Sasirtmadi...bizim taraftar cok agir basli, herkesten once klubun ipini kendi cekiyor.. Herif getirmis kamyonu dayamis, Besiktas semtinin ortasinda Besiktas klubunun kapisina kamyon dayanacak boyle birsey olabilir mi? O zaman birakalim bu semt bizim laflarini. Demek ki her hoduk eline ilk firsat gectiginde senin klup binana, olmadi muzene kamyon dayiyacak sov yapacak..Sirf sov amacli yapilmis bir hareket, ama taraftar klubu yalniz birakmis bile coktan o yuzden isteyen istegini yapar Besiktas'a. Hakemi de yapar, kici kirik avukati da yapar, iki kurusluk spor yorumcusu bozuntusu da yapar...Sen delikanli gibi, taraftar gibi klubunu savunmazsan yaparlar oglu yaparlar, anca buraya gelir yonetime laf sokarsin, sanki baska yonetim gelse yapmayacaklarmis gibi.
Bakin futbolcu alacagi olsa odensin derdim ama bunlar ayri seyler, herkesin parasini odeyen takvimiyle devam eden bir yonetim var. Bugun yapilan hareket tamamen art niyetli ve icten pazarlikli, o kamyonculari kim tutmus da getirmis oraya onu bir sormak lazim.
Bu Aktif Tanitim firmasi Demiroren yonetimiyle anlasip Besiktas'imizi alenen soymus, yetmemis bir de tekrar soyalim diye dava acmis iki gunluk gecimeyi bahane ediyor..Avukatlari da bugun sirf Besiktas'i rencide etmek icin boyle bir sov haline donusturmusler isi. Ah ulan ah, orada adam gibi taraftar olacak o kamyonun icine avukatlari da koyup dolmabahce'den denize gomdurecen analarinin herekesini gorecekler..