Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963412 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Önce cevabını beklesin sonra salonu terketsin. Ayrıca insan hemen arkasında bulunan eleştirdiği adama bir göz göze bakar giderken elini sıkar, başkanlık makamına ve büyüklerine de saygısı yok. O ukala tavrı ile yalana yalana doğruları söylüyor olabilir ama üslup çok fena. Tam gassaray liseli edası görsum, üzüldüm.

Önce sayın başkan üslup nedir, taraftara nasıl konuşulur nasıl konuşulmaz bi öğrensin, sonra kongre üyelerine sıra gelir.

Hoca cemaat ilişkisi diyelim buna isterseniz?

Çevrimdışı Kemal

Önce sayın başkan üslup nedir, taraftara nasıl konuşulur nasıl konuşulmaz bi öğrensin, sonra kongre üyelerine sıra gelir.

Let Thé linç begin :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kulübün sahibi taraftarıdır. Başkan oradaki bir temsilcidir. Büyük başkan ayakları Seba ile bitmiştir. Başkan dahil bu takımın hizmetkarıdır. Kraldan çok kralcı olmamayı ne zaman öğreneceğiz acaba?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan ve yönetim oturdu herkesi dinledi, açıkcası edilen hakaretamiz laflara da cevap vermedi. O bağırıp çağıran gençlere de üyelik yolunu açıp onaylayan kendisi .

Uzun saçlı sosyal medya kahramanı, geçen 8 senede bir kere çıkıp konuşmuş mu da, şimdi çıkıp terbiyesizlik yapıyor.

Vusulsüzlük usulsüzlükten gelir genç kardeşim.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başkan ve yönetim oturdu herkesi dinledi, açıkcası edilen hakaretamiz laflara da cevap vermedi. O bağırıp çağıran gençlere de üyelik yolunu açıp onaylayan kendisi .

Uzun saçlı sosyal medya kahramanı, geçen 8 senede bir kere çıkıp konuşmuş mu da, şimdi çıkıp terbiyesizlik yapıyor.

Değil mi? Ülkede iktidarı eleştirmek darbe, Beşiktaş da iktidarı eleştirmek, terbiyesizlik.

Ne demokratiklik ama.

Çevrimdışı Kadir G.

Üyelikler benim bildiğim kadarıyla bekletiliyor. Hatta vatandaşın üyeliği bekletilirken bir yönetici insanları getirip toplu üye yapmıştı geçenlerde. Buna başkan neden karşı çıkmadı?

Çevrimdışı Fatih

Önce cevabını beklesin sonra salonu terketsin. Ayrıca insan hemen arkasında bulunan eleştirdiği adama bir göz göze bakar giderken elini sıkar, başkanlık makamına ve büyüklerine de saygısı yok. O ukala tavrı ile yalana yalana doğruları söylüyor olabilir ama üslup çok fena. Tam gassaray liseli edası görsum, üzüldüm.
Herkesin uslubu ve konusma sekli farklidir... Yaptigi konusma da saygisizlik edicek hic birsey yok... Ayrica neden goz goze gelicek veya elini sikacak? Boyle bir mecburiyet mi var? kaldi ki boyle birseyi yapan yok...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Yönetim son 4 hafta Ümraniyede yatıp kalkıp bu yıl şampiyonluğu verdirmeyecekti Mete Vardar filan çok zayıf kaldı Abdurrahimdeki motivasyona baksana benim oğlandan daha heyecanlı her yeri oynuyor. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetim son 4 hafta Ümraniyede yatıp kalkıp bu yıl şampiyonluğu verdirmeyecekti Mete Vardar filan çok zayıf kaldı Abdurrahimdeki motivasyona baksana benim oğlandan daha heyecanlı her yeri oynuyor. :D
Başkanından futbol şube sorumlusuna ilgili yöneticisine kadar kimse şampiyonluğa inanmadı. Tek inanan taraftardı onada yine hüsran kaldı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkanından futbol şube sorumlusuna ilgili yöneticisine kadar kimse şampiyonluğa inanmadı. Tek inanan taraftardı onada yine hüsran kaldı.
Son haftalara girmişiz çıkıp da medyaya malzeme verecek 1 yöneticimiz yok malesef.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Son haftalara girmişiz çıkıp da medyaya malzeme verecek 1 yöneticimiz yok malesef.
stada konsantre olmuşlar diyeceğim ama statta da bir ilerleme yok gözle görülür. nereye konsantre olmuş durumdalar cidden merak ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stada konsantre olmuşlar diyeceğim ama statta da bir ilerleme yok gözle görülür. nereye konsantre olmuş durumdalar cidden merak ediyorum.
CİN gibi adamlar lazım hem yönetime hem teknik heyete hem de takıma.

Çevrimdışı ahmetx

Kesinlikle inandıklarına dair hiç bir ışık vermediler . @Serhat Akkaya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Başkan 1 kişi dinlediyse 2 kişiyi dinlemedi hep gidip geldi kaç kişinin üyelikleri bekletiliyor övünmek değil üyelik yolunu onaylamak tabi ki onaylayacak üyelikleri bununla övünmek nedir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı forzatunga

Taraftar da inanmadı son haftalardan önce de her puan kaybında aşırı tepkiler verildi kelleler istendi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar da inanmadı son haftalardan önce de her puan kaybında aşırı tepkiler verildi kelleler istendi.
Ben genel kanının aksine takımın taraftarı taşıması gerektiği görüşündeyim. Taraftara şampiyonluğa inandıracak olan takımdı ama sene başından beri oynanan oyunla taraftarında inancı kalmadı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftar zerre inanç görmeyince sahada kenarda inanamıyor tabii
İnanmak için umut ışığı lazım
Ben ruhsuzluktan başka bir şey göremedim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar zerre inanç görmeyince sahada kenarda inanamıyor tabii
İnanmak için umut ışığı lazım
Ben ruhsuzluktan başka bir şey göremedim
İmzanı değiştir istersen kiriş sendromu olarak  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Ben genel kanının aksine takımın taraftarı taşıması gerektiği görüşündeyim. Taraftara şampiyonluğa inandıracak olan takımdı ama sene başından beri oynanan oyunla taraftarında inancı kalmadı.
Sezonun ilk yarısı bittiğinde Gs'lıların % 90 ı şampiyon olacaklarına zerre inanmıyorlardı.

Sezon ilerledikçe Fb'nin puan kayıpları bizim Avrupa maçlarımızın olması ve dönüşlerde yaşadığımız puan kayıplarıyla Gs iyice havayı girdi.

Ondan sonra taraftarlar da acaba olabilir miyiz diye düşünmeye başladı son 7-8 haftaya bu şekilde gelindi.

Ts maçından sonra arka arkaya puan kaybetmeye başlamamızdan sonra zaten Gs aldı yürüdü.

Taraftar da bazen itekler ama bu daha çok takımın sahada gösterdiği reaksiyonla taraftarı inandırmasıyla olur biz herşeyi taraftardan bekliyoruz peki sahadakiler ne yapıyorlar.

Bilic ve oyuncular biraz olacaklarına inansalardı en azından Gs maçına puan puana çıkardık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

İmzanı değiştir istersen kiriş sendromu olarak  :evillol:
Kolonlar takılmamıştı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kolonlar takılmamıştı
E hala takılmamış. Yazdıklarınızı görünce canlı yayına saldırdım ama yok bir şey. Sen hala sendromda kal @Abdülkader Keita  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

E hala takılmamış. Yazdıklarınızı görünce canlı yayına saldırdım ama yok bir şey. Sen hala sendromda kal @Abdülkader Keita  :icool:
Ben yanlış gördüm o zaman kusura bakmayın. Ne kolonmuş arkadaş 2 ay oldu takılmadı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben yanlış gördüm o zaman kusura bakmayın. Ne kolonmuş arkadaş 2 ay oldu takılmadı.
Caminin minarelerini mi kolon zannettin  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2013 şubatta istanbuldayken taksici abiyle bi diyaloğumuz olmuştu o zaman da Rihanna konser afişleri vardı heryerde.

-Hee.. Burda da konser olacakmış Pirana mı ney o geliyomuş
:kop: :kop: