Herkesin uslubu ve konusma sekli farklidir... Yaptigi konusma da saygisizlik edicek hic birsey yok... Ayrica neden goz goze gelicek veya elini sikacak? Boyle bir mecburiyet mi var? kaldi ki boyle birseyi yapan yok...
Orası bir kurumun kongre kürsüsü ve kulübün tüm kurulları ve üyeleri orada. Köy kahvesi değil yani. Bu tür toplantıların bir adabı vardır diyeceğim ama anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Yoksa içerik olarak % 90'ına şahsen ben de katılıyorum. Mesela rüzgar sağnak aslında çok güzel konulara değindi. Ama geviş getirmeye başlayınca ve saygısızlık yapınca istediğin kadar doğru söyle. Aslında kendisi yukarıdaki diğer arkadaşları gibi yeni üye de değil fakat maalese yakışmadı.
Öncelikle yapılan eleştirilerin içerik olarak bir kısıtlaması yok. Kürsu özgürlüğü sonuna kadar var. Densizin biri tekne gezintisi konusuna girene kadar da müdahale eden olmadı. Kaldı ki, o fotoğrafın çekildiği haftaki maça başkan gitmiş, yani kürsüden alenen iftira ile yalan beyanda bulunuldu.
Bekletilen üye olayı yanlış biliniyor ve bunun cevabını verdi başkan. 4000 küsur üyenin onaylandığını bilmem kaç yüz (400 gibi bir şey sanırım) dosyanın çeşitli nedenlerle kaldığını söyledi. Herkes onaylanmak zorunda olmamakla beraber ben de bunda siyasi kaygıların olduğuna inanıyorum aslında. Ama reddetmeyip bekletmelerini de anlamlı buluyorum. En azından stad bitip hükümet baskısı bitince veya yeni yönetimce onaylanabilme imkanı devam ediyor.
@Armağan Bozkurt , hükümeti eleştirmek de hak, yönetimi eleştirmek te.. Ne saçmalıyorsun sen. Eleştri içeriğine laf eden mi var?????
Hem ne güzel oldu. Gençler çıktılar çatır çatır heyecanla eleştirdiler. Çok da güzel oldu, on numara oldu. Ilk kongrelerinden itibaren damga vurmaya başladılar. Artık taraftar sesi de oralardan yansıyor.. Ne ala..
Yalnız o uzun saçlı adam yeni üye değil kardeşim. Onun ukala tavırları başka hesaplar peşinde.
Sizin unuttuğunuz bir şey var, aslında cengiz bey kürsüden yukarı seslenerek hatırlattı ama anlamak için dinlemek lazım. Tamam heyecan güzel de kime ve nasıl çaktığına da dikkat et birader. O küfür ettiğiniz adamlar sabahlara kadar o tribünleri beklediği için o tribün var.
Ailem ile İstanbuldan taşınmak zorunda kalana kadar gençliğim o kapalının göbeğinde geçti. Siz neyden bahsediyorsunuz yahu. Bir taraftar siz misiniz beşiktaşta.?