Kendisinden çok özür diliyorum
5 aylık antrenör demişim haksızlık ettim 3 aylıkmış.
Ha bence bu kadro battı şampiyonluk gelmez şu sergencilerin gazını almak için 6 aylık yapsınlar
zaten kendisi nisanda çoktan istifa etmiş olur ordan da tatile kaçar
Bizim Türkiye liginde normal şartlarda hangi teknik direktör kalabiliyor ki anadolu takımında hepsinin zaten ömrü 3 ay 5 ay 1 hafta kalan bile gördü bu gözler 1 gün bile kalan gördü? Başarılı olup şampiyon yapınca kovulan bile oluyor. 3 aylık 5 aylık muhabbeti bos isler.Rızayı beğeniyorsun sergen,üzülmez,aybaba tükaka.
Kadro kötü ancak avcının bize gösterdiği kadar kötü değil 6/6 yaptı bu kadro.Oyunu , oyuncuları kastıran bir teknik adam başakşehir de iken onların maclarını izlerkende söylemiştim elinde robihno,demba ba,visca,elia say say bitmez kadrosu yıldızlar toplulugu 49 gol atmıs her oyun kanser.Sadece bir sezonda değil son 3-4 sezon da 50 gol barajını geçememiş 8 puan öndeyken şampiyonluğu vermiş.
Avcı teknik adam filan değil onu zamanında çok isterkenizde söylemiştim.Okan buruk ve avcı 2'sinden biri gelsin derken ben bunları dile getirmiştim hatta daha ileri boyuta tasıyıp kendisi bir siyasi kişilik ayrıca gs'li mac satmayacağının şampiyonluğu satmayacağının garantisi yok demiştim.
Bir teknik direktör "ben hayatımda bu kadar kötü kadro görmedim" deyip her hafta oyunculara sallamaz "benim teknik adamlığını sorgulamayın" demez elinde ki oyuncu grubundan en iyi verimi almaya calısır.
Sizin teknik direktör seçimleriniz çokta iyi olmuyor "avcı"bence bırakın birazda bizimkiler olsun.
İnsanları sergenciler ahmetciler mehmetciler diye de ayırmazsan daha iyi olur.Kusura bakma dayanamadım cevap yazmak zorunda hissettim kendimi çünkü sürekli kötülüyorsun sürekli bir negatifsin karşıda ki insanı da etkiliyorsun.
Avcıdan daha iyi olacağı kesin en azından oyuncular mutlu olurlar.