Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565846 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Onur Küçük

• Ziyaretçi

başka şeyleri söyleyenler var ama oyuncuları parayı çok dert etmez nasılsa garanti die yazan bir tek necmi abi var.
Kendisi de ticaretin içinde olan birisi olarak çok iyi biliyor böyle birşeyin aslında mümkün olmadığını.

Çevrimdışı tangaz

Kendisi de ticaretin içinde olan birisi olarak çok iyi biliyor böyle birşeyin aslında mümkün olmadığını.

fikret ormanı fikret orman bile bu kadar savunamazdı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

fikret orman ambarı boşaltınca kaçtı gitti hala fikret ormanın kusuru yokmuş gibi maaşalrı oyuncular sorun etmez gibi söylemlere şaşıyorum gerçi bu söylemi kullanan ve buna inanan tüm ülkede tek kişi görüyorum ama tek kişi olması bile tuhaf.
Abi takan olur takmayan olur
Sen odeyeceksin o isi konusturmayacaksin
Gs de odeyemiyor belki ama dillere dusmuyordu. Topcuya da bagli
Ozzi ile lens 2 sene verme tek kelime etmez mesela
Guvene 3 gun odeme ac kalir cocuk

Çevrimdışı tangaz

Abi takan olur takmayan olur
Sen odeyeceksin o isi konusturmayacaksin
Gs de odeyemiyor belki ama dillere dusmuyordu. Topcuya da bagli
Ozzi ile lens 2 sene verme tek kelime etmez mesela
Guvene 3 gun odeme ac kalir cocuk

serdar azize 3 sene para verme gık çıkarmaz yıllık 15 trilyon alıyorum zaten 1 yıllık param hayatım boyunca yetiyor mantıgında da elin paralı lejyonu jetonla çalışıyor jetonu atmayınca migreni tutuyor çocukların
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı haluk.m

Para ödememek anlaşılır ama; bir oyuncuya şu tarihte ödeyeceğiz diyerek 3 kez çek verip ödememek ve sonrasında içlerinden birine 600.000 euro ceza ödemek anlaşılmaz. Takım arkadaşın senin maaşın kadar ya da yarısı kadar havadan para alıyor. Herkes aynı durumda para beklerken bunu diğer oyunculara nasılsın açıklayabilirsin?

Çevrimdışı mylife1903

Para ödememek anlaşılır ama; bir oyuncuya şu tarihte ödeyeceğiz diyerek 3 kez çek verip ödememek ve sonrasında içlerinden birine 600.000 euro ceza ödemek anlaşılmaz. Takım arkadaşın senin maaşın kadar ya da yarısı kadar havadan para alıyor. Herkes aynı durumda para beklerken bunu diğer oyunculara nasılsın açıklayabilirsin?
Belgesiz itham yapiyon algi yapiyon
Bah basgan ne diyo

Cek ver cuk ver bitti diyo
Sen hala cek diyon

Cek cuk devri bitti Karsiliksiz cek veriyoruz artik desen tamam

Çevrimdışı tangaz

sen hiç pepeden maaşım yatmıyor die bir söz duydun mu sadece babam hasta birde sakatım dedi haa bizden gitti ertesi gün sakatlığı geçti maça çıktı tabii ama orasını karıştırma  :D

Çevrimdışı haluk.m

Bah basgan ne diyo

Sen hala cek diyon

Bu sitede belge denildiği zaman tüylerim diken diken oluyor  :evillol:   Çek yoktur belki senettir ya da farklı bir evrak bilemiyorum açık kapı bırakayım bunun için. 

Ayrıca kulüpteki muhasebeci bile belgeler nerede bilmiyordur  :kop:   İşin kötüsü bankalar  birliği adı verilen bir anlaşma yaptılar ve hala kimse ne olduğu bilmiyor.  Belge sunamadığımız için kimse bilemeyecek.    Aslında bu bir fizik problemi olabilir,  varlığını kanıtlayamıyorsan yoktur.  (lütfen dini taraflara çekmeyin başımız yanmasın)  :lol:

Çevrimdışı haluk.m

sen hiç pepeden maaşım yatmıyor die bir söz duydun mu sadece babam hasta birde sakatım dedi haa bizden gitti ertesi gün sakatlığı geçti maça çıktı tabii ama orasını karıştırma  :D

Doktor sağlam oynasın raporu veriyor, oyuncu ağrım var oynamam diyor hadi bakalım şimdi sakat mı değil mi ?  Şu 1-2 aylık dönemde bile maaşlar yatınca sakatlık süreleri kısaldı.   

Çevrimiçi Necmi

Biz puanları hem sistem saçmalığından hem de eski yönetimin icraatları nedeniyle kaybettik. En basit şekilde Fikret Bey yönetimi seçime girmese son 6 lig maçını kazanabilecek miydi bu takım? Son 6 lig maçını kazandık birkaç dokunuşla o sistem diye tarif edilenin bu ülkede bu kadroyla uygulanmasının imkansız olduğunu nihayet anlayıp değişikliğe gittikten sonra Avcı. Son 6 maçımızı kazandık ama bunların kaç tanesinde oyuna hakim olan taraf bizdik, rahat kazandık diyebildik? Benim aklıma gelen tek maç evimizdeki Kayserispor  maçı. Oynadığımız Kayserispor'un nasıl bir çalkantılı durumda olduğu da ortadaydı. 

Takım  hücum organizasyonlarında çok zayıf. Birkaç teknik direktör dokunuşuyla bazı oyuncuların bireysel çabaları sayesinde goller üretebildik. Temel halen oturtulamadı ve takım diken üstünde yoluna devam ediyor. 
kesinlikle katılıyorum takım oturmadı bunu zaten bende söylüyorum ama bu demek değilki oyuncularımız kötü
belkide kötüdür ama bunu şimdi bazı arkadaşların yaptığı gibi değerlendiremeyiz. önce sistem otursun sonra
zaten sisteme uymayan aksayan oyuncular çıkar ortaya şimdi kötü dediğimiz oyuncu sistem oturduğunda belkide harikalar yaratacak
bilemeyiz. insanlarda sürekli yıldız oyuncu olsun alıp götürsün mantığı var. ama götürmez yıldız oyuncu maç kazandırır ama şampiyon yapmaz şampiyonluğu takım getirir.
söyledim zaten şansımız çok yaver gidiyor bir şekilde maçı kazanıyoruz bu biraz şans birazda bazı oyuncuların çok istemesiyle oluyor.
bu kötü birşeymi değil sistem oturana kadar öyle yada böyle puan kaybetmemek takımı sonrasında şampiyon yapar.
takımda ışık varmı bence pırıl pırıl parlıyor.

Çevrimiçi Necmi

Bu sitede belge denildiği zaman tüylerim diken diken oluyor  :evillol:   Çek yoktur belki senettir ya da farklı bir evrak bilemiyorum açık kapı bırakayım bunun için. 

Ayrıca kulüpteki muhasebeci bile belgeler nerede bilmiyordur  :kop:   İşin kötüsü bankalar  birliği adı verilen bir anlaşma yaptılar ve hala kimse ne olduğu bilmiyor.  Belge sunamadığımız için kimse bilemeyecek.    Aslında bu bir fizik problemi olabilir,  varlığını kanıtlayamıyorsan yoktur.  (lütfen dini taraflara çekmeyin başımız yanmasın)  :lol:

madem açıklanabiliyor bankalar birliği anlaşmasını yeni yönetim açıklasın neden açıklamıyor.
Bu sitede belge deniyor denmeyede devam edecek yarın aynı şeyler bu yönetimin başına geldiğindede belgeli konuşacaksınız
Beşiktaşla alakalı bir suçlama yaptığınızda bunu belgeli yapacaksınız bir tane Beşiktaş var burda her insanın aklına geleni söyleme hakkı yok.

Çevrimiçi Necmi

Doktor sağlam oynasın raporu veriyor, oyuncu ağrım var oynamam diyor hadi bakalım şimdi sakat mı değil mi ?  Şu 1-2 aylık dönemde bile maaşlar yatınca sakatlık süreleri kısaldı.   
kime veriyor sanamı nerden biliyorsun doktorun sağlam raporu verdiğini
ruiz için söylediler paralar ödendi iyileşti diye sanki bir senelik oyuncumuz alacakları birikmiş
adam yeni transfer al işde yine sakatlandı nasıl çabuk dönmek bu. sakatlıktan dönenler bence biraz acele ediyor
peşinden yine sakatlanıyor.
oyuncunun sakatlığınıda dönüşünüde kendinize bahaee etmeyin bu herşeyden önce oyuncuya saygısızlık.

