2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262851 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Yemek yemiş havadan sudan konuşmuşlardır. Yakın arkadaşlar diye biliyorum  :tabe:
Simdi baskan ben anlatayim ne oldu
Ama siz anlamazsiniz
Hocam sut atamiyoruz
Sut atamiyoruz ama pas yapiyoruz simdi pas yapmayip sut atarsak pas yapamamis oluruz
Sonra parselasyonu tiranzisyonu falan var
Oo hocam mutissin
Tabi tabi telasa gerek yok
Hocam bu ortasahayi gecince hafif heyecan basiyor beni
O konuyu canere soylerim 20-25 tAne keser orta
Ortasaha diyorum
Ben bilmez miyim

Çevrimdışı mylife1903

Çareyi Fikret Bey söyledi, futbolcu satsanıza  :evillol:

100 binlik adam 1m alıyorsa ne olmