@Kartal1903 stadyum başlığını kirletmemek için buraya yazıyorum.
Bilici savunanlrdan biriside benim hocam,klopp b.dordmnta o takımı akşamda sabaha yapmış olamaz (hiç araştrmadım kac senedr orda bilmm) diye düşünüyorum,üstelik her mac min 50-60 bin kişiye oynan bi yerde başakşehirde 3bine oynamadı hiç
Baktım biraz 2008 den beri takımn basındymış.2008 sanırım ertugrul hoca takımdaydı aynı dönmdeki bizm hoca sayısı kac acaba
iki şampiyonlugu var klopp un bizm bir 
1. Biz Almanya değiliz, kendi gerçeklerimiz var.
2. Bizim bekleyecek bir 7 yılımız daha yok. Fark açılıyor, gs ve fb geçmeyi bırakın Bursa, Trabzon bizi yakalamak üzere.
3. Onlar altyapıdan oyuncu yetiştirir, 3-5 kuruşa oyuncu bulur parlatır. Biz beceremiyoruz, Biliç denemiyor bile.(Oğuzhan, Frei, Cenk.T, Eslem örnekleri)
4. Biliç'in samimiyetine güvenmiyorum, ciddi ciddi westham ile görüştüğü(hatta anlaştığı) söyleniyor ve başka sorunlarda var.(menejer hikayeleri)
5. Yönetim yerli yardımcı için çok diretti ama Biliç hazretleri ısrarla istmedi. Oysa bir Türk yardımcı olsa Balıkesir, Antep maçlarını rahat kazanırdık.(bizim hocalar verir gazı aldırırdı o maçları) + 4 Puan en az.
6. Yönetimin hiç bir konuda gücü kalmadı(tff, medya, maddi, yönetimsel) Yani Biliç şampiyon yapmaz, şampiyon yapılır.
Bunlar benim kendi düşüncelerim, sizlerinkine de saygı duyuyorum.
Ek:
İngiliz takımlarına karşı oynadığımız maçlara bakın, onlar Biliç'in vitrin maçlarıydı hepsinde iyi oynadık. Tripolis, Partizan(2'inci maç), Brugge ve lig(2'inci yarı) maçlarına bakın onlarda nasıl oynamışız.
Kararı siz verin.