Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2493743 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı yaço58

Yahu malatyayi yen git fbye yenil
Burak oynatmayip malatyayo yenemeyip gidipfbyi burakla yenememe ihtimalinde var
15 sene oldu yenemeyiz bi sene daha sayariz muhim olan icerdeki mac
Herkes fb macini dusunuyor basimiza bi is gelecek sonra gsye gulerlen
Aynen öyle kazasız belasız alalım şu maçı fb maçı sonra düşünülür bugün Sivasta çakarsa civcive bizde kazanırsak derbiye rahat bir şekilde gideceğiz ve orada kazandığımız anda fb al aşağı olur ama kilit bugunki maç Malatya tehlikeli ve bize bilendiler çıkışa geçmek istiyorlar paşa maçındaki açık alanı Malatya ya vermemeliyiz yoksa Malatya affetmez töre gilherme bifuma tam kontra oyuncuları bugun roco çok sıkıntı yaratmaz inşallah evimizde 7de7 yapalım sonra da derbiyi düşünelim ama öncelik akşamki maç hiç kolay olmayacak

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu malatyayi yen git fbye yenil
Burak oynatmayip malatyayo yenemeyip gidipfbyi burakla yenememe ihtimalinde var
15 sene oldu yenemeyiz bi sene daha sayariz muhim olan icerdeki mac
Herkes fb macini dusunuyor basimiza bi is gelecek sonra gsye gulerlen

neden 2'sini de yenmeyelim :D

Burağı oynatıp malatyaya takılıp artı cezalı duruma düşüp fenere de yenilebilirsin o ihtimali de düşünmek lazım.
15 senedir yenemiyoruz adamların galibiyeti evlerinde bizden 2 fazla anca daha yeni geçtiler öne :D
Paşayı 4-5 senedir yenemiyorduk yendik.Konyayı kaç senedir yenemiyorduk yendik.Sıra fenere geldi avcının hem fener fobisi yok :D
Fb maçını düşünmüyorum ben malatya macını daha çok düşünüyorum :) gs'ye daha çok güleceğiz :D

Alper ulusoy o galiba bi kontrol ediver iki seferdir yaziyon
Kil herifin teki bu zaten gsli tipi var

o kadar çok hakkımız yeniyor ki artık karıştırıyorum normaldir :D

hepsi aynı şeyin laciverti bir önemi yok gözümde :D

Çevrimdışı mylife1903

neden 2'sini de yenmeyelim :D

Burağı oynatıp malatyaya takılıp artı cezalı duruma düşüp fenere de yenilebilirsin o ihtimali de düşünmek lazım.
15 senedir yenemiyoruz adamların galibiyeti evlerinde bizden 2 fazla anca daha yeni geçtiler öne :D
Paşayı 4-5 senedir yenemiyorduk yendik.Konyayı kaç senedir yenemiyorduk yendik.Sıra fenere geldi avcının hem fener fobisi yok :D
Fb maçını düşünmüyorum ben malatya macını daha çok düşünüyorum :) gs'ye daha çok güleceğiz :D
Once top tufek ne varsa malatyaya dalacaksin.
Cezali mezali olursa onu obur hafta dusunuruz.
Malatyaya takilirsak sivas fbye cakarsa fb macinda beraberlik bile guzel olur
Ikisini de yenersek mutis is olur tabi ama fazla da zorlamamak lazim bir gAlibiyet bir beraberlik hakimiz olsa sivasin fbye caktigi durumda joker hakkimi malatya macinda kullanirim. Fb deplasmani ayri bir bela zaten hakemi baska vari baska dert. Sene basi 0 yazdigim deplasmandan 1 puana hayir demem

Once top tufek ne varsa malatyaya dalacaksin.
Cezali mezali olursa onu obur hafta dusunuruz.
Malatyaya takilirsak sivas fbye cakarsa fb macinda beraberlik bile guzel olur
Ikisini de yenersek mutis is olur tabi ama fazla da zorlamamak lazim bir gAlibiyet bir beraberlik hakimiz olsa sivasin fbye caktigi durumda joker hakkimi malatya macinda kullanirim. Fb deplasmani ayri bir bela zaten hakemi baska vari baska dert. Sene basi 0 yazdigim deplasmandan 1 puana hayir demem

bugün gökhan gönül ve burak çıktığı an hakem ne yapıp edecek gözün üstünde kaşın var diyerek 2'sine de sarı kartı yapıştıracak derbide sağ bek necip santrafor umut oynadı bile.

Çevrimdışı AigleBordeaux

İç saha maçında yine beyaz forma siyah şort kombineyle çıkmıyoruz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erdemm

bu arada  Elneny  sinirda degilmis  Gonul ve Burak  onemli  .. skor alir  ikisini de  cikaririm

Haksiz şekilde görülecek sarikarti skorun durumuna göre 88.-90.dk da uzatma sirasinda görülecek ikinci sari kartla kirmiziya cevirip kupada cezasını çekebilirler.. fbliler bunu hakli bir kart alsa da net yapar!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İç saha maçında yine beyaz forma siyah şort kombineyle çıkmıyoruz

gs maçı hariç yendiğimiz maçların tamamında siyah forma ile çıkmışız.
Yeter ki yenelim pembe forma ile bile çıkmaya razıyım  :biggrinking:

Çevrimdışı Zafer55

Haksiz şekilde görülecek sarikarti skorun durumuna göre 88.-90.dk da uzatma sirasinda görülecek ikinci sari kartla kirmiziya cevirip kupada cezasını çekebilirler.. fbliler bunu hakli bir kart alsa da net yapar!
Çok iyi fikir :ok:
Madem öyle bir durum var değerlendirsinler.Sarı yı görünce son 2-3 dakikada bi sarı daha görüp zaten oynamayacakları kupa maçında cezalı olsunlar.
Şuan önemli olan bu akşamki maç..Ne yapıp edip 3 puan alalım..Kadıköyde burak-gökhan olursa yenecez olmazsa yenilecez diye bi garanti durum yok ki ortada.

Çevrimdışı yaço58

akşamki maç 6 puanlık maça dönüşüyor gibi kazanmamız çok önemli kazasız belasız güzel bir galibiyet alırız umarım

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1206163053496209408?s=19
Belgen var mi
Nedemek istiyon
Amalzemesi ixin para verildi b malzemesinmi serildi diyon ne diyon
Belgesiz kanitsiz konusma

Çevrimdışı mylife1903

Çok iyi fikir :ok:
Madem öyle bir durum var değerlendirsinler.Sarı yı görünce son 2-3 dakikada bi sarı daha görüp zaten oynamayacakları kupa maçında cezalı olsunlar.
Şuan önemli olan bu akşamki maç..Ne yapıp edip 3 puan alalım..Kadıköyde burak-gökhan olursa yenecez olmazsa yenilecez diye bi garanti durum yok ki ortada.
Abi ben de isterim ayni seyi
Ortalik yangin yerine donsun falan
Bizde gibegimizi kasiya kasiya gulelim ama biz boyle bisi yaptik mi bizim bi yerimizden cikar
Burnumuzdan gelir
Alismadik gotte don durmaz abi
Fbliler gsliler yapar bunu
Yalniz
Kural degisti galiba boylw bisi yaparlarsa ligde cekecekper cezayi gibiydi
Ornegi var mi hatirlayamadim

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abi ben de isterim ayni seyi
Ortalik yangin yerine donsun falan
Bizde gibegimizi kasiya kasiya gulelim ama biz boyle bisi yaptik mi bizim bi yerimizden cikar
Burnumuzdan gelir
Alismadik gotte don durmaz abi
Fbliler gsliler yapar bunu
Yalniz
Kural degisti galiba boylw bisi yaparlarsa ligde cekecekper cezayi gibiydi
Ornegi var mi hatirlayamadim

Var gustavonun. 2 tane sarı kart yiyip kırmızı aldı ve lig maçında oynadı yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yaço58

Var gustavonun. 2 tane sarı kart yiyip kırmızı aldı ve lig maçında oynadı yanlış hatırlamıyorsam.
burak yada gökhan yapsa pfdkya sevkedilip 3 maç verirler

Çevrimdışı mylife1903

burak yada gökhan yapsa pfdkya sevkedilip 3 maç verirler
Ordan fernandese bile 3 mac
Ceza cakarlar
Kirmizi bulten cikarip ararlar krasnodarda cocuhu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Belgen var mi
Nedemek istiyon
Amalzemesi ixin para verildi b malzemesinmi serildi diyon ne diyon
Belgesiz kanitsiz konusma
ben ne bileyim belgeyi abi haberi gördüm attım :D

ama şaşırmam doğru çıksa xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

Yahu bu kuralı bu lige öğreten alexin ta kendisidir. Ne zaman bir kupa maçı oynayacaksa fener, alex o maçta tüm cezalarını aklar paklardı.

Çevrimdışı Sinan23

Lanet olsun koyamadik son noktayi. Adam orta yaptı gol oldu. 5 puan önde gitmek vardi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Orhan_

Evet yine 39218219180321 pas yaptık....

Çevrimdışı ozankarakoc

En ufak bir bahanesi yok bu maçın... Tertemiz bir hezimet...

Yine ne oynadığı belli olmayan, plansız, taktiksiz, sistemsiz bir takım... İstekli ve özverili ama yeteneği çok sınırlı bir kadro, hala elindeki malzemeyle ne yapacağına karar verememiş bir hoca ve razı olduğumuz bir puanı da kaybettiren anlamsız bir oyuncu değişikliği...

Eninde sonunda oyun olarak neyi hakettiysen onu alırsın. Sezon başından beri oynadığımız kalitede bir oyunun sene sonunda şampiyonluk getirdiği dünyada görülmemiştir. Geçmiş olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

En ufak bir bahanesi yok bu maçın... Tertemiz bir hezimet...

Yine ne oynadığı belli olmayan, plansız, taktiksiz, sistemsiz bir takım... İstekli ve özverili ama yeteneği çok sınırlı bir kadro, hala elindeki malzemeyle ne yapacağına karar verememiş bir hoca ve razı olduğumuz bir puanı da kaybettiren anlamsız bir oyuncu değişikliği...

Eninde sonunda oyun olarak neyi hakettiysen onu alırsın. Sezon başından beri oynadığımız kalitede bir oyunun sene sonunda şampiyonluk getirdiği dünyada görülmemiştir. Geçmiş olsun.

Oyunun şampiyonluk oyunu olmadığına katılıyorum.

Bu maçta ki oyunun hakkının yenilgi olduğuna şiddetle katılmıyorum. Bence son derece şanssız bir yenilgiydi bu. Yediğimiz golü rakip hayal bile etmiyordu o dakikaya kadar. O ana kadar herhangi bir pozisyonları da yoktu. Maç elimize bir çok kez geldi bitiremedik. Malatya iyi kapandı sadece o kadar.