Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963409 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Herkesin uslubu ve konusma sekli farklidir... Yaptigi konusma da saygisizlik edicek hic birsey yok... Ayrica neden goz goze gelicek veya elini sikacak? Boyle bir mecburiyet mi var? kaldi ki boyle birseyi yapan yok...

Orası bir kurumun kongre kürsüsü ve kulübün tüm kurulları ve üyeleri orada. Köy kahvesi değil yani. Bu tür toplantıların bir adabı vardır diyeceğim ama anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Yoksa içerik olarak % 90'ına şahsen ben de katılıyorum. Mesela rüzgar sağnak aslında çok güzel konulara değindi. Ama geviş getirmeye başlayınca ve saygısızlık yapınca istediğin kadar doğru söyle. Aslında kendisi yukarıdaki diğer arkadaşları gibi yeni üye de değil fakat maalese yakışmadı.

Öncelikle yapılan eleştirilerin içerik olarak bir kısıtlaması yok. Kürsu özgürlüğü sonuna kadar var. Densizin biri tekne gezintisi konusuna girene kadar da müdahale eden olmadı. Kaldı ki, o fotoğrafın çekildiği haftaki maça başkan gitmiş, yani kürsüden alenen iftira ile yalan beyanda bulunuldu.

Bekletilen üye olayı yanlış biliniyor ve bunun cevabını verdi başkan. 4000 küsur üyenin onaylandığını bilmem kaç yüz (400 gibi bir şey sanırım) dosyanın çeşitli nedenlerle kaldığını söyledi. Herkes onaylanmak zorunda olmamakla beraber ben de bunda siyasi kaygıların olduğuna inanıyorum aslında. Ama reddetmeyip bekletmelerini de anlamlı buluyorum. En azından stad bitip hükümet baskısı bitince veya yeni yönetimce onaylanabilme imkanı devam ediyor.

@Armağan Bozkurt , hükümeti eleştirmek de hak, yönetimi eleştirmek te.. Ne saçmalıyorsun sen. Eleştri içeriğine laf eden mi var?????

Hem ne güzel oldu. Gençler çıktılar çatır çatır heyecanla eleştirdiler. Çok da güzel oldu, on numara oldu. Ilk kongrelerinden itibaren damga vurmaya başladılar. Artık taraftar sesi de oralardan yansıyor..  Ne ala..

Yalnız o uzun saçlı adam yeni üye değil kardeşim. Onun ukala tavırları başka hesaplar peşinde.

Sizin unuttuğunuz bir şey var, aslında cengiz bey kürsüden yukarı seslenerek hatırlattı ama anlamak için dinlemek lazım. Tamam heyecan güzel de kime ve nasıl çaktığına da dikkat et birader. O küfür ettiğiniz adamlar sabahlara kadar o tribünleri beklediği için o tribün var.

Ailem ile İstanbuldan taşınmak zorunda kalana kadar gençliğim o kapalının göbeğinde geçti. Siz neyden bahsediyorsunuz yahu.  Bir taraftar siz misiniz beşiktaşta.?

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

İçimden bir ses seneye west ham la ve doğal olarak Biliçle uefa da karşılaşacağız ve eleyecegiz diyor...

Çevrimdışı Renton

İçimden bir ses seneye west ham la ve doğal olarak Biliçle uefa da karşılaşacağız ve eleyecegiz diyor...
Aynen bende gordum simdi guzel olur karsilasmak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

3-0 net skorla
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

West Ham nasıl katılıyor Uefa'ya fair-play saçmalığıyla mı?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@mehmetthedum he Algı operasyonu var. Dış mihraklar birşeyler peşinde.

Hee Başarısız ama stad yaptı. hee ne ala memleket. Ukalaymış.  :lol: :lol:

Çevrimdışı talha

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/130969/besiktasta-serdal-adali-surprizi

Ben boşuna söylemiyorum Çarşı'nın sesi ne zaman yükselmeye başlasa bunlardan biri türüyor hemen. Gelsin gelsin sevgili Çarşı'sı bunları istiyordu bize 3 yıl UEFA yasağı getirenleri. Sissoko'suyla Emirates'iyle Etoo'o'suyla. Bir de Quaresma'sını da geri getirdi mi sevgili çarşısı daha ne ister.

Artık 4. 5. olduğumuzda da UEFA var takımın moralini bozmayın der bizlere de.  :lol:

Çevrimdışı Tolga

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/130969/besiktasta-serdal-adali-surprizi

Ben boşuna söylemiyorum Çarşı'nın sesi ne zaman yükselmeye başlasa bunlardan biri türüyor hemen. Gelsin gelsin sevgili Çarşı'sı bunları istiyordu bize 3 yıl UEFA yasağı getirenleri. Sissoko'suyla Emirates'iyle Etoo'o'suyla. Bir de Quaresma'sını da geri getirdi mi sevgili çarşısı daha ne ister.

Artık 4. 5. olduğumuzda da UEFA var takımın moralini bozmayın der bizlere de.  :lol:
Bugün mmalum sitede de vardı bununla ilgili bir haber. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Bugün mmalum sitede de vardı bununla ilgili bir haber. :)

Murat Özen işte.  :icool: :icool:

Al birini vur ötekine Rüzgar Sağnak falan. O amigo Mustafa dedikleri.

Kaç kere söylemişimdir bunların derdi Bİlic değil diye. Bilic bahane. Tek istedikleri sevgilileri gelmeleri. Ekmekleri kesildi biraz.  :lol:

Çevrimdışı eski inönü

başkan yönetim kuruluna danışmadan olaganustu seçim kararı almakla büyük yanlış yaptı. Hem yönetim kuruluna saygısızlık hem de bir takım eleştiriler var diye hemen seçim mi yapılır yahu? Zaten 1 sene sonra kongre var. Şimdi bu secim ortamı bize ne kazandırır? Yine h.1903 gibi sitelere gün doğdu. En çok bu kaos ortamlarında prim yapıyorlar. Biz başkanı kaosa sürüklesin diye seçmedik, klübü güzel yönetsin diye seçtik. Derhal bu olaganustu seçim kararından vazgeçmelidir. Yapacak bir dünya iş var. Enerjimizi seçimlerde harcamaya hakkımız yok.

Çevrimdışı Fatih

Orası bir kurumun kongre kürsüsü ve kulübün tüm kurulları ve üyeleri orada. Köy kahvesi değil yani. Bu tür toplantıların bir adabı vardır diyeceğim ama anlatabilecekmiyim bilmiyorum. Yoksa içerik olarak % 90'ına şahsen ben de katılıyorum. Mesela rüzgar sağnak aslında çok güzel konulara değindi. Ama geviş getirmeye başlayınca ve saygısızlık yapınca istediğin kadar doğru söyle. Aslında kendisi yukarıdaki diğer arkadaşları gibi yeni üye de değil fakat maalese yakışmadı.

Öncelikle yapılan eleştirilerin içerik olarak bir kısıtlaması yok. Kürsu özgürlüğü sonuna kadar var. Densizin biri tekne gezintisi konusuna girene kadar da müdahale eden olmadı. Kaldı ki, o fotoğrafın çekildiği haftaki maça başkan gitmiş, yani kürsüden alenen iftira ile yalan beyanda bulunuldu.

Bekletilen üye olayı yanlış biliniyor ve bunun cevabını verdi başkan. 4000 küsur üyenin onaylandığını bilmem kaç yüz (400 gibi bir şey sanırım) dosyanın çeşitli nedenlerle kaldığını söyledi. Herkes onaylanmak zorunda olmamakla beraber ben de bunda siyasi kaygıların olduğuna inanıyorum aslında. Ama reddetmeyip bekletmelerini de anlamlı buluyorum. En azından stad bitip hükümet baskısı bitince veya yeni yönetimce onaylanabilme imkanı devam ediyor.

@Armağan Bozkurt , hükümeti eleştirmek de hak, yönetimi eleştirmek te.. Ne saçmalıyorsun sen. Eleştri içeriğine laf eden mi var?????

Hem ne güzel oldu. Gençler çıktılar çatır çatır heyecanla eleştirdiler. Çok da güzel oldu, on numara oldu. Ilk kongrelerinden itibaren damga vurmaya başladılar. Artık taraftar sesi de oralardan yansıyor..  Ne ala..

Yalnız o uzun saçlı adam yeni üye değil kardeşim. Onun ukala tavırları başka hesaplar peşinde.

Sizin unuttuğunuz bir şey var, aslında cengiz bey kürsüden yukarı seslenerek hatırlattı ama anlamak için dinlemek lazım. Tamam heyecan güzel de kime ve nasıl çaktığına da dikkat et birader. O küfür ettiğiniz adamlar sabahlara kadar o tribünleri beklediği için o tribün var.

Ailem ile İstanbuldan taşınmak zorunda kalana kadar gençliğim o kapalının göbeğinde geçti. Siz neyden bahsediyorsunuz yahu.  Bir taraftar siz misiniz beşiktaşta.?

Koy kahvesine donuseli 10 sene oluyor farkinda degilsiniz... Konusmalar yapilirken kufurler hava da ucustu duymadiniz heralde... Kongre uyeleri ve divan kurulu genclesmedigi surece kangren devam eder... Koy kahvesinde nara atmalar da surer gider...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Koy kahvesine donuseli 10 sene oluyor farkinda degilsiniz... Konusmalar yapilirken kufurler hava da ucustu duymadiniz heralde... Kongre uyeleri ve divan kurulu genclesmedigi surece kangren devam eder... Koy kahvesinde nara atmalar da surer gider...
:claps: :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

başkan yönetim kuruluna danışmadan olaganustu seçim kararı almakla büyük yanlış yaptı. Hem yönetim kuruluna saygısızlık hem de bir takım eleştiriler var diye hemen seçim mi yapılır yahu? Zaten 1 sene sonra kongre var. Şimdi bu secim ortamı bize ne kazandırır? Yine h.1903 gibi sitelere gün doğdu. En çok bu kaos ortamlarında prim yapıyorlar. Biz başkanı kaosa sürüklesin diye seçmedik, klübü güzel yönetsin diye seçtik. Derhal bu olaganustu seçim kararından vazgeçmelidir. Yapacak bir dünya iş var. Enerjimizi seçimlerde harcamaya hakkımız yok.
Çok doğru ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

@mehmetthedum he Algı operasyonu var. Dış mihraklar birşeyler peşinde.

Hee Başarısız ama stad yaptı. hee ne ala memleket. Ukalaymış.  :lol: :lol:

Hee hesap kitap yokmuşş... Bak ağababası 2 gün dayanamadı çıktıq ortaya haberleri.. Beşiktaş sahipsiz değilmiş de, falan filan.. lafta solcuyuz diyenler gene jokey kulübü başkanı başgan adaylarını ortaya sürdüler.

Ben serdal adalıyı sever gibiydim eskiden ama bu topa giriyorsa bari kimseyi kandırmadan, maşa olarak kullanmadan çıkıp kendi istifaya çağırsaydı.
Hayır çarşı'yız diyen kulübün sahibi biziz, kimaenin adamı değiliz  diyenler başkanın seçim çağrısıyla iyot gibi açığa çıkmak zorunda kaldılar.

Komik.

Çevrimdışı forzatunga

''gençlik'' nasıl geçerli ve yeterli kriter oluyor açıklayabilir misiniz?

Çevrimdışı adil arif

(Hakaret Yasak)₂ döneminde toplasan 10 tane maç izlemek içimden gelmedi. Baba parasıyla cemiyette yer edinmeye çalışan, kıytırık pop şarkıcıları gibi polemik üzerinden prim yapmaya çalışan, eleştirilmemek için tribün liderlerine 110 bin bedava bilet dağıtan, gazetecilere ve menejerlere para yedirerek ayakta durmaya çalışan o adamın seviyesizliği midemi bulandırdı. Seba döneminden sonra kabus gibiydi.
Şimdi aynı zihniyette bir adamın tekrar aday olma ihtimali sinirlerimi geriyor. Bu adam malum site üzerinden 3,5 yıldır atmadık iftira bırakmayan, kendi çıkarı için Beşiktaş' ı karıştırmaktan çekinmeyen, bir iftirasının yalanlanmasından 1 saniye sonra hiç yüzü kızarmadan bir iftira daha atabilen tiynette bir adam değil mi? Taraftarlarının malum sitelerdeki yorumlarını okumaya kalksan 3 saniyeden fazla dayanamıyorsun. Bu adamın başkan olmasını sinirlerim kaldırmaz.
Eğer Fikret Orman başkan olduğu sürece bu adamın gözü başkanlıkta olacaksa camianın bütün akil adamları toplanıp güçlü ve akıllı bir başkanın çevresinde birlik oluştursunlar. Fikret Orman' da Beşiktaş için bir fedakarlık yapsın. Yeter ki bu adam bir daha aday maday olmasın kardeşim.
Hayatta ne içkim, ne sigaram, ne kumarım, ne çapkınlığım var. Evden işe işten eve yaşayan bir adamım. Tek özel alanım, tek hobim Beşiktaş. Bir 8 yılımı daha baba parasıyla zengin olmuş iki kelimeyi biraraya getiremeyen cahil makyavelistlere kaptırmak istemiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Masörümüz Cemil Karataş abimizin instagram hesabından..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hodri meydan diyen adamın karşına çıkan adam delikanlı adamdır. Kazanır kaybeder, atçıdır, eşşekcidir. Atıf keçeci de çıksa görüşüm budur, serdal adalıda çıksa görüşüm budur.

Beni bilen bilir, ne serdal adalıcıyım, ne fikret ormancı, ne q7ci ne bilmemneci.

Münferit beşiktaşlıyım. Kimsenin seçim yahut genel kurul zaferinde, şampiyon olmuş gibi çığlıklar atmam. Beni ancak beşiktaşın zaferleri O denli mutlu eder. O kadar.

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaşın başarısı hepimizin ortak dileği.

Önemli olan o yolda usulüne uygun davranmak.

Olacaksa ukalaların hepsi böyle, Hepsini alınlarından öpüyorum.

Çevrimdışı eski inönü

(Hakaret Yasak) döneminde toplasan 10 tane maç izlemek içimden gelmedi. Baba parasıyla cemiyette yer edinmeye çalışan, kıytırık pop şarkıcıları gibi polemik üzerinden prim yapmaya çalışan, eleştirilmemek için tribün liderlerine 110 bin bedava bilet dağıtan, gazetecilere ve menejerlere para yedirerek ayakta durmaya çalışan o adamın seviyesizliği midemi bulandırdı. Seba döneminden sonra kabus gibiydi.
Şimdi aynı zihniyette bir adamın tekrar aday olma ihtimali sinirlerimi geriyor. Bu adam malum site üzerinden 3,5 yıldır atmadık iftira bırakmayan, kendi çıkarı için Beşiktaş' ı karıştırmaktan çekinmeyen, bir iftirasının yalanlanmasından 1 saniye sonra hiç yüzü kızarmadan bir iftira daha atabilen tiynette bir adam değil mi? Taraftarlarının malum sitelerdeki yorumlarını okumaya kalksan 3 saniyeden fazla dayanamıyorsun. Bu adamın başkan olmasını sinirlerim kaldırmaz.
Eğer Fikret Orman başkan olduğu sürece bu adamın gözü başkanlıkta olacaksa camianın bütün akil adamları toplanıp güçlü ve akıllı bir başkanın çevresinde birlik oluştursunlar. Fikret Orman' da Beşiktaş için bir fedakarlık yapsın. Yeter ki bu adam bir daha aday maday olmasın kardeşim.
Hayatta ne içkim, ne sigaram, ne kumarım, ne çapkınlığım var. Evden işe işten eve yaşayan bir adamım. Tek özel alanım, tek hobim Beşiktaş. Bir 8 yılımı daha baba parasıyla zengin olmuş iki kelimeyi biraraya getiremeyen cahil makyavelistlere kaptırmak istemiyorum.
:claps:

Çevrimdışı Kadir G.

Masörümüz Cemil Karataş abimizin instagram hesabından..

Bunu her konuya atmana da anlam veremedim. Bu eziklik ve kaybeden kaybettiğini kabullenen psikolojisidir. Kaybetmetmeyi kabullenende her zaman kaybetmeye mahkumdur.

Çevrimdışı forzatunga

Olacaksa ukalaların hepsi böyle, Hepsini alınlarından öpüyorum.

Şu ağzının yüzünün şekillerini de kontrol etse idi keşke.Kürsüde ne söylediğin kadar nasıl söylediğin de önemi var.En azından benim için.