Bizimkilerin Terzic'i tutmak için bir önlem gibiya da plan gibi birşeyi var mıdır diyeceğim ama pek umudum yok. Bu adam kalsa ne güzel olurdu be.
Bu arada Şenol Güneş'İn yanına kesinlikle bir Sportif Direktör istiyorum. Özen gibi transferden anlayan birini. Öyle Hurma gibi süsbaşı olacak adamlardan değil.
Onder hocanin yeniden sportif direktorluge gelmesini cok isterim ama transferden cok yapilanmayla ilgili, cunku kendisinin de deyimiyle transferden cok daha onemli islerle ilgileniyordu. Bir de su var, ozellikle bu sene, Onder Ozen gittikten sonra yapilan transferleri cok begendim. Ba, Sosa, Tolgay cok yuksek ucretler vermeden yapilmis guzel transferler. Ozellikle Ba'yi aldigimiz fiyatin iki katina satmamiz bile mumkun. Belki Opare ve Milosevic iyi gorunmuyor ama Opare kiralik, Milosevic de Anderlecht'in istedigi bir oyuncuydu. Belcika'da yasayan ve Anderlecht'i yakindan takip eden biri olarak, Anderlecht'in kolay kolay yas tahtaya basmayacagini soyleyebilirim.
Bu yapilan transferlerin hicbiri Onder Ozen baglantili degil, cunku kendisi de programlarda defalarca dile getirdi. Bir de Onder Ozen doneminde yapilip, dunya kadar bonservis odenen oyuncular var ki bircogundan hala verim alamadik ya da hic oynatamadik. Oynattigimiz ve verim aldigimiz oyuncular da var Atiba ve Tore gibi ama kendisi istifa ettikten sonra yapilan transferler daha verimli gibi gorunuyor.
Kisaca oyuncuyu scout ekibi bulup degerlendiriyor, pazarligi da yoneticiler yapiyor. Zaten Onder Ozen doneminde de pazarligi yoneticiler yapiyordu.