Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2491307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi levitate

diaby'nin 70 dk yapamadığını lens 20 dkda yaptı

haftaya oynarsa olay çıkar
bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

Güven değişikliği maçı verdi
Her zamanki gibi pozisyon vermeden kaybettik
Ancak ofansif olarak rezil durumdayız
öz güveni yüksek adam eksikten bir oyuncu eksikliği bas bas bağırıyor
Llayic rezil durumda

Çevrimiçi Necmi

Oyunun şampiyonluk oyunu olmadığına katılıyorum.

Bu maçta ki oyunun hakkının yenilgi olduğuna şiddetle katılmıyorum. Bence son derece şanssız bir yenilgiydi bu. Yediğimiz golü rakip hayal bile etmiyordu o dakikaya kadar. O ana kadar herhangi bir pozisyonları da yoktu. Maç elimize bir çok kez geldi bitiremedik. Malatya iyi kapandı sadece o kadar.
tertemiz mağlubiyet ve buda hocanın eseri elneny çıkarıp güven koymak ney oluyor
forvet çoğalınca golmü atacaksın git kaybettiğin puanlara bakıver kim yüzünden kaybedilmiş
hem orta saha boşalt hemde ileri sürekli top kaybeden oyuncuyla değiştir.

Çevrimiçi mellfred

diaby'nin 70 dk yapamadığını lens 20 dkda yaptı

haftaya oynarsa olay çıkar
Diabynin olayı kanat değil
Adam her kale önünde oynadığında iş çıkarıyordu
Layic aşkına iki pozisyon boşaltıyoruz

Çevrimdışı cursedofdragon

fener macının bir önemi kalmadı ordan da mağlubiyet yazarsa ki %95 yazacak dağılma evresine gireriz hakemlerle beraber.

Çevrimiçi levitate

Diabynin olayı kanat değil
Adam her kale önünde oynadığında iş çıkarıyordu
Layic aşkına iki pozisyon boşaltıyoruz

ikisini de oynatmak istiyorsa ljajic'i sağa atsın o zaman en azından teknikle falan kurtarır orayı

bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

YAşar Kemal nasıl erkek ama
bize gelen kara Murat kesiliyor

Çevrimdışı worns

tertemiz mağlubiyet ve buda hocanın eseri elneny çıkarıp güven koymak ney oluyor
forvet çoğalınca golmü atacaksın git kaybettiğin puanlara bakıver kim yüzünden kaybedilmiş
hem orta saha boşalt hemde ileri sürekli top kaybeden oyuncuyla değiştir.

bu değişikliğin yanlış olduğunu geçen hafta kazanırken bile yazmıştım. lens-diabi dışındaki müdahaleler hatalıydı bugün de.

bu yine de malatya'nın aşırı şanslı olduğu gerçeğini değiştirmez. ikisi farklı şeyler.

Çevrimdışı worns

fener macının bir önemi kalmadı ordan da mağlubiyet yazarsa ki %95 yazacak dağılma evresine gireriz hakemlerle beraber.

abartmayalım dağılacak bir durum yok. artı puan çıkartma ihtimalimiz az değil ordan.

Çevrimdışı mylife1903

YAşar Kemal nasıl erkek ama
bize gelen kara Murat kesiliyor
Osmanlı torunu ustura yasar

Çevrimiçi Necmi

bu değişikliğin yanlış olduğunu geçen hafta kazanırken bile yazmıştım. lens-diabi dışındaki müdahaleler hatalıydı bugün de.

bu yine de malatya'nın aşırı şanslı olduğu gerçeğini değiştirmez. ikisi farklı şeyler.
şansla alakalı değil olay elneny çıkınca orta saha boşaldı ve rakibin iyi oyuncularına gün doğdu
üstümüze gelemeyen takım elneny çıktıktan sonra atak yapmaya başladı
takımı bunaltmışsın neden bozuyorsun güven sana maçmı kazandıracak
hangi maçı kazandırdı bu güne kadar ama çok maçı kaybettirdi

Çevrimiçi levitate

malatyanın şansı olmasa bile yine bu hamlelerle ileride bir maçı kaybederdik eninde sonunda

aşırı mantıksız hareketler, özellikle elneny ve rebocho neden çıktı anlamıyorum

yerine aldığın adamlar bir işe yaramadı üstüne üstlük hücumda bişeyler deneyen caneri pasifize ettin

ooof ooof say say bitmiyor

bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

puan kaybı beklediğim bir maçtı. maçın gidişatı beni üzdü.

öte yandan istatistik bilimi diye bi şey var. dengede götürdüğün 3-4 maçı kazandıysan seri sırasında bir yerde de dengede bi maçı kaybedeceksin. önceden bu maça puan kaybı yazmamın bi nedeni de buydu. ortalamaları yıkacak bir oyunumuz yok malesef.

Çevrimdışı mylife1903

Cok gulunce rakibi boyle oluyo
Kilasik hic degismez
Kanser oldum gene 2 paket
Neyse fb ile berabere kalirsak bisi degismez

Riskleri mac basinda alsak bi kaza olsa onunde Zaman kalir
Keske berabere baglasaydik su maci

Isin komihi arkadas gs hic mi kaybetmez gene haftanin kazanani oldu herifler

Çevrimdışı 'TaNeR'

Avcı misyonuna devam ediyor; rakiple aramızın açılmasını engelledi, yensek 6 puanlık maçtı bu hemen hemen !

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi tolga1903

Elneny her sıkıntılı maçta oyundan alınıyor ve ben bunun sebebini hala anlayamıyorum. Karius'u ikinci yarı görmedim bir kere gelmediler bunun sebebi de elneny atiba ikilisi. Neden boşaltıyorsun abi orta sahayı mağlup durumda değiliz neden neden? Güven yalçın'ın maçı getireceğine dair inancın nasıl oluşabiliyor hala hocam? Ama bakıyorum güven linç ediliyor hayır arkadaş bu takımın ön bölge oyuncuları rezalet derecede formsuz tek güven değil.

Maçın yüzde 90'ı bizim kontrolümüz ve gol arayışımızla geçti kaçırılan iki pozisyon var biri roco biri elneny. Ljajic şut çekeceği yerde kendini atıyor burak maçta gelen tek pozisyonda da topu kontrol edemiyor diaby desen sağ kenarda olmayacağı kaçıncı kez ispatlanacak caner desen orta tehdidi harici çok ekstrem geçen hafta yaptığı gibi işleri senede 3 kere yapamaz. Yok arkadaş yeterli değil bu takımın ön bölgesi olmuyor yani. Haftaya da puan kaybı yaparız son hafta gençler'i rahat yeneriz havasında çıkar yine zar zor yenebilirsek yeneriz. Devre arasına ne kadar önde girersek o kadar iyi.

Çevrimdışı mylife1903

malatyanın şansı olmasa bile yine bu hamlelerle ileride bir maçı kaybederdik eninde sonunda

aşırı mantıksız hareketler, özellikle elneny ve rebocho neden çıktı anlamıyorum

yerine aldığın adamlar bir işe yaramadı üstüne üstlük hücumda bişeyler deneyen caneri pasifize ettin

ooof ooof say say bitmiyor

Yaw bi yerde patlayacaktik zaten
Kirilmalar 4-5 mac bu ligde
Bastan sayariz fb maciyla

Kasimpasaya yenilip malatyayo yendik say

Çevrimiçi Necmi

çift sarı kupadamı çekiyor cezasını

abartmayalım dağılacak bir durum yok. artı puan çıkartma ihtimalimiz az değil ordan.

hakemleri unutmayın.

Çevrimiçi levitate

Yaw bi yerde patlayacaktik zaten
Kirilmalar 4-5 mac bu ligde
Bastan sayariz fb maciyla

Kasimpasaya yenilip malatyayo yendik say

ben fb maçında patlarız diye düşünüyordum

haftaya iki tarafta beraberliğe çıkar gençleri yener 31 puanla kapatırız
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

puan kaybı beklediğim bir maçtı. maçın gidişatı beni üzdü.

öte yandan istatistik bilimi diye bi şey var. dengede götürdüğün 3-4 maçı kazandıysan seri sırasında bir yerde de dengede bi maçı kaybedeceksin. önceden bu maça puan kaybı yazmamın bi nedeni de buydu. ortalamaları yıkacak bir oyunumuz yok malesef.
Istatistik falan degil o topun ruhu var
Nezamam rakiple dalga gecsek oturup gulup havaya girsek boyle vuruyon vuruyon girmiyor adam vuruyor tusubasa golu cakiyor

Temkinli olacaksin mutevazi olacaksin
Boyle sokacaz soyle sokacaz diye konusup da kazandigimiz mac azdir

Çevrimdışı MUSTAFA_

çift sarı kupadamı çekiyor cezasını
FB oyuncusu öyle çekti cezasını ama bizim için kural değişikliği olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Kesinlikle aşırı şanslılardı. Gol beklentisi istatistiklerine baksan 0.2 bile fazladır bugün malatya için öyle şanslı kazandı herifler. Biz bugün kötü oynamadık sadece iki dev stopere deli gibi yüksek orta açıp durmasak skoru alacaktık zaten lens girdi o akıl etti bir yerden sert kesmeyi. Ama şu da gerçek kabiliyetsiz hücum oyuncularına sahip takımız ve bir bifouma bile elimizde olmadığı için girdiğimiz hiçbir pozisyonu cömertçe harcama hakkımız yok.

Çevrimdışı mylife1903

ben fb maçında patlarız diye düşünüyordum

haftaya iki tarafta beraberliğe çıkar gençleri yener 31 puanla kapatırız
Fb macina 0 yaziyorum sene basinda
1 puan kafi ama derbileri genelde daha cok ihtiyaci olan kazanir
Surdan 1 yapip ordan 1 yazip gencleri patlatsak harikaydi
Neyse enseyi karartmayin