Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2493826 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

skora  oynayip  skoru bulu rbulmaz  ozellikle  elneny yi cikartmak gerek... hemen, hmeeenn ama hemeen!!  :money:

fırsat vermezler abi elin çartpı çat sartı kart derler.

yaşar kemal uğurlu daha önce taliscanın ayağına basılmasına rağmen derbi öncesi taliscaya haksız sarı kart vermişti bu sartı kart VAR'dan da bakılmıyor yazık olur.

Çevrimdışı Liquidator

Burak,Gökhan,Elneny oynatmamak en güzeli bence  :tabe:
Bizim için en önemlisi Malatya maçı. Malatya maçını alalım, fener maçını sonra düşünürüz. Malatya tehlikeli takım. Bu maçta puan bıraktıktan sonra fener maçını alsak ne olur almasak ne olur. Maş maç bakmak en doğrusu

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Bizim için en önemlisi Malatya maçı. Malatya maçını alalım, fener maçını sonra düşünürüz. Malatya tehlikeli takım. Bu maçta puan bıraktıktan sonra fener maçını alsak ne olur almasak ne olur. Maş maç bakmak en doğrusu

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

malatyayı umutla,necip'le de yeneriz ama feneri orta sahada elneny'siz santraforda buraksız sağ bekte necip ile yenemeyiz abi.

şahsımın düşüncesi :)

Çevrimdışı yaço58

Yarınki maç derbiden bile daha önemli bir hal aldı yarın fb Sivasa puan kaybederse bizde kazanırsak Kadıköye rahat bir şekilde gidip en kötü puan farkını koruruz yarınki maç çok önemli inşallah güzel bir galibiyet alırız yarın benim beklentim ilerde Caner-ljajic-lens oynaması diaby ljajic oynarsa çok zaaf veririz savunmada ve Malatya bunları affetmez tam bir kontraatak takımı yarın Allah yardımcımız olsun yalnız bu ligde 8de7 yapmak çok büyük meziyet kimse bunu bu kadar dillendirmedi ağızlarının ucuyla Beşiktaş kazanıyor ama dediler renkliler nerde uçan kaçan fb ts 6da6 yaptımı hiç transfer şampuanı gs ne alemde batık dahada beter olacaklar bizden çaldıkları her bir şampiyonlğun inşallah hesabını soracağız yarın çok kritik takımda bunun farkındadır umarım yarın Sivas fenere şöyle güzelce çaksa bizde malayuayı yendikmi Kadıköye avantajlı gideriz ben renklilerle yarışmaktansa sivasla yarışmayı yeğlerim bugun bile hakem Bi kırmızı bide penaltı verdi lehlerine ona rağmen reziller avcı hocanında bizimde alacağımız intikamımız var onlardan

Çevrimdışı worns

Kolay maç olmayacak. Bazen oyun içi dağılımda ciddi arızalar gösterip rakibe alan verebiliyoruz. Bu sorunu belli oranda aştığımızı düşünmüştük ama geçen hafta Kasımpaşa maçında rakibin on kişi kalması ve bunun bizim oyun disiplinimiz üzerinde garip bir probleme dönüşmesi sonrasında yine aynı sıkıntılar ortaya çıktı. Malatya'nın bu tür açıkları değerlendirebilecek oyuncuları var. Oyun merkezini yine bir parça daha geride kurmakta yarar var. İç saha maçında garip gelebilir ama genel dizilim sorunları ve bir de üstüne ilk 11 başlayacak Roco'nun hantallığı bunu zorunlu kılıyor. Hocanın dikkatli bir oyun planı hazırladığını umuyorum bu anlamda epey başarılı işleri oldu son seride.

Gs maçından sonra devre sonuna kadar baktığımda riskli olarak işaretlediğim üç maçtan biri buydu. Konya deplasmanını kazasız geçtik. Bu maçı da geçersek bence Fb maçına gerek puan gerek pozisyon olarak epey iyi durumda çıkacağız. Bu da takım üzerindeki stresi azaltıp derbiden pozitif dönme olasılığını arttıracak.

[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2019, 23:48:30 worns ]

Çevrimdışı yaço58

malatyayı umutla,necip'le de yeneriz ama feneri orta sahada elneny'siz santraforda buraksız sağ bekte necip ile yenemeyiz abi.

Malayuayı yediğimizde Sivasta fbye çakacak ve Kadıköye avantajlı gideceğiz avcı hocanın en iyi yaptığı büyük maç oynamaktır başakta fbye ne olursa olsun orada oyunu kitleriz bir gol atarsak alır geliriz yalnız elneny sınırda değil diye biliyorum

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kayseri maçı gibi 3-0lık ilk yarı olmadığı sürece elneny falan kalmalı. Arkadaşlar fener maçının garantisi yok ama elneny ya da diğer oyuncular ilk 11de kaldığı sürece maçı kazanma ihtimalimiz kalkar. Lütfen bu maça odaklanalım.Fener maçını beyninizden silin. Bu maçı yenersek fb maçına kredimizde olur.

Malayuayı yediğimizde Sivasta fbye çakacak ve Kadıköye avantajlı gideceğiz avcı hocanın en iyi yaptığı büyük maç oynamaktır başakta fbye ne olursa olsun orada oyunu kitleriz bir gol atarsak alır geliriz yalnız elneny sınırda değil diye biliyorum

bir de tam tersi olursa  :alala:

Biz malatyayı yendik ama burak,gökhan cezalı duruma düştüler.fenerde sivası yendi.

haftaya sağ beksiz santrafosuz fenerde bizi yenip liderliğe geçerse  :alala:

Biz malatyayı yendik ama burak,gökhan cezalı duruma düştüler.fenerde sivası yendi.

Geçsinler lig bitmiyor. Ligin son maçlarından biri vodafoneda fener buraya gelecek. Lig bitmiyor bu fener daha çok puan kaybeder. Öyle ya da böyle biz avrupaya  giden ve oyun stilini oturtmaya çalışan takımdık. Yeni yeni oturan bir düzen ve takım var. İkinci yarı bizim açımızdan da çok farklı olacak.

Geçsinler lig bitmiyor. Ligin son maçlarından biri vodafoneda fener buraya gelecek. Lig bitmiyor bu fener daha çok puan kaybeder. Öyle ya da böyle biz avrupaya  giden ve oyun stilini oturtmaya çalışan takımdık. Yeni yeni oturan bir düzen ve takım var. İkinci yarı bizim açımızdan da çok farklı olacak.

ben farklı düşünüyorum demek ki burada :)

Hakemi de işin içine katınca burak ve gökhan kartı gördü bile hayırlısı olsun o zaman haftaya sağ beksiz ve santraforsuz cıkıyoruz.

ben farklı düşünüyorum demek ki burada :)

Hakemi de işin içine katınca burak ve gökhan kartı gördü bile hayırlısı olsun o zaman haftaya sağ beksiz ve santraforsuz cıkıyoruz.

Olabilir tabi dostum, farklı düşünceleri belirtmek için burdayız.

Hakem zaten tarafsız olsa ben okeyim sen haklısın derim ama geçen seneyi hatırlıyorum burak sarı kart yemeyecek diye bir tarafımızda afedersin bir şeyler çıktı, sarı da yemedi sevindik falan. sonra hakem bi geldi mahvetti bizi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Kayseri maçı gibi 3-0lık ilk yarı olmadığı sürece elneny falan kalmalı. Arkadaşlar fener maçının garantisi yok ama elneny ya da diğer oyuncular ilk 11de kaldığı sürece maçı kazanma ihtimalimiz kalkar. Lütfen bu maça odaklanalım.Fener maçını beyninizden silin. Bu maçı yenersek fb maçına kredimizde olur.
bu arada  Elneny  sinirda degilmis  Gonul ve Burak  onemli  .. skor alir  ikisini de  cikaririm
Yorgo

bu arada  Elneny  sinirda degilmis  Gonul ve Burak  onemli  .. skor alir  ikisini de  cikaririm

elneny sınırda değil ki yahu ben sakatlanma ihtimaline karşı konuşuyorsunuz zannetim  :lol: :lol:

Sınırda olanlar gökhan burak ruiz necip

Çevrimiçi Kapkarakartal

Millet uyumuş bugün Beşiktaş'ımızın maçı var alüüüü hadi artık oynadığımız futbollada diğerlerinden iyi olduğumuzu göstereceğimiz maç olsun bundan sonrada böyle devam etsin. Stadın açıldığı zamanlardaki futboluda beklemiyorum ama biraz taraftarımızın umutlarını yeşertelim rakiplerimizin ocaklarını söndürelimde istiyor insan.

Millet uyumuş bugün Beşiktaş'ımızın maçı var alüüüü hadi artık oynadığımız futbollada diğerlerinden iyi olduğumuzu göstereceğimiz maç olsun bundan sonrada böyle devam etsin. Stadın açıldığı zamanlardaki futboluda beklemiyorum ama biraz taraftarımızın umutlarını yeşertelim rakiplerimizin ocaklarını söndürelimde istiyor insan.

Futbolda daha iyi olanın değil maçı kazanın konuşulduğu bir devirdeyiz. 20 puanla süper oynanıyor sempatik takım denileceğine 30 puanla lider takım denmesini tercih ederim

Çevrimdışı AvrupaKartalı

elneny sınırda değil ki yahu ben sakatlanma ihtimaline karşı konuşuyorsunuz zannetim  :lol: :lol:

Sınırda olanlar gökhan burak ruiz necip
Hoca Necipi insAllah son dakikalarda oyuna alir, sarı garanti zaten, fb macinda hic oynayamaz :D👍🏻
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Umut tamamda, neciple hic bir maci rahat kazanamazsin, her an penalti yapabilir, her an takimi 10 kisi birakabilir, kendi kalesine atabilir, her türlü  takimin icine edebilir, mümkünse son dakikalarda girsin, bir iki dakka sonra sariyi zaten görür, böylece hertürlü fb macinda olmayacakdir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Kapkarakartal

Futbolda daha iyi olanın değil maçı kazanın konuşulduğu bir devirdeyiz. 20 puanla süper oynanıyor sempatik takım denileceğine 30 puanla lider takım denmesini tercih ederim

Futbolda hep maçı kazanan konuşulur ne o devir geçer nede başka devir olur. İyi oynuyorsan er yada geç başarı kaçınılmazdır (masabaşı oyunların olmadığı bir yerde). Tabiki bir takımı her zaman gününde ve iyi bir futbol oynarken göremeyebilirsin sonuçta makine değil. Kimse 5-6 as oyuncusu değişmiş ve yeni sistem oturtmaya çalışan yeni tdsiyle sezona başlamış bir takımdan çatır çutur top oynamasını beklemiyor ama nerdeyse yarı sezonun geldiği ligdede artık birşeyler görmek istiyor. Daha şunun şurasında nekadar oldu millet stadını %20 dolduramazken biz kapalı gişe oynuyorduk herkes takıma imrenerek bakıyordu taraflı tarafsız maçı izlemek için bilet kuyruğuna girip bilet kalmayınca üzülüyordu.

Çevrimdışı mylife1903

Burak,Gökhan,Elneny oynatmamak en güzeli bence  :tabe:
Yahu malatyayi yen git fbye yenil
Burak oynatmayip malatyayo yenemeyip gidipfbyi burakla yenememe ihtimalinde var
15 sene oldu yenemeyiz bi sene daha sayariz muhim olan icerdeki mac
Herkes fb macini dusunuyor basimiza bi is gelecek sonra gsye gulerlen

Çevrimdışı mylife1903

fırsat vermezler abi elin çartpı çat sartı kart derler.

yaşar kemal uğurlu daha önce taliscanın ayağına basılmasına rağmen derbi öncesi taliscaya haksız sarı kart vermişti bu sartı kart VAR'dan da bakılmıyor yazık olur.
Alper ulusoy o galiba bi kontrol ediver iki seferdir yaziyon
Kil herifin teki bu zaten gsli tipi var

Çevrimdışı mylife1903

Yaw sene basinda 0 yazmadin mi kadikoy deplasmanina
Sari kart sinirindaki oyuncular kart gorup dinlense bisi demem kimseye
Icerdeki maci kazan fbden de fark yeme 2-1 1-0 kaybet kafi ikili averaja kalirsa icerde telafi edebilmek lazim

Çevrimdışı mylife1903

Iyi olanin konusuldugu bir devir olmadiki futbolda
Futbol gol icin oynanir
Gol atan kazanir
Yok iyi oynamissin yok soyle boyle yapmisin
Bunlar bos isler

Biz hep oyle dedik diye konusuluyor gs ankaraya 8 atarken mesela biz uzay futbolu oynuyorduk ama beceremedik kupayi almayi. Gs 8 atarken senin de 10 atman lazim gs isini bildi kupayi aldi biz de iyi oynadik falan diye kendimizi kandirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★