Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980008 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Attila

Valla ben Motta dışında ki Motta'da f/p düzeyinde çok kötü olmasa da yaptığı transferlerden mennumun. Kerim-Gökhan-Pedro zaten bu üçünde etkin rol oynadı diyebiliriz. Kerim ve Pedro'yu kullanmak veya kullanmamak tamamen Bilic'in elinde olan bir imkandı.

Hiç olmazsa Günay'ı getirdi adam rezillik çıkabilecek bir zamanda çocuk imkanımıza yetişti resmen.

Ama zaten S.D.'nin işi transfer yapmak değildir. Ki kendisi de istemezdi böyle bir sorumululk ya da ön plana çıkma olayını. Biz halen daha çok çağdışı işlerin peşindeyiz.
Motta zaten kotu degil bence. Pedro 2 milyon kusur, Frei 3 milyon euro, Sezer, Eneramo, Dany; bunlarin cogundan faydalanamadik. Bir de Prosinecki kabul etseydi, adami takimin basina getiriyordu. Bilic'e de gogsunu siper edip, gecen sene sonunda kalmasini saglayan ve sonradan onun yuzunden istifa etmek zorunda kalan kendisidir. Ayrica Ismail'e cok guvendigi icin bonservisiyle bir sol bek almak yerine Ismail iyilesene kadar kiralamayi dusunuyordu. Yani kisaca secimlerinin cogu yanlisti.

Not: Yanlis anlama olmasin; Onder hocayi cok seviyorum ve yapilanma konusunda her dedigine imzami atarim. Zaten oyle olmasa son 1 senedir butun forumlarda Onder Ozen kullanici adini kullanmazdim.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 23:58:58 Attila ]
Senol Gunes

Çevrimdışı Kadir G.

Yok ciddiyim ben bu konuda, Hikmet hoca, Avrupa futbolunu en iyi takip eden insanlardan biridir. Biraz Absürd bir karakter olsa da bilgisine güvenirim ben. Takım başına konulmaz belki ama S.D.'Lik yapabilecek bir isim.

Adamın izlemediği maç azdan az. Cl finali mi dersin dünya kupası mı. Gidip izliyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Liderken Biliç'in Abdullah Avcı'dan, Hikmet Karaman'dan farkı yoktur yazmıştım. Biliç'e hakaret ediyorsun demişlerdi.

Meğersem yanılmışım. Abdullah Avcı ve Hikmet Karaman, kesinlikle Biliç'ten daha iyi.

Şu İsmail Kartal'ın yönettiği her iki maçta da hiç gol atamayıp, iki maçta da yenildik ya söyleyecek hiçbir şey yok.
Bu dediginin aynısını Bende söyledim burada 3-4 Ay önce , Linç edildim :icool:
Tamam Biliç Adam gibi Adam Ama Gerçekten Çok Vasat hatta vasatında altında bir Hoca Bu tartışılmaz bir gerçek :busted_cop:
Superligdeki 18 Hocayı karşına alıp sorsan Cenk mi Mustafa mı diye sorsan , Hangisi. Mustafa Der Allah için ??? Hiçbirisi !! Cenk gibi Adam varken Mustafa oynatılmaz!! 70 Milyonun gordugunu göremiyor Beyfendi !
Egosu Batsın Egosu , İnadı yüzünden Elimizdeki Şampiyonlugu Rakiplere Hediye etti... @Factatum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ulan şu vasıfsız arap bile önünde Bilic utan utan bu takımı ne hallere düşürdün adamın gole ihtiyacı var Hasan Ali'yi sokuyor Meireles'in yerine  böyle bir hoca arap işte.  :s20:
Biliç Çok mu Farklı Arap ismailden :alala: :alala:
Maç 0-0 adam Necipi çıkarıp Atibayı alıyor Konya maçında :akuma:
Olcayı çıkarıp Pektemeki alıyor Sol kanada ! Her maç Takımın en iyiisi Tolgayı çıkarıyor oyundan!!
Biliç = İsmail Kartal Ben Hiçbir Fark göremiyorum Aralarında :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı rawen54

Biliç Çok mu Farklı Arap ismailden :alala: :alala:
Maç 0-0 adam Necipi çıkarıp Atibayı alıyor Konya maçında :akuma:
Olcayı çıkarıp Pektemeki alıyor Sol kanada ! Her maç Takımın en iyiisi Tolgayı çıkarıyor oyundan!!
Biliç = İsmail Kartal Ben Hiçbir Fark göremiyorum Aralarında :iscrewy: :iscrewy:

Bütün suç Mustafa ile Bilic'in değil mi? Ya beyler bayanlar, neyi tartışıyoruz ki burada.. Olan olmuş.. Slaven Bilic'i falan savunacak değilim.. Her şey ortada.. Ben de istiyorum gitmesini ama sanırım önümüzdeki sezonda takımda kalacak..
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 03:12:37 rawen54 ]

Bütün suç Mustafa ile Bilic'in değil mi? Ya beyler bayanlar, neyi tartışıyoruz ki burada.. Olan olmuş.. Slaben Bilic'i falan savunacak değilim.. Her şey ortada.. Ben de istiyorum gitmesini ama sanırım önümüzdeki sezonda takımda kalacak..
Ben Hiç zannetmiyorum kalacağını :icool:
Olurda kalırsa , Hiç kasmayalım 3.culugumz şimdiden hayırlı olsun boşuna oynamayalım ! hatta dahada ileri gideyim 3.culuk bile tehlikeye girer ...

Çevrimdışı Factatum

Ne dediki Şenol Hoca ??
Vallaha Ben çok istiyorum gelmesini , Bizi hedefe goturecektir , Hiçbir zaman Başarısız bir sezon geçirmedi , Ts yi 3 Kez lig 2.cisi yaptı 1 kezde Averajla fenere Şampiyonlugu kaybetti , Ne başarısı diyeceksiniz bu Ülkede Trabzonun 2.ci olması Çok büyük başarıdır , Biz Bile 3.lugun üstüne çıkamıyoruz kaç yıldır :iscrewy:
Koy takımı Bursayı Ligin en iyi Fıtbol oynayan takımı haline getirdi , Milli takımı Dünya 3.cusu yaptı daha ne yapsın????
Şenol Guneş , Bilgi - Birikim , Tecrübe , Teknik taktik olarak Biliçten 4 Gömlek daha ustun bir Hoca Açık ve net ...
Bellıshi yi de al gel Hocam :icool: :busted_cop:

Net bir şeyler söylemedi. Ancak en önemlisi, Bursa'da kalacağına dair hiç sinyal vermedi. Ayrıca Beşiktaş'la birlikte isminin anılmasından hoşnut olduğu çok belli.

Şahsi görüşüm; Bursa'da kalmayı düşünseydi, bunun sinyalini verirdi. Ben aracılar vasıtasıyla Şenol Hoca ile görüşüldüğü kanaatindeyim. A.N.Çebi'nin parmağı var gibi. Maçların bitmesini bekleyip, gelişmeleri takip edelim.

Artık çember daraldı. Denizli veya Güneş Hoca olacak belli. 

Bütün suç Mustafa ile Bilic'in değil mi? Ya beyler bayanlar, neyi tartışıyoruz ki burada.. Olan olmuş.. Slaben Bilic'i falan savunacak değilim.. Her şey ortada.. Ben de istiyorum gitmesini ama sanırım önümüzdeki sezonda takımda kalacak..
Evet Bana kalırsa ŞuanKi durumun tek Sorumlusu tek Suçlusu Biliçtir !!
Mustafa ve Necip Isrararı daha doğrusu İnadı yedi bitirdi hem onu hemde bizi !!
Sırf bu Üçlü yüzünden elimizden kayıp gitti şampiyonluk !!
Sadece Necipin Stoper ve sağ bek oynadığı ve o maçlarda yaptığı bireysel hatalar nedeniyle Kaybettiğimiz 4 Tane Maç sayarım sana burada !!
Eee napsın adam mı var deme ! Kukubede 3 TaNe Sağlıklı stoper otururken Gitti Necipi stoper oynattı !! Bunun suçlusu Biliç olmayacakta ben mi olacağım ??? @rawen54

Adamda Necip le Pektemek takıntısı var ya
Adam sırf Necipi oynatmak için Atibayı kesti yaa Şaka gibi :akuma:

Net bir şeyler söylemedi. Ancak en önemlisi, Bursa'da kalacağına dair hiç sinyal vermedi. Ayrıca Beşiktaş'la birlikte isminin anılmasından hoşnut olduğu çok belli.

Şahsi görüşüm; Bursa'da kalmayı düşünseydi, bunun sinyalini verirdi. Ben aracılar vasıtasıyla Şenol Hoca ile görüşüldüğü kanaatindeyim. A.N.Çebi'nin parmağı var gibi. Maçların bitmesini bekleyip, gelişmeleri takip edelim.

Artık çember daraldı. Denizli veya Güneş Hoca olacak belli.
Valla Röportajı izlemedim de Maçı izledim , Şiir gibi top oynatıyor O köy takımı Bursaya !! Helal olsun Şenol Hocaya , Elini degdigi takım şaha kalkıyor :claps: :claps:

Çevrimdışı talha

Motta zaten kotu degil bence. Pedro 2 milyon kusur, Frei 3 milyon euro, Sezer, Eneramo, Dany; bunlarin cogundan faydalanamadik. Bir de Prosinecki kabul etseydi, adami takimin basina getiriyordu. Bilic'e de gogsunu siper edip, gecen sene sonunda kalmasini saglayan ve sonradan onun yuzunden istifa etmek zorunda kalan kendisidir. Ayrica Ismail'e cok guvendigi icin bonservisiyle bir sol bek almak yerine Ismail iyilesene kadar kiralamayi dusunuyordu. Yani kisaca secimlerinin cogu yanlisti.

Not: Yanlis anlama olmasin; Onder hocayi cok seviyorum ve yapilanma konusunda her dedigine imzami atarim. Zaten oyle olmasa son 1 senedir butun forumlarda Onder Ozen kullanici adini kullanmazdim.

Hacı ben Sezer Eneramo ve Dany trasnferinde parmağı olduğunu düşünmüyorum. Hatta Eneramo için baya savaş vermiş ama maalesef yenilmiş. Sezer zaten ondan önce gelen bir isim. Dany olayı biraz gayrimeşru o konuda aydınlatıcı bir açıkalam gelmedi bir taraftan.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'yı tebrik ediyorum.

Kendi sahasında 2-1 kaybettiği bir maçı anca böyle istekle ve özgüvenle oynayarak çevirebilirdi ve aynen de böyle oldu.

Bilic ile aradaki fark işte burada.Şenol Güneş Fb ve Gs'den korkmuyor onları yenebileceğine inanıyor.

Kadıköy'deki son yılların en kötü Fenerbahçe'sine son dakikada yenildik bugün Bursa 3 attı.

Kupayı alırlar umarım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

@Türkay Şenol Güneş'in milli takımdan ayrılmasının sebebi, 2004 Avrupa Şampiyonası Play-Off'unda Letonya'ya elenmiş olmamızdı.

(1-0 2-2 ile elenmiştik.)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca'yı tebrik ediyorum.

Kendi sahasında 2-1 kaybettiği bir maçı anca böyle istekle ve özgüvenle oynayarak çevirebilirdi ve aynen de böyle oldu.

Bilic ile aradaki fark işte burada.Şenol Güneş Fb ve Gs'den korkmuyor onları yenebileceğine inanıyor.

Kadıköy'deki son yılların en kötü Fenerbahçe'sine son dakikada yenildik bugün Bursa 3 attı.

Kupayı alırlar umarım :)
Bir de bişey dikkatimi çekti.

Bütün futbolcuların ayağı topla iyiydi. Özellikle Josue, Ozan, Volkan, Belluschi, Aziz, Şener.

2. golde şenerin müthiş katkısı var sağ taraftan, ben çok beğendim. Orta sahaya çok çok önem veriyor Şenol Güneş, hiç boş bırakmıyor öyle gördüm
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Belluschinin sözleşmesi bitiyormuş. Şenol Güneş onunla birlikte gelecek diyorlar :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belluschinin sözleşmesi bitiyormuş. Şenol Güneş onunla birlikte gelecek diyorlar :)
Atiba'ya bağlı bence eğer gelecekse. Atiba'yla uzatılmazsa olabilir ancak çünkü Tolgay, Oğuzhan, Atiba, Belluschi, Veli olacak o bölge için.

Belluschi-Tolgay nasıl olur acaba :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bonservissiz Belluschi güzel olur :upto: :upto:

Çevrimdışı Kadir G.

Belluschiyle beraber Şenol hoca gelir. Maxiyi almaya güçleri yetmezse şener gelir. Atiba gider.

Çevrimdışı Necmi

Hacı ben Sezer Eneramo ve Dany trasnferinde parmağı olduğunu düşünmüyorum. Hatta Eneramo için baya savaş vermiş ama maalesef yenilmiş. Sezer zaten ondan önce gelen bir isim. Dany olayı biraz gayrimeşru o konuda aydınlatıcı bir açıkalam gelmedi bir taraftan.
nasıl gelmedi daha nasıl aydınlatıcı haber gelecekti Dany transferi için hata yaptığını söyleyip taraftardan özür dileyen benmiydim :bandit:
sezerde onun döneminde alındı Eneramoda hatta özürüde Atiba transferi onu dağıtmış sağlıklı düşünememiş bu açıklamaları ben yapmadım
Önder bey yaptı buyursun kasımpaşada o engin futbol bilgisiyle büyük işler yapsın görelim Beşiktaşa göre bir sürü avantajıda var para var
destek var başarı için bütün şartlar uygun kendisindede engin futbol bilgisi var başarı kaçınılmaz :D
ne yapılanma anlamında nede transfer anlamında bir gram katkısı yok sadece boş şişirme

Çevrimdışı Anıl

Belluschiyle beraber Şenol hoca gelir. Maxiyi almaya güçleri yetmezse şener gelir. Atiba gider.
Alma gücü Şener'e yetmez asıl :D 5 milyon tlye serbest kalıyor. Ama eğer elimizdeki işe yaramaz oyunculardan para kazanabilirsek 2-3 milyon euro falan o zaman Şener alınabilir. Bence ilk tercih bonservissiz Maxi olacaktır.

Çevrimdışı talha

nasıl gelmedi daha nasıl aydınlatıcı haber gelecekti Dany transferi için hata yaptığını söyleyip taraftardan özür dileyen benmiydim :bandit:
sezerde onun döneminde alındı Eneramoda hatta özürüde Atiba transferi onu dağıtmış sağlıklı düşünememiş bu açıklamaları ben yapmadım
Önder bey yaptı buyursun kasımpaşada o engin futbol bilgisiyle büyük işler yapsın görelim Beşiktaşa göre bir sürü avantajıda var para var
destek var başarı için bütün şartlar uygun kendisindede engin futbol bilgisi var başarı kaçınılmaz :D
ne yapılanma anlamında nede transfer anlamında bir gram katkısı yok sadece boş şişirme

Sezer tamame Fikret Orman'ın transferidir dünya alem duydu.
Eneramo'yu geldiği gün Bilic direk istedi. Bunu da duymayan kalmadı.

Dediğim gibi sadece Dany'dir. Ondan da tüm sorumluluk bendedir dedi ben yaptım transeri demedi.

Seneye K.Paşa'nın çok önemli adımlar atacağına eminim.

Bu adam en kötü Günay'ı getirdi hiç olmazsa en zor zamanımızı kurtardı.

Bu adamın ufkunda bir yönetici varsa ben memnun olurdum. Yapmak istediği hiçbir proje halen daha aktif hale getiremediler. Bir umudum da yok bu saatten sonra. Günü kurtarmaktan öteye gidemiyoruz ona yanıyorum ben. Onu da yapamıyoruz ya neyse.

Çevrimdışı talha

Ayrıca Necmi abi adam Dany transferinden dolayı özür dilemedi, Dany transferinden vazgeçiremedğinden dolayı öür diledi. Hatta kendisi ağzıyla söylemiştir. Brezilya'dan şu ismi istiyorum diye aklıma gelmiyor ama yöneticileri ikna edemedim demiştir.

Biz adamdan bir yıl içinde bizi kurtarmasını istedik beceremeyince küfrediyoruz. Adam takım düzenini baştan değiştirmeye çalıştı ama maalesef beceremedi.

K.Paşa başkanı bu adamın yanında desteğini esirgemesin, o para bolluğuyla bu adam 3 sene içinde K.Paşa'yı abad eder.

Çevrimdışı Kadir G.

Alma gücü Şener'e yetmez asıl :D 5 milyon tlye serbest kalıyor. Ama eğer elimizdeki işe yaramaz oyunculardan para kazanabilirsek 2-3 milyon euro falan o zaman Şener alınabilir. Bence ilk tercih bonservissiz Maxi olacaktır.

O 5 milyon tl hikaye geçelim. Demba ba ya 12 milyon euro teklif olduğunda nasıl 35 milyon lira diye algılamıyorsak şenerde 1.5-7 m eurodur. Pazarlığa da gerek yok ver parayı al şeneri. Hocası gelirse o da gelir ama 2. planda benim için.

Badem sağ bek sol bek stoper önlibero sol açık alınacak dedi. Sola tosiç falan almazlar umarım. Seneye 3 tane yarım beki göndermek için çırpınırız. Bonservis verilemiyor bari paraya kıyılıp alsın. Hatta bana kalırsa libero free belluschi alsınlar parayı sola versinler. Tolgay-Veli/Belluschi önlerinde sosa iyi olur.

Çevrimdışı doganay

Bu saatten sonra 14 yabancinin alilabilecegi yerde kim napsin Sener'i zaten yerli genc kadromuz var. Bize kaliteli tecrubeli ,buyuk maclarda eli ayagina dolanmiyacak oyuncular lazim. Tabi kazma olmayan.
Ayrica Atiba misyonunu tamamladi bize daha kaliteli adamlar lazim , yasi yukseldi temposuda duser zaten artik. Tek is yaptigi ozelligide oydu, teknik zaten yok. Hic sozlesme uzatmaya gerek yok.