Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2566142 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

bir maç kaybetmekle şampiyonlukmu gider
bu takımdan daha iyi takımmı var ligde eksiklerimiz varda herkes tam mücadele ediyor sanki.

sivas bu takımdan baya baya iyi takım transfer yapmazsak sivasda kadroyu korursa ligi üstümüzde bitirir gibi duruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ha bu arada sergene de yazıklar olsun, renklilere karşı oynadığı 2 maçıda izledim üstelik kendi evinde. Böyle motive böyle kendini bilen bir şekilde oynamadılar. Benim gözümde artık rıza kadar değeri vardır kendisinin. bu takımın başına gelirse de o getiren yönetimin de
Naapsin gsliler gibi yatsin mi
Asiri motive tekme yumruk mac da olmadi riza takimi gibi
Sen belki samet takimlarini hatirlamazsin
Bi temiz dayak yerdik
Taraftar
Sameti neden sevmez sonra
Bi ziyayi yedi diye 2 bu tekme yumruk gaz islerinden
Bi kerede donup kapaliya kufur etmisti
Onu kapidan sokan fikretin sonunun bu olacagi belliydi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abi kariyerle de degil biraz karakterle alakali o isler
Aman efenim agzimizon tadi kacmasin insanlar sampanya icemez

avcı hoca filan değil ben devre arası yollayabilirim başkan olsam şampiyonda olsak sene sonu yollarım kabız futbol genlerimizde yok bize uymaz böle profiller
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

rebocho-caner ne güzel sol tarafı otoban etmişti orta sahaya yardıma geliyorlardı

ikisini bozduktan sonra saçmalamaya başladık ilgüüüünç
Heriflerin sagbeki de iyi oyuncu
O cikinca biraz gulumsemedim desem yalan olur

Çevrimiçi tolga1903

geçen hafta oynadıgımız rezil oyunun aynını oynadık hatta canerin filan sağ kanada geçtiği dakikalrdan tutun değişiklikler dakkasına ismine aynı güven gene 84de girmiş elneni yerine neyin kafası ise artık  :akuma:

Geçen hafta oynadığımız oyunla alakası yok bugünkü oyunun maçın hangi anında şimdi yicez golü diye düşündün? Malatya bugün geçen hafta kasimpasa'nın yaptığı gibi biraz önde basmaya öne çıkmaya gayret etse 3lük olurdu. Çok katı kapanan takımları açamamak bu hafta başımıza gelen bi sorun değil yaklaşık 3 yıldır böyle. Rezalet oynayan malatya'ydı oyunu çirkinleştiren sanki o 1 puanı alamazsa küme düşecekmiş gibi yerden kalkmayan sözüm ona "hücumcu büyük hoca"nın malatyası. Bu takıma karşı neden sürekli yüksek orta denedik 3 yıldır olduğu gibi bu sorgulanmalı ancak çoook daha "rezalet" oyunlar gördük biz.

Çevrimdışı mylife1903

sivas bu takımdan baya baya iyi takım transfer yapmazsak sivasda kadroyu korursa ligi üstümüzde bitirir gibi duruyor
Abi o emrenin falan burnu kalkmis
Tam comar zaten pektonun hemsosu
Oburu yandas zaten gsli
Dagilir onlar
3-1 oldu o mac ama fb de sansizdi bi de hocasi mal
yetersiz₁ riza da herseyi yapti maci vermek ixin
Gol atan elemani cikardi aldi erdogan diye bi subyanimsi bisi atti icine etti macin
Yatanare gorunden soluyordu alsana koneyi arkadas mac gidecek

Çevrimdışı ferdi1903

Faul - kart oranında lideriz herhalde  :money:

https://twitter.com/GkhnTRKMN7/status/1206284434787491840

abi bir topu kaleye tuturacak adam yok takimda topu daglara taslara vurdular boyuna

Çevrimiçi levitate

Heriflerin sagbeki de iyi oyuncu
O cikinca biraz gulumsemedim desem yalan olur
şebekti galiba adamın ismi hehe

çok biçey yapmadı yav sarı gördü 2 kere yerde kıvrandı sonra oyundan çıktı
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

abi bir topu kaleye tuturacak adam yok takimda topu daglara taslara vurdular boyuna
Cins cins adamlara paralari basinca
Topu kaleye sokacak adama butce kalmiyor

Çevrimdışı mylife1903

şebekti galiba adamın ismi hehe

çok biçey yapmadı yav sarı gördü 2 kere yerde kıvrandı sonra oyundan çıktı
Kuzey afrikali arap
Salah olsa kapisindan sokmam da heriflere zaafim var baska takimda izlemeyi seviyom
Sen misir liginden ahly maclarini izle bah ne elemanlar top oynuyor
Karakterle beyin aktarabilsen al sitoperi koy yuveye ronaldo yedek oturur

Çevrimiçi Necmi

Ha bu arada sergene de yazıklar olsun, renklilere karşı oynadığı 2 maçıda izledim üstelik kendi evinde. Böyle motive böyle kendini bilen bir şekilde oynamadılar. Benim gözümde artık rıza kadar değeri vardır kendisinin. bu takımın başına gelirse de o getiren yönetimin de
bizde iyimi oynadılar bu maçı onlar kazanmadı avcı kaybetti
kaybetmek için elinden geleni yaptı.

Çevrimiçi levitate

Kuzey afrikali arap
Salah olsa kapisindan sokmam da heriflere zaafim var baska takimda izlemeyi seviyom
Sen misir liginden ahly maclarini izle bah ne elemanlar top oynuyor
Karakterle beyin aktarabilsen al sitoperi koy yuveye ronaldo yedek oturur
o zaman gerekli çalışmalara başlayalım reyiz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Büyük kalite eksikliği var takımda öyle Böyle değil.
Sorun çözecek oyuncu sayımız az.
Sorun çözen hocamjz da yok maalesef.
Sorun çözen taraftar da yok.
Sorun çözen yönetimde yok
Gel de çık işin içinden

Çevrimiçi tolga1903

Burak macin basinda bi aldi dondu bildigin berkamp
Layicin de dokunusu iyi
Gg caner de iyi ama onlar bek
Diyabi ayri bisi hep yerde yemin ediyom sahada olsam ayagini eline veririm onjn ayni malbuyana vardi cucu fbli onun gibi hep yerde hep yerde
Hakemler izlemiyor mu maclari herkes izliyor sonra inanmiyorlar dusunce
Faulu de alamiyor darbeyi yemeye korkuyor herhalde
Onu da anlamak lazim darbeyi alip faulu almak kiralik oyuncu icin buyuk risk

Dönüş berkamp'da bitiremeyiş burak işte be abi. Onu zorlayacak belki yedek kalma tehlikesi yaşatacak adam bulmamız lazım rekabet etmiyor burak ne yazıkki ne umut ne güven ile. Yönetimin elinde 2 oyuncu bütçesi varsa sadece golcüye gömsün bugünden sonra itiraz etmem. Orta sahada da sayısal olarak eksiğiz ama yok abi burağa ciddi alternatif şart oğlu şart.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

https://twitter.com/siyahvizor/status/1206271151707709440

nba'de olsa 1.5 yıl dalgası geçilir üüf
Fazla abartıyoruz bazı oyuncuları düşüşleri de böyle sert oluyor.
Maaş bordrosunu dolduran çok boş oyuncu var tasarruf ise tasarruf kurtulmak lazım bir şekilde
O forma almış o bilet almış olacak şeyler değil.
Kara delik gibi olmuşuz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

bir maç kaybetmekle şampiyonlukmu gider
bu takımdan daha iyi takımmı var ligde eksiklerimiz varda herkes tam mücadele ediyor sanki.

böyle bir haftada böyle bir taraftarla kendi evinde kaybeden bir takım değil şampiyon şampuan bile olamaz. biz kulüp olarak batık bir kulübüz bunlar iyi günlerimiz artık ivmemiz gittikçe daha aşağıya gidecek. ne paramız var ne iskeletimiz. takımda en çok koşan yorulan tipler 35+.  oyuncu satmaya kalksan para edicek ya da gidecek oyuncun yok, zaten kulüp olarak paran yok her yerin soyulmuş. ne bileyim abi inanılmaz üzgünüm.

Çevrimdışı ferdi1903

https://twitter.com/siyahvizor/status/1206271151707709440

nba'de olsa 1.5 yıl dalgası geçilir üüf

gol sonrasi cok agir küfür ettim, daha maca gireli bir kac dakika olmus yedigi calim bir yana ayakda duramiyorsun ya, yasin kacda kendini saliyorsun

bu ne cidiyetsizlik

Çevrimdışı ozankarakoc

Oyunun şampiyonluk oyunu olmadığına katılıyorum.

Bu maçta ki oyunun hakkının yenilgi olduğuna şiddetle katılmıyorum. Bence son derece şanssız bir yenilgiydi bu. Yediğimiz golü rakip hayal bile etmiyordu o dakikaya kadar. O ana kadar herhangi bir pozisyonları da yoktu. Maç elimize bir çok kez geldi bitiremedik. Malatya iyi kapandı sadece o kadar.

36 dakika tek bir şut çekemedik. 100 dakika boyunca kaleyi bulan 1 (bir) şutumuz var. İki gol pozisyonumuz var, kaçıranlar Roco ve Elneny.

Sahada ne yaptığımız hakkında kimsenin bir fikri yok. Rakibe göre taktik yok, oyunun gidişine göre müdahale yok. Rakip çok daha sistemliydi, bir oyun planı vardı, oyuncularının yetenekleri ve kalitesi ölçüsünde doğru işler yaptı. Golünü attı, kapanmak yerine tekrar gelmeyi tercih etti, ikinciyi de attı, tertemiz bir galibiyet aldı.

Diaby diye bir adam var ya... İnsan inanamıyor. Ljajic'in içinden bütün enerjisini, ruhunu, yeteneğini, her şeyini emmişler gibi... Ayakta duramıyor, dursa adam geçemiyor, geçse şut çekemiyor, çekse kaleyi tutturamıyor... Oyuna haftalardır hiçbir varlık gösterememiş olan Güven'i alıyorsun, takımın doğru dürüst oyunu okuyabilen iki üç adamından biri olan Elneny'yi çıkarıyorsun.

'Şanssızlık' olduğuna hiç katılmıyorum. Bizim hakettiğimiz sonuç bu. Sadece bu maç için değil, sezonun geneli için de bu...

O yüzden devre arası son şansımız. Birçok takım radikal değişiklikler yapmaya çalışacak. 'Tutarsa' artıya geçecek, tutmazsa hepten batacak. Umarım biz batan tarafta olmayız.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı caner.eryigit

36 dakika tek bir şut çekemedik. 100 dakika boyunca kaleyi bulan 1 (bir) şutumuz var. İki gol pozisyonumuz var, kaçıranlar Roco ve Elneny.

Sahada ne yaptığımız hakkında kimsenin bir fikri yok. Rakibe göre taktik yok, oyunun gidişine göre müdahale yok. Rakip çok daha sistemliydi, bir oyun planı vardı, oyuncularının yetenekleri ve kalitesi ölçüsünde doğru işler yaptı. Golünü attı, kapanmak yerine tekrar gelmeyi tercih etti, ikinciyi de attı, tertemiz bir galibiyet aldı.

Diaby diye bir adam var ya... İnsan inanamıyor. Ljajic'in içinden bütün enerjisini, ruhunu, yeteneğini, her şeyini emmişler gibi... Ayakta duramıyor, dursa adam geçemiyor, geçse şut çekemiyor, çekse kaleyi tutturamıyor... Oyuna haftalardır hiçbir varlık gösterememiş olan Güven'i alıyorsun, takımın doğru dürüst oyunu okuyabilen iki üç adamından biri olan Elneny'yi çıkarıyorsun.

'Şanssızlık' olduğuna hiç katılmıyorum. Bizim hakettiğimiz sonuç bu. Sadece bu maç için değil, sezonun geneli için de bu...

O yüzden devre arası son şansımız. Birçok takım radikal değişiklikler yapmaya çalışacak. 'Tutarsa' artıya geçecek, tutmazsa hepten batacak. Umarım biz batan tarafta olmayız.
Biz batarız başkasına birşey olmaz.

Çevrimiçi tolga1903

Bize şu pası savunma arkasına koşan oyuncuya atacak adam lazım. Elimizdeki bunu talep üzerine mi yapmıyor inisiyatif mi almıyor bilmiyorum ancak çok kalın oynuyoruz biz futbolu ince bir tane işimiz yok. Şunu doğru zamanlama ve şiddetle diaby'nin önüne at da kaçırıyorsa sorumlu o olsun neden denemiyorsun yeteneğin mi yok?

Çevrimdışı ferdi1903

Bize şu pası savunma arkasına koşan oyuncuya atacak adam lazım. Elimizdeki bunu talep üzerine mi yapmıyor inisiyatif mi almıyor bilmiyorum ancak çok kalın oynuyoruz biz futbolu ince bir tane işimiz yok. Şunu doğru zamanlama ve şiddetle diaby'nin önüne at da kaçırıyorsa sorumlu o olsun neden denemiyorsun yeteneğin mi yok?

kim o lajicmi? oysa zaten o haftalardir sahada ama kafasi beyni baska yerlerde

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hemen karamsarlığa kapılmayın.
Şu maçta eksik olan tek şey Goldü.
Herşeyi yaptık Ljajic ve Diaby formsuzluğu eklenince sonuç hüsran oldu.
Hocanın tek hatası Elneny'i çıkarmak oldu. Gelecek haftalarda aynı hataya düşeceğini sanmıyorum.
Bu maçın tek telafisi Fenerbahçe'ye yenilmemektir.