Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984711 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Eğer dedikleri gibi bir olay varsa işin içinde bambaşka nednler var demektir. O zaman Aktifbank'ın haciz başlatma işi tamamen zedeleme planına dönüyor. Başkaları mı var işin içinden merak etmiyr değilim.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cisse557

Beşiktaş avukatları: Borcumuz yok, yaptığınız davranış etik değil
Haciz avukatları: Ödeme iki gün gecikti yaptığımız her şey yasal

Tiyatro metninden alınma bir diyalog örneğidir. Başroldekiler: Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ve onu yıpratmaya çalışan kesim. Kurgusu güzel bir komedi türü. Yazarı tebrik etmek gerekiyor her kim bunu kurguladıysa.
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 16:47:58 cisse557 ]

Çevrimdışı ErsinA.

Bir şey döndüğü kesin.

Son birkaç gün içinde çıkan haberlere bakın;
-Sezer Öztürk Beşiktaş a haciz gönderdi.
-Mcgregor Beşiktaş a haciz gönderdi.
-Beşiktaş profesyonel çalışanlarının maaşını 3 aydır yatırmıyor.
-Reza Sarraf Beşiktaş'tan loca aldı. Kulübe üye olacak.
-Aktif Reklam'a 8milyon borç.
-Sleven Biliç sezon sonu gidiyor.

Ligin bitimine 8 hafta kala çıkan haberler bunlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir şey döndüğü kesin.

Sadece çıkıp resmi siteden yalanlama haberi verirsen daha çok üstüne gelirler. Ne medyada ne de maçlarda cevabı verebiliyoruz anca sineye çekiyoruz ne güzel memleket. Millet de vurun abalıya misali vurdukça vuruyor. Mazlum gibi kafanı eğersen vuran çok olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Eğer dedikleri gibi bir olay varsa işin içinde bambaşka nednler var demektir. O zaman Aktifbank'ın haciz başlatma işi tamamen zedeleme planına dönüyor. Başkaları mı var işin içinden merak etmiyr değilim.
aktifbank ile aktif reklam şirketleri aynı değil  sanırım karıştırdınız @EleSuDökenSuat

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

@firatgunayer
Bjk'nin reklam şirketine eski dönemden 8.8m dolar borcu var..
Fikret Orman 2012'de protokol yapıp, borcu 3.8 m dolara indiriyor..
Yapılan protokol doğrultusunda 3,8m dolar taksit taksit ödeniyor..Ancak özel bir madde var..Taksidin günü geçerse borç tekrar 8.8m olacak..
Beşiktaş son taksidin borcunu 2 gün geciktirdikten sonra ödüyor..Ve kulüp mali tablosunda borç kalmıyor.
Ancak şirket "özel madde" diyor ve Bugün itibariyle haciz işlemi başlatıyor.
Bjk "borç ödendi" diyor.
Şirket "borç tekrar eski rakama yükseldi" diyor.
İşin uzama sebebi bu.

Sizce ne kadar doğrudur bu böyle bir madde olabilir mi ya ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:15:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

3.Tamamiyle tesisleşme ve altyapıya yöenelcektik. Şu 30m'i biz altyapı ve scouta aktarsak daha verimli olurdu.

Türkiye'de tamamiyle pembe bir rüyadır bu. 30 milyonu yine çöpe atmış olurduk.

Altyapının gelişmesi değil altyapıdaki oyuncunun gelişmesi önemli olan.

O da fiziksel ve yetenek olarak değil kafa olarak.

Yoksa altyapıya yatırım yapmadan da biz 2 senede bir yetenekli oyuncu yakalıyoruz aşağıdan ama onu üste kendi gerizekalılığı yüzünden taşıyamıyoruz.

Çünkü çoğu varoşlardan çıkıyor ve hayatı yaşamaya aç oluyorlar.

Al sana Muhammed.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:19:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir şeyler bilinçli yapılıyor.

Şuanda atıp tutan kim varsa not edin bir yere. Bu adamlar Beşiktaş'ın başarısını istemeyen kişiler.

Aramızdalar.

Kriz var yok değil aşılır. Ama buna neredeyse sevinen bir kesim var. Ve onları gazlayan bir medya.

Yazık bir şey yazasım gelmedi bazı okuduklarımdan sonra. Yazmayayım en iyisi.

Dün dedim ben daha kriz var diye ödenemeyen şeyler var ama aynıları Fenerbahçe'de de var Galatasaray had safhada onlar aynı tutumumu sergiliyor?

Bu iş böyle olmaz. Herkes takımdan yönetimden önce kendine ve tutumuna bakacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Türkiye'de tamamiyle pembe bir rüyadır bu. 30 milyonu yine çöpe atmış olurduk.

Altyapının gelişmesi değil altyapıdaki oyuncunun gelişmesi önemli olan.

O da fiziksel ve yetenek olarak değil kafa olarak.

Yoksa altyapıya yatırım yapmadan da biz 2 senede bir yetenekli oyuncu yakalıyoruz aşağıdan ama onu üste kendi gerizekalılığı yüzünden taşıyamıyoruz.

Çünkü çoğu varoşlardan çıkıyor ve hayatı yaşamaya aç oluyorlar.

Al sana Muhammed.

Hacı Brezilya Portekiz Arjantin gibi yerlerde bizim gibi. Oralardan da Varoşlardan geliyor. Hatta Brezilya belki bizden daha beter. Oradakilerin bile disiplini sağladığını görüyorsak bu su %100 bzimle alakalıdır.

Muhammed'i inanılmaz şımarttılar. Şımarttık. Batuhan'ı aynı şekilde. Disiplin vermede sıkıntılıyız çünkü altyapı umrunda değil. Bir tane adam çıkarsa çıkar işte. Yazık valla. Ben çocukları suçlamanın işin kolayına kaçıldığını düşünüyorum.

Bir de gereksiz paralar veriliyor. 500bin verdik çocuğa. Ne diye veriyorsun?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir şeyler bilinçli yapılıyor.

Şuanda atıp tutan kim varsa not edin bir yere. Bu adamlar Beşiktaş'ın başarısını istemeyen kişiler.

Aramızdalar.

Kriz var yok değil aşılır. Ama buna neredeyse sevinen bir kesim var. Ve onları gazlayan bir medya.

Yazık bir şey yazasım gelmedi bazı okuduklarımdan sonra. Yazmayayım en iyisi.

Dün dedim ben daha kriz var diye ödenemeyen şeyler var ama aynıları Fenerbahçe'de de var Galatasaray had safhada onlar aynı tutumumu sergiliyor?

Çağrı buna çanak tutan bir yönetim oldukça böyle üstümüze gelmeye devam ederler. Bu süreçte yönetimden önce herkes kendi tutumuna bakacak deme bu yapılanlara çanak tutmaktır benim gözümde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Bir şey döndüğü kesin.

fakat dikkatinizi çekerim
hepsi var olan borclar
olmayan birsey yok ortada
fener talimatı verdi basın haber yaptı
ama ne olursa olsun esas resimden uzaklasmayalım bunların hepsi var olan seyler
yani burada o kısmı sakın olaki kurtarmaya calısmalayalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cisse557

İcra takibini başlatan Aktif Tanıtım'ın Avukatı Mehmet Dedeoğlu; Galatasaray Lisesi mezunu, GS üyesi, yönetici adayı. via @HaberKartali

Çevrimdışı cisse557

İcra takibini başlatan Aktif Tanıtım'ın Avukatı Mehmet Dedeoğlu; Galatasaray Lisesi mezunu, GS üyesi, yönetici adayı. via @HaberKartali

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:28:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Hacı Brezilya Portekiz Arjantin gibi yerlerde bizim gibi. Oralardan da Varoşlardan geliyor. Hatta Brezilya belki bizden daha beter. Oradakilerin bile disiplini sağladığını görüyorsak bu su %100 bzimle alakalıdır.

Muhammed'i inanılmaz şımarttılar. Şımarttık. Batuhan'ı aynı şekilde. Disiplin vermede sıkıntılıyız çünkü altyapı umrunda değil. Bir tane adam çıkarsa çıkar işte. Yazık valla. Ben çocukları suçlamanın işin kolayına kaçıldığını düşünüyorum.

Bir de gereksiz paralar veriliyor. 500bin verdik çocuğa. Ne diye veriyorsun?

Brezilya Arjantin dediğin ülkelerde Portekizce konuşuluyor dostum.

İlk transferleri de 19-22 arasında yani şımarmaya ramak kalmışken Portekiz ya İspanya'ya yani disiplini sağlayabilen ülkelere gidiyorlar.

Kaldı ki önlerinde yüzlerce örnek var bu çocukların 2 sene dişlerini sıkarlarsa yıldız olabileceklerini biliyorlar.

Artı olarak bizimkiler kadar yüksek rakamlar almıyorlar.

Ve en önemlisi Brezilya ve Arjantin'de ülke dışında oynamanın çok büyük saygınlığı var.

Kaka söylemişti Belarus'ta bile oynasa bir Brezilyalı futbolcu her hafta performansı konuşulur  Brezilya'da diye. Çok fark var yani.

Millet o kadar yatırımı yetenek bulmak için harcıyor. İşin gelişim kısmına bu kadar para yatırmaya gerek yok zaten biz City filan değiliz.

Ajax'ın altyapısı darphane gibi çok mu para yatırıyorlar? Hayır. Ekol var.

Nerden başlayacak dersen başlayacağın yer önce bu çocuklara yatılı kolej, spor akademisini bir arada kurman. 11 yaşında kapıdan içeri girip 8 yıl nefes almadan içeride eğiteceksin ki olsun.

Yoksa Serdar Özkan, Muhammed, Batuhan. Sayar dururuz. En başta bunun için sabır lazım. Biz bugün 30 miyon yatırsak 3 sene sonra taraftar hani nerede bu adamlar çöpe gitti para diye ortaya fırlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bizim klıubun avukatları rezil adamlar olunca
klub binasına arabalar getiriliyorsa
tabiki durum vahim oalcak yani bunun yanından gecen bir durum yok rakip takımlarda
dusun sen bunu bence o zaman daha iyi anlarız meseleyi... ortadaki olay cok farklı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:31:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı buna çanak tutan bir yönetim oldukça böyle üstümüze gelmeye devam ederler. Bu süreçte yönetimden önce herkes kendi tutumuna bakacak deme bu yapılanlara çanak tutmaktır benim gözümde.

Serhat eleştirilir. Bak her şey olur.

Söylenenler doğru da olabilir.

Ama Beşiktaş taraftarının yarısı kelle avcısı oldu bu sinirimi bozuyor benim.

Şu tutum Brugge maçının son 30 dakikası yuhalama ile aynı tutum.

Bu kadar sabırsız olunmaz. 8 hafta kalmış şurada bu işi yönetim çözecek değil mi biz cebimizden para vermeyeceğiz?

O zaman gaza gelip böyle tutum sergilemek yerine herkes bir sakin kalacak.

1 hafta içinde göreceğiz neler çıkacak altından. Aziz o bu artık bizi çok iyi tanıyor.

Başarıya aç sabırsız kitleyi gazla gitsin kulübünü yaksın. Durum budur. Fikret Orman'ın yerinde olsam çıkar çok sert açıklama yaparım.

Bir kısmında aktifi bir kısmında bu goygoya katılanları hedef alarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:35:56
  • Beşiktaş / Bodrum
bizim klıubun avukatları rezil adamlar olunca
klub binasına arabalar getiriliyorsa
tabiki durum vahim oalcak yani bunun yanından gecen bir durum yok rakip takımlarda
dusun sen bunu bence o zaman daha iyi anlarız meseleyi... ortadaki olay cok farklı

Ozan hiçbir şey bilmiyoruz daha. Hiçbir şey.

Mesele araba getirtmekse senin fatura borcun için bile olur o.

Ortada art niyet var çok açık. Birileri boşluğu kullanmış. Ne oldu şimdi başkan koltuğunu mu aldılar?

Olduğu gibi geri dönecekler kağıt parçası alamazlar Beşiktaş burası. Kan alır taraftar bunu yapandan.

Ama o kadar dağılıyoruz ki.

Raşit mesela. Eminim iyi Beşiktaşlıdır. Ama her fırsatta eleştiri artık pes ya. Koltuğu alsınlar diye tweet atıyor adam.

Kanım donuyor bazı şeyleri okuyunca. O zaman tweet atma bu kadar iyi biliyorsan aday ol seni seçsinler. Olmadın mı? Eleştir. Ama sınırını bilerek eleştir. Düşmandan çok düşman oluyor.

Atıf abi gibi eleştirsinler canımı yesinler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat eleştirilir. Bak her şey olur.

Söylenenler doğru da olabilir.

Ama Beşiktaş taraftarının yarısı kelle avcısı oldu bu sinirimi bozuyor benim.

Şu tutum Brugge maçının son 30 dakikası yuhalama ile aynı tutum.

Bu kadar sabırsız olunmaz. 8 hafta kalmış şurada bu işi yönetim çözecek değil mi biz cebimizden para vermeyeceğiz?

O zaman gaza gelip böyle tutum sergilemek yerine herkes bir sakin kalacak.

1 hafta içinde göreceğiz neler çıkacak altından. Aziz o bu artık bizi çok iyi tanıyor.

Başarıya aç sabırsız kitleyi gazla gitsin kulübünü yaksın. Durum budur. Fikret Orman'ın yerinde olsam çıkar çok sert açıklama yaparım.

Bir kısmında aktifi bir kısmında bu goygoya katılanları hedef alarak.
İşte dediğim de o zaten çıksın işler soğumadan açıklama yapsın. Biz açıklama yapacak diye bekliyoruz sonra ortada bir şey yok. Bundan güç alanlar giydirdikçe giydiriyor. Hep bişileri bekliyoruz sezon bitsin, maç bitsin, şu hafta bitsin, devre arası olsun, stat bitsin o arada olan kulübe ve taraftara oluyor. Bazı şeylerin zamanlaması önemlidir sonraya atarsan hiç bir anlam ve önemi kalmaz ve saldırılar arttıkça artar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

yahu bende sizi anlamıyorum
yok efendim son sekiz haftaymıs yok planlıymıs yok içimzdeki dusmanlarmıs
sen karsı tarafa yada kendi içindekilere malzeme verirsen tüm dünyadaki varlıklar bunu kullanır
ve endogal hakkıdır,, heleki kamu gucu olan icra memurları boyle bir işleme girişiyorsa bariz burada bi hata vardır
yok efendim etik değilmiş,,etik davranıs sekillerini tartısacak durumda değiliz suanda
aynı sendikaların toplu pazarlık asaması gibi, karsı taraf hakkı oldugu noktada savunma amaclı
grev veya baska icraatlere baslıyor neden cnk hakkını alabilmesi için
buda aynen boyle birsey,, sen karsıya o imkanı sagladıysan adam kullanır

yani bir hafta once oyunculara ben herseyi oduyorum top onlarda dersen Allahta seni boyle carpar işte..
eline ayagına dolastırır bu kadar basit ben burda parcalanmaymıs suymus buymusa takılmanıza ayrıca sinir oluyorum
ne yani bu oalydan sonra camia kenetlenmeyi niye bozsun;? hani biz sistemli yürüyorduk?
adamlarsa dogru duzgun yonetiliyorlarsa kimse hiçbirseyden etkilenmez yani o sekiz haftamız var muhabbetlerini bi kenera atın sacmalık
oyuncular için diyorum bunu,, taraftarı geç zaten biz herzaman boyleydik 2000dede simdide onu simdi tartısmanın manası yok
[ Son Düzenleme: 15 Nisan 2015, 17:42:06 ozan062 ]

Çevrimdışı ErsinA.

fakat dikkatinizi çekerim
hepsi var olan borclar
olmayan birsey yok ortada
fener talimatı verdi basın haber yaptı
ama ne olursa olsun esas resimden uzaklasmayalım bunların hepsi var olan seyler
yani burada o kısmı sakın olaki kurtarmaya calısmalayalım

Borç elbette var ama hangi kulübün borcu yokki.  Nedense Beşiktaş'ın borcu haber oluyor sürekli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:42:00
  • Beşiktaş / Bodrum
yahu bende sizi anlamıyorum
yok efendim son sekiz haftaymıs yok planlıymıs yok içimzdeki dusmanlarmıs
sen karsı tarafa yada kendi içindekilere malzeme verirsen tüm dünyadaki varlıklar bunu kullanır
ve endogal hakkıdır,, heleki kamu gucu olan icra memurları boyle bir işleme girişiyorsa bariz burada bi hata vardır
yok efendim etik değilmiş,,etik davranıs sekillerini tartısacak durumda değiliz suanda
aynı sendikaların toplu pazarlık asaması gibi, karsı taraf hakkı oldugu noktada savunma amaclı
grev veya baska icraatlere baslıyor neden cnk hakkını alabilmesi için
buda aynen boyle birsey,, sen karsıya o imkanı sagladıysan adam kullanır

yani bir hafta once oyunculara ben herseyi oduyorum top onlarda dersen Allahta seni boyle carpar işte..
eline ayagına dolastırır bu kadar basit ben burda parcalanmaymıs suymus buymusa takılmanıza ayrıca sinir oluyorum
ne yani bu oalydan sonra camia kenetlenmeyi niye bozsun;? hani biz sistemli yürüyorduk?
adamlarsa dogru duzgun yonetiliyorlarsa kimse hiçbirseyden etkilenmez yani o sekiz haftamız var muhabbetlerini bi kenera atın sacmalık

Hoş güzel.

Sen söyle o zaman ne yapalım?

Herkes eleştiriyor sadece hatta giydiriyor eleştiri değil bu.

Birisi çıkıp bana '' istifa etsin yetersizler₁! '' demekten başka bir yapıcı eleştiri koysun.

Ha istifa mı etsin? Etsin ben de memnun değilim. O zaman bir adım sonrasını söyle şuan istifa etti anlat bana bu 8 haftayı ve olacakları.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

Fikret orman ve ekibi zinhar eleştirilemez mantığı var.Bu mantık nasıl neden oluştu bilmiyorum.

Stada ve yönetime dair en ufak eleştri yapıldığı zaman sürekli bir olmalıyız destek olmalıyız tarzında karşıt görüşler oluyor.

Bu yönetimden 3 yıldır sportif ve idari açıdan  ne başarı gördünüz de son 8 haftada aynısından görmeyi düşünüyorsunuz? 3 yıldır bekliyoruz henüz ortada ne bir başarı var nede bir sportif yapılanma.

Son 8 haftada tüm ekibi sırtımızda taşısak yine başarı gelmez. Bunun detekle falan ilgisi yok. Kalite kumaş bu.

Özetle OLMUYOR.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:44:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Borç elbette var ama hangi kulübün borcu yokki.  Nedense Beşiktaş'ın borcu haber oluyor sürekli.

Ya Krasic yatarak 10 milyon euro aldı.

Ebouse yatarak aldı. Hajrovic kaçtı 6 milyon euroyu soktu gitti. Kadro dışı kalan adamlarlar dünya borcu var.

Gs 5 aylık ödeme yapmadı futbolcularına. Fener ödeme yapmadı oyunculardan borçsuzdur diye kağıt aldı.

Biz aralarında ödeme olarak en iyi durumdayız ama BİZİM HABERİMİZ ÇIKIYOR.

Düşünün bakalım neden.

Ya daha 3 gün önce REKORTMEN TABATA Diye haber gördüm ben be.

Tabata gideli 4 yıl oldu. Krasici Hajrovic'i gören var mı?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 17:45:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Fikret orman ve ekibi zinhar eleştirilemez mantığı var.Bu mantık nasıl neden oluştu bilmiyorum.

Stada ve yönetime dair en ufak eleştri yapıldığı zaman sürekli bir olmalıyız destek olmalıyız tarzında karşıt görüşler oluyor.

Bu yönetimden 3 yıldır sportif ve idari açıdan  ne başarı gördünüz de son 8 haftada aynısından görmeyi düşünüyorsunuz? 3 yıldır bekliyoruz henüz ortada ne bir başarı var nede bir sportif yapılanma.

Son 8 haftada tüm ekibi sırtımızda taşısak yine başarı gelmez. Bunun detekle falan ilgisi yok. Kalite kumaş bu.

Özetle OLMUYOR.

Aynı soruyu sana da soruyorum öyleyse.

Çözüm istiyorum buyur dinliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Hoş güzel.

Sen söyle o zaman ne yapalım?

Herkes eleştiriyor sadece hatta giydiriyor eleştiri değil bu.

Birisi çıkıp bana '' istifa etsin yetersizler₁! '' demekten başka bir yapıcı eleştiri koysun.

Ha istifa mı etsin? Etsin ben de memnun değilim. O zaman bir adım sonrasını söyle şuan istifa etti anlat bana bu 8 haftayı ve olacakları.

zaten onun yerine gececek adamdan da cacık olmucak su kısa zamanda hani oldu varsaysak
fakat suanki siyasetimizdede aynı haltı yiyoruz etrafda adam yok diyoruz ve bi hamlemiz olmadıgından herifler aldı baslarını yuruduler
işte aynı durum bizde olacak simdi... banane 8 haftadan, daha yoneticisi taraftarı en onemlisi oyuncusu inanmıyor
nasıl bunun için kenara iteyim bunları.. evet cogu kişi inanılmaz dagıtıyor ortalıgı fakat bi birikmişlik var hakverin...
cnk konusmalar cok ilginc seyler yok stad yapıyorum deyip staddan bagımsız 500milyon yapıyorsun 3senelik durumunda hadi bunun yarısı faiz olsun
demekki 8 senede 2 milyar yapıcan yarısı faiz oalcak
ne ala ne memleket mis mis...