Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966733 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

benim anlamadığım Sneijder ve Muslera gibi adamlar nasıl bu takımı tercih ediyorlar ?

4 yılda 3 defa şampiyon oldukları 4 defa da şampiyonlar ligine direkt gitmeye hak kazandıklarından ve büyük ihtimalle maaşlarının gayet yüksek olması ve zamanında ödenmesinden dolayıdır.

Çevrimdışı ahmetx

basit cevap,camiası sahip çıkılıyor kıymet veriliyor onlar da kalıyor.
Bizde yönetim geldiği gün q7 yi yollayacaz dedi kadro dışı bıraktı.ne 1 kuruşa satabildik ne de verim alabildik.Aylarca çatır çatır parasını aldı sonra da bedavaya gitti.
Duygun amca geldiğinde sneijderin parasına laf etti mi?Sneijderin Hak ettiğinden fazla aldığını,avrupada bu paranın yarısına zor oynayacağını herkes biliyor.
Ama adam öyle anlarda goller attı ki muslera ile birlikte şampiyonluğu getirdi.Aldığı paranın kat be kat fazlasını hepsinden önemlisi şampiyonluğu ,4. yıldızı kazandırdı.

fark yönetimde diyorsun yani  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

4 yılda 3 defa şampiyon oldukları 4 defa da şampiyonlar ligine direkt gitmeye hak kazandıklarından ve büyük ihtimalle maaşlarının gayet yüksek olması ve zamanında ödenmesinden dolayıdır.
paraları zamanında ödenmedi ,Albayrak Tv de teşekkür etti Sneijdere ,uefa ya bana borçları yoktur belgesini imzaladığı için.Bir de biz olmasak ne geçen yıl ne de bu yıl ş.l direk gidebilirdi bunlar çok sevdiğimiz için bu camiayı yok siz önden buyrun dedik.
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 11:40:05 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

benim anlamadığım Sneijder ve Muslera gibi adamlar nasıl bu takımı tercih ediyorlar ?

Çok basit adam Turkiyenin Bayern Münih i galatasaraydir diyor, Avrupada bu algı var. Sen adamları 4 kez üst üste cl ye doğrudan gönderirsen , zamanında da 4 kez üst üste şampiyon yaptırıp cl lere direk yollayıp adamlarda o gazla uefa ve süper kupayı alırlarsa uefa sıralamasında hayvan gibi puan kasarlarsa olacağı bu yani.

Çevrimdışı ahmetx

Çok basit adam Turkiyenin Bayern Münih i galatasaraydir diyor, Avrupada bu algı var. Sen adamları 4 kez üst üste cl ye doğrudan gönderirsen , zamanında da 4 kez üst üste şampiyon yaptırıp cl lere direk yollayıp adamlarda o gazla uefa ve süper kupayı alırlarsa uefa sıralamasında hayvan gibi puan kasarlarsa olacağı bu yani.
görüyoruz Türkiyenin Bayernini gelenden gidenden 4 yediler , Avrupada müthiş ligler ve kalite takımlar var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaş benimde kimi zaman dile getirdiğim pek çok noktayı çok güzel özetlemiş. Büyük başkan lafları Seba ile bitmeliydi ama biz hala lidercilik zihniyetinden kurtulamadık.

https://eksisozluk.com/entry/51648924

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

görüyoruz Türkiyenin Bayernini gelenden gidenden 4 yediler , Avrupada müthiş ligler ve kalite takımlar var.

Abi bunu sen yargılarsin ben yargilarim bunların ne halt olduğunu bilirim ama yok İşte avrupada topcular da bu yargı adamlar böyle görüyor , buna izin veren bu hale getirende maalesef fb ve biziz. TR deki topçu bile gs le bjk devrede olunca cenk tosun gibi beşiktaşlı değilse gidip gs yi seçiyor artık maalesef. Veya töre gibi takimda zaten oynayacak öyle kalıyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yap Yıldırım Demirören'i UEFA başkanı, bizim hakemleri de UEFA ya doldur bak bakalım gs ŞL şampiyonu oluyor mu olmuyor mu seyret. Adamlar içeride dışarıda dört yerken Beşiktaş'la aralarında 1 puan fark vardı ve yüzsüz gs taraftarı bununla gurur duyuyordu. Biz 40 yılda bir bize verilen ve haybeye olduğunu düşündüğümüz bir penaltı olduğunda dışarı at diye bağıran bir taraftarız. Beşiktaş'ın büyüklüğü yıldızlarla, şampiyonluklarla değil Duruşumuzla ölçülür. İşte bu yüzden TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

fark yönetimde diyorsun yani  :D
Aynen öyle.
Duygun amca göreve geldiğinde gsnin borcu 1.5 milyar liraydı.
Orman göreve geldiğinde Beşiktaşın borcu 650 milyon liraydı.
Bir gün duygun amcanın ağzından bu kulüp batıyor,oyuncuları yollamalıyız küçülmeliyiz gibi bir laf duyan oldu mu?
Biz buralarda hata yaptık."Yanan eve girdik ,x oyuncusu fazla kazanıyor feda desin yoksa yollarım " gibi söylemler yerine kadroyu muhafaza edip 1 şampiyonluk alabilseydik şimdiye 50 milyonu cebe koymuştuk.3 yılda cebimize koyduğumuz koca bir 0.
Borç 650ydi şimdi oldu 950 ne kupa var ne birşey var.
Kupayı geçtim herhangi bir organizasyonda çeyrek final dahi yok.Tr kupası da buna dahil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Yap Yıldırım Demirören'i UEFA başkanı, bizim hakemleri de UEFA ya doldur bak bakalım gs ŞL şampiyonu oluyor mu olmuyor mu seyret. Adamlar içeride dışarıda dört yerken Beşiktaş'la aralarında 1 puan fark vardı ve yüzsüz gs taraftarı bununla gurur duyuyordu. Biz 40 yılda bir bize verilen ve haybeye olduğunu düşündüğümüz bir penaltı olduğunda dışarı at diye bağıran bir taraftarız. Beşiktaş'ın büyüklüğü yıldızlarla, şampiyonluklarla değil Duruşumuzla ölçülür. İşte bu yüzden TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ

Abi hemen yaşına baktım ve aklımdan geçeni gördüm. Sen haklısın ama artık maalesef kapital düzende ve global futbolda bu dediklerin zarar veriyor bir bakarsın 20 yil sonra  taraftar kitle bitmiş, basarisizliktan alttan gelen nesil yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle.
Duygun amca göreve geldiğinde gsnin borcu 1.5 milyar liraydı.
Orman göreve geldiğinde Beşiktaşın borcu 650 milyon liraydı.
Bir gün duygun amcanın ağzından bu kulüp batıyor,oyuncuları yollamalıyız küçülmeliyiz gibi bir laf duyan oldu mu?
Biz buralarda hata yaptık."Yanan eve girdik ,x oyuncusu fazla kazanıyor feda desin yoksa yollarım " gibi söylemler yerine kadroyu muhafaza edip 1 şampiyonluk alabilseydik şimdiye 50 milyonu cebe koymuştuk.3 yılda cebimize koyduğumuz koca bir 0.
Borç 650ydi şimdi oldu 950 ne kupa var ne birşey var.
Kupayı geçtim herhangi bir organizasyonda çeyrek final dahi yok.Tr kupası da buna dahil.
Bu söylemler dile geldiğinde tek karşı argümanın stat yapılıyor olması ve statla beraber çıkışa geçeceğimiz olgusunun yanlış olduğunu 1-2 sene içerisinde göreceğiz @Deniz. Başarı hedeflemeyen zihniyetle 80.000 kişilik 600 localı stadınız olsa ne yazar? Arsenal'i buna en güzel örnek olarak verebiliriz tüm rakiplerinden daha modern ve gelişmiş bir stada daha az borca sahip ama başarıya olan açlığını ve başarıya isteğini o kadar kaybetmişler ki her sene şampiyonlar ligine gidiyor olmayı başarı olarak sayıyorlar. Beşiktaş içinde her sene şampiyonluk yarışı içinde olmak artık bazı kesimler tarafından başarı olarak dile getirilmeye başlandı. En büyük hatamız burada. Umarım bu algıyı zamanla yıkarız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Abi bunu sen yargılarsin ben yargilarim bunların ne halt olduğunu bilirim ama yok İşte avrupada topcular da bu yargı adamlar böyle görüyor , buna izin veren bu hale getirende maalesef fb ve biziz. TR deki topçu bile gs le bjk devrede olunca cenk tosun gibi beşiktaşlı değilse gidip gs yi seçiyor artık maalesef. Veya töre gibi takimda zaten oynayacak öyle kalıyor.
Tr için kabul ediyorum ama dünyada A sınıf topçuların bu adamları seçmesi bana hiç mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi hemen yaşına baktım ve aklımdan geçeni gördüm. Sen haklısın ama artık maalesef kapital düzende ve global futbolda bu dediklerin zarar veriyor bir bakarsın 20 yil sonra  taraftar kitle bitmiş, basarisizliktan alttan gelen nesil yok.
Kör herkesi kendi gibi zannedermiş ya Beşiktaş ptt 1. ligde bile oynasa desteğimi asla çekmem ben. ( biz  :D ) Eğer radikal adımlar atılacaksa buna da razıyım ben. Eğer bu kafayla gidilecekse sonuç yine hüsran olur. Yukarılarda bir kardeşimiz gelecek sezonun şampiyonluk oranlarını vermiş ve fb % 80 diyor. Niye renklilerin arası açılmasın. Biz böyle düşünmekten utanmayalım, düşündürenler utansın. Yıldırım Demirören'le karşılaşsam bir çift lafım olurdu. AĞLAK BABANI DA SEVMEZDİM ZATEN .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Fikret Orman gelirken söyledi zaten ben kan ve gözyaşı vadediyorum diye, :D

Çevrimdışı Deniz

Bu söylemler dile geldiğinde tek karşı argümanın stat yapılıyor olması ve statla beraber çıkışa geçeceğimiz olgusunun yanlış olduğunu 1-2 sene içerisinde göreceğiz @Deniz. Başarı hedeflemeyen zihniyetle 80.000 kişilik 600 localı stadınız olsa ne yazar? Arsenal'i buna en güzel örnek olarak verebiliriz tüm rakiplerinden daha modern ve gelişmiş bir stada daha az borca sahip ama başarıya olan açlığını ve başarıya isteğini o kadar kaybetmişler ki her sene şampiyonlar ligine gidiyor olmayı başarı olarak sayıyorlar. Beşiktaş içinde her sene şampiyonluk yarışı içinde olmak artık bazı kesimler tarafından başarı olarak dile getirilmeye başlandı. En büyük hatamız burada. Umarım bu algıyı zamanla yıkarız.
Arsenalin ve liverpoolun durumu ile bizimki çok farklı.Onların rakibi Chelsea City M. United.
Bizimki fenerle gs.Bu sezon bir rakibimiz olan gs 3 başkan 2 teknik direktör getirdi,diğer rakibimiz olan fb ismail kartal gibi stajyer td getirdi.
Buna rağmen ligi önümüzde bitirdilerse herkes şapkasını önüne koysun düşünsün.
Gelecek sezonun anahtarı belli.Şenol güneş+yarım sezon başakşehir stadı + ocağa kadar stadı bitirip 3-4 iyi transfer.
Bunları gerçekleştirirsek seneye kupayı alırız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Kör herkesi kendi gibi zannedermiş ya Beşiktaş ptt 1. ligde bile oynasa desteğimi asla çekmem ben. ( biz  :D ) Eğer radikal adımlar atılacaksa buna da razıyım ben. Eğer bu kafayla gidilecekse sonuç yine hüsran olur. Yukarılarda bir kardeşimiz gelecek sezonun şampiyonluk oranlarını vermiş ve fb % 80 diyor. Niye renklilerin arası açılmasın. Biz böyle düşünmekten utanmayalım, düşündürenler utansın. Yıldırım Demirören'le karşılaşsam bir çift lafım olurdu. AĞLAK BABANI DA SEVMEZDİM ZATEN .

Abi o oranı yazan benim , tabiiki araları açılsın ama şartlar belli.

Ona bakarsan kimse kimsenin hakkını yemesin hayatta , bürokrasi olmasın kast sistemi olmasın , particilik adam kayirma olmasın , kimse kimsenin hakkını yemesin güllük gulistanlik yaşayalım , bunlarda benim temennilerim ama ortam bu hayat bu ne yapacaksın , yani bu ülke bir tarlaysa kısaca , bu tarla bu kadar mahsul veriyor.

Ya bizde kulisimizi oluşturacaz , aynı pislikleri aynı zorlamalari herseyi yapacaz , yada 5 yıla yayın havuzundan bile eksik para alacaz. Şerefli 3.luk lerle takılıp git gide alttan gelen nesilde azalmayla yok olup gideceZ. Altay gibi olacaz.

Sistem bu ben ne yapayım :)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Renton

Yildirim demiroren tekrar aday olacak hepimiz biliyoruz ki aday olursa secilir sonumuz hayrola tff de tutmazlar onu artık
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Yildirim demiroren tekrar aday olacak hepimiz biliyoruz ki aday olursa secilir sonumuz hayrola tff de tutmazlar onu artık

Zaman kısıtlaması var diye biliyorum ben , aday olmayabilir.

Çevrimdışı Renton

Zaman kısıtlaması var diye biliyorum ben , aday olmayabilir.
2016 da kesin olacaktır

Çevrimdışı Fatih

Dort gozle resmi siteden aciklama bekliyoruz... gs son macini tt arena'da oynasin diye... Demezlerse ayip olur, gecen sene fb'ye icin istemislerdi.. Eyyama gerek yok  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Renton

o zaman eto o yu bitirir :)
bizi bitirir bizi zaten bitmisiz.ibrahim altinsayi ikna etse en azindan

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arsenalin ve liverpoolun durumu ile bizimki çok farklı.Onların rakibi Chelsea City M. United.
Bizimki fenerle gs.Bu sezon bir rakibimiz olan gs 3 başkan 2 teknik direktör getirdi,diğer rakibimiz olan fb ismail kartal gibi stajyer td getirdi.
Buna rağmen ligi önümüzde bitirdilerse herkes şapkasını önüne koysun düşünsün.
Gelecek sezonun anahtarı belli.Şenol güneş+yarım sezon başakşehir stadı + ocağa kadar stadı bitirip 3-4 iyi transfer.
Bunları gerçekleştirirsek seneye kupayı alırız.
Arsenal ile Chelsea yi kıyaslamam bile son 6-7 sezondur varlıklarını sürdürüyorlar ama devamlı başarıya olan bir açlıkları var, yenilgiyi kabul edemiyorlar, saçma bir hocayla şampiyonlar ligi şampiyonu olabiliyorlar. Anlatmak istediğim başarı isteği ve arzusu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mehmetthedum

https://www.facebook.com/mersin.carsi/videos/990020841020724/

Yine costurmussun be Ruzgar Sagnak...

Önce cevabını beklesin sonra salonu terketsin. Ayrıca insan hemen arkasında bulunan eleştirdiği adama bir göz göze bakar giderken elini sıkar, başkanlık makamına ve büyüklerine de saygısı yok. O ukala tavrı ile yalana yalana doğruları söylüyor olabilir ama üslup çok fena. Tam gassaray liseli edası görsum, üzüldüm.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.