Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2566143 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı 'TaNeR'

şansla alakalı değil olay elneny çıkınca orta saha boşaldı ve rakibin iyi oyuncularına gün doğdu
üstümüze gelemeyen takım elneny çıktıktan sonra atak yapmaya başladı
takımı bunaltmışsın neden bozuyorsun güven sana maçmı kazandıracak
hangi maçı kazandırdı bu güne kadar ama çok maçı kaybettirdi

Aklınca orta saha oyuncusu çıkarıp hucüm oyuncusunu sokmakla ''doğru hamleydi'' dedirtmek, gol arıyoruz ya ;)
Tabii sen orta sahadan ayağı en iyi top yapan oyuncunu çıkarırsan orada dengeler bozulur ki öyle de oldu.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Genç oyunculara yönelelim de hangi bütçe ile yöneleceğiz? Altyapıdan çıkan oyuncuları görüyoruz  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1206275895775973381

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

illa geriden adam eksiltecek forvet sokacaksan rocoyu çıkarırsın elneni ne alaka hoca git şimdi kumda oyna :akuma:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Fb macina 0 yaziyorum sene basinda
1 puan kafi ama derbileri genelde daha cok ihtiyaci olan kazanir
Surdan 1 yapip ordan 1 yazip gencleri patlatsak harikaydi
Neyse enseyi karartmayin

ense karartılacak tek şey hakemler :D

yarış devam ediyor sivas fb vs. daha çok patlar

ama bu kadar aptalca kaybetmek sinir bozucu
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle aşırı şanslılardı. Gol beklentisi istatistiklerine baksan 0.2 bile fazladır bugün malatya için öyle şanslı kazandı herifler. Biz bugün kötü oynamadık sadece iki dev stopere deli gibi yüksek orta açıp durmasak skoru alacaktık zaten lens girdi o akıl etti bir yerden sert kesmeyi. Ama şu da gerçek kabiliyetsiz hücum oyuncularına sahip takımız ve bir bifouma bile elimizde olmadığı için girdiğimiz hiçbir pozisyonu cömertçe harcama hakkımız yok.
O bifumanin kontrol edip iki oyuncuyu maymun ettigi topu bizim lens istop etsin ciplak foto atarim daha sutu falan demedim
Sonra para yok, 200binlik adama 5.5 boms 2.5 maas verirsen olmaz tabi
Vidaya 3 veriyoz super oynuyo mac 0-2
Yemisim sitoperi sanki gol atacak
O minayi kaca almis malatya bozim rokonin 5te biri fiyatinadir

Ocak ayi gelmis averaj 4

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fatih Terim ekolünden geliyor herhalde Avcı hocamız. Oyuncular ön plana itinayla sürülür  :bandit:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1206281551857815552

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Fb macina 0 yaziyorum sene basinda
1 puan kafi ama derbileri genelde daha cok ihtiyaci olan kazanir
Surdan 1 yapip ordan 1 yazip gencleri patlatsak harikaydi
Neyse enseyi karartmayin
karartacak birşey yok ama pisi pisine maç kaybetmek insanı geriyor
baskıyı kurmuşsun dönen topları elneny topluyor adamlar bunalmış bir çıkartıyorsun oyundan maçı rakibe tepsiyle sunuyorsun
illa birini çıkartacaksan ljajici çıkart
şu değişikliği yapan biri hoca falan değildir bunu görmemek için kör olmak lazım elindeki en önemli oyuncuyu kenara alıp
üstünlüğü rakibe veriyorsun yok birde yerine soktuğun oyuncu saatli bomba.
maçı resmen ikram ettik insanın canı buna sıkılıyor. Beşiktaşda forma giymemesi gereken oyuncuyu sen kurtarıcı olarak sahadaki en iyi oyuncunu çıkarıp sokuyorsun

Çevrimiçi Necmi

Fatih Terim ekolünden geliyor herhalde Avcı hocamız. Oyuncular ön plana itinayla sürülür  :bandit:

oyuncuları suçlamamışki sorun üretememek zaten ama buna çözümü sahadaki oyuncu bulmaz

Çevrimdışı mylife1903

ense karartılacak tek şey hakemler :D

yarış devam ediyor sivas fb vs. daha çok patlar

ama bu kadar aptalca kaybetmek sinir bozucu
Var bunlar futbolda
Daha maratonun yarisi olmadi

Miyminti baslamak beni rahatsiz etti sadece
Rkaipler kaybetmis saldirip basla lastik patlatirsan degistirir taraftarla dalarsin
80de risk alip yersen cikmiyor bazen
Bazen de cikiyor kasimpasa gibi

Çevrimiçi Necmi

O bifumanin kontrol edip iki oyuncuyu maymun ettigi topu bizim lens istop etsin ciplak foto atarim daha sutu falan demedim

Ocak ayi gelmis averaj 4
atacağın çıplak foto kendi fotonmu :alala:
bırak kalsın insanlara lens istop etmesin duasımı ettirmek istiyorsun :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

oyuncuları suçlamamışki sorun üretememek zaten ama buna çözümü sahadaki oyuncu bulmaz
"Oyuncular üretemediler" diyor. Sen burdan başka bir şey anlıyorsan çok iyi niyetlisin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bisi dememis dogrusu bu
Cikip tgs parselasyon falan anlatmasin onlari oyunculara anlatacaksin
20 milyonluk camia agzina bakiyor ortalama soyle onumuzdeki maclara bakacaz de gec

Çevrimdışı tangaz

Var bunlar futbolda
Daha maratonun yarisi olmadi

Miyminti baslamak beni rahatsiz etti sadece
Rkaipler kaybetmis saldirip basla lastik patlatirsan degistirir taraftarla dalarsin
80de risk alip yersen cikmiyor bazen
Bazen de cikiyor kasimpasa gibi

bu dediklerin büyük takım ekşınları bu ekşınları yapmak için de büyük takım havası solumuş hoca gerek kariyeri başaksitiden ibaret hoca bunları bilmez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi tolga1903

Ocak ayi gelmis averaj 4

Sadece lens mi abi en iyi oyuncumuz kralımız denilen burak nasıl kontrol etti düzgün alsa önüne karşıda kale önü boş. Diaby burak lens caner hiçbiri yapamaz o bifouma'nın yaptığını. Lazım kabiliyetli oyuncu çok lazım da alacak paranın olmayışı biraz umutsuzluğa sürüklüyor insanı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu takım şampiyon olamaz benim için 5 hafta 6 puan aldığımız zaman bile ümit vardı ama artık yok.

Bu sene benim için bitti, herkese geçmiş olsun. Feneri yensek dahil şampiyon olamayız.

Bu takımı bu hale getiren, her kimin en ufak parmağı varsa bir daha gün yüzü göremesin.

O kadar sinirliyim ki bu akşam ban yememek için sakinleşip daha sonradan gireceğim foruma. gs fb ts hatta başakşehir bile  kadar olamadınız yazıklar olsun hepinize

Çevrimdışı mylife1903

karartacak birşey yok ama pisi pisine maç kaybetmek insanı geriyor
baskıyı kurmuşsun dönen topları elneny topluyor adamlar bunalmış bir çıkartıyorsun oyundan maçı rakibe tepsiyle sunuyorsun
illa birini çıkartacaksan ljajici çıkart
şu değişikliği yapan biri hoca falan değildir bunu görmemek için kör olmak lazım elindeki en önemli oyuncuyu kenara alıp
üstünlüğü rakibe veriyorsun yok birde yerine soktuğun oyuncu saatli bomba.
maçı resmen ikram ettik insanın canı buna sıkılıyor. Beşiktaşda forma giymemesi gereken oyuncuyu sen kurtarıcı olarak sahadaki en iyi oyuncunu çıkarıp sokuyorsun
Adamin isi bu abi
Oyle gormus
Sorsan anlatir ne dusundugunu
Bugun olmadi baska mac olur
80de falan ben de gerildim
Dedim 0-0 baglamak lazim basimiza bi is gelecek
Onlari hissedemiyor herhalde bazen yenemiyorsan yenilmeyecen

Çevrimdışı mylife1903

atacağın çıplak foto kendi fotonmu :alala:
bırak kalsın insanlara lens istop etmesin duasımı ettirmek istiyorsun :bandit:
Duayi
Birak himmetle falan bile top istop edemez o abi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ha bu arada sergene de yazıklar olsun, renklilere karşı oynadığı 2 maçıda izledim üstelik kendi evinde. Böyle motive böyle kendini bilen bir şekilde oynamadılar. Benim gözümde artık rıza kadar değeri vardır kendisinin. bu takımın başına gelirse de o getiren yönetimin de

Çevrimdışı caner.eryigit

Boşuna maaş alıp kadroda bulunan çok oy uncu var tez zamanda kurtulmak dileğiyle.

Çevrimdışı mylife1903

Sadece lens mi abi en iyi oyuncumuz kralımız denilen burak nasıl kontrol etti düzgün alsa önüne karşıda kale önü boş. Diaby burak lens caner hiçbiri yapamaz o bifouma'nın yaptığını. Lazım kabiliyetli oyuncu çok lazım da alacak paranın olmayışı biraz umutsuzluğa sürüklüyor insanı.
Burak macin basinda bi aldi dondu bildigin berkamp
Layicin de dokunusu iyi
Gg caner de iyi ama onlar bek
Diyabi ayri bisi hep yerde yemin ediyom sahada olsam ayagini eline veririm onjn ayni malbuyana vardi cucu fbli onun gibi hep yerde hep yerde
Hakemler izlemiyor mu maclari herkes izliyor sonra inanmiyorlar dusunce
Faulu de alamiyor darbeyi yemeye korkuyor herhalde
Onu da anlamak lazim darbeyi alip faulu almak kiralik oyuncu icin buyuk risk

Çevrimiçi levitate

rebocho-caner ne güzel sol tarafı otoban etmişti orta sahaya yardıma geliyorlardı

ikisini bozduktan sonra saçmalamaya başladık ilgüüüünç
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Bu takım şampiyon olamaz benim için 5 hafta 6 puan aldığımız zaman bile ümit vardı ama artık yok.

Bu sene benim için bitti, herkese geçmiş olsun. Feneri yensek dahil şampiyon olamayız.

Bu takımı bu hale getiren, her kimin en ufak parmağı varsa bir daha gün yüzü göremesin.

O kadar sinirliyim ki bu akşam ban yememek için sakinleşip daha sonradan gireceğim foruma. gs fb ts hatta başakşehir bile  kadar olamadınız yazıklar olsun hepinize
bir maç kaybetmekle şampiyonlukmu gider
bu takımdan daha iyi takımmı var ligde eksiklerimiz varda herkes tam mücadele ediyor sanki.

Çevrimdışı tangaz

geçen hafta oynadıgımız rezil oyunun aynını oynadık hatta canerin filan sağ kanada geçtiği dakikalrdan tutun değişiklikler dakkasına ismine aynı güven gene 84de girmiş elneni yerine neyin kafası ise artık  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

bu dediklerin büyük takım ekşınları bu ekşınları yapmak için de büyük takım havası solumuş hoca gerek kariyeri başaksitiden ibaret hoca bunları bilmez
Abi kariyerle de degil biraz karakterle alakali o isler
Aman efenim agzimizon tadi kacmasin insanlar sampanya icemez

Çevrimdışı MUSTAFA_

rebocho-caner ne güzel sol tarafı otoban etmişti orta sahaya yardıma geliyorlardı

ikisini bozduktan sonra saçmalamaya başladık ilgüüüünç
Asıl Elneny kötü etti bizi. Hafta içi bu maç için oynatmadığın oyuncuyu 90 dakika oynatmıyorsun. O zaman Avrupa maçında oynasaydı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★