Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985364 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mevcut hükümetin başvurduğu yöntemlerin hepsi bizde mevcut. Yönetimin, başkanın, taraftarın, futbolcuların, bilicin hiç suçu yok tüm suçlu renkliler, federasyon, medya, hakemler, içimizdeki düşmanlar, faiz lobisi, paraleller. Bu yalanlara öyle inandırıldık ki bundan başka hatalı aramaya bile üşeniyoruz veya görmezden geliyoruz. O zaman bu laf da Beşiktaş efsanesinden size gelsin "Sen Beşiktaş'san çıkıp hakemi de yeneceksin"..
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 17:49:20 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:48:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ortada bir tane ADAM Gören var mı.

Stada mali katkıda bulunan bir tane iş adamı var mı Koç'tan başka?

Öyle loca almakla filan değil.

Nevzat Demir'in tesisler yapılırken 6-7 milyon dolarlık hibesi gibi hibeden bahsediyorum.

Muhalefetten abuk subuk adamlar dışında bir tane düzgün güçlü adamın bıraksınlar ben sıcak para koyarım stadı da bitiririm 2 yıl takımı da güçlendiririm diyip ekibiyle çıkışan birini gördünüz mü?

Anlamıyor musunuz? KİMSE YOK. Yok yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:51:11
  • Beşiktaş / Bodrum
zaten onun yerine gececek adamdan da cacık olmucak su kısa zamanda hani oldu varsaysak
fakat suanki siyasetimizdede aynı haltı yiyoruz etrafda adam yok diyoruz ve bi hamlemiz olmadıgından herifler aldı baslarını yuruduler
işte aynı durum bizde olacak simdi... banane 8 haftadan, daha yoneticisi taraftarı en onemlisi oyuncusu inanmıyor
nasıl bunun için kenara iteyim bunları.. evet cogu kişi inanılmaz dagıtıyor ortalıgı fakat bi birikmişlik var hakverin...
cnk konusmalar cok ilginc seyler yok stad yapıyorum deyip staddan bagımsız 500milyon yapıyorsun 3senelik durumunda hadi bunun yarısı faiz olsun
demekki 8 senede 2 milyar yapıcan yarısı faiz oalcak
ne ala ne memleket mis mis...

Hala çözüm yok Ozan. Bir tane şu olu diyemiyorsun kimse de kolay kolay diyemez.

O zaman boş oluyor işte.

Kendin diyorsun yok çözüm bu böyle gidecek diye.

Adam da o zaman ben bu kadar yönetebiliyorum diyor. Ne diyebilirsin?

İstifa etse yerine Yd'nin 3. 5. adamı geçecek daha mı mutlu olacağız daha mı iyi olacak her şey?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Aynı soruyu sana da soruyorum öyleyse.

Çözüm istiyorum buyur dinliyorum.

cozum basit aynı gs gibi,, avukatlarla dolduracan takımı(kafayı yedik anlayın işte yonetimi)
denge politikası izlenecek, Seba ekolunden bir sürelik vazgecilecek
etrafa bircok bilgi pompalanacak dişe diş mucadele edilecek medya ve her alanda
sonrasında insanlar otamatik olarak bir amaca kitlenecek
ardından suyun rejimi normale donecek ve ardından dogru planlamayla dogru baskanlar gelecek
hayal meyal demeyelim o kadar güzel akıl adamları varki klüpte hepsi kusturdu hepsş
eldekilerde yapabilir hala da var imkanları
ama kimseden akıl almayı veya onlardan yardım istemeyi denemedilerki
umrumda değiller artık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı halvetifarazi

Aynı soruyu sana da soruyorum öyleyse.

Çözüm istiyorum buyur dinliyorum.

Çözüm mü, bak o çok kolay.

Öncelikle kendimizi kandırmayı bırakacağız. Mevcut yönetimin kötü olduğunu yönetime hissedireceksin. Son 8 hafta aferin bravo ile geçerse gelecek sezonlardı da kaybedersin. Çünkü gerçekten şu an ne yaparsan yap bu yönetim ve takım ile başarı gelmez.

Ben bu oyunu 2 yıldır gördüm. Destek destek diye diye 3 yılımızı yediler. Sen kötüsün diyeceksin. Sezon sonu geldimi bilic giderse yine garip bir adam bulup getirecek Fikret Orman ve ekibi 2 yıl da onun için bekleyeceğiz ve yine olmayacak.

Sonra gidip İBRAHİM ALTINSAY'ın kapısında yatacaksın. Çıkarını düşünmeyi bırakıp gel başa geç diyeceksin. O da kırmaz herhalde. Gelip başa geçecek mali sportif yapılanma vs vs ne varsa yapacak.

Ben taraftar olarak formamı alıcam. Kombine mi alıp maça gidicem.
Çözüm çare budur.

Çevrimdışı f_madida

Sasirtmadi...bizim taraftar cok agir basli, herkesten once klubun ipini kendi cekiyor.. Herif getirmis kamyonu dayamis, Besiktas semtinin ortasinda Besiktas klubunun kapisina kamyon dayanacak boyle birsey olabilir mi? O zaman birakalim bu semt bizim laflarini. Demek ki her hoduk eline ilk firsat gectiginde senin klup binana, olmadi muzene kamyon dayiyacak sov yapacak..Sirf sov amacli yapilmis bir hareket, ama taraftar klubu yalniz birakmis bile coktan o yuzden isteyen istegini yapar Besiktas'a. Hakemi de yapar, kici kirik avukati da yapar, iki kurusluk spor yorumcusu bozuntusu da yapar...Sen delikanli gibi, taraftar gibi klubunu savunmazsan yaparlar oglu yaparlar, anca buraya gelir yonetime laf sokarsin, sanki baska yonetim gelse yapmayacaklarmis gibi. 

Bakin futbolcu alacagi olsa odensin derdim ama bunlar ayri seyler, herkesin parasini odeyen takvimiyle devam eden bir yonetim var. Bugun yapilan hareket tamamen art niyetli ve icten pazarlikli, o kamyonculari kim tutmus da getirmis oraya onu bir sormak lazim. 

Bu Aktif Tanitim firmasi Demiroren yonetimiyle anlasip Besiktas'imizi alenen soymus, yetmemis bir de tekrar soyalim diye dava acmis iki gunluk gecimeyi bahane ediyor..Avukatlari da bugun sirf Besiktas'i rencide etmek icin boyle bir sov haline donusturmusler isi. Ah ulan ah, orada adam gibi taraftar olacak o kamyonun icine avukatlari da koyup dolmabahce'den denize gomdurecen analarinin herekesini gorecekler..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ErsinA.

Mevcut hükümetin başvurduğu yöntemlerin hepsi bizde mevcut. Yönetimin, başkanın, taraftarın, futbolcuların, bilicin hiç suçu yok tüm suçlu renkliler, federasyon, medya, hakemler, içimizdeki düşmanlar, faiz lobisi, paraleller. Bu yalanlara öyle inandırıldık ki bundan başka hatalı aramaya bile üşeniyoruz veya görmezden geliyoruz. O zaman bu laf da Beşiktaş efsanesinden size gelsin "Sen Beşiktaş'san çıkıp hakemi de yeneceksin"..

Bana göre ortada tek bir suçlu vardır oda Demirören.

Yönetimde F.Orman ya da başka kim olursa olsun. Maalesef giren kazık büyük ve çıkarılması da hiç kolay değil.

İhtiyacımız olan tek şey zaman ancak bu zamana da sportif başarıları sıkıştırmak şarttır.   

Ben şahsım adına bu yönetime güveniyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:56:54
  • Beşiktaş / Bodrum

ama kimseden akıl almayı veya onlardan yardım istemeyi denemedilerki
umrumda değiller artık

Akıl veren çok para olan olmaz her zaman böyle olur.

2 tane çözüm var tamam mı ötesi de yok bunun.

Ya gayrimenkulleri satarsın ya da 2016 sezonunu Fulya'yı bekler sermaye arttırımı ile geçen parayla borç indirir düzelen sermayenden ötürü düşük faizli kredi alırsın.

Bu kadar.

Bir para babası gelip futbol takımına tüm oyunculura kulüp fix 1.4 milyon euro verecek üstünü ben vereceğim her adama diyip hibe etmeye gelmiyorsa şuan herkes bekleyecek 1 yıl daha.

İstifa çığırtkanlığı bu. Bir tane yöntem koyamıyorsan şunu yapın diye istifa diye bağırdığın zaman buyur güzel kardeşim söyle yapalım derler.

Raşit 1 sene önce de aynı şeyi yaptı bu davadan ötürü. Çözümü de şu oldu. Düşük faizli kredi bulsunlar! Ya adamlar 1 yıldır ne için uğraştı tek akıllı sen misin?

Yok işte vermiyorlar. Yok yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:59:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Çözüm mü, bak o çok kolay.

Öncelikle kendimizi kandırmayı bırakacağız. Mevcut yönetimin kötü olduğunu yönetime hissedireceksin. Son 8 hafta aferin bravo ile geçerse gelecek sezonlardı da kaybedersin. Çünkü gerçekten şu an ne yaparsan yap bu yönetim ve takım ile başarı gelmez.

Ben bu oyunu 2 yıldır gördüm. Destek destek diye diye 3 yılımızı yediler. Sen kötüsün diyeceksin. Sezon sonu geldimi bilic giderse yine garip bir adam bulup getirecek Fikret Orman ve ekibi 2 yıl da onun için bekleyeceğiz ve yine olmayacak.

Sonra gidip İBRAHİM ALTINSAY'ın kapısında yatacaksın. Çıkarını düşünmeyi bırakıp gel başa geç diyeceksin. O da kırmaz herhalde. Gelip başa geçecek mali sportif yapılanma vs vs ne varsa yapacak.

Ben taraftar olarak formamı alıcam. Kombine mi alıp maça gidicem.
Çözüm çare budur.

Kusura bakma da hayal. Ben gerçek bir şeyler istiyorum.

Altınsay yaralı parmağa bir kez bile işemedi, bir kez bile zora gelemedi.

Gerçekten bir şeyler yapmak isteyen adamın kapısına gidilmez kendi örgütlenir.

Yönetimin iyi olmadığını hepimiz biliyoruz. Ama yerine böyle çözüm önerisi getiremezsin.

Altınsay ne yapacak? Kapıya haciz gelince o ne yapacak? Aynı hacizler o olsa gelmeyecek miydi sanıyorsun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 18:03:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Levent Erdoğan; “Bir yangının olacağını biz defalarca bilhassa sizin sitenizde olmak üzere beyan ettik. Ama ne yazık ki bunu anlamayan taraftarlarımızdan tepki geldi. Beşiktaş’ın borçları nedeniyle batağa gittiği belli oluyordu. Sayın Yıldırım Demirören, kulübün zor durumunu bilmiş olduğu için cebinden ödediği 100 Milyon TL’yi talep etmemektedir. Bunun külfetini  Sayın Yıldırım Demirören’e yüklemenin yanlış olacağı kanaatindeyim

Al bu adam bunu söyletecek bir yapıdayız biz.

Bu borcu 500 milyona getiren adamın yönetimindeki adam bunları söyleyebiliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ErsinA.

Orman başkan iken haciz geldi diye yönetim neden suçlu olur?  Adam eski borcu yapılandırmış, aylık taksite bağlamış ve ödüyor.

Orman'ın yaptığı bir borçtan dolayı haciz geldiyse hep beraber yönetimi eleştirelim.

Çevrimdışı ozan062

Akıl veren çok para olan olmaz her zaman böyle olur.

2 tane çözüm var tamam mı ötesi de yok bunun.

Ya gayrimenkulleri satarsın ya da 2016 sezonunu Fulya'yı bekler sermaye arttırımı ile geçen parayla borç indirir düzelen sermayenden ötürü düşük faizli kredi alırsın.

Bu kadar.

Bir para babası gelip futbol takımına tüm oyunculura kulüp fix 1.4 milyon euro verecek üstünü ben vereceğim her adama diyip hibe etmeye gelmiyorsa şuan herkes bekleyecek 1 yıl daha.

İstifa çığırtkanlığı bu. Bir tane yöntem koyamıyorsan şunu yapın diye istifa diye bağırdığın zaman buyur güzel kardeşim söyle yapalım derler.

Raşit 1 sene önce de aynı şeyi yaptı bu davadan ötürü. Çözümü de şu oldu. Düşük faizli kredi bulsunlar! Ya adamlar 1 yıldır ne için uğraştı tek akıllı sen misin?

Yok işte vermiyorlar. Yok yani.

tabiki bedavaya para veren olmaz:) enayimi insanlar cagımız buna uygun değil o ismini yamzak istemediğim cok agır konusacagım baklavacı kişilik neden oyle diyorum stada habire baklava getiriyor ve bjktvyide oraya getirtiyor kendi reklamı için
ardından baskancıgından aldıgı gucle enson kongrede leylek tavırlarda bulunan ..... denen kişilik
ben bu duzeni gordugumde fikret orman ve yandaslarına en agır ifadelerle konussamda hakkım var gorunen koy kılavuz istemez...
yani kısacası cozum onerim onceden yememiş içmemiş birisidir,, yani seba ekolu deyip yıldırım demirorene hakaretler sayıp ardından el ele cıkanlar benim için bitik kişiliktir...

zaten sen değilmiydin dısarıdan birisi para verse uefa bunu kabul etmiyor
yani olmuyor olmucak artık bu kolay cozum değil maalesef,,,
mali disiplinden takımlara herturlu ceki duzen verilmeli...ama mevcutla olmazz
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 18:07:03 ozan062 ]

Çevrimdışı atalay

Levent Erdoğan; “Bir yangının olacağını biz defalarca bilhassa sizin sitenizde olmak üzere beyan ettik. Ama ne yazık ki bunu anlamayan taraftarlarımızdan tepki geldi. Beşiktaş’ın borçları nedeniyle batağa gittiği belli oluyordu. Sayın Yıldırım Demirören, kulübün zor durumunu bilmiş olduğu için cebinden ödediği 100 Milyon TL’yi talep etmemektedir. Bunun külfetini  Sayın Yıldırım Demirören’e yüklemenin yanlış olacağı kanaatindeyim

Al bu adam bunu söyletecek bir yapıdayız biz.

Bu borcu 500 milyona getiren adamın yönetimindeki adam bunları söyleyebiliyor.
O adamın mevcut yönetimin göreve gelişinde ki katkıları "katakullileri" de söyle istersen.Masum değil hiçbiri.

Çevrimdışı ozan062

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir  14 sn.14 saniye önce İstanbul, Türkiye
Aktif reklam avukatları çevik kuvvet istemiş, görevli emniyet mensubu gerek yok diye bu isteği amiri ile konuşup geri çevirdi...

ne dedim ben size?=?
bu adamların kamu gucu var
verirsen o imkanı pasalar gibide kullanır
ki birsekilde hallolmus ama anlatabiliyorum dimi demekki o basın acıklaması aynı ilgilenilen oyuncuların yalandan  yalanlanması gibi..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 18:09:28
  • Beşiktaş / Bodrum
tabiki bedavaya para veren olmaz:) enayimi insanlar cagımız buna uygun değil o ismini yamzak istemediğim cok agır konusacagım baklavacı kişilik neden oyle diyorum stada habire baklava getiriyor ve bjktvyide oraya getirtiyor kendi reklamı için
ardından baskancıgından aldıgı gucle enson kongrede leylek tavırlarda bulunan ..... denen kişilik
ben bu duzeni gordugumde fikret orman ve yandaslarına en agır ifadelerle konussamda hakkım var gorunen koy kılavuz istemez...
yani kısacası cozum onerim onceden yememiş içmemiş birisidir,, yani seba ekolu deyip yıldırım demirorene hakaretler sayıp ardından el ele cıkanlar benim için bitik kişiliktir...

zaten sen değilmiydin dısarıdan birisi para verse uefa bunu kabul etmiyor
yani olmuyor olmucak artık bu kolay cozum maalesef,,,
mali disiplinden takımlara herturlu ceki duzen verilmeli...ama mevcutla olmazz

Dışarıdan para sokmanın yolları var.

Doğrudan para vermeyecek tabi ki. Oyuncunun reklam haklarını satın alıp oyuncunun yıllık alacağı 1.4 gösterilip kalanını reklam anlaşması üzerinden verecek.

PSG Bunu uyguluyor hala pompalayabiliyor dışarıdan.

O da mı olmadı kulübün diğer borçlarını eritebilir. Zaten bu çapta bir adamın iş dünyasındaki çapı da büyük olur. Kendi iş sağlar anlaşma yapar kulübün borcunu sildirir.

Yöntem çok ama bunu yapan bir kişi bile yok. Yeni gelen de Fikret Orman kadar bile bilmeyecek olduğu için kulübü kusura bakmayın. 2016'ya kadar sabretmek zorundayız.

Seçimi kim kazanırsa Fulya'yı 10-15 yıllık o temlik verir gelen parayı derneğe aktarır derneğe olan borç silindiği için yüksek sermaye arttırımı yapabiliriz.

Gelen para kısa vadeli borçları temizler. Sermaye artıya döner o zaman yabancı kaynaklı adam akıllı kredi bulabiliriz nihayet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 18:11:56
  • Beşiktaş / Bodrum
O adamın mevcut yönetimin göreve gelişinde ki katkıları "katakullileri" de söyle istersen.Masum değil hiçbiri.

Aynen öyle. Dernekler elinde. 600-700 tane blok oyu var bu adamın.

Kimse iyi niyetli düşünmesin üyelik ücretlerini Fikret Orman düşürdüyse bu adamdan ve benzeri türevlerden kurtulmak için istedi.

Bizim için değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 18:14:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada.

Bunlar geçecek ama daha 5 yıl alacak.

2017'de yayın gelirin 30'dan 100 milyon dolara fırlayacak.

Futbol ekonomisi iyice büyüyecek eğer o zamana kadar abuk subuk transfer harcamaları yapmazsak 2018-20 arasında kulüp baya bay düzlüğe çıkacaktır.

2018 de yeni yayın gelirleri, açılan loca gelirleri vs bir sürü gelir olacak tabi onlar da daha önceden kullanılmazsa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Dışarıdan para sokmanın yolları var.

Doğrudan para vermeyecek tabi ki. Oyuncunun reklam haklarını satın alıp oyuncunun yıllık alacağı 1.4 gösterilip kalanını reklam anlaşması üzerinden verecek.

PSG Bunu uyguluyor hala pompalayabiliyor dışarıdan.

O da mı olmadı kulübün diğer borçlarını eritebilir. Zaten bu çapta bir adamın iş dünyasındaki çapı da büyük olur. Kendi iş sağlar anlaşma yapar kulübün borcunu sildirir.

Yöntem çok ama bunu yapan bir kişi bile yok. Yeni gelen de Fikret Orman kadar bile bilmeyecek olduğu için kulübü kusura bakmayın. 2016'ya kadar sabretmek zorundayız.

Seçimi kim kazanırsa Fulya'yı 10-15 yıllık o temlik verir gelen parayı derneğe aktarır derneğe olan borç silindiği için yüksek sermaye arttırımı yapabiliriz.

Gelen para kısa vadeli borçları temizler. Sermaye artıya döner o zaman yabancı kaynaklı adam akıllı kredi bulabiliriz nihayet.

dogru diyorsun ki ben zaten hemen simdi gitsin demiyorum f.o ama kesinlikle zamanı geldiğinde kendini geliştirmicekse hiç aday olmasın yeni para sevicilerle beraber
yoksa suan değismesi yarardan cok zarar verir dedğin gibi  alısma surecide var bu işin simdi bizimkiler konulara hakim...

anlatmak istediğim aslında temelinde icraatlar,agızdan cıkanlar,gecmis bunların hepsinde vukuat var
temiz bir yonetim yok yani savunulacak cok malzemesi yok onun için basımıza ilah yapmayalım
niyetim bu her zaman eleştirilebilir olmalılar... tabiki yıkıcı değil...

bu arada diğer cozumun olan malları satmak işte onu yaparsak tyekrar buyuk borclara girsek b sefer elde birsey kalmıyor o zaten en acayip sey olurdu cok buyuk risk, yukarda verdiğin ornek dogru misal
lampartd maasını kiralayarak hallettiler:)) gzl cozum ki bunada cozum bulmak istiyor uefa ama daha zaman var:)
yonetime guvenilmiyordur ondan para veren cıkmıyordur aslında hepsinin altı dolu mantıklı cnk gelen savuruyor bu sefer o duzeltecek adam dicek yahu ben neyle bıraktım gelen naptı:)

Çevrimdışı ozan062

diyolog vari basın acıklamaları
işe bakın iyice batırıyorlar itibarın içine ediyorlar
biz burda debeleniyoruz cok manasız işler pesindeyiz

biz kasımpasa macınamı odaklanalım yeni seneyemi bence en onemli nokta bu..

Çevrimdışı Tolga

Yani kısacası 2018-2019'a kadar falan başarılı olmamız şu şartlarda zor gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

diyolog vari basın acıklamaları
işe bakın iyice batırıyorlar itibarın içine ediyorlar
biz burda debeleniyoruz cok manasız işler pesindeyiz

biz kasımpasa macınamı odaklanalım yeni seneyemi bence en onemli nokta bu..

Kimse şuan Kasımpaşa maçı ile zerre ilgilenmiyor :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 18:30:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Yani kısacası 2018-2019'a kadar falan başarılı olmamız şu şartlarda zor gözüküyor.

Sadece 8 hafta sonra başarılı olabiliriz  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sadece 8 hafta sonra başarılı olabiliriz  :)
Benim az da olsa umudum vardı ama Başakşehir maçı ile o da gitti maalesef :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 18:37:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim az da olsa umudum vardı ama Başakşehir maçı ile o da gitti maalesef :D

Bu hafta lideriz  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu hafta lideriz  :icool:
Biz kazanalım da bu hafta lider olmasak da olur :kop: