Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980123 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Önder Özen birkaç hatası dışında çok iyiydi. Anç olmasa kalırdı da bizde rahat ederdik. Futbol bilgisi üst düzey çok kaliteli bir futbol adamı ve beyefendiydi. Nerden bakarsan bak Beşiktaşa çok yakışıyordu.

Çevrimdışı talha

Bu saatten sonra 14 yabancinin alilabilecegi yerde kim napsin Sener'i zaten yerli genc kadromuz var. Bize kaliteli tecrubeli ,buyuk maclarda eli ayagina dolanmiyacak oyuncular lazim. Tabi kazma olmayan.
Ayrica Atiba misyonunu tamamladi bize daha kaliteli adamlar lazim , yasi yukseldi temposuda duser zaten artik. Tek is yaptigi ozelligide oydu, teknik zaten yok. Hic sozlesme uzatmaya gerek yok.

14 yabancıya 14 yerli lazım hacı.

Bu arada Atiba Atiba'dır.  :bandit: :bandit:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

"Ama stadi yok yaa" argumani hala devam ediyor mu?adam bursa siradan anadolu takimiyla kadikoyde fenere 3 atti.demek ki is stadda degil kafada bitiyormus..

Ee Bilic'in Beşiktaş'ı Şenol Güneş'in Bursa'sını iki maçta da yendi, o iş ne olacak? Bursa kaç puan topladı, ligde kaçıncı sırada hiç baktınız mı?

Kupa maçının motivasyonuyla lig maçını, üstelik bir derbiyi karşılaştırmayın. Biz 3-4'lük maçtan sonra ligde Fener'i yenemezken kupa finallerinde, yarı finallerinde defalarca tokatladık.

O zaman da hakkını yemişler yani adamın  :steamed:

Hakkını yeme gibi bir durum yok. Avrupa Şampiyonası baraj maçlarında Letonya'yı iki maçta da yenemeyerek (1-0, 2-2) elendiğimiz için gönderildi.

Bilic gidecekse ve Lucescu gelmeyecekse Şenol Güneş ilk tercihlerimden biri olur ama dandik bir kupa maçını kazandı diye adamı ilah yapmayın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kemal

Bilic kalsinda 500.000 euro dan olmayalım nasılsa Seneyede bir halt olacağı yok

Çevrimdışı Kadir G.

Ee Bilic'in Beşiktaş'ı Şenol Güneş'in Bursa'sını iki maçta da yendi, o iş ne olacak? Bursa kaç puan topladı, ligde kaçıncı sırada hiç baktınız mı?

Kupa maçının motivasyonuyla lig maçını, üstelik bir derbiyi karşılaştırmayın. Biz 3-4'lük maçtan sonra ligde Fener'i yenemezken kupa finallerinde, yarı finallerinde defalarca tokatladık.

Hakkını yeme gibi bir durum yok. Avrupa Şampiyonası baraj maçlarında Letonya'yı iki maçta da yenemeyerek (1-0, 2-2) elendiğimiz için gönderildi.

Bilic gidecekse ve Lucescu gelmeyecekse Şenol Güneş ilk tercihlerimden biri olur ama dandik bir kupa maçını kazandı diye adamı ilah yapmayın.

Bir maçta adamı yargılayan sen oluyorsun. En iyi futbolu oynatan deplasman derbisine korkmadan çıkan şenol hoca bilic değil. Bursayı bir maçta zor yendik zaten berabere kalıyorduk. Bursa gibi takımla bunları yapabilmesi çok önemli. Beşiktaşla kat kat fazlasını yeni stadı birleştirince bir kat daha koyarak yapar. Yerlilerden maksimum verimi alıyor. Yabancı transferini bilmiyor. O konuda da iyi, kabul görmüş, tartışmasız kabul edilebilecek yabancıyı vereceksin onu da tam kapasiteyle kullanacak. Uçuk şeylerde değil maxi fuchs danny kafi.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 02:41:38 Kadir Güney ]

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bir maçta adamı yargılayan sen oluyorsun. En iyi futbolu oynatan deplasman derbisine korkmadan çıkan şenol hoca bilic değil. Bursayı bir maçta zor yendik zaten berabere kalıyorduk. Bursa gibi takımla bunları yapabilmesi çok önemli. Beşiktaşla kat kat fazlasını yeni stadı birleştirince bir kat daha koyarak yapar. Yerlilerden maksimum verimi alıyor. Yabancı transferini bilmiyor. O konuda da iyi, kabul görmüş, tartışmasız kabul edilebilecek yabancıyı vereceksin onu da tam kapasiteyle kullanacak. Uçuk şeylerde değil maxi fuchs danny kafi.

Bir maçla değil sezon geneline göre yargılıyorum.

Şenol Güneş'in takımı ligde 5. sırada. (6. olma ihtimalleri de var) Ligde dört büyüklerle oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 3 beraberlik almış. Beğenmediğimiz Bilic'e içerde dışarda yenilmiş. Sene başında adı sanı duyulmamış Gürcistan takımına iki maçta gol bile atamadan elenmiş.

Ee neye göre Şenol Güneş başarılı? Sahaya formalarını koysan en kötü 5. olurlar zaten ki bana göre Bursa'nın kadrosu Trabzon'dan da Başakşehir'den de iyi.

Yeni stat + Maxi, Fuchs, Danny'yi ver Şenol Güneş'in eline diyorsun. Bilic iki senedir sağ bek, tecrübeli stoper, stat diye yırtınıyor, onun günahı ne?
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 03:28:47 tristam ]

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca Necmi abi adam Dany transferinden dolayı özür dilemedi, Dany transferinden vazgeçiremedğinden dolayı öür diledi. Hatta kendisi ağzıyla söylemiştir. Brezilya'dan şu ismi istiyorum diye aklıma gelmiyor ama yöneticileri ikna edemedim demiştir.

Biz adamdan bir yıl içinde bizi kurtarmasını istedik beceremeyince küfrediyoruz. Adam takım düzenini baştan değiştirmeye çalıştı ama maalesef beceremedi.

K.Paşa başkanı bu adamın yanında desteğini esirgemesin, o para bolluğuyla bu adam 3 sene içinde K.Paşa'yı abad eder.

Sezer tamame Fikret Orman'ın transferidir dünya alem duydu.
Eneramo'yu geldiği gün Bilic direk istedi. Bunu da duymayan kalmadı.

Dediğim gibi sadece Dany'dir. Ondan da tüm sorumluluk bendedir dedi ben yaptım transeri demedi.

Seneye K.Paşa'nın çok önemli adımlar atacağına eminim.

Bu adam en kötü Günay'ı getirdi hiç olmazsa en zor zamanımızı kurtardı.

Bu adamın ufkunda bir yönetici varsa ben memnun olurdum. Yapmak istediği hiçbir proje halen daha aktif hale getiremediler. Bir umudum da yok bu saatten sonra. Günü kurtarmaktan öteye gidemiyoruz ona yanıyorum ben. Onu da yapamıyoruz ya neyse.
Futbol şubenin başındaysan her şeyden birinci derece sorumlusun
nedense kötüler yönetime iyiler Önder beye hoş iyi ne yaptı dediğimdede birtane bile gösteren çıkmadı
neymiş yönetim izin vermemiş yok önünü tıkamış falancaymış filancaymış  mışlar mişler bir sene kulübün başında kaldı arkasında sedece ve sadece mışlar ve mişler var icraat 0 madem yönetim yolunu açmadı istifa edecektin öyle bir sene oturup maaş almayacaktın bir sene o koltukta oturduysan bir sene yapılan her şeyden sorumlusundur.
bu kadar basit yalçın olayında bilicle ters düşmeseydi bir sene daha maaş alıp mışları mişleri yapardı.
Eneramoyu biliçmi istedi adam forvetsiz oynadı eneramoyu genede oynatmadı ilk yarı sonundada biletini kesti
Bilicle ilgili net olduğum bir konu varsa kendi istemediği oyuncuyu oynatmıyor. Kerim milosevic sezer pedro eneramo opare
en azından opare bu gün en kötü haliyle bile mottoyu keser ama kulübede bitirdi sezonu
ama gözünüzde büyüttünüz Önder beyi ha insan olarak severim kendisini iyi niyetindende şüphem yok
ama Önder beyi o işin başına getirende yönetimdir. Ne zamanda yönetenler altında maaşlı çalışan insanlarla mukayese edilir oldu.
Önder bey başarılı olsaydı bile bu yönetimin başarısı olurdu sonuçta onu oraya o işleri yapsın diye yönetim getirdi ne yani hem getirip maaş ödeyip hemde
kendilerine rakip belleyip önünümü kestiler bu kadar saçma bir düşünce olurmu. Yada Önder bey kongre tarafından seçildide benimmi haberim yok.
ilk geldiği zamanıda hatırlıyorum renkliyi futbol şubesinin başına getirdi diye az küfür yemedi Başkan

Çevrimdışı doganay

Ne yapip ne edip artik ligte istedigimiz noktaya gelmeliyiz. Ust uste sampiyonluklar kazanmaliyiz, yoksa digerleri ile fark iyice aciliyor, bizi ikiye katladilar sayida nerdeyse.
Onumuzdeki sezon yeni stadimiz ile beraber kaliteli yabancilar kadroya katarak sampiyonlugu almaliyiz. Baska yolu yok.

Çevrimdışı Kadir G.

Bir maçla değil sezon geneline göre yargılıyorum.

Şenol Güneş'in takımı ligde 5. sırada. (6. olma ihtimalleri de var) Ligde dört büyüklerle oynadığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 3 beraberlik almış. Beğenmediğimiz Bilic'e içerde dışarda yenilmiş. Sene başında adı sanı duyulmamış Gürcistan takımına iki maçta gol bile atamadan elenmiş.

Ee neye göre Şenol Güneş başarılı? Sahaya formalarını koysan en kötü 5. olurlar zaten ki bana göre Bursa'nın kadrosu Trabzon'dan da Başakşehir'den de iyi.

Yeni stat + Maxi, Fuchs, Danny'yi ver Şenol Güneş'in eline diyorsun. Bilic iki senedir sağ bek, tecrübeli stoper, stat diye yırtınıyor, onun günahı ne?

Bilic takımını Bursa seviyesinde görüyor. Güneş Beşiktaşın büyüklüğünü biliyor en büyük sebep bu çünkü her şey buradan başlıyor. Bilic son yılların en kötü fenerine bile geri çekildi güneş ofansif oynamaktan çekinmedi. Maxi fuchsu... verelim şampiyonluğu getirir. Bilic yine korkak ve plansız hücumlarıyla yaslanır buna eminim. Bursanın fırması 5. oluyorsa Beşiktaşında en kötü 3. olur o zaman teknik direktöre boşuna para verildi iki senedir 3. lüğe abone takım.

Avrupada şenol hoca başarılıdır demiyorum bana göre başarısız. Fakat şu an hiç umrumda değil bize ligi alsın yeter.

Çevrimiçi Necmi

Bursa ve deplasman derbisi :alala: ne alaka
bursa kimki maçları derbi statüsünde olacak
büyük maçlara küçük takımlar korkmadan çıkar çünkü kaybedecek bir şeyleri yok
nasıl bir tutabilirsinki zaten küçük takımları büyük maçlara çıkartmak için hoca motivasyonuna gerek yok.
Yanlış ölçü alıyorsunuz Şenol hoca gelir başarılı olur veya olamaz bunu ayrı tarafa koyuyorum ama Beşiktaşa hocalık yapmak
ne Bursada nede trabzonda hocalık yapmaya benzemez. Şenol hocanın soğukkanlı olması artıdır Basın başka hocalarla uğraştığı gibi şenol hocayla uğraşmaz
taki Beşiktaşta başarılı işler yapana kadar işte o zaman Beşiktaşın hocası olmak ne demekmiş öğretirler ona işte o zaman büyük takım hocasımı anlarız.
hep değerlendirirken istanbul takımı ve diğer takımlar farkını düşünmüyorsunuz. Evet ligi ve Beşiktaşı tanıyan bir hoca olması nedeniyle tercih edilir
çünkü şu an hiç tanımayan bir hocayla riske girmek göze alınacak bir durum değil yabancı transferini bilmiyor demekte garip bilmek zorunda değilki hocanın işi bu değil
hocalar yapılanma yapmaz yapılanmanın içinde yer alır. Bir hocadan dünyadaki bütün oyuncuları tanımasını bekleyemezsin kulüplerin scoutları bunun için vardır. hoca istediği nitelikleri belirler scoutlarda bu nitelikteki alabilecekleri oyuncuları sunarlar. Doğru ve sağlıklı yapı budur. Hocanın görevi oyun içinde taktik yapıyı sağlamaktır oyuncunun form durumu bile hocaya ait değildir kulüpte onlarca insan bunlar için maaş alıyor. hoca sadece takvimi belirler Ekip çalışmasını yönetir. Zaten Türkiyede hoca yapması gereken işler dışında her işi yaptığı için esas yapmakta sorumlu olduğu işi düzgün yapamıyor

Çevrimdışı haluk.m

@Kartal1903   stadyum başlığını kirletmemek için buraya yazıyorum.

Bilici savunanlrdan biriside benim hocam,klopp b.dordmnta o takımı akşamda sabaha yapmış olamaz (hiç araştrmadım kac senedr orda bilmm) diye düşünüyorum,üstelik her mac min 50-60 bin kişiye oynan bi yerde başakşehirde 3bine oynamadı hiç

Baktım biraz 2008 den beri takımn basındymış.2008 sanırım ertugrul hoca takımdaydı aynı dönmdeki bizm hoca sayısı kac acaba :) iki şampiyonlugu var klopp un bizm bir :)

1. Biz Almanya değiliz, kendi gerçeklerimiz var.

2. Bizim bekleyecek bir 7 yılımız daha yok.  Fark açılıyor,  gs ve fb geçmeyi bırakın Bursa, Trabzon bizi yakalamak üzere.

3. Onlar altyapıdan oyuncu yetiştirir, 3-5 kuruşa oyuncu bulur parlatır. Biz  beceremiyoruz, Biliç denemiyor bile.(Oğuzhan, Frei, Cenk.T, Eslem örnekleri)   

4. Biliç'in samimiyetine güvenmiyorum,  ciddi ciddi westham ile görüştüğü(hatta anlaştığı) söyleniyor ve başka sorunlarda var.(menejer hikayeleri)

5. Yönetim yerli yardımcı için çok diretti ama Biliç hazretleri ısrarla istmedi. Oysa bir Türk yardımcı olsa Balıkesir, Antep maçlarını rahat kazanırdık.(bizim hocalar verir gazı aldırırdı o maçları) + 4 Puan en az.

6. Yönetimin hiç bir konuda gücü kalmadı(tff, medya, maddi, yönetimsel) Yani Biliç şampiyon yapmaz, şampiyon yapılır.

Bunlar benim kendi düşüncelerim, sizlerinkine de saygı duyuyorum.

Ek: İngiliz takımlarına karşı oynadığımız maçlara bakın, onlar Biliç'in vitrin maçlarıydı hepsinde iyi oynadık.  Tripolis, Partizan(2'inci maç), Brugge ve lig(2'inci yarı) maçlarına bakın onlarda nasıl oynamışız.  :by2: Kararı siz verin.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 04:18:00 jokerhm ]

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Bilic takımını Bursa seviyesinde görüyor. Güneş Beşiktaşın büyüklüğünü biliyor en büyük sebep bu çünkü her şey buradan başlıyor. Bilic son yılların en kötü fenerine bile geri çekildi güneş ofansif oynamaktan çekinmedi. Maxi fuchsu... verelim şampiyonluğu getirir. Bilic yine korkak ve plansız hücumlarıyla yaslanır buna eminim. Bursanın fırması 5. oluyorsa Beşiktaşında en kötü 3. olur o zaman teknik direktöre boşuna para verildi iki senedir 3. lüğe abone takım.

Avrupada şenol hoca başarılıdır demiyorum bana göre başarısız. Fakat şu an hiç umrumda değil bize ligi alsın yeter.

Böyle tahminlerle, önyargılarla eleştiri yapacaksak işin içinden çıkamayız. Nereden biliyorsunuz Bilic'in takımı Bursa seviyesinde gördüğünü? Size kendisi mi söyledi?

Ofansif oynamak = şampiyonluk değil. Schuster bu ligin tarihinde görülen en ofansif futbolu oynatıyordu, üstelik elinde ligin en iyi kadrosu vardı ama sezonu bitiremedi, o takım da Antep'in bile arkasında 5. oldu.

Dünyada bir tane örneği var mı iki sene evinden uzak kalıp şampiyonluk yarışını 30. haftaya kadar lider götüren takımın? Varsa direk o takımın hocasını getirelim zaten. Hala söylüyorum, bu statsız olma durumunu çok hafife alıyorsunuz. Sadece taraftar desteği açısından değil, aylarca 3 günde bir şehir şehir gezerek, dinlenme fırsatı bulamadan maçlara çıktı bu takım.

Bursa'yı 5.likten yukarı taşıyamayan hocanın Beşiktaş'ı 3.lükten yukarı taşıyacağına inandıran şey nedir?
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 04:30:32 tristam ]

Çevrimdışı Türkay

@Türkay Şenol Güneş'in milli takımdan ayrılmasının sebebi, 2004 Avrupa Şampiyonası Play-Off'unda Letonya'ya elenmiş olmamızdı.

(1-0 2-2 ile elenmiştik.)

Hemen vazgeçmişler adamdan.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Gece Önder Özen'in konusu geçmiş Necmi abi yine ateş etmiş  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 10:20:09 Türkay ]

Çevrimdışı cisse557

Böyle tahminlerle, önyargılarla eleştiri yapacaksak işin içinden çıkamayız. Nereden biliyorsunuz Bilic'in takımı Bursa seviyesinde gördüğünü? Size kendisi mi söyledi?

Ofansif oynamak = şampiyonluk değil. Schuster bu ligin tarihinde görülen en ofansif futbolu oynatıyordu, üstelik elinde ligin en iyi kadrosu vardı ama sezonu bitiremedi, o takım da Antep'in bile arkasında 5. oldu.

Dünyada bir tane örneği var mı iki sene evinden uzak kalıp şampiyonluk yarışını 30. haftaya kadar lider götüren takımın? Varsa direk o takımın hocasını getirelim zaten. Hala söylüyorum, bu statsız olma durumunu çok hafife alıyorsunuz. Sadece taraftar desteği açısından değil, aylarca 3 günde bir şehir şehir gezerek, dinlenme fırsatı bulamadan maçlara çıktı bu takım.

Bursa'yı 5.likten yukarı taşıyamayan hocanın Beşiktaş'ı 3.lükten yukarı taşıyacağına inandıran şey nedir?
Bursa'yı 5. likten yukarı taşıyamayan hocanın mantığıyla gidersek Akhisardaki hangi başarısı Gs yönetiminin Hamza Hamzaoğlunu takımın başına getirmeye inandıran şey oldu? Bunu cevaplarsanız Şenol Hoca için onlarca neden sayabilirim size.

Çevrimdışı cisse557

-Bu kulüp ve taraftar bahane üretmekten sıkılmadı mı artık? Her başarısızlığa bir don biçildi. Yok bu oldu, şu oldu, hakemler şöyle, hakemler böyle, sevinmek için sevmedik biz zaten, biz kupalara aşık değiliz vs. Şimdi de Gs statsız 5. oldu diye 3. lüğü başarı olarak lanse ediyorsunuz. Değil Biliç, Beşiktaş'ı bana emanet edin sokakta bile oynasa ilk üçe adıyla girer.
-Biliç, Beşiktaş'ta başarısız olmuştur. Neymiş stat yok diye takım dinlenemiyor, yoruluyormuş. Bu kadar genç bir takımın yorulmasının nedeni bu mu yoksa oyunculara devamlı kondisyon yüklemesi yapılması mı ya da hiç rotasyona gidilmemesi mi? Neymiş Gs statsız bizden daha kötü hale gelmiş Biliç o yüzden başarılıymış. Açıyorum bakıyorum ki o sene şampiyon olan Beşiktaş ile Gs arasında 10 puan fark varmış. Şimdiye bakıyorum Arenada Gs derbisi ve Gb maçı varken puan farkı 7 
-Yine geçen seneye bakıyorum Fb ile Bjk arasında 12 puan fark var. İstatistikler bana Biliç'in başarısız olduğunu söylüyor, ben söylemiyorum. Peki siz neye göre Biliç'i başarılı buluyorsunuz?
-Bu arada Gs taraftarı statsız 5. olduğu sene takımı başarısız buldu. Değil teknik direktörü, başkanı istifaya çağırdılar. Bizim taraftar gibi çiçeklerle karşılamadılar ya da bahaneler üretmediler ya da arabeske bağlayıp sevinmek için sevmedik muhabbeti yapmadılar. Ardından gelen 2 şampiyonluğun tadını çıkardılar. Hani bizim taraftarda da biraz kupalara doyumsuzluk olsa fena olmayacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 10:49:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gelene kadar yazmaya devam edeceğim kulaklarınız alışsın.

Şenol Güneş Gelecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gelene kadar yazmaya devam edeceğim kulaklarınız alışsın.

Şenol Güneş Gelecek.

Hadi kalk ayaga yürü GÜNEŞ e diyosun he cagrı hocam. :)

kulak alışmalık  bişey yok senol hocaya itiraz edenleri anlamakta güçlük çekerim gayette yakısır yönetimin yapamadıgı bazı işleride yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 10:55:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2015, 10:57:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Hadi kalk ayaga yürü GÜNEŞ e diyosun he cagrı hocam. :)

kulak alışmalık  bişey yok senol hocaya itiraz edenleri anlamakta güçlük çekerim gayette yakısır yönetimin yapamadıgı bazı işleride yapar.

Aynen öyle Onurcum güzel şeyler olacak hocanın ağırlığı var en önemlisi yaşı itibariyle bu kulübün ağırlığını da 3. kulüp değil 3 kulüpten biri olduğunu da bilecek ona göre konuşacak onu kavramayanı adı kim olursa olsun kulübeye çekmeyi bilecektir.

Volkan bu kadar formdayken 45 dk kötü oynayıp disiplinsizlik yaptı diye yenik olduğu maçta ilk yarı aldı oyundan ağzını açamadı Volkan Bursa da maçı kazandı.

Aynısı Töre'ye yapılabilmiş olsa Töre sezonu formda bitirecekti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş'in yanında İlhan Mansız olması zor. Adamı hep yedek bırakıyormuş kim bilir belki aralarında bir sorun da olabilir. İbrahim Üzülmez gelmeli ama. Keşke Sergen Yalçın olsaydı yardımcısı. Şenol Güneş - Sergen Yalçın - İbrahim Üzülmez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öyle Onurcum güzel şeyler olacak hocanın ağırlığı var en önemlisi yaşı itibariyle bu kulübün ağırlığını da 3. kulüp değil 3 kulüpten biri olduğunu da bilecek ona göre konuşacak onu kavramayanı adı kim olursa olsun kulübeye çekmeyi bilecektir.

Volkan bu kadar formdayken 45 dk kötü oynayıp disiplinsizlik yaptı diye yenik olduğu maçta ilk yarı aldı oyundan ağzını açamadı Volkan Bursa da maçı kazandı.

Aynısı Töre'ye yapılabilmiş olsa Töre sezonu formda bitirecekti.

bu ortasahadaki ufaklık JOSUE bi ara disiplinsiz hareketlerde bulundu ne yaptı ne etti anlamadım kadro falan yaptı sonra geri aldı adam  süper bi sezon geçirdi. yanılmıyorsam porto takımda düşünüyormus suanda herifi.

Çevrimdışı ErsinA.

Şenol Güneş'in parlatabileceği, potansiyeli olan çok fazla futbolcu var bizde. Sırf bu yüzden Şenol Güneş gelsin isterim.

Ama başka TD gelecekse Biliç kalsın daha iyi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Her tür düşünceye saygım sonsuz.

Müzmin muhalif olarak böyle olmam gerekir.

Biliç kalsın diyen arkadaşlarıda anlıyorum, gitsin diyende.

Lakin, Biliç kalsın diyenlerin öne surduğu gerekçeleri okudukça gerek burada gerek diğer forumlarda, akılla izanla anlamak, tarif etmek güç şeyler.

Böyle olunca da sinirleniyorum. Sinirlenince, bu tip şeylere sinirlendiğim için daha çok sinirleniyorum. Kısır döngüye giriyorum, sinir hastası olup çıkıyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Her tür düşünceye saygım sonsuz.

Müzmin muhalif olarak böyle olmam gerekir.

Biliç kalsın diyen arkadaşlarıda anlıyorum, gitsin diyende.

Lakin, Biliç kalsın diyenlerin öne surduğu gerekçeleri okudukça gerek burada gerek diğer forumlarda, akılla izanla anlamak, tarif etmek güç şeyler.

Böyle olunca da sinirleniyorum. Sinirlenince, bu tip şeylere sinirlendiğim için daha çok sinirleniyorum. Kısır döngüye giriyorum, sinir hastası olup çıkıyorum.

sanki yazdıklarına başlarken sakin bir ses tonuyla başlayıp bağırarak bitirmişsin gibi olmuş   :evillol: :evillol:

ama hakkaten şu saatten sonra hala biliç kalsın demek olamaz
yani olaylar bu şekilde geliştiği için olamaz
artık ok yaydan çıkmıştır ve geri dönüşü de kimseye fayda getirmez
sadece keşke daha farklı bir şekilde yollar ayrılsaydı demek düşer
biliç iyi bir insan ve hoca olabilir ama yanlışları da olmuştur
ve umarım bu hatalarından ders çıkartır önündeki kariyerinin selameti için
Hope for the Best, Plan for the Worst