Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009350 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Çim Ağustos'ta biterse Eylül Ekim 2 ay hibrit için yeterli sure. 29 Ekim neden olmasinki
Çatı işleri Ağustos'ta bitecekmiş ve ondan sonra çim işleri başlayacakmış.

Çime Eylül'de başlanırsa Aralık-Ocak da açılacaktır stat en erken.

Koltuk montajını da unutmayalım.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2015, 02:00:28 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@bjk_mabet abi çim işi için ihaleye çıkarılcak deniyodu noldu en son :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harunmustak

enseyi karartmayın hemen olabildiğince hızlı yapılmaya çalışılıyor işler durdu denildiğini görüyorum durdu denilen gün bile sahada 250-260 kişi çalışıyor...çalışmaların çoğu içeride olduğundan farkında olunamıyor...
Mabet acilis için en gec Ocak ama 29 Ekim'e yetişebilir bi ihtimal denilebilir mi? Yoksa direk Ocak mi? 29 Ekim ihtimali yok mu?
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Kemal

Ulan kızarız kufrederiz ama ROK aylar önce malum programda bugün vodafone arenayi inceledik konuya çok vakıf arkadaslarla suzerden , yeni yılın başında açılabilir stat demişti , adam doğru söylemiş arkadaş . 3 ay çatı sürse birazda sarksa o sırada çime hiç ellenmese hibrit çim deniyor biz o stat da ocaktan önce maç falan yapamayız .

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi çim işi için ihaleye çıkarılcak deniyodu noldu en son :)
çatıya yoğunlaşılmış durumda şu an....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı talha

Valla Ocak'ta da zor gözüküyor belli oldu. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı doganay

Birde millet 2016 da anca acilir stad darken bizde kiziyorduk hakliymislar demekki  :s20:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

stadyumda yavaşlama yokta abi sankilim çatıda bir yavaşlama var hani :D alıştırdılar bize günde 3 kiriş takmaya takmıyolar şimdi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Eğer Eylül başında başlarlarsa gerçekten drenajıyla falan çim işi toplam 3 ay sürer. Bu da Kasım sonu yapar...

Çevrimdışı Kemal

Bu yönetim görür işallah bu stadın açılışını, taraftarın artık tahammülü kalmadı sosyal medya vs. Hepsi kaynıyor. Seneyede bu takım kış aylarında olimpiyattir ankaradir sürünürken , diğer renkli oğlan 4. Yıldızı kovalayip bizim takım 2  3 malubiyet aldığında bu taraftar kulüp binasını basar. Her yerde Yönetim gitsin﹗ diye iNletir.

Keşke yeni sezona stadimizda girseydik en azindan yeni bir başlangıç yapardık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu yönetim görür işallah bu stadın açılışını, taraftarın artık tahammülü kalmadı sosyal medya vs. Hepsi kaynıyor. Seneyede bu takım kış aylarında olimpiyattir ankaradir sürünürken , diğer renkli oğlan 4. Yıldızı kovalayip bizim takım 2  3 malubiyet aldığında bu taraftar kulüp binasını basar. Her yerde Yönetim gitsin﹗ diye iNletir.

Keşke yeni sezona stadimizda girseydik en azindan yeni bir başlangıç yapardık.
Oofff off bir sene daha kar yağmur çamurda orda burda.. :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartal1903

Bu saatten sonra yapılacak tek bişy var lig fikstürü cekilene kadar 3 derbiden sadece trabzn macını ilk yarıda içerde oynamk icin dua etmek,ocakta kurdeleyi keseriz :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı haluk.m

Stad yok diye Bilic'i savunuyorlar, seneye de bahane hazır.(T.Direktör değişse bile)  :iscrewy: 3'üncülük başarı sayılır oldu stadyum sayesinde. 

Ne bitmez çileymiş.

Çevrimdışı Kartal1903

Halat konusunda da başkanı sonunda sinirlendirecekler özel uçakla getittirecek :) bizde karşılamaya gideriz :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kartal1903

Stad yok diye Bilic'i savunuyorlar, seneye de bahane hazır.(T.Direktör değişse bile)  :iscrewy: 3'üncülük başarı sayılır oldu stadyum sayesinde. 

Ne bitmez çileymiş.
Bilici savunanlrdan biriside benim hocam,klopp b.dordmnta o takımı akşamda sabaha yapmış olamaz (hiç araştrmadım kac senedr orda bilmm) diye düşünüyorum,üstelik her mac min 50-60 bin kişiye oynan bi yerde başakşehirde 3bine oynamadı hiç
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Kartal1903

Bilici savunanlrdan biriside benim hocam,klopp b.dordmnta o takımı akşamda sabaha yapmış olamaz (hiç araştrmadım kac senedr orda bilmm) diye düşünüyorum,üstelik her mac min 50-60 bin kişiye oynan bi yerde başakşehirde 3bine oynamadı hiç
Baktım biraz 2008 den beri takımn basındymış.2008 sanırım ertugrul hoca takımdaydı aynı dönmdeki bizm hoca sayısı kac acaba :) iki şampiyonlugu var klopp un bizm bir :)
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı KLEBERR

Amma yaptın be güzel kardeşim. Stad sağolsun bu sayede foruma girdim ama ellerim klavye tutmayı bırakıncaya kadar bu forumdayım ben. Maçlarımız sonrası bu kadar samimi görüş paylaşan güzel insanları nerede bulacağız. Transfer konusunda bu kadar bilgili insanları nerede bulacağız. Spor medyasının aksine kimse burada raiting peşinde değil. İyi ki varlar
   Her ikinize katılıyorum nasıl oluyo derseniz forumun kaybolma ihtimali var veya kaliteli üyeler ve gerçek Beşiktaşlılar sayesinde farklı bir Beşiktaş platformu olma durumu da var bekleyi göreceğiz...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı TØLGA

Halat konusunda da başkanı sonunda sinirlendirecekler özel uçakla getittirecek :) bizde karşılamaya gideriz :)
yatla getirir yaa özel uçağa gerek kalmaz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Her ikinize katılıyorum nasıl oluyo derseniz forumun kaybolma ihtimali var veya kaliteli üyeler ve gerçek Beşiktaşlılar sayesinde farklı bir Beşiktaş platformu olma durumu da var bekleyi göreceğiz...
Beklentilerin olursa ve bu beklentiler üzerine yatırım yaparsan forum kaybolur.
ama tek düşüncen Beşiktaş olursa neden kaybolsun tam tersine şu an emekliyor şaha kalkmadı
emekleme haliyle bile şu an en büyük taraftar forumu olduysa ancak çok absürt bir idare şekliyle
bunu bozabiliriz ki böyle bir şey olmaz çünkü kontrol tamamen Beşiktaş taraftarının elinde ne olacaksa bunu taraftar istediği için olacak
bu forumun bir farkı var üyelerinin büyük çoğunluğu forumlarda boy göstermemiş ilk forum tecrübesini buralarda yaşayan Beşiktaş taraftar
kitlesi o nedenlede seviye yukarda seyrediyor ama diğer taraftan yoğun forum deneyimi olan genç kuşak taraftarlarda içeri girmeye çekiniyor
veya onun bunun tetikçiliğini burda yapmalarına izin vermediğimiz için pek bulaşmıyorlar dediğim gibi burda reyting kaygımız yok o yüzdende
ne olursan ol gel demiyoruz zaten forumun seviyesine üstte tutabilmek için yakın bir zamanda denetimli üyeliğe geçeceğiz artık öyle kolayca üye olunamayacak
yani atılmak bir daha girememek demek olacağı için insanlar çok daha seviyeli olmaya gayret edecekler burayı gerçekten imrenilir özel bir yer yapmak tamamen üyelerin elinde olan bir şey sürsün diye bir iddamız yok onun için özel bir savaşta vermiyoruz burda olmazsa olmaz kural küfür edilmeyecek küfrü eleştiri olarak kabul etmiyoruz
mesela bazı konuların tartışılmasını pek uygun bulmuyoruz ama aslında buda haddimize değil Beşiktaş taraftarı burda her konuyu konuşur tartışır. Olması gereken
budur ama burda daha o yapı oluşmadı engelleme nedenimiz bu ne zaman evimize gelen misafirle nasıl konuşuyorsak yada aile bireyleriyle burdada o şekilde konuşmaya başladığımızda burası çok daha özgür bir platform olacak mesela biz arada bir bunu yapıyoruz ama insanlar birbirlerini tanıyan bir grubun kendi arasındaki sohbet olarak algılıyor aslında yanlış biz o sohbetler sonucu birbirimizi tanıdık işte her üye birbiriyle bu şekilde sohbet edebildiğinde ben hedefe ulaşmış olacağım gönlümde yatan bu
kocaman bir Beşiktaş ailesi olabilmek internette o kadar çok bireysellik oluşmuşki ben sen yerine biz olabilirsek burda Beşiktaş için çok etkili bir güç oluruz.
tepki koyduğumuzda sesimizi aynı anda duyurabiliriz. Lobi diyoruz ya işte onun temeli insan gücüdür. Forzanın kapalı kutu olması ve forza dışında Beşiktaş taraftarının örgütlü bir gücü olmaması bizi bir çok noktada geriye itiyor. Bu tip örneklerin artması gerekiyor. Sürekli üye istememizin nedeni bu şu an çok ciddi bir takipçi sayımız var ama bu rakamlara dökülmüyor. Beşiktaşı seviyorum deniyorsa izleyici olmayacak katılımcı olacakki burda bir sosyal medya gücü oluşabilsin. günlük 50000 civarı giriş var ama bunu kim bilecek istatisliklere baktığımız zaman biz görüyoruz o kadar insanlar üye sayısına bakıyor 1800 üyesi var diyip geçiyor. Arkadaşlar üye olun sadece buraya değil Beşiktaşın bir yerde adı varsa orda güç olun. Güç olmazsan bu ülkede bir şey olamazsın öbür türlü orda burda tek tük ses çıkar hiç bir etkisi olmaz diğer taraftan yüz binlerce Beşiktaşlının yüklendiğini düşünseniz ne federasyonu huzurlu olur ne hakemi huzurlu olur örgütlü bir güç yönetimleride istedikleri gibi davranma lüksünden mahrum eder lig tv ye tepkimizi konuşuyoruz sağda solda bundan anlamazlarki ama yüzbinlerce Beşiktaşlının aynı anda boykot çağrısı yaptığını bir düşünün yada her hangi bir programa evet güç olursan örgütlü haraket edebilirsin örgütlü haraket edersende istediğini alırsın

ysariusta

• Ziyaretçi

Olmez kalmazsak eger stad tam bitiminde ilk giren biz oluruz abi... Kuvvetle muhtemel basin turu hafta ici olur, sen de ona izin ayarlarsin kendine @Yunus
sen ne diyon askerliği yakarım @Fatih

Çevrimdışı KLEBERR

ama tek düşüncen Beşiktaş olursa neden kaybolsun tam tersine şu an emekliyor şaha kalkmadı
emekleme haliyle bile şu an en büyük taraftar forumu olduysa ancak çok absürt bir idare şekliyle
bunu bozabiliriz ki böyle bir şey olmaz çünkü kontrol tamamen Beşiktaş taraftarının elinde ne olacaksa bunu taraftar istediği için olacak
bu forumun bir farkı var üyelerinin büyük çoğunluğu forumlarda boy göstermemiş ilk forum tecrübesini buralarda yaşayan Beşiktaş taraftar
kitlesi o nedenlede seviye yukarda seyrediyor ama diğer taraftan yoğun forum deneyimi olan genç kuşak taraftarlarda içeri girmeye çekiniyor
veya onun bunun tetikçiliğini burda yapmalarına izin vermediğimiz için pek bulaşmıyorlar dediğim gibi burda reyting kaygımız yok o yüzdende
ne olursan ol gel demiyoruz zaten forumun seviyesine üstte tutabilmek için yakın bir zamanda denetimli üyeliğe geçeceğiz artık öyle kolayca üye olunamayacak
yani atılmak bir daha girememek demek olacağı için insanlar çok daha seviyeli olmaya gayret edecekler burayı gerçekten imrenilir özel bir yer yapmak tamamen üyelerin elinde olan bir şey sürsün diye bir iddamız yok onun için özel bir savaşta vermiyoruz burda olmazsa olmaz kural küfür edilmeyecek küfrü eleştiri olarak kabul etmiyoruz
mesela bazı konuların tartışılmasını pek uygun bulmuyoruz ama aslında buda haddimize değil Beşiktaş taraftarı burda her konuyu konuşur tartışır. Olması gereken
budur ama burda daha o yapı oluşmadı engelleme nedenimiz bu ne zaman evimize gelen misafirle nasıl konuşuyorsak yada aile bireyleriyle burdada o şekilde konuşmaya başladığımızda burası çok daha özgür bir platform olacak mesela biz arada bir bunu yapıyoruz ama insanlar birbirlerini tanıyan bir grubun kendi arasındaki sohbet olarak algılıyor aslında yanlış biz o sohbetler sonucu birbirimizi tanıdık işte her üye birbiriyle bu şekilde sohbet edebildiğinde ben hedefe ulaşmış olacağım gönlümde yatan bu
kocaman bir Beşiktaş ailesi olabilmek internette o kadar çok bireysellik oluşmuşki ben sen yerine biz olabilirsek burda Beşiktaş için çok etkili bir güç oluruz.
tepki koyduğumuzda sesimizi aynı anda duyurabiliriz. Lobi diyoruz ya işte onun temeli insan gücüdür. Forzanın kapalı kutu olması ve forza dışında Beşiktaş taraftarının örgütlü bir gücü olmaması bizi bir çok noktada geriye itiyor. Bu tip örneklerin artması gerekiyor. Sürekli üye istememizin nedeni bu şu an çok ciddi bir takipçi sayımız var ama bu rakamlara dökülmüyor. Beşiktaşı seviyorum deniyorsa izleyici olmayacak katılımcı olacakki burda bir sosyal medya gücü oluşabilsin. günlük 50000 civarı giriş var ama bunu kim bilecek istatisliklere baktığımız zaman biz görüyoruz o kadar insanlar üye sayısına bakıyor 1800 üyesi var diyip geçiyor. Arkadaşlar üye olun sadece buraya değil Beşiktaşın bir yerde adı varsa orda güç olun. Güç olmazsan bu ülkede bir şey olamazsın öbür türlü orda burda tek tük ses çıkar hiç bir etkisi olmaz diğer taraftan yüz binlerce Beşiktaşlının yüklendiğini düşünseniz ne federasyonu huzurlu olur ne hakemi huzurlu olur örgütlü bir güç yönetimleride istedikleri gibi davranma lüksünden mahrum eder lig tv ye tepkimizi konuşuyoruz sağda solda bundan anlamazlarki ama yüzbinlerce Beşiktaşlının aynı anda boykot çağrısı yaptığını bir düşünün yada her hangi bir programa evet güç olursan örgütlü haraket edebilirsin örgütlü haraket edersende istediğini alırsın

bekleyip görücez abi aynı şeyi söylüyorum , ama emin ol , her türlü Beşiktaş örgütleri içinde bulunurum , Beşiktaşımın hakkını kimseye yedirmem emin ol biz Beşiktaşımızı satmayız...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın
Daha fazla sıkıntı yaşamasak da
2.yarı yarı girsek bari stada
Ucu ucuna yetişecek gibi duruyor
Kaç para ulan bi stat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
@Necmi Abi Nefes almadan okudum yemin ederim :bandit:
Yine Noktasız Virgulsuz yagdırmışsın :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık