Oyunun şampiyonluk oyunu olmadığına katılıyorum.
Bu maçta ki oyunun hakkının yenilgi olduğuna şiddetle katılmıyorum. Bence son derece şanssız bir yenilgiydi bu. Yediğimiz golü rakip hayal bile etmiyordu o dakikaya kadar. O ana kadar herhangi bir pozisyonları da yoktu. Maç elimize bir çok kez geldi bitiremedik. Malatya iyi kapandı sadece o kadar.
36 dakika tek bir şut çekemedik. 100 dakika boyunca kaleyi bulan 1 (bir) şutumuz var. İki gol pozisyonumuz var, kaçıranlar Roco ve Elneny.
Sahada ne yaptığımız hakkında kimsenin bir fikri yok. Rakibe göre taktik yok, oyunun gidişine göre müdahale yok. Rakip çok daha sistemliydi, bir oyun planı vardı, oyuncularının yetenekleri ve kalitesi ölçüsünde doğru işler yaptı. Golünü attı, kapanmak yerine tekrar gelmeyi tercih etti, ikinciyi de attı, tertemiz bir galibiyet aldı.
Diaby diye bir adam var ya... İnsan inanamıyor. Ljajic'in içinden bütün enerjisini, ruhunu, yeteneğini, her şeyini emmişler gibi... Ayakta duramıyor, dursa adam geçemiyor, geçse şut çekemiyor, çekse kaleyi tutturamıyor... Oyuna haftalardır hiçbir varlık gösterememiş olan Güven'i alıyorsun, takımın doğru dürüst oyunu okuyabilen iki üç adamından biri olan Elneny'yi çıkarıyorsun.
'Şanssızlık' olduğuna hiç katılmıyorum. Bizim hakettiğimiz sonuç bu. Sadece bu maç için değil, sezonun geneli için de bu...
O yüzden devre arası son şansımız. Birçok takım radikal değişiklikler yapmaya çalışacak. 'Tutarsa' artıya geçecek, tutmazsa hepten batacak. Umarım biz batan tarafta olmayız.