Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985429 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

ondan onceki yonetim laflarından fazlasıyla bıktım arkadaslar
bu savunma argumanı olmamalı bundan sacma sey yok
bu adamlarında yaptıgı kontratlar sonraki yonetimi ilgilendiriyor bunca sene
türklere yatırım yapılmıs bi anda hiçe saydılar gittiler yabancı kuralını desteklediler
gecelim bu işleri
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı fore_kazık

ondan onceki yonetim laflarından fazlasıyla bıktım arkadaslar
bu savunma argumanı olmamalı bundan sacma sey yok
bu adamlarında yaptıgı kontratlar sonraki yonetimi ilgilendiriyor bunca sene
türklere yatırım yapılmıs bi anda hiçe saydılar gittiler yabancı kuralını desteklediler
gecelim bu işleri

peki söylermisin bu adamlar sonraki yönetime sorun olacak hangi yanlış sözleşmeyi yaptı?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Porto'yu izleyin..
Bayern'e top oynatmıyolar :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

peki söylermisin bu adamlar sonraki yönetime sorun olacak hangi yanlış sözleşmeyi yaptı?

usta cevap yazmıyorum bu dakikadan sonra :))

hadi yine yazayım sevmem ben o tip seyleri

belki sen seviyorsundur ama feda doneminden bu yana trilyonlarca sozlesme sayarım yanlıs yapılan (kactane ihtar geldi sen biliyorsun)
 4er senelik su son kadroda uzatılan 4 oyuncu var bunları sayabiliriz
ve onumuzdeki senelerde bu tip copler almıcagının garantisi yok yada bakarsın ismailede kıyak yaparlar
gibi gibi ben hiçbirsekilde hiçbir konuda ozellikle hiçbir konuda guvenmiyorum
neyi dogru yaptılarki tamamıyla hangi operasyondan basarıyla cıktılarki:((

en son ornegi toramandır

Çevrimdışı Türkay

Duygusal bakarsak satılmamalı tabi ki. Herkes bu kulübe başkanlık ya da yöneticilik yapma hayali taşıyabilmeli.

Ama bir yandan da 112 yılda bile böyle şeylerin olmadığını görüyoruz.

Asıl mesele satılması mı yoksa alacak kişi mi o da tartışılır. Ya da alan kişi 5 sene sonra satarsa olabilecekler gibi.

En azından bu olmamalı diyorum ben. Evet bu olursa kulüp borçlanmaz alan kişi ona göre yönetir ama o aldıktan sonra zaten borçlanmış borçlanmamış kimse takmaz.

Herkes alan kişiye yıldız nerede yıldız diyip duracak. Adamın da kulüp benim lan size ne oluyor deme hakkı olacak.

Ben bunları bizim kaldırabileceğimizi düşünmüyorum kardeşim o yüzden kesinlikle satılmamalı bence.

Bu borcun sonu yokmuş gibi geliyor bana korkuyorum da olursa yalçın karadeniz yd tipinde biri alır kulubü diye
Bu kulübün sahibi taraftar diyoruz böyle bizi olursa ruh da gider

Tabi ben olaya duygusal bakıyorum
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı sallapati

1-2 gündür gazetelere sitelere bakamadım... bugun bir baktım sanki 3-4 gündür Beşiktaşa karşı bir operasyon başlatılmış gibi... 8-10 tane olumsuz ve yalan haberle karşılaştım..

nedenini bilen var mı? neden fikret ormana karşı bir savaş başlatılmış durumda?

Çevrimdışı sallapati

Porto'yu izleyin..
Bayern'e top oynatmıyolar :)

türksatta gürcü kanalı "kanal 1" var..o canlı yayınlıyor.. şifre mifre yok. bu arada porto yedi golu

Çevrimdışı Türkay

1-2 gündür gazetelere sitelere bakamadım... bugun bir baktım sanki 3-4 gündür Beşiktaşa karşı bir operasyon başlatılmış gibi... 8-10 tane olumsuz ve yalan haberle karşılaştım..

nedenini bilen var mı? neden fikret ormana karşı bir savaş başlatılmış durumda?

Çünkü şampiyonluk için son 8 e girdik  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

türksatta gürcü kanalı "kanal 1" var..o canlı yayınlıyor.. şifre mifre yok. bu arada porto yedi golu
Nazar değdirdik adamlara :D

Ama hakkaten müdahaleler, alan kapatmalar çok başarılıydı :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Çünkü şampiyonluk için son 8 e girdik  :bandit:

tamam da.. liderken bu kadar olumsuz haber yoktu.. 3lüğe düşünce niye patladı bu yalan haberler?..

yine ilk 2 ye girmemiz istenmiyor heralde..

ya da hükümet çevresi Fikret başkana yine savaş başlattı yine heralde

Çevrimdışı Türkay

tamam da.. liderken bu kadar olumsuz haber yoktu.. 3lüğe düşünce niye patladı bu yalan haberler?..

Önce reza zarrab sonra bu olay insan supheleniyor

Çevrimdışı fore_kazık

usta cevap yazmıyorum bu dakikadan sonra :))

hadi yine yazayım sevmem ben o tip seyleri

belki sen seviyorsundur ama feda doneminden bu yana trilyonlarca sozlesme sayarım yanlıs yapılan (kactane ihtar geldi sen biliyorsun)
 4er senelik su son kadroda uzatılan 4 oyuncu var bunları sayabiliriz
ve onumuzdeki senelerde bu tip copler almıcagının garantisi yok yada bakarsın ismailede kıyak yaparlar
gibi gibi ben hiçbirsekilde hiçbir konuda ozellikle hiçbir konuda guvenmiyorum
neyi dogru yaptılarki tamamıyla hangi operasyondan basarıyla cıktılarki:((

en son ornegi toramandır

dostum transfer parasından girersek tabata tek başına yeter  zaten :) 4 adama verilen parayı tek başına fazlasıyla çıkartır.

zaten derdim yapılan ve tamamlanan sözleşmeler değil. sözleşmelere kallavi maddeler eklenip tek taraflı feshedersen tazminatını paşa paşa ödemek zorundasın... del bosque 7.5 milyon euro boşa verildi... vermediği emeğe karşılık sözleşme feshedildi diye. aktif reklam davası öylesine olmadı. kafasına göre sözleşme iptal edildi diye. kaç senedir bizde olmayan ferrarinin son taksidi neden ödendi? kafasına göre attılar diye...

vodafone ile sponsorluk anlaşması imzalandığında forma sponsorumuz toyota idi. fikret orman dediki toyota zor zamanda yanımızdaydı ve mevcut sözleşmemiz bitene kadar onlarla devam ediyoruz seneye vodafone forma reklamı başlayacak. demirören yönetimi olsaydı toyotanın sözleşmenin feshedileceğinden adım gibi emindim ve belkide 3 milyon usd lik bir dava daha icra takibi için bekliyordu....  :ok:

Çevrimdışı fore_kazık

bizim kendi içimizdekiler varken basınada hükümete de aziz yıldırımada gerek yok bizi karıştırmak için.

gereksiz paranoyalara gerek yok bence  :ok:

çünkü dış etkene gerek yok biz bize yetiyoruz...

Çevrimdışı ozan062

dostum transfer parasından girersek tabata tek başına yeter  zaten :) 4 adama verilen parayı tek başına fazlasıyla çıkartır.

zaten derdim yapılan ve tamamlanan sözleşmeler değil. sözleşmelere kallavi maddeler eklenip tek taraflı feshedersen tazminatını paşa paşa ödemek zorundasın... del bosque 7.5 milyon euro boşa verildi... vermediği emeğe karşılık sözleşme feshedildi diye. aktif reklam davası öylesine olmadı. kafasına göre sözleşme iptal edildi diye. kaç senedir bizde olmayan ferrarinin son taksidi neden ödendi? kafasına göre attılar diye...

vodafone ile sponsorluk anlaşması imzalandığında forma sponsorumuz toyota idi. fikret orman dediki toyota zor zamanda yanımızdaydı ve mevcut sözleşmemiz bitene kadar onlarla devam ediyoruz seneye vodafone forma reklamı başlayacak. demirören yönetimi olsaydı toyotanın sözleşmenin feshedileceğinden adım gibi emindim ve belkide 3 milyon usd lik bir dava daha icra takibi için bekliyordu....  :ok:

illaki ama tek o değilki sadece bunun miktarı fazla diye konusuluyor,,  bu ayki raporda baya icra takibi sayfası doluydu sen dusun:)) artık eskilerdende değil mevcutlardan geliyor bunlar:))
herneyse yarısacak değiliz tabiki :lol: ama yaptıgı sponsorluklar suana kadar spora veya borc odemesine katkıda bulunmadıgı için ben bu konuda hayli hayal kırıklıgı yasamaktayım zaten yani cozemedim
o konuda bi mantıklı cevap gelse o zaman o argumanı kabul edicem ama yok benden geçmez o madde :D:D

Çevrimdışı Deniz

Kravatlarin yapamadigini atkilar yapti.bugun orada haciz islemi yapilmadiysa kulube giden taraftarlar sayesindedir.

hala taraftara giydirenler ve kraldan cok kralci olanlar var.Besiktasin sahibi taraftaridir o kadar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fore_kazık

illaki ama tek o değilki sadece bunun miktarı fazla diye konusuluyor,,  bu ayki raporda baya icra takibi sayfası doluydu sen dusun:)) artık eskilerdende değil mevcutlardan geliyor bunlar:))
herneyse yarısacak değiliz tabiki :lol: ama yaptıgı sponsorluklar suana kadar spora veya borc odemesine katkıda bulunmadıgı için ben bu konuda hayli hayal kırıklıgı yasamaktayım zaten yani cozemedim
o konuda bi mantıklı cevap gelse o zaman o argumanı kabul edicem ama yok benden geçmez o madde :D:D

bu tam bir işkence tercihi idi. ancak bu işkence sonunda sağ çıkarsak da bu işten müthiş karlı çıkacağımız aşikardı ki son düzlükteyiz artık...

fulya temlikleri seneye bitiyor. yenilenmezse eğer ki şu zamana kadar yenilenmedi önümüzdeki sene kira gelirleri nakit akışına katkı sağlayacak. stad açıldıktan sonrada stad sponsorluk gelirleri ve tribün sponsorlukları ile birlikte güzel bir sıcak para girişi olacak. eğer para alınsaydı şimdiye hiç olacaktı. ve anlaşma yapıldığında dolar kuru 2.10 larda idi. şu anda dolar kurunun 2.72 olduğu ve daha da yukarıya çıkması beklendiğinde o zaman 145 milyon doları peşin alsak 300 milyon TL ederken şuanki dolar kuru ile 390 milyon TL yapıyor. sadece 1 yılda sponsorluk geliri 90 milyon TL artmış oldu kurdan dolayı. o yüzden çekilen acılara değecek bir hareket oldu bence... :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Kravatlarin yapamadigini atkilar yapti.bugun orada haciz islemi yapilmadiysa kulube giden taraftarlar sayesindedir.

hala taraftara giydirenler ve kraldan cok kralci olanlar var.Besiktasin sahibi taraftaridir o kadar.
Onlar bu memleketin farzı zaten,her alanda
Taş yağsa gökten Allahtan demezler de taraftardan derler,muhalif olandan derler
Kendileri zembille indiklerinden...
Hala yönetimin hatalarını nasıl evirip çevirsem de yedirip yuttursam diye 40 takla atıyolar
Örtbas etmeye devam edin hataları
İyilik yaptığınızı falan zannediyosunuz muhtemelen
Ama yamulursa bu yönetim "aranızdan ilk taşı günahsız olanınız atsın" emi
Bi de şu fenerlivari bizi dışardan komplolarla yıkıyolar ağlamaları yok mu
Deli eder insanı
Bitmedi senelerdir
Sen bi silkin,sonra dışarı bakarsın
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 22:58:23 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı fore_kazık

Beşiktaş yönetimini eleştirdiğim en önemli konulardan biri şudur...

EUR/USD paritesinde düşüş aşikar iken 1.35 civarındaki parite aşağı inmeden önce kısa vadeli USD kredileri neden EURO kredilere dönüştürülmedi? hiçmi finansal anlamda veya bankacı kökenli bir yönetici yoktu hiçmi uyarılmadı? futbolcuların ödemeleri euro, sponsorlukların neredeyse USD bazlı olduğu düşünüldüğünde en azından kısa vadeli kredilerin USD den EURO ya dönüştürülmesi bu paritedeki ters harekette bize müthiş bi finansal kazanç sağlayabilirdi. 3-4 değil 40-50 milyonlardan bahsedebiliriz. bu da stadın belkide 1/4 ü demekti... mevcut yönetim bu konuda eleştirilse daha faydalı olur bence...
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 22:50:32 fore_kazık ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 22:54:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fikret Orman'ın en hatalı söylemi Beşiktaş'ın gerçek sahibi kongre üyeleridir söylemidir.

Çok çok büyük hatadır. Burası Beşiktaş burası taraftar olmasa ayakta kalamaz.

Taraftara sarılacağına bunu söyleyerek çok büyük hata yaptı ısrarla tükürdüğümü yalamam mantığı güttüğü içinde büyük kısmın desteğini alamıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu arada Fulya ile ilgili temlikler sonrası kira başlangıç tarihleri:
Acıbadem: 01.10.2016 (Aylık Gelir:307,500 usd,toplam temlik:134,453,225usd)
Real Hipermarket: 01.03.2017 (Aylık Gelir:182,500euro,toplam temlik:13,793.033euro)
Ofis ve Food Court Alanı: 01.01.2018 (Aylık gelir:256,122 usd,toplam temlik:17,676,000 usd)
Media Markt: 01.05.2018 (Aylık gelir:115,000 euro,toplam temlik:8,250,000 euro)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 23:00:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Real Hipermarket: 01.03.2017 (Aylık Gelir:182,500euro,toplam temlik:13,793.033euro)
Ofis ve Food Court Alanı: 01.01.2018 (Aylık gelir:256,122 usd,toplam temlik:17,676,000 usd)

Yaklaşık 10 milyon euro yıllık kira var.

Bunlar temlik olduğuna göre tamamı bizim gelirlerimiz değil mi Aşçıoğlu yok içinde?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

teşekkürler kardeşim.

peki bu kiraların sözleşme süreleri hakkıdan bilgin varmı?

birde aşcıoğluna kiralanan ofis katları vardı sanırım.onun hakkında bilgisi olan varmı?

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaşın önü çok açık.. temlikler kalkıyor, stad gelirleri patlayacak , vodafone gelirleri geliyor , kombine gelirleri..
bir de üstüne ŞL ye gidersek önünü alamazlar..

demirören ve içimizdeki hainlerin korkusu da bu...

bu gelirler gelmeden Fikret Reyizi postalamak istiyorlar... YEDİRMEYİZ....

Çevrimdışı fore_kazık

Yaklaşık 10 milyon euro yıllık kira var.

Bunlar temlik olduğuna göre tamamı bizim gelirlerimiz değil mi Aşçıoğlu yok içinde?

aşçıoğlu ofisleri aldı daha ne alsın...  :)

Çevrimdışı murat

Beşiktaş yönetimini eleştirdiğim en önemli konulardan biri şudur...

EUR/USD paritesinde düşüş aşikar iken 1.35 civarındaki parite aşağı inmeden önce kısa vadeli USD kredileri neden EURO kredilere dönüştürülmedi? hiçmi finansal anlamda veya bankacı kökenli bir yönetici yoktu hiçmi uyarılmadı? futbolcuların ödemeleri euro, sponsorlukların neredeyse USD bazlı olduğu düşünüldüğünde en azından kısa vadeli kredilerin USD den EURO ya dönüştürülmesi bu paritedeki ters harekette bize müthiş bi finansal kazanç sağlayabilirdi. 3-4 değil 40-50 milyonlardan bahsedebiliriz. bu da stadın belkide 1/4 ü demekti... mevcut yönetim bu konuda eleştirilse daha faydalı olur bence...
güzel fikir.adı üstünde kısa vadeli kredi.adamlara ne diyeceksin biz dolarda yükseliş öngörüyoruz bunu euroya mı çevirelim diyeceksiniz.yada bunlar saftır doların değerleneceğini bilmezler bir şansımızı deneyelim mi diyeceksiniz.senin finansal kökenli yöneticin veya çalışanın olsa ne olur borcun direk finans şirketlerine zaten.onlar senden daha iyi biliyordur.