Çevrimiçi Necmi

nasıl ertesi gün oynadı ara transfer döneminde gitmedimi arada devre arası olmadımı. :alala:
peki oyuncunun söylemediği bir şeyin böyle olduğunu nasıl söylüyorsun. kendisinden dahamı iyi biliyorsun bunu
belki giymek istemedi ama gitmesini istediler. eğer kafandan sebep yaratacaksan bir sürü yaratılabilir. yok gerçekleri konuşacağım
diyorsan oyuncunun söylediği şey gerçek olandır. varsayımlamı konuşalım. nerden biliyoruz gerçekten babasının rahatsızlığından dolayı
yanında olmak istemediğini. yoksa 3-4 ay dişini sıkar bir serveti cebine koyar ve gider. parası kalacak gibi bir ihtimalin olmadığını o bilmiyormu.
yönetime sallayacağım diye oyuncularada haksızlık ediyorsunuz ben pepe nin böyle hesaplar içine gireceğini hiç düşünmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

fikret orman ambarı boşaltınca kaçtı gitti hala fikret ormanın kusuru yokmuş gibi maaşalrı oyuncular sorun etmez gibi söylemlere şaşıyorum gerçi bu söylemi kullanan ve buna inanan tüm ülkede tek kişi görüyorum ama tek kişi olması bile tuhaf.
kimin neye inandığından sana ne.
sanamı soracağız birşeye inanıp inanmamak için
tuhafmı değilmi diye. bu dünyanın düz olduğuna inananlar var.
kimin neye inanıp inanmayacağı seni neden ilgilendiriyor
insanların inançlarını sorgulamaya hakkınmı var senin.

Çevrimdışı haluk.m

madem açıklanabiliyor bankalar birliği anlaşmasını yeni yönetim açıklasın neden açıklamıyor.
Bu sitede belge deniyor denmeyede devam edecek yarın aynı şeyler bu yönetimin başına geldiğindede belgeli konuşacaksınız
Beşiktaşla alakalı bir suçlama yaptığınızda bunu belgeli yapacaksınız bir tane Beşiktaş var burda her insanın aklına geleni söyleme hakkı yok.

Beşiktaş ile ilgili suçlama yapmak kimsenin haddine değil,  ben her zaman kişiler üzerinden tartıştım, tartışıyorum. 

Şimdiye kadar aman Beşiktaş zarar görmesin dendiği için kimse yaptıklarının bedelini ödemedi. Belki kulüp hiç zarar görmeyecekti ama camia da  kol kırılır yen içinde kalır anlayışı hakim olduğu içi hiçbir zaman sonuç alınamıyor. (Bizim çocuğumuz kötü gözükmesin anlayışındaki aileler gibi koruyoruz kötü yöneticileri)   Biz bu tartışmaları yaparken onlar hayatlarına devam ediyor. O anlaşmaya imza atan suçlanmıyor ama  biz ne imzaladınız diye sorduğumuz zaman Beşiktaş'a zarar verdiniz deniyor ve tu kaka oluyoruz. 

Yöneticiler iyisini biliyordu ve hep doğrusunu yaptıysa kulüp neden bu halde ?

Onlar hep kulüp menfaatine hareket ettiği için soruyorum bunu.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2019, 19:23:20 jokerhm ]

Çevrimdışı haluk.m

kime veriyor sanamı nerden biliyorsun doktorun sağlam raporu verdiğini
ruiz için söylediler paralar ödendi iyileşti diye sanki bir senelik oyuncumuz alacakları birikmiş
adam yeni transfer al işde yine sakatlandı nasıl çabuk dönmek bu. sakatlıktan dönenler bence biraz acele ediyor
peşinden yine sakatlanıyor.
oyuncunun sakatlığınıda dönüşünüde kendinize bahaee etmeyin bu herşeyden önce oyuncuya saygısızlık.

Tarihler üzerinden çıkarım yapıp bir kanıya varabilirsiniz ama ben isim vermedim, isim üzerinden de tartışmayacağım. Bu konuda kanıt isterseniz doktoru tanımadığım için kanıt göstermem, oyuncuya ulaşma şansımda olmadığı ve haber kaynaklarım kısıtlı olduğu için ben de sadece sizin yaptığını gibi çıkarım yapabiliyorum.  (ismi lazım olmayan bir tv de uyduruk bir muhabir olsaydım her şeyi birinci elden öğrenme şansım olurdu ama o treni kaçırdım sanırım)

Zamanında olmuş bir örnek verildi ben de hala bu tutumun devam ettiği fikrinde olduğumu belirttim, fikrimde de ısrarcıyım.  Siz görüşe katılmaya bilirsiniz ama ben haksızlık ya da oyuncuya saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum. 

Gökhan'nın ne şartlarda oynadığını biliyoruz, bağları kopmuş oyuncunun takımı eksik bırakmamak adına oynadığına da şahit olduk ama olumsuz bir eleştiri tersi durumun yaşanmadığını göstermez.

Sonuç olarak kanıtım yok, fikrime katılmayabilir ve karşı argüman sunabilirsiniz.  Konu hakkında söyleyebileceklerim bunlardan ibarettir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bah basgan ne diyo

Sen hala cek diyon

Çevrimdışı tangaz

nasıl ertesi gün oynadı ara transfer döneminde gitmedimi arada devre arası olmadımı. :alala:
peki oyuncunun söylemediği bir şeyin böyle olduğunu nasıl söylüyorsun. kendisinden dahamı iyi biliyorsun bunu
belki giymek istemedi ama gitmesini istediler. eğer kafandan sebep yaratacaksan bir sürü yaratılabilir. yok gerçekleri konuşacağım
diyorsan oyuncunun söylediği şey gerçek olandır. varsayımlamı konuşalım. nerden biliyoruz gerçekten babasının rahatsızlığından dolayı
yanında olmak istemediğini. yoksa 3-4 ay dişini sıkar bir serveti cebine koyar ve gider. parası kalacak gibi bir ihtimalin olmadığını o bilmiyormu.
yönetime sallayacağım diye oyuncularada haksızlık ediyorsunuz ben pepe nin böyle hesaplar içine gireceğini hiç düşünmüyorum.

oyuncunun söyleyeceği şey gerçektir die bir yasa mı var  :alala:

adam zaten zengin bizden alacağı ekstra 2,5-3 milyona ihtiyacı mı var ? adam son 7-8 maç sakattı gitti  ne sakatlık kaldı ne bişey ogünden beri de sakatlık falan kalmadı o zaman negredoda gitmez sevdiği ülkede servet yapardı giderken maaşlar ödenmiyordu para yoktu sıkıntıydı ayrılmak zorunda kaldım dedi kimi oyuncuyu ikna edersin prestijimizi öpme die kimini edemezsin kimine parasını verir yollarsın babam hasta gitmeliyim müsaade der kimine vermezsin o da giderken maaşlar yatmıyordu maaşım yüksek geliyordu gitmek zorunda kaldım der.

bizi suçluyorsun ithamda bulunmakla haksızlık etmekle de sen ne kadar tanıyosun pepeyi de ona kefil olmuşsun böle hesaplar yapmaz die mahalle arkadaşın mı beraber bot mu bağladınız :bandit:

Çevrimdışı tangaz

kimin neye inandığından sana ne.
sanamı soracağız birşeye inanıp inanmamak için
tuhafmı değilmi diye. bu dünyanın düz olduğuna inananlar var.
kimin neye inanıp inanmayacağı seni neden ilgilendiriyor
insanların inançlarını sorgulamaya hakkınmı var senin.

zaten bana ne de bunu tuhaf bulmamdan esas sanane???

sana mı soracağız bişeyi tuhaf bulup bulmamak için

kimin neyi tuhaf bulup bulamayacağına sen mi karar veriyorsun neyi tuhaf bulup bulmayacağımı sorgulamaya hakkınmı var senin.

Çevrimdışı mylife1903

zaten bana ne de bunu tuhaf bulmamdan esas sanane???

sana mı soracağız bişeyi tuhaf bulup bulmamak için

kimin neyi tuhaf bulup bulamayacağına sen mi karar veriyorsun neyi tuhaf bulup bulmayacağımı sorgulamaya hakkınmı var senin.
Bir suru tuhaf sey var zaten
Ozzinin 2 ustu almasi tuhaf mesela arasin 7.5 cukkalamasi da tuhaf sonra tsye verilen garantilee mertcam tiransferi var onun kadar tuhafi olmadi ama tarihimiZde
Bi fbye bilerek yenildigimiz bir mac vardi tvden yayinlanmamos derbi, sifo karsi karsiya donup geri pas atmisti falan sonra kendi kalemize gol falan derken bursa 2-2 gibi, tuhaaf

Çevrimdışı tangaz

Bir suru tuhaf sey var zaten
Ozzinin 2 ustu almasi tuhaf mesela arasin 7.5 cukkalamasi da tuhaf sonra tsye verilen garantilee mertcam tiransferi var onun kadar tuhafi olmadi ama tarihimiZde
Bi fbye bilerek yenildigimiz bir mac vardi tvden yayinlanmamos derbi, sifo karsi karsiya donup geri pas atmisti falan sonra kendi kalemize gol falan derken bursa 2-2 gibi, tuhaaf

ülke komple tuhaf bence en tuhafda tuhaf bulmamak

Çevrimdışı ozankarakoc

acaba kötümü yoksa sistemmi onu kötü gösteriyor bunada bakmak lazım
nloudou içinde aynı şey geçerli bence oda kötü oyuncu falan değil diaby de kötü oyuncu değil
ama bir oyuncuyu yeteneklerinin olduğu şekilde oynatmazsan isterse messi olsun kaybolup gider
diaby ne zaman forvet arkasına geçse takımın en iyilerinden oluyor ne zaman kanata yollasan vasatlaşıyor
ljajic de hoca ne zaman akıl edip serbest oynatırsa o zaman verim almaya başlarız yoksa hocanın çift sekiz oynayacağım inadına
kurban oluyor diaby koyuyor yanına kanat oda içeri kaçıp rol çalııyor.
ben ljajicin kötü olduğuna inanmıyorum hoca kullanamıyor diyorum adam bu haliyle bile 5 asistle oynuyor
ama maçın tamamında bir bak yapması gereken şeylerden çok uzak sürekli geri geliyor bu kendi tercihi değildir
biraz ilerde özgür bıraksın onu bu takım içinde bir sürü şut atacak adam varken takım şut atmıyor mesela
demekki belli şeylerde fren konuyor takıma böyle oyunculardan özgürlüğünü kısıtlarsan verim alamazsın
burak bile geçen seneki burak değil buda formsuzluktan falan değil takımın formu iyi ama bir şeyler yerinde değil
oyuncular sudan çıkmış balık gibi ne yapacaklarını bilmiyor paslar yerini bulmuyor bir ritim bozukluğu var
buda en fazla topla oynayan oyuncuları etkiliyor neden hep ileri hattaki oyunculardan şikayet ediyoruz hepsimi kötü
geçen sene iyi olanlardamı birden kötü oldu.

Ben buna katılmıyorum abi.

Ljajic, kesinlikle lider özelliği olan bir oyuncu değil. Serbest oynatırsan iyice panikler, üzerine yük binmiş olur. Sorumluluktan kaçan bir karakter. İlk geldiğinde yaptığı açıklamalarda da vardı bunun ipuçları... 'Bana ihtiyaç olursa şey ederim' minvalinde konuşuyordu. Sen takımın kalbi olarak alındın (tabi bu da bir transfer başarısızlığıdır, ayrı mesele). Toptan kaçmayacaksın, saklanmayacaksın... Haftalardır durum hep bu. Gözümle görüyorum, müthiş bir pas kanalı açılıyor, Ljajic gitmiyor oraya. Özellikle rakiplerin arkasına saklanıyor. 'Top bana gelmesin de başıma iş açılmasın' der gibi.

Sosa topu ayağına aldığında ya koltuğa kuruluyorduk, ya da ayağa kalkıyorduk. 'Şimdi illa ki bir şey yapacak' hissi içinde oluyorsun. Talisca, Sergen, Alex, Hagi, Emre, Sneijder... Topun arkasına geçtiği anda savunmayı tek başına geri iten karakterler bunlar. Ljajic hiç böyle olmadı ve olmayacak.

Diaby, 'forvet arkasındayken takımın en iyilerinden' kesinlikle değil bence. Sağ kanatta 'hiçbir şey' yapmadığı için, Ljajic de hayalet gibi gezdiği için forvet arkasında daha iyi göründüğü doğru. Ama forvet arkasında oynayan adam kaleyi aklından çıkarmaz. Diaby'nin golle hiç ilgisi yok. Bitiricilik zaten zayıf. 20 şut atsa biri kaleyi buluyor.

N'koudou, çok süratli, istekli, ama onun da oyun zekası sınırlı. Pozisyonun olası devamını, oyuncuların hareketlenme noktalarını, saha içi senaryoları hiç düşünmüyor gibi. Top ayağına geldiği anda, rakip kalenin olduğu yöne doğru koşmaya programlanmış. Önünde kim var, yanında kim var, içeriye hareketlenen var mı, yok mu, hiç gündeminde değil gibi.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş yönetimi sponsorluk için Cemil Kazancı'nın şirketi Aksa ile görüşüyormuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş yönetimi sponsorluk için Cemil Kazancı'nın şirketi Aksa ile görüşüyormuş  :tabe:

En çok parayı kim verecekse onlarla görüşsünler. İşte şampiyonluk bu yüzden önemli.

Çevrimdışı tangaz

Ben buna katılmıyorum abi.

Ljajic, kesinlikle lider özelliği olan bir oyuncu değil. Serbest oynatırsan iyice panikler, üzerine yük binmiş olur. Sorumluluktan kaçan bir karakter. İlk geldiğinde yaptığı açıklamalarda da vardı bunun ipuçları... 'Bana ihtiyaç olursa şey ederim' minvalinde konuşuyordu. Sen takımın kalbi olarak alındın (tabi bu da bir transfer başarısızlığıdır, ayrı mesele). Toptan kaçmayacaksın, saklanmayacaksın... Haftalardır durum hep bu. Gözümle görüyorum, müthiş bir pas kanalı açılıyor, Ljajic gitmiyor oraya. Özellikle rakiplerin arkasına saklanıyor. 'Top bana gelmesin de başıma iş açılmasın' der gibi.

Sosa topu ayağına aldığında ya koltuğa kuruluyorduk, ya da ayağa kalkıyorduk. 'Şimdi illa ki bir şey yapacak' hissi içinde oluyorsun. Talisca, Sergen, Alex, Hagi, Emre, Sneijder... Topun arkasına geçtiği anda savunmayı tek başına geri iten karakterler bunlar. Ljajic hiç böyle olmadı ve olmayacak.

Diaby, 'forvet arkasındayken takımın en iyilerinden' kesinlikle değil bence. Sağ kanatta 'hiçbir şey' yapmadığı için, Ljajic de hayalet gibi gezdiği için forvet arkasında daha iyi göründüğü doğru. Ama forvet arkasında oynayan adam kaleyi aklından çıkarmaz. Diaby'nin golle hiç ilgisi yok. Bitiricilik zaten zayıf. 20 şut atsa biri kaleyi buluyor.

N'koudou, çok süratli, istekli, ama onun da oyun zekası sınırlı. Pozisyonun olası devamını, oyuncuların hareketlenme noktalarını, saha içi senaryoları hiç düşünmüyor gibi. Top ayağına geldiği anda, rakip kalenin olduğu yöne doğru koşmaya programlanmış. Önünde kim var, yanında kim var, içeriye hareketlenen var mı, yok mu, hiç gündeminde değil gibi.

çok doğru tespitler özellikle nkudu ve diabi kısımları nokta atışı olmuş ikisi de yetersizler nkuduya bonservis vererek almak ciddi bi transfer fiyaskosudur bütçe katliamıdır 3 senedir oynamayan adamı kiralarsın tutarsa alırsın gidip 5 milyon bayılmak paralar nerede die soruların döndüğü ortamda bana pek masum bi transfer gibi gelmedi. layiçle alakalı ise evet lider değil büyük maçlarda ortadan kaybolur ama kolay maçlarda iyi skor katkısı alabileceğin bir oyuncu iken bu sene bunu bile alamamak bence avcı kaynaklı. burakda daha alışmadık oyuna zorlanıyoruz vb gibi cümleler kurdu 2-3 maç evvel. avcının hücum planı yok hücum seti yok şu ana dek tek hücum planı canerin ortaları. allahtan caner işini iyi yaptı da bu puana geldik aksi halde bu puanda olamazdık. k.paşa maçında hakem makem anlamam ben 87 dk 10 kişi oynayan rakipten 2 gol yedik uzatmada gol atarak kazanabildik doğru dürüst atagımız da  aman aman pozisyonumuz da yoktu.