Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979932 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş: "Beşiktaş'tan resmi teklif yok. Ama kamuoyunun ilgisinden dolayı teşekkür ederim"

Şenol teklife açık belki de görüşüyorlardır. Bilic gidecekse birinci tercihim Luce olur ama o da zora girdi ikinci tercihim de illa yerli olacaksa Şenol olur başka yerli hoca yok piyasada zaten
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 23:02:18 Samo1903 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2015, 23:01:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş: "Beşiktaş'tan resmi teklif yok. Ama kamuoyunun ilgisinden dolayı teşekkür ederim"

Anlaşıldı anlaşıldı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Öyle bir şey olsa söylerdi şenol hoca hiç sanmıyorum
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Luce olmayacaksa Şenol olsun şurada isimleri geçen adamları gördükçe daha da sıcak bakmaya başladım adama. Rızalar Şifolar Abdullah Avcıların adı falan geçmeye başladı Allah korusun bizi öyle hoca seçiminden.

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle bir şey olsa söylerdi şenol hoca hiç sanmıyorum
Söylemez bence takımının moralini bozar finale çıkmış adamlar neticede finalden sonra imzalar atılır.

Çevrimdışı talha

Şenol teklife açık belki de görüşüyorlardır. Bilic gidecekse birinci tercihim Luce olur ama o da zora girdi ikinci tercihim de illa yerli olacaksa Şenol olur başka yerli hoca yok piyasada zaten

Abdullah hoca var. :lol:

Rıza hoca var. :icool: :icool:

en son bombam Hİkmet Hoca var. :super: :super: :super:

Bu arada belki çok absürd gelecek ama Hikmet hocanın karakteri biraz düzgün bir insan olsa S.D. olarak görmek isterim.  :boxin:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Abdullah hoca var. :lol:

Rıza hoca var. :icool: :icool:

en son bombam Hİkmet Hoca var. :super: :super: :super:

Bu arada belki çok absürd gelecek ama Hikmet hocanın karakteri biraz düzgün bir insan olsa S.D. olarak görmek isterim.  :boxin:
Allah korusun  :)

Çevrimdışı Deniz

"Ama stadi yok yaa" argumani hala devam ediyor mu?adam bursa siradan anadolu takimiyla kadikoyde fenere 3 atti.demek ki is stadda degil kafada bitiyormus..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Allah korusun  :)

Yok ciddiyim ben bu konuda, Hikmet hoca, Avrupa futbolunu en iyi takip eden insanlardan biridir. Biraz Absürd bir karakter olsa da bilgisine güvenirim ben. Takım başına konulmaz belki ama S.D.'Lik yapabilecek bir isim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yardımcıları Üzülmez ve Mansız olsun, takımımız Yenilmez olsun @Çağrı :super: :super:

@Çağrı bey bir yorumda bulunmadınız? :upto:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yok ciddiyim ben bu konuda, Hikmet hoca, Avrupa futbolunu en iyi takip eden insanlardan biridir. Biraz Absürd bir karakter olsa da bilgisine güvenirim ben. Takım başına konulmaz belki ama S.D.'Lik yapabilecek bir isim.
Hikmet SD olursa Yılmaz Vural'da TD olsun bari  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş Dünya 3.lüğünden sonra milli takımdan niye ayrılmıştı?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

biz o ruhun kurucusu ve ağababasını hisseden nesiliz senin yaşındayken 6 TANE  ( 1985-86, 1989-90, 1990-91, 1991-92, 1994-95, 2002-03, )şampiyonluk gördüm..bilmem anlatabildimmi @ALI RIZA  :icool: :icool:
2003 te ölmüş müyüm  :alala: :alala: 2003 sonrası yok muydum  :alala: :alala:
O zaman Abi Çarşı vs kim nedir hikayedir yalandır prezedir hayaldır tsubasadır vs demeyelim Ruh  bilenlerden hissedenlerdensin  sonuçta BJK büyüklüğü kendi büyüklüğü üstünde görmesinler dersen Aynen derim...! Çarşı Kimdir vs denirse kabul etmem @Oktay abi

Çevrimdışı Attila

Bizimkilerin Terzic'i tutmak için bir önlem gibiya da plan gibi birşeyi var mıdır diyeceğim ama pek umudum yok. Bu adam kalsa ne güzel olurdu be.

Bu arada Şenol Güneş'İn yanına kesinlikle bir Sportif Direktör istiyorum. Özen gibi transferden anlayan birini. Öyle Hurma gibi süsbaşı olacak adamlardan değil.
Onder hocanin yeniden sportif direktorluge gelmesini cok isterim ama transferden cok yapilanmayla ilgili, cunku kendisinin de deyimiyle transferden cok daha onemli islerle ilgileniyordu. Bir de su var, ozellikle bu sene, Onder Ozen gittikten sonra yapilan transferleri cok begendim. Ba, Sosa, Tolgay cok yuksek ucretler vermeden yapilmis guzel transferler. Ozellikle Ba'yi aldigimiz fiyatin iki katina satmamiz bile mumkun. Belki Opare ve Milosevic iyi gorunmuyor ama Opare kiralik, Milosevic de Anderlecht'in istedigi bir oyuncuydu. Belcika'da yasayan ve Anderlecht'i yakindan takip eden biri olarak, Anderlecht'in kolay kolay yas tahtaya basmayacagini soyleyebilirim.

Bu yapilan transferlerin hicbiri Onder Ozen baglantili degil, cunku kendisi de programlarda defalarca dile getirdi. Bir de Onder Ozen doneminde yapilip, dunya kadar bonservis odenen oyuncular var ki bircogundan hala verim alamadik ya da hic oynatamadik. Oynattigimiz ve verim aldigimiz oyuncular da var Atiba ve Tore gibi ama kendisi istifa ettikten sonra yapilan transferler daha verimli gibi gorunuyor.

Kisaca oyuncuyu scout ekibi bulup degerlendiriyor, pazarligi da yoneticiler yapiyor. Zaten Onder Ozen doneminde de pazarligi yoneticiler yapiyordu.
Senol Gunes

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş Dünya 3.lüğünden sonra milli takımdan niye ayrılmıştı?
saçma sapan nedenlerden adamı eleştirdiklerini biliyorum ama neden ayrıldığını bilmiyorum. Hatta şöyle diyorlardı hiç avrupa takımı eleyememiş bu üçüncülğün kıymeti yok diyorlardı bir kısım insan

Çevrimdışı Türkay

saçma sapan nedenlerden adamı eleştirdiklerini biliyorum ama neden ayrıldığını bilmiyorum. Hatta şöyle diyorlardı hiç avrupa takımı eleyememiş bu üçüncülğün kıymeti yok diyorlardı bir kısım insan

O zaman da hakkını yemişler yani adamın  :steamed:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2003 te ölmüş müyüm  :alala: :alala: 2003 sonrası yok muydum  :alala: :alala:
O zaman Abi Çarşı vs kim nedir hikayedir yalandır prezedir hayaldır tsubasadır vs demeyelim Ruh  bilenlerden hissedenlerdensin  sonuçta BJK büyüklüğü kendi büyüklüğü üstünde görmesinler dersen Aynen derim...! Çarşı Kimdir vs denirse kabul etmem @Oktay abi
@Oktay cevap ver de konu ne anlayalım  :)
@ALI RIZA yani diyor ki 2003 yılında ben senin bu gün olduğun yaştaydım. 29   :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı talha

Onder hocanin yeniden sportif direktorluge gelmesini cok isterim ama transferden cok yapilanmayla ilgili, cunku kendisinin de deyimiyle transferden cok daha onemli islerle ilgileniyordu. Bir de su var, ozellikle bu sene, Onder Ozen gittikten sonra yapilan transferleri cok begendim. Ba, Sosa, Tolgay cok yuksek ucretler vermeden yapilmis guzel transferler. Ozellikle Ba'yi aldigimiz fiyatin iki katina satmamiz bile mumkun. Belki Opare ve Milosevic iyi gorunmuyor ama Opare kiralik, Milosevic de Anderlecht'in istedigi bir oyuncuydu. Belcika'da yasayan ve Anderlecht'i yakindan takip eden biri olarak, Anderlecht'in kolay kolay yas tahtaya basmayacagini soyleyebilirim.

Bu yapilan transferlerin hicbiri Onder Ozen baglantili degil, cunku kendisi de programlarda defalarca dile getirdi. Bir de Onder Ozen doneminde yapilip, dunya kadar bonservis odenen oyuncular var ki bircogundan hala verim alamadik ya da hic oynatamadik. Oynattigimiz ve verim aldigimiz oyuncular da var Atiba ve Tore gibi ama kendisi istifa ettikten sonra yapilan transferler daha verimli gibi gorunuyor.

Kisaca oyuncuyu scout ekibi bulup degerlendiriyor, pazarligi da yoneticiler yapiyor. Zaten Onder Ozen doneminde de pazarligi yoneticiler yapiyordu.

İyi de bu transferler de Özen hocanın etkisidir bakma sen. Hatta bence kendisi olsaydı Opare'den daha iyisini bulabilirdi.

Özen hoca tamamen bir projeye odaklıydı, herşeyiyle tam bir futbol cenneti yaratmak. Anderlecht, Lyon, Feyenoor'un yaptıkları gibi. Ayrıca bunlardan çok daha kuvvetli olabilecek bir potansiyele sahip bir takım. Ama dediğim gibi bizim yöneticiler her işe burnunu sokmaktan uzak duramadığı için adamı harcadılar.

Çevrimdışı Deniz

Ozan baskan nerde? Bugünkü mac icin yorumlarini bekliyoruz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Attila

İyi de bu transferler de Özen hocanın etkisidir bakma sen. Hatta bence kendisi olsaydı Opare'den daha iyisini bulabilirdi.

Özen hoca tamamen bir projeye odaklıydı, herşeyiyle tam bir futbol cenneti yaratmak. Anderlecht, Lyon, Feyenoor'un yaptıkları gibi. Ayrıca bunlardan çok daha kuvvetli olabilecek bir potansiyele sahip bir takım. Ama dediğim gibi bizim yöneticiler her işe burnunu sokmaktan uzak duramadığı için adamı harcadılar.
Yok etkisi falan yok. Kendi takip etmedigini anlatti NTV'de. Opare'den daha iyisini bulabilirdi demissin; belki bulabilirdi belki de bulamazdi. Ancak gecmiste yaptigi transferlere bakarsan bulamayabilirdi.

Yazdiklarinin geri kalanina katiliyorum. Zaten kendisi de defalarca dile getirmisti. Transfer kendisinin esas isi degildi. Bu konuyla ilgili gundeme gelmek istemiyordu.

Not: Yine kendisinin her roportajini takip etmis biri olarak, yapilanma konusunda bulunmaz bir profesyonel oldugunu dusunuyorum ama transfer ya da teknik direktor secme konusunda ayni fikirde degili. Keza Prosinecki kabul etseydi az daha hoca olarak onu getiriyordu. Bilic'e gogsunu siper edip, onun yerine kendisini feda eden de kendisidir. Bence verdigi kararlar cok dogru cikmamistir.
[ Son Düzenleme: 21 Mayıs 2015, 23:49:22 Attila ]
Senol Gunes

Çevrimdışı Factatum

Şenol Hoca'ya teklif götürüleceğinden şüpheliydim. Ancak Şenol Güneş'in yaptığı açıklamaya bakılırsa, önümüzdeki sezon bizde gibi.

Çevrimdışı talha

Yok etkisi falan yok. Kendi takip etmedigini anlatti NTV'de. Opare'den daha iyisini bulabilirdi demissin; belki bulabilirdi belki de bulamazdi. Ancak gecmiste yaptigi transferlere bakarsan bulamayabilirdi.

Yazdiklarinin geri kalanina katiliyorum. Zaten kendisi de defalarca dile getirmisti. Transfer kendisinin esas isi degildi. Bu konuyla ilgili gundeme gelmek istemiyordu.

Valla ben Motta dışında ki Motta'da f/p düzeyinde çok kötü olmasa da yaptığı transferlerden mennumun. Kerim-Gökhan-Pedro zaten bu üçünde etkin rol oynadı diyebiliriz. Kerim ve Pedro'yu kullanmak veya kullanmamak tamamen Bilic'in elinde olan bir imkandı.

Hiç olmazsa Günay'ı getirdi adam rezillik çıkabilecek bir zamanda çocuk imkanımıza yetişti resmen.

Ama zaten S.D.'nin işi transfer yapmak değildir. Ki kendisi de istemezdi böyle bir sorumululk ya da ön plana çıkma olayını. Biz halen daha çok çağdışı işlerin peşindeyiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Hoca'ya teklif götürüleceğinden şüpheliydim. Ancak Şenol Güneş'in yaptığı açıklamaya bakılırsa, önümüzdeki sezon bizde gibi.
Ne dediki Şenol Hoca ??
Vallaha Ben çok istiyorum gelmesini , Bizi hedefe goturecektir , Hiçbir zaman Başarısız bir sezon geçirmedi , Ts yi 3 Kez lig 2.cisi yaptı 1 kezde Averajla fenere Şampiyonlugu kaybetti , Ne başarısı diyeceksiniz bu Ülkede Trabzonun 2.ci olması Çok büyük başarıdır , Biz Bile 3.lugun üstüne çıkamıyoruz kaç yıldır :iscrewy:
Koy takımı Bursayı Ligin en iyi Fıtbol oynayan takımı haline getirdi , Milli takımı Dünya 3.cusu yaptı daha ne yapsın????
Şenol Guneş , Bilgi - Birikim , Tecrübe , Teknik taktik olarak Biliçten 4 Gömlek daha ustun bir Hoca Açık ve net ...
Bellıshi yi de al gel Hocam :icool: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Not: Yine kendisinin her roportajini takip etmis biri olarak, yapilanma konusunda bulunmaz bir profesyonel oldugunu dusunuyorum ama transfer ya da teknik direktor secme konusunda ayni fikirde degili. Keza Prosinecki kabul etseydi az daha hoca olarak onu getiriyordu. Bilic'e gogsunu siper edip, onun yerine kendisini feda eden de kendisidir. Bence verdigi kararlar cok dogru cikmamistir.

Bu arada yazmak istediğimi tam yazamadım etkisi var derken kurduğu ve bir nebze de olsa yöneticelere işleyebildiği Scout'a dayalı sistemden dolayı etkisi var dedim. :evillol: