günaydın Beşiktaş Arena.
sabah yola çıkmamla başladı düşünceler... kafam çok karışık :iscrewy: :iscrewy:
bir yandan diyorum ki ulan adamlar battı denilen kulübü kimse taşın altına elini koymazken aldılar bir dünya sponsor buldular, bir yandan da davalarla icralarla uğraştılar. davaları ama kazandılar ama kaybettiler bilmiyorum ama Beşiktaş o cendereli süreçte çorabına bile sponsor alabilecek kadar marka değeri yüksek bir kulüp olarak dim dik ayakta kaldı. e tabi bir yandan da stat. zor iş... hiç kolay değildi hala da değil. şahsen ben o stada çim serilmeden rahat edemeyeceğim.
bir yandan da Rüzgar SAĞNAK ın mali genel kuruldaki konuşmasının altına imzamı atarım. Bu Allah ın cezası YD kulübe musallat olduğundan beri hep aynı muhabbet. öte yandan 4 sezonda sıfır sportif başarı. kupa yok, yarı final yok, avrupada başarı yok, ikincilik bile yok, hatta çeyrek final bile yok. nasıl geçti anlamadık ama 4 sene çok uzun bir süre beyler. hiçbir büyük kulüp bu denli sportif başarısızlığa bu kadar tahammül etmez. üstelik ( YD kadar olmasada ) bu kadar paralar harcanıyorken. ha şunu anlarım; denir ki biz öz kaynakağa dönüyoruz, transfer yapmayacağız, para harcamadan kendi yağımızda kavrulacağız, dolayısıyla bizden bir 3-4 sene sportif başarı beklentiniz olmasın, eyvallah.
tek kurtuluş bu stad... bütün yollar sana çıkıyor Vodafone Arena. bitte bitsin şu çile... sabır taşı çatlıyor...