebe takım şampiyon oldu denilerek Fikret Orman stadı yapması dolayısıyla da efsane başkanlar arasında yerini alacaktı. YD bunu hazmedemedi açıkçası. Egosu öne geçti . Ayrıca şampiyonluğu saray ziyareti yapan takım kazandı. Bunun babasını saray mukimi ağlatmadı mı. Bunun milyarder babasına acımıştım ben hüngür hüngür ağlayınca. Hatta hayret etmiştim bir sürü paran var hala yalakalığın ne anlamı var demiştim. Müstahakmış meğer.
Ben olsam YD nin ve Yusuf Namoğlu'nun ( Eğer varsa ) Beşiktaş'tan ihracını isterdim. Rüzgar Efendi doğru söyledi mi ; evet ama eksik söyledi. Peki benim bu yazdıklarım yalan mı ? Eğer yalan değilse neden bunlar konuşulmadı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Kendisini büyük kulup adleden hiç bir camia/kulup 3 sene de 0 kupa, 0 finali kabul edemez.

Kötü dediğimiz YD döneminde türkiye kupaları, süper kupalar türkiye ligi vs var. Belki o yüzden söz etmemiştir. Adam derdim 1 milyar tl değil diyor, bu borca rağmen bu başarısızlık diyor.

Kalkmış adamın ağzına burnuna takmışsınız. İsterse gülerek konuşur isterse ağlayarak.

Var mı saygısızlığı ? Yok.

Gaziantepe gol atsaydık, fenerden gol yemeseydik, akhisarı yenseydik.

Dik dık duk dakka dukka .. Olmuyor bu işler öyle mış miş ile.

Açın bakın istatistiklere, Bu yönetim tarihin en başarısız beşiktaş yönetimidir. 27 senedir ilk kez çıktı diye adama söyleneceğinize.

Tekrar ediyorum.
3 sene, 0 kupa, 0 şampiyonluk 0 final.
12 derbi 1 galibiyet(olcay santrasız) Onu geçtim 2 sezondur galibiyet yok derbide, onuda geçtim bu sene gol yok.

ama neden eleştiriyor, altında birşey ararım ben.

E ne arayacaksanız arayın. adam serdal adalıyı daha başarılı olacağını düşündüğü için destekliyor olamaz mı? Yasak mı? Birinin adamı olmakla itham ediyorsunuz işinize gelmeyeni. O zaman sizde fikret ormanın adamısınız.

Yahu birisinin adamısın demek ne kadar kötü bir laf böyle.

Bu adamı takip eden insanlar az biraz bilir adamın tarzını. Adam böyle, bu şekilde kongre üyesi olmuş, eğilmemiş bükülmemiş.

Kulup başkanı, hesap soracağım diyerek başkan oluyor, sonra ne hesap sorması öyle birşey olabilir mi ya diyor, bunu söyleyen adam serdalcı oluyor, hasancı oluyor, velici oluyoru. Bırakın arkadaşlar, abiler kardeşler..

Kimsenin ne adamı olun, nede adamcılıkla suçlayın.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben meramımı anlatamamışım bunu anlıyorum,

İçerik olarak doğru konuştuğunu ve herkesin bildiği noksan ve yanlışları sıraladığını ben de söylüyorum.

Ancak üç noktada itirazım var,

1. Gaziantep'e atılan 22 şuttan 1'i gol olsaydı, fener maçında penaltımız verilse idi, konya maçında kartlar gösterilse ve golü atabilseydik  ve o akşam gassaray maçına o koşullarda çıkıyor olsa idik aynı özgüvenle çıkıp sıralayabilecek miydi?

2. Hür bir ifade ile birwysel olarak çıkmadığı, aylardır organize bir şekilde siteler aracılığı ile el altından organize olmalar ve  gerçeklerin kendi de farkında olmasına ve çözüm yolunda olunmasına rağmen, malum yokluk ve hataları seri bir şekilde insanların zamanını da çalarak aynı şeyleri de tekrarlayarak yönetimi raydan çıkarmaya çalışması,

3. 27 senedir ilk !!!! defa çıkması.. ulu demirörene karşı konuşmamış olması. Kendi savunması borcun 1 milyar olmasını beklemesiymiş ....

Aslında bir çözüm var.. Başkan ikna etsin Rüzgar beyi, sözcü filan yapsın kulübe, kankalarına da bilet veya kulüpten idare payı  verdi mi tamamdır. Muhalefet biter.
Şiddetle Katılıyorum .
Padişahın biri merkezden yola çıkıp savaşan bir vilayeti ziyaret ederken bakmış ki kendini padişaha yakışır şekilde karşılamamışlar. Hemen valiyi çağırmış beni neden padişaha yakışır şekilde kırmızı halılarla , top atışlarıyla karşılamadınız diye bağırmış. Vali ise padişahım bunun 40 sebebi vardır deyince şaşıran padişah merakla say bakalım demiş. Vali bir demiş barutumuz bitti iki diyecek olmuş padişah tamam demiş gerisini sayma zira düşmana kullanılacak barut bitmişken padişahı karşılamak için nasıl barut heba edebilirsin.
BEŞİKTAŞ NİYE ŞAMPİYON OLAMADI

BİİİRRR - Beşiktaşlı geçinen TFF başkanı ve MHK başkanı Beşiktaş'ı tökezletmeyi ve  alınan emirle gs yi şampiyon yapmayı görev edinmişlerdi.
İKİİİİİİİ  - Gerek var mı gerisini saymaya
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Kendisini büyük kulup adleden hiç bir camia/kulup 3 sene de 0 kupa, 0 finali kabul edemez.

Kötü dediğimiz YD döneminde türkiye kupaları, süper kupalar türkiye ligi vs var. Belki o yüzden söz etmemiştir. Adam derdim 1 milyar tl değil diyor, bu borca rağmen bu başarısızlık diyor.

Kalkmış adamın ağzına burnuna takmışsınız. İsterse gülerek konuşur isterse ağlayarak.

Var mı saygısızlığı ? Yok.

Gaziantepe gol atsaydık, fenerden gol yemeseydik, akhisarı yenseydik.

Dik dık duk dakka dukka .. Olmuyor bu işler öyle mış miş ile.

Açın bakın istatistiklere, Bu yönetim tarihin en başarısız beşiktaş yönetimidir. 27 senedir ilk kez çıktı diye adama söyleneceğinize.

Tekrar ediyorum.
3 sene, 0 kupa, 0 şampiyonluk 0 final.
12 derbi 1 galibiyet(olcay santrasız) Onu geçtim 2 sezondur galibiyet yok derbide, onuda geçtim bu sene gol yok.

ama neden eleştiriyor, altında birşey ararım ben.

E ne arayacaksanız arayın. adam serdal adalıyı daha başarılı olacağını düşündüğü için destekliyor olamaz mı? Yasak mı? Birinin adamı olmakla itham ediyorsunuz işinize gelmeyeni. O zaman sizde fikret ormanın adamısınız.

Yahu birisinin adamısın demek ne kadar kötü bir laf böyle.

Bu adamı takip eden insanlar az biraz bilir adamın tarzını. Adam böyle, bu şekilde kongre üyesi olmuş, eğilmemiş bükülmemiş.

Kulup başkanı, hesap soracağım diyerek başkan oluyor, sonra ne hesap sorması öyle birşey olabilir mi ya diyor, bunu söyleyen adam serdalcı oluyor, hasancı oluyor, velici oluyoru. Bırakın arkadaşlar, abiler kardeşler..

Kimsenin ne adamı olun, nede adamcılıkla suçlayın.

Kimsenin kimseyi birşey ile suçladığı yok. İnsanların öğrenmek istediği iki konu var aslında.

Rüzgar Sağnak neden 8 yılboyunca bir kere bile söz hakkı almadı.

Tek bilinmek istenen o.

Bu arada Y.D.'ye başarılı demekte komedi. Türkiye Kupası almayı başarı olarak göremiyorum ben. Adamın yönetiminde 3 kere 5. 3 kere 4. 1 kere 1. 1 kere 2. bitirebildik.

Avrupa'da avaraj takımına dönüştük.

600M dolarborçlandık.

En komiğide dikilmiş bir fidan bile bırakmadı geriye.

Ayrıca 1 dosya dolandırıcılığından 2. fair playdan 3. şikeden UEFA'dan men yedik.

İnsanların korkusu şimdi bunları yapan adamlardan birinin başa gelmesi.

Bırakın biraz temkinli davransınlar. Murat Özen ve tayfası da az Serdar Adalı yamaklığı yapsın. Ne zaman sitelerini açsam Serdar Adalı şöyle Serdar Adalı böyle.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

@EleSuDökenSuat bende ne zaman burayı açsam, fikret şöyle orman böyle..

Ee bu işler böyle. İktidar ve Muhalefet denilen şey varsa, iki tarafın da destekçileri olur. fanatikleri olmasın yeter.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün ki dozu da aldık bakalım :bandit: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

@EleSuDökenSuat bende ne zaman burayı açsam, fikret şöyle orman böyle..

Ee bu işler böyle. İktidar ve Muhalefet denilen şey varsa, iki tarafın da destekçileri olur. fanatikleri olmasın yeter.

Burada Fikret Orman'ı körü körüne kim savunuyor ki? Herkes doğrularını ve yanlışlarını ortaya yazıyor.

Herkes demiyor mu S.D. niye yok diye? Zamanında sağ bek solbek niye alınmadı diye?

İnsanların F.O.'yu desteklememlerinin nedeni Serdar Adalı ya da Y.D.'nin gelecek olmasından korktukları içindir.

Yoksa bilsek Hasan Arat ya da Altınsay yarışa girecek insanlar onları destekler.

Maalesef yapacak birşey yok.

Ayrıca stadın da çok büyük etkisi vardır. Belki sizin için olmayabilir ama 8 senedir kazmasını vuruyoruz diye yalan söyleyenlerden. En azıncan Ekim'de bitiriyoruz diye yalan söyleyenlere geçtik. Bir stadımız oldu .ok sükür. Hem de yerini yurdunu değiştirmeden.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Başkanın bu seçim kararındaki tek amaç güven oyu.

Öcü gibi korktuğunuz YD, Fikret ormanın çok yakın arkadaşı, eski iş arkadaşıdır. Aynı yönetimde görev yapmışlardır, ve YD koltuğu malesef fikret ormana emanet etmiştir.

Yani birbirlerinden farkları yoktur. YD bugün aday olacağını açıklasın, ya fikret orman seçimden çekilir yada YD zaten kongrede seçilir.

Asıl dert edilmessi gereken o kongrede, derbi kazanmışcasına sevinen birbirinin sırtına atlayan tipler var ya, işte o 5000 blok oy ne yapılacak, dert budur.

Yoksa YD gitti fikret orman geldi, o gider, İşaret ettikleri diğer adam gelir. Bu böyle gider. babalarının çiftliği gibi de kullanmaya devam ederler.

2  Eleştiri gelince de, önce neredeydin diye sorulur, yetmez bide bel altı gibi komik bir suçlama yöneltilir falan..

Taraftarın üzerinde yürüyen yöneticiler bitmez, silah gösterenler bitmez, dışarı gelin diyenler bitmez.

Zor iş işte beşiktaşlı olmak. Bu kepazeliklere rağmen olmak hele hele.