Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985447 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Daha dün akşam yazmıştım nasıl kurtuluruz diye.

Fulya satışı şuan için tek çıkış yolu gözüküyor diye.

300 bin ederinde eviniz vardır, Ama borçlarınız vardır bankalara. Eviniz ipotekli değil ama, Evinizi satarsanız borcunuzu kapatabileceksiniz, satmıyorsunuz.. Ödeyemiyorsunuz ödeyemiyorsunuz sonunda devlet banka el ele geliyorlar evinize el koyuyor, ve evin değerini 120 bin tl olarak belirliyor.

300 e satabileceğiniz ev oluyor 120 bin tl

Fazlasıda olmaz zaten bu durumlarda.

Aynı şey bundan 2-3 sene sonra fulya içinde olacak.

Bu borçlar forma satmakla, maket satmakla bitmez, şampiyonluklar, şampiyonlar ligi gelirleride artık yetmez. Fulyadan gelen 18 milyon dolar gelirin zaten 7.2 si beşiktaşa kalıyor şuanda. Bu borçlarımızın faizine dahi yetmiyor o kira geliri.

Bakın, ufacık bir rakamdır 8 milyon dolar, beşiktaş ayarında bir kulup olarak ama düştüğümüz durum ortada. Ateş yakıldı arkadaşlar, Elinde benzini olan koşacak artık üstümüze.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimi bir kısım açıkça statlarda protesto etmeye başlayacaktır. Durumu Fikret Orman iyi idare edemezse bu kitle büyür.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yönetimi bir kısım açıkça statlarda protesto etmeye başlayacaktır. Durumu Fikret Orman iyi idare edemezse bu kitle büyür.

İyi idare eder. Seneler önce Demirörenin idare ettiği gibi, girerler, protesto edenleri döver bir grup eşkiya, çıkar giderler ellerini kollarını sallaya sallaya.

(...)₄ biter mi memlekette? bitmez.

Çevrimiçi Samet Ç

İyi idare eder. Seneler önce Demirörenin idare ettiği gibi, girerler, protesto edenleri döver bir grup eşkiya, çıkar giderler ellerini kollarını sallaya sallaya.

(...)₄ biter mi memlekette? bitmez.
O günleri tekrar yaşayacağız gibi geliyor bana hayırlısı neyse o olsun. Kulüp binasına haciz gelmiş ne başkan var ortada ne de yönetici.

Çevrimdışı Yusuf

En büyük hata Uefa ve Fifa'nın.

Bu kadar paranın girmesini sağlarsan olacağı bu.

Transfer sayısı, yerli yabancı kuralları, oyuncunun en erken transfer yaşı vs çok şeyi kısıtlamalılardı.

Ajax Lisbon gibi altyapı takımları ölüyor. Efsane İskoç takımları bitti. Eskiden Larsson barınabiliyordu bu takımlarda.

Para her yerde olduğu gibi futbolun da içine etti.

Abi futbolda paranın etkinleşmesiyle altyapı takımları öldü deniyor ama Ajax,Lizbon,Anderlecht gibi takımlar bu düzene rağmen daha iyi olamazlar mıydı,ya da daha ileriyi hedefleyemezler miydi? Şu an mesela Anderlecht'in elinde çok potansiyelli gençler var ve çoğu 23 yaş altında bu futbolcuların, eğer Anderlecht futbolcularını şampiyonlar liginde ilerlemeye inandırırsa bu futbolcular yine de büyük liglere gitmeyi isterler mi? Evet para önemli bir güç ama Belçika,Portekiz gibi büyük ülkeler de futbola para akıtan ülkeler. Bu takımlar sadece futbolcu satmaya odaklandıkları için başarısız oluyorlar diye düşünüyorum ben. Eğer kazandıkları paraları sadece genç futbolcu yetiştirmeye harcamak yerine biraz da takımı güçlendirmeye çalışsalar çok önemli noktalara gelebilirler bence.

Çevrimdışı Türkay

Abi futbolda paranın etkinleşmesiyle altyapı takımları öldü deniyor ama Ajax,Lizbon,Anderlecht gibi takımlar bu düzene rağmen daha iyi olamazlar mıydı,ya da daha ileriyi hedefleyemezler miydi? Şu an mesela Anderlecht'in elinde çok potansiyelli gençler var ve çoğu 23 yaş altında bu futbolcuların, eğer Anderlecht futbolcularını şampiyonlar liginde ilerlemeye inandırırsa bu futbolcular yine de büyük liglere gitmeyi isterler mi? Evet para önemli bir güç ama Belçika,Portekiz gibi büyük ülkeler de futbola para akıtan ülkeler. Bu takımlar sadece futbolcu satmaya odaklandıkları için başarısız oluyorlar diye düşünüyorum ben. Eğer kazandıkları paraları sadece genç futbolcu yetiştirmeye harcamak yerine biraz da takımı güçlendirmeye çalışsalar çok önemli noktalara gelebilirler bence.
Aynen katılıyorum böyle takımlar futbolda başarıdan önce oyuncu yetiştirme yi hedefliyolar ve bunu abartıyorlar
Takımlar altyapı tesislerine dönüyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 21:30:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bütçeleri dar kardeşim.

O potansiyelli gençler 300.000 euro bile almıyorlar teklif geliyor Premier ligden aynı parayı ayda kazanmaya başlıyorlar.

Ya bu maaşı ver ya sat mantığı devreye giriyor mecbur satıyorlar.

Futbolcu transferini en azından 23-24 yaş öncesine kadar yasaklasalar ya da oyuncu çıktığı takımıyla ilk sözleşmesini 5 yıllık yapmalı ve doldurmalı gibi bir madde olsa bu kadar saldıramazlar.

Premier lig takımları artık 19 yaşında 5 milyon verip alıyor 7-8 tane 3ü tutuyor yıldız oluyor kalanları kiralıyor sonra satıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Bütçeleri dar kardeşim.

O potansiyelli gençler 300.000 euro bile almıyorlar teklif geliyor Premier ligden aynı parayı ayda kazanmaya başlıyorlar.

Ya bu maaşı ver ya sat mantığı devreye giriyor mecbur satıyorlar.

Futbolcu transferini en azından 23-24 yaş öncesine kadar yasaklasalar ya da oyuncu çıktığı takımıyla ilk sözleşmesini 5 yıllık yapmalı ve doldurmalı gibi bir madde olsa bu kadar saldıramazlar.

Premier lig takımları artık 19 yaşında 5 milyon verip alıyor 7-8 tane 3ü tutuyor yıldız oluyor kalanları kiralıyor sonra satıyorlar.

Abi tamam aldıkları para çok az,maaş durumu önemli bir etken ama sattıkları oyunculardan kazandıkları paralarla kadroyu biraz tecrübeli hale getirseler hem liglerinin kalitesi yükselir hem de daha tecrübeli futbolcularla Avrupa'da başarıyı hedefleyebilirler. Örneğin Ajax 2 sene önce futbolcu satışından baya bir para kazandı. Bu parayla maaşları biraz arttırıp kaliteli futbolculara yönelselerdi belki de şu anda Psv,Twente,Feyenoord gibi takımlar da bu sistemi uygulayacaklardı ve ligde genel anlamda kalite artışı olacaktı. Tabi Balkan ülkelerinin takımlarının bu şekilde yükselme imkanları yok ama Portekiz,Hollanda,Danimarka gibi ülkelerin takımlarının gelişme ihtimali olabilir bence.

Çevrimdışı Tolga

O oyuncuları tutabilmek mümkün değil bu yüzden satmak zorunda kalıyorlar.

Büyük kulüpler ciddi paralara teklifler yaptığı zaman oyuncu ben gitmek istiyorum dedikten sonra kulüpler mecbur kalıyor masaya oturmaya bunun başka bir nedeni yok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 21:40:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi tamam aldıkları para çok az,maaş durumu önemli bir etken ama sattıkları oyunculardan kazandıkları paralarla kadroyu biraz tecrübeli hale getirseler hem liglerinin kalitesi yükselir hem de daha tecrübeli futbolcularla Avrupa'da başarıyı hedefleyebilirler. Örneğin Ajax 2 sene önce futbolcu satışından baya bir para kazandı. Bu parayla maaşları biraz arttırıp kaliteli futbolculara yönelselerdi belki de şu anda Psv,Twente,Feyenoord gibi takımlar da bu sistemi uygulayacaklardı ve ligde genel anlamda kalite artışı olacaktı. Tabi Balkan ülkelerinin takımlarının bu şekilde yükselme imkanları yok ama Portekiz,Hollanda,Danimarka gibi ülkelerin takımlarının gelişme ihtimali olabilir bence.

Dediğini Porto ve Benfica yapıyor ama onlar da bir seviyeye kadar işte kardeşim  anca.

O da 900.000 - 1.500.000 euro arası maaş verebildiği için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dediğini Porto ve Benfica yapıyor ama onlar da bir seviyeye kadar işte kardeşim  anca.

Piyasadaki yüksek potansiyelli oyuncular zaten bildiğimiz kulüplerde olduğu için geriye o seviyelerde oynayacak fazla oyuncu kalmıyor.

Ajax-Porto gibi takımlar atıyorum Di Maria gibi ya da Bale gibi İbrahimoviç gibi oyuncuları aynı anda kadroya dahil edemezler o güçleri yok.

Zaten böyle kadrolar kuramadığın müddetçe R.Madrid-Barcelona-PSG-B.Munich gibi kulüplerle baş edebilmen çok zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 21:46:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Piyasadaki yüksek potansiyelli oyuncular zaten bildiğimiz kulüplerde olduğu için geriye o seviyelerde oynayacak fazla oyuncu kalmıyor.

Ajax-Porto gibi takımlar atıyorum Di Maria gibi ya da Bale gibi İbrahimoviç gibi oyuncuları aynı anda kadroya dahil edemezler o güçleri yok.

Zaten böyle kadrolar kuramadığın müddetçe R.Madrid-Barcelona-PSG-B.Munich gibi kulüpler baş edebilmen çok zor.

İşte bu ya kötü olan.

Hadi Bayern, Real ve Barca'yı ayırıyorum. Bunlar kendi olanakları ile büyüyen dev takımlar.

Ama Psg, Monaco, Chelsea, City. Bunlar büyük kulüp değil. Büyütülmüş takımlar olarak anılacak hep.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte bu ya kötü olan.

Hadi Bayern, Real ve Barca'yı ayırıyorum. Bunlar kendi olanakları ile büyüyen dev takımlar.

Ama Psg, Monaco, Chelsea, City. Bunlar büyük kulüp değil. Büyütülmüş takımlar olarak anılacak hep.
Chelsea adamdır. :money:
 :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

İşte bu ya kötü olan.

Arap ve Rus sermayesi futbola girdikten sonra büyük kulüp kavramı tamamen değişti artık.

Süper kadrolar kurup başarılar kazanan her kulüp çok büyük kulüp sınıfına sokulmaya başlandı.

Çevrimdışı Yusuf

Porto ve Benfica'nın da yıllardır neden hep uefa takımları olduğunu da çok merak ediyorum. Altyapıları çok sağlam,scout ağları çok gelişmiş,para sıkıntıları yok,birbirleriyle sürekli rekabet halindeler ve çok iyi kadrolara sahipler. Tek yapmaları gereken maaş bandını biraz yukarı çekip futbolcuları 3-4 sene ellerinde tutabilmek ve şampiyonlar liginde her sene yarı final hedeflemek. 10 sene önce Porto'nun Mourinho ile kazandığı kupadan sonra çok ciddi başarıları yok bildiğim kadarıyla şampiyonlar liginde. Eğer bu iki takım da şampiyonlar liginde sürekli şampiyonluk kovalayacak seviyeye gelirse bu tarz liglerdeki takımlar da bu sistemi örnek alır ve futbolda eskisi gibi birçok takım başa güreşir hale gelir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 21:52:05
  • Beşiktaş / Bodrum
En başta 21 yaş altı transfer kesinlikle yasaklanmalı bence.

Hayır eskiden yıldızların tadını yetiştirici takımın taraftarı keyfini 1-2 yıl sürebiliyordu.

Zlatan ve tüm Hollandalılar - Ajax , Nedved - Prag , Figo - Lisbon gibi.

Şimdi daha kafasını gösterir göstermez alıp reserve takıma atıyorlar.

O yüzden en azından şu yurtdışına çıkış yaşına bir sınır gelmeli. Adamın bir serbest kalma bedeli olsun 21 yaşından önce de kimse transfer edemesin gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Demekki bizim maaş bütçemiz onlarda olsa baya seviye atlayacak lar bizde pektemeğin maaşını bilseler kulübe tankla dalarlardi galiba  :D

Çevrimdışı ozan062

En başta 21 yaş altı transfer kesinlikle yasaklanmalı bence.

Hayır eskiden yıldızların tadını yetiştirici takımın taraftarı keyfini 1-2 yıl sürebiliyordu.

Zlatan ve tüm Hollandalılar - Ajax , Nedved - Prag , Figo - Lisbon gibi.

Şimdi daha kafasını gösterir göstermez alıp reserve takıma atıyorlar.

O yüzden en azından şu yurtdışına çıkış yaşına bir sınır gelmeli. Adamın bir serbest kalma bedeli olsun 21 yaşından önce de kimse transfer edemesin gibi.

klup akıllıysa gitsin sozlesmesine madde koysun yav:) bosverr kendileride istemiyor belli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 21:54:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Porto ve Benfica'nın da yıllardır neden hep uefa takımları olduğunu da çok merak ediyorum. Altyapıları çok sağlam,scout ağları çok gelişmiş,para sıkıntıları yok,birbirleriyle sürekli rekabet halindeler ve çok iyi kadrolara sahipler. Tek yapmaları gereken maaş bandını biraz yukarı çekip futbolcuları 3-4 sene ellerinde tutabilmek ve şampiyonlar liginde her sene yarı final hedeflemek. 10 sene önce Porto'nun Mourinho ile kazandığı kupadan sonra çok ciddi başarıları yok bildiğim kadarıyla şampiyonlar liginde. Eğer bu iki takım da şampiyonlar liginde sürekli şampiyonluk kovalayacak seviyeye gelirse bu tarz liglerdeki takımlar da bu sistemi örnek alır ve futbolda eskisi gibi birçok takım başa güreşir hale gelir.

Evet bu iki takım çok enteresan. Hadi Benfica Porto güçsüzken anca yapar da Porto başlı başına her sene yarı final takımı hatta final takımı olması gerekir.

Lakin şöyle bir açıklamaları var. Bir oyuncuyu tutmak için 5 milyon euro verirsek maaş hepsine vermek durumundayız.

Bunun yerine başarı gelecekse böyle gelsin kulüp her türlü kar yapsın gözüyle bakıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 21:57:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Normalde  Türkiye Ligi bu paralarla doğru yönetilse Avrupa'nın en iyi 6. ligi olmalı.

Haliyle 3 takım şampiyonlar ligine gidebilmeli.

3'ünden en az ikisi devamlı top16 görmeli biri en az çeyrek final görmeli.

Uefa'ya giden Trabzon Bursa gibi takımlar da Uefa'da çeyrek ve yarı final görmeli.

Kalan kalburüstü 4-5 takım da devamlı genç oyuncuyu bulup yetiştirip satıp ekol olmalı.

Bu paranın ve potansiyelin karşılığı budur. Çünkü bizim çocuklarımız da çok yetenekli. Sadece para yok Rusya gibi yetenek ve tutku da var burada.

Olur mu ya da ne zaman olur bilmiyorum göreceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Merakımdan soruyorum @Çağrı abi diyelim ki kulüp satılacak konuma kadar geldi ne dersin bu konu hakkında 112 yıllık camia satılır mi?

Çevrimdışı fore_kazık

herkese selam...

işlerin yoğunluğundan dolayı gün içerisindeki yaşanan üzücü haciz olayı ile alakalı olarak birşey yazamadım. yıllardır beşiktaş mali tablolarını ve son durumlarını takip ediyorum ve geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 2014 yılı 9 aylık mali tablolarının raporuna göz attım dün gece. ve açılan davalara baktım. acaba yeni birşey varmı diye. ufak tefek çalışanların tazminat davaları dışında büyük dava yoktu ve yıllardır korktuğum dava sonunda patlak verdi. ihtilaflı olduğumuz dava konuları içerisinde en yüksek tutara sahip olan davadır bu. yeni bir mevzu değil ama yeniymiş gibi lanse edilmesi hiç ama hiç hoş değil. özellikle de sorumlusunun fikret orman yönetiminin gösterilmesi ayrı bir cahiliyet göstergesi.

ne yazıkki az da olsa bu forumda da bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan çok bilmiş arkadaşlarımız mevcut. bu arkadaşlar etrafta sadece olay anında eleştiri yapacaklarına biraz klübümüzün resmi evraklarını takip etseler bu olayın demirören yönetiminin her ay bir sözleşmeyi feshedip başka bir firmayla anlaşmasının eseri olduğunu, 2012 yılından beri başımıza bela olduğunu, ve yüksek tutardan dolayı kapanana kadar her an patlamaya hazır bir bomba olduğunu görürlerdi.

işte konu ile ilgili yıllardır Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. faaliyet raporlarında yer alan bugünki olay konusu dava açıklaması;

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2006/661 E sayılı dosyasıyla, Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizmetleri Tic. Ltd.Şti. tarafından Beşiktaş A.Ş. aleyhine BJK İnönü Stadyumu Reklam Alanları Yer Tahsis Sözleşmesi’nin feshinin haksızlığının tespiti, sözleşmeden kaynaklanan haklarının aynen ifası, borçlu olmadıklarının tespiti, şimdilik 10.000 ABD Dolar’lık alacaklarının faiziyle birlikte tahsili ile Fortis Kupasından dolayı 700.000 ABD DOLARI alacağın yıllık sözleşme bedelinden faiziyle birlikte tenzili, bu taleplerinin kabul edilmemesi halinde müspet zararlarının tazmini ve şimdilik 10.000 ABD DOLARI alacağın faiziyle birlikte tahsili talepli dava açmıştır. Davaya cevapla birlikte şimdilik 10.000 ABD DOLARI tutarında alacak talepli karşı dava açılmıştır. İletişim Reklam ve Turizm Hizmetleri Tic. A.Ş., İstanbul 8. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2009/37 E. sayılı dosyasıyla Aktif Tanıtım ve Matbaa Hiz. Tic. Ltd. Şti. ve Beşiktaş A.Ş. aleyhine BJK İnönü Stadyumu Reklam Alanları Yer Tahsis (Kullanım)
Sözleşmesi’nin haksız feshinden dolayı elde edeceği gelirleri elde edemediği iddiasıyla şimdilik 10.000 ABD Doları cezai şartın tahsili talepli dava açmış ve bu dava İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin
2006/661 E sayılı dosyasıyla birleştirilmiştir. Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. 21.09.2011 tarihli dilekçesiyle davayı 8.608.506 ABD DOLARI+KDV olarak (KDV dahil 10.158.101 ABD DOLARI) ıslah etmiştir.13.09.2012 tarihli duruşmada davanın kısmen kabulüne karar verilerek, Aktif’in 6.095.874 ABD DOLARI müspet zarar alacağının BJK’dan dava tarihinden itibaren 3095 sayılı yasanın 4.a maddesi uyarınca işleyecek faiziyle birlikte tahsiline, fazla istemin reddine, BJK’nın karşı davasının reddine, İletişim firması tarafından Aktif ve BJK aleyhine İstanbul 8. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2009/37 E. sayılı dosyasıyla açılan ve birleştirilen davanın BJK yönünden reddine, İletişim’in alacağının Aktif’ten tahsiline karar verilmiştir. Anılan karar BJK tarafından temyiz edilmiştir. Aktif Tanıtım ve Matbaa Hizmetleri Tic. Ltd. Şti., BJK aleyhine İstanbul 1. İcra Müdürlüğü’nün 2012/25213 E. sayılı dosyasından işlemiş faiz dahil 8.839.602 ABD DOLARI ve 93.470 TL tutarlı ilamlı icra takibi başlatmıştır. İcra dosya borcunun ödenmesi amacıyla Aktif’le Şirketimiz arasındaki davada verilen karar dikkate alınarak, Aktif firmasıyla ihtilafın başlangıcından ödeme takviminin sonuna kadar işlemiş ve işleyecek faizler ile KDV de dahil olmak üzere toplam 6.097.790 ABD DOLARI ödenerek ihtilafın kapatılması hususunda 28.12.2012 tarihinde anlaşmaya varılmıştır. Buna göre anlaşmaya varılan tutarın 1.097.790 ABD Dolar’lık kısmı peşin, bakiye tutar ise 15 Mart 2013 tarihinde 1.000.000 ABD DOLARI, 15 Haziran 2013 tarihinde 1.000.000 ABD DOLARI, 15 Eylül 2013 tarihinde 1.000.000 ABD DOLARI, 15 Aralık 2013 tarihinde 1.000.000 ABD DOLARI ve 15.Mart 2014 tarihinde tarihinde 1.000.000 ABD DOLARI olmak üzere 5 taksitte ödenecektir. Ödemeler için Aktif'e şirketimiz cirolu Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret Orman avalli çekler verilmiştir. Ayrıca, Aktif ile Şirketimiz arasındaki ihtilafa konu sözleşmede yer alan led panolar KDV dahil 944.000 ABD DOLARI bedelle satın alınmıştır. Aktif, taraflar arasında yapılan protokole uyulmadığı iddiasıyla İstanbul 1. İcra Müdürlüğü’nün 2012/25213 E. sayılı dosya borcu üzerinden takibe devam etmektedir. Şirket tarafından icrai işlemlerin usulsüz olduğu iddiasıyla İstanbul 21. İcra Hukuk Mahkemesi’nin 2014/188 E sayılı dosyasından takibin taliki veya iptali, şikâyet davası açılmış olup, mahkemece davanın reddine karar verilmişse de karar temyiz edilmiştir. Hukuki aşamasına devam eden davaya ilişkin olarak belirsizlik söz konusu olduğundan Şirket, finansal tablolarında herhangi bir karşılık ayırmayı gerekli görmemiştir.

şimdi lütfen kulaktan dolma bilgilerinizi resetleyin ve bu açıklama üzerinden gidelim...

Hepimiz lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz. Hepimiz kendimizce sapına kadar Beşiktaşlıyız! ama ipiyle sapıyla olmuyor bu işler arkadaşlar. para ile oluyor para ile... yok reza sarraf loca almış bu bize uymazmış. lanet olası siyaseti 2 senedir Beşiktaş'a bulaştırmaktan bi fayda göremedik hala ısrarla devam ediyorsunuz. banane kardeşim kimin aldığından, isterse aziz yıldırım gelsin desinki kardeşim ben 147 locayı tek seferde almak istiyorum. 1 dk. dahi düşünülmeden verilebilmeli. çünkü klübün en önemli para kaynağı stadyum geliridir. ve bu stad inşaatının nakit akışı stadyum loca ve tribün kombine gelirleri ile ayakta kaldı. yok ona satmayın buna satmayın... paranın olduğu yerde din iman siyasi görüş olmaz arkadaşım. hele bu para din siyasi görüş ırk mezhep etnik köken gözetmeyerek her türden taraftarın omuz omuza tek bir amaç için orada olduğu bir futbol klübünde hiç olmaz.

gelelim davaya....

dava konusu için şunu söyleyebilirim evet yönetimin bunda bir hatası vardır. her yönetim hatalarla çalışır onlarda insandır. ama kendisinden önceki yönetim tarafından yapılan bu  uçuk borcu yapılandırıp davayı sonuçlandırmaya çalışan ancak maddi yetersizlik yüzünden ödeyemeyince mevcut yönetimin yerden yere vurulmasının tek bir açıklaması vardır. o da VİCDANSIZLIKTIR!!!

düşününki siz bir tanıdığınızın banka kredisine kefil oldunuz. borçlu bankaya borcunu ödemedi. bankada borçludan alabileceği hiçbirşey olmadığını anladı size geldi. evinize haciz getirecek. ancak maddi durumunuz bu borcu ödemeye yeterli değil. bankaya dedinizki bu borcu ödemem imkansız taksitlendirelim. bankada tamam dedi. ama ödeyemezsen eski borcumu hacizle alırım dedi. 1-2 taksit ödediniz ve gücünüz diğer taksidi ödemeye yetmedi. banka geldi ve evinizi haczetti. bu durumda bu ev sahibinin en yakınındaki kişi olarak suçu borcu maddi zorluk nedeniyle ödeyemeyen kefilemi yıkarsınız yoksa borçlu ödeyemedi olan kefile oldumu dersiniz?

o kadar doluyumki anlatamam saatlerce konuşabilirim bu konuda...  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 22:03:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Merakımdan soruyorum @Çağrı abi diyelim ki kulüp satılacak konuma kadar geldi ne dersin bu konu hakkında 112 yıllık camia satılır mi?

Duygusal bakarsak satılmamalı tabi ki. Herkes bu kulübe başkanlık ya da yöneticilik yapma hayali taşıyabilmeli.

Ama bir yandan da 112 yılda bile böyle şeylerin olmadığını görüyoruz.

Asıl mesele satılması mı yoksa alacak kişi mi o da tartışılır. Ya da alan kişi 5 sene sonra satarsa olabilecekler gibi.

En azından bu olmamalı diyorum ben. Evet bu olursa kulüp borçlanmaz alan kişi ona göre yönetir ama o aldıktan sonra zaten borçlanmış borçlanmamış kimse takmaz.

Herkes alan kişiye yıldız nerede yıldız diyip duracak. Adamın da kulüp benim lan size ne oluyor deme hakkı olacak.

Ben bunları bizim kaldırabileceğimizi düşünmüyorum kardeşim o yüzden kesinlikle satılmamalı bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli