Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985468 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Dışarıdan para sokmanın yolları var.

Doğrudan para vermeyecek tabi ki. Oyuncunun reklam haklarını satın alıp oyuncunun yıllık alacağı 1.4 gösterilip kalanını reklam anlaşması üzerinden verecek.

PSG Bunu uyguluyor hala pompalayabiliyor dışarıdan.

O da mı olmadı kulübün diğer borçlarını eritebilir. Zaten bu çapta bir adamın iş dünyasındaki çapı da büyük olur. Kendi iş sağlar anlaşma yapar kulübün borcunu sildirir.

Yöntem çok ama bunu yapan bir kişi bile yok. Yeni gelen de Fikret Orman kadar bile bilmeyecek olduğu için kulübü kusura bakmayın. 2016'ya kadar sabretmek zorundayız.

Seçimi kim kazanırsa Fulya'yı 10-15 yıllık o temlik verir gelen parayı derneğe aktarır derneğe olan borç silindiği için yüksek sermaye arttırımı yapabiliriz.

Gelen para kısa vadeli borçları temizler. Sermaye artıya döner o zaman yabancı kaynaklı adam akıllı kredi bulabiliriz nihayet.
sermaye arttırımı için buna gerek yokki eğer derneğin şirketten alacağı varsa bu parayı elindeki hissenin karşılığı olarak koyar gene bedelli sermaye arttırımına gidilir geçende böyle yaptık bedelli sermaye arttırımına gittik herkes artışın bedelini ödedi dernek bunu alacağına mahsup yaptı hem alacağı kalmamış oldu derneğe olan borçlar silindi hemde yüklü para girişi oldu borsa kulüplere çalışıyor ye yiyebildiğin kadar diyor bu işden eninde sonunda hisse sahipleri zarar ediyor @Çağrı

Çevrimdışı yigitcan1903

Sadece 8 hafta sonra başarılı olabiliriz  :)
Sahada buna inanan futbolcular ve kenarda hoca görüyosun yani

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 19:00:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sermaye arttırımı için buna gerek yokki eğer derneğin şirketten alacağı varsa bu parayı elindeki hissenin karşılığı olarak koyar gene bedelli sermaye arttırımına gidilir geçende böyle yaptık bedelli sermaye arttırımına gittik herkes artışın bedelini ödedi dernek bunu alacağına mahsup yaptı hem alacağı kalmamış oldu derneğe olan borçlar silindi hemde yüklü para girişi oldu borsa kulüplere çalışıyor ye yiyebildiğin kadar diyor bu işden eninde sonunda hisse sahipleri zarar ediyor @Çağrı

Ama devamlı izin vermiyorlar diye biliyorum @Necmi abi bir kıstas var ondan yapamadı Aysal ikinci kez
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 19:04:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Sahada buna inanan futbolcular ve kenarda hoca görüyosun yani

İnanmak zorundayım.

Bu kadar zor durumda ufak bir umut bile varsa aksini düşünemem ben.

Üzüleceksek 8 hafta sonra üzülürüz şimdiden kaybetmiş gibi yaşamak bana göre değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İnanmak zorundayım.

Üzüleceksek 8 hafta sonra üzülürüz şimdiden kaybetmiş gibi yaşamak bana göre değil.
İsteyen yorumlasın. Benden bu kadar.
Bu kimin yorumu acaba  :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

İnanmak zorundayım.

Keşke futbolcular ve hoca da bu inancı gösterebilse sahada
Sonunda olmasa da gam yemem
Bu inancı bile göremiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 19:16:13
  • Beşiktaş / Bodrum

Yapacak bir şey yok 8 hafta daha  :biggrinking:

Yabi ki 2  hafta önceki inancım yok ama bu iş bitmedi tabi ki daha  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 19:16:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Keşke futbolcular ve hoca da bu inancı gösterebilse sahada
Sonunda olmasa da gam yemem
Bu inancı bile göremiyorum

Haklısın özellikle Bilic bence de inanmıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Bakma ben de ne kadar olmaz desem de maçlara gidecem gene  :evillol:
Kıyamıyo gene insan
Ama ruhsuz ruhsuz hareket edince bunlar deliriyorum  :s20:

Çevrimiçi Necmi

Ama devamlı izin vermiyorlar diye biliyorum @Necmi abi bir kıstas var ondan yapamadı Aysal ikinci kez
bedelsize izin vermiyorlar bedelli sermaye arttırımında sen elindeki hisselerin değerini koyarsan engelleyemezler zaten belli periyodlarda sermaye arttırımına gitmek zorundasın gsye izin vermemelerinin sebebi bedelsiz gitmek istemesiydi ilk seferindede aynısını yaptı göz yumdular hisse sahipleri borsa gs işbirliğiyle kucağa oturtuldu yanlış bilmiyorsam borsa başkanı görevinden alınmıştı artık yemiyor en sonda karsılığında önümüzdeki on yıllık şl gelirlerini göstermeye kalkmışlardı borsaya yediremediler :D gene yanlış bilmiyorsam birde üstüne dışardaki hisse kadar parayı nakit olarak havuza aktarma mecburiyeti tuttular bu parayla hisse arttırımına girmek istemeyen hisse sahiplerinin hisselerini almak zorundaydı hem bu parayı bulamadılar hemde bulsalar bile risk var kimse hisse arttırımına girmek istemezse bütün hisseleri almak zorunda ve kendi oyunlarıyla kendi kendilerini kucağa oturtmuş olacaklardı yemedi geri çektiler gs öyle zordaki ne sermaye arttırımı yapabiliyor ne elinde ipotek ettirecek bir şey var nede satacak bir şeyi var fenerde giremedi izin verilmedi aynı nedenlerden fener buna karşılık tahvil çıkartmak istedi onada izin verilmedi önce çıkarttığın tahvilin borcunu öde dediler ikiside kuyruğunu kıstırdı bu sene hiç sponsor gelirleri olmadı kombine ve bilet gelirlerinede büyük darbe geldi seneyede aynı olursa topu dikerler o yüzden aslında şampiyonluğu deli gibi istiyorlar fener açığını kapatmak için birmilyon saf arıyor ama o kadar saf fenerde bile çıkmaz

Çevrimdışı Türkay

malum site eminim olanları zevkle izliyordur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Önce Zarrab sonra bu olaylar. Kötü denk geldi

Çevrimdışı ozan062

vallahi dortmund hisselerinin cogunlugunu satmıstı sonrasında derledi topladı hepsine sahip oldu
bizim hiçbir taraftarın bu konuda fikri bile yoktur niyeti hiç yoktur
onun için biz aslında ilk onu amaclamalıyız büyük klup oyle olur diyorum siz nedersiniz bilemem?????
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serkan P.

Son durum ne arkadaslar haciz olayinda?

Çevrimdışı Türkay

Şu kritik haftalarda internette vs başkanın koltuğunu aldılar diye haber yapılıyor. Üstelik ödeme sadece 2 gün gecikmiş.

Renkli medya gururla sunar...

Çevrimdışı Tolga

Yapacak bir şey yok 8 hafta daha  :biggrinking:

Yabi ki 2  hafta önceki inancım yok ama bu iş bitmedi tabi ki daha  :)
Takılıyorum zaten :D

Biliyorum senin inancın bitmez kolay kolay :kop:

Çevrimdışı Tolga

Haklısın özellikle Bilic bence de inanmıyor.
O inanmadıktan sonra oyuncular nasıl inanacak ki.

Başakşehir maçında puan kaybedilmesi mesele değil aslında.

Sorun takımın ruhsuzluğu ve isteksizliği. :s20:

Yani çıkıp herşeyi yapsaydık ama gol atamadan maç berabere bitseydi eminim ki kimse bu kadar umutsuz olmayacaktı.

Takımın o ışığı vermesi için belki bu Kasımpaşa maçı son şans ki kazansak bile ipler bizim elimizde değil artık :)

Çevrimdışı talha

vallahi dortmund hisselerinin cogunlugunu satmıstı sonrasında derledi topladı hepsine sahip oldu
onun için biz aslında ilk onu amaclamalıyız büyük klup oyle olur diyorum siz nedersiniz bilemem?????

Bizim hisseler satıldı. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan P.

Allah belalarini versin su medyanin

Çevrimdışı talha

Bugün endüstriyel futbola karşı duran son kale yıkıldı.Jurgen Klopp BVB'den ayrılıyor.Dolaylı yoldan benimde geleceğe dair umutlarım sıfırlandı.
Birşey olmaz Tuchel var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Haciz olayina cok uzuldum.bu iste kimin parmagi varsa,kimin gunahlari yuzunden Besiktasimin itibari zedeleniyorsa onun Allah belasını versin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 20:32:42
  • Beşiktaş / Bodrum
En büyük hata Uefa ve Fifa'nın.

Bu kadar paranın girmesini sağlarsan olacağı bu.

Transfer sayısı, yerli yabancı kuralları, oyuncunun en erken transfer yaşı vs çok şeyi kısıtlamalılardı.

Ajax Lisbon gibi altyapı takımları ölüyor. Efsane İskoç takımları bitti. Eskiden Larsson barınabiliyordu bu takımlarda.

Para her yerde olduğu gibi futbolun da içine etti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2015, 20:34:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Normalde şampiyonlar ligine ülke şampiyonlardan başka kimse girmemeli.

Beni ilgilendirmiyor ne kadar kaliteli olduğu adı şampiyonlar ligi bunun.

32 tane şampiyon olmalıydı orada. O şekilde orta sıra ülkelerde bu pastadan pay alırdı bu kadar açılmazdı makas.

Şuan 4 büyük lig artı Psg ile baş etmek nerdeyse mümkün değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu tür olaylar devam ederse sıcak bakarım ama geri almak şartıyla. Dortmunda statını ipotek etmişti borçları karşılığı sonra geri almıştı.

Çevrimdışı Tolga

Normalde şampiyonlar ligine ülke şampiyonlardan başka kimse girmemeli.

Beni ilgilendirmiyor ne kadar kaliteli olduğu adı şampiyonlar ligi bunun.

32 tane şampiyon olmalıydı orada. O şekilde orta sıra ülkelerde bu pastadan pay alırdı bu kadar açılmazdı makas.

Şuan 4 büyük lig artı Psg ile baş etmek nerdeyse mümkün değil.
Ben bunu yıllardan beri söylüyorum kesinlikle her ligin şampiyonu Ş.Ligi'nde direk gruplarda olmalı.Adı üstünde Ş.Ligi şampiyon olamayan bir takım Ş.Ligi'nde mücadele etmesi çok saçma gelmiştir bana yıllardan beri.

Tamamıyla şuan ki düzen geliri yüksek olan kulüplerin gelirlerini daha da arttırmaya çalışan bir düzen tabi böylece ara da gittikçe açılıyor.

Zaten bu yüzden Arap ve Rus sermayesi futbolun içine girmeye başladı onlar için bulunmaz bir fırsat şuan ki futbol piyasası.

Eskiden Şampiyonlar Ligi daha fazla zevk veriyordu artık o zevki hiç alamıyorum ne yalan söyleyeyim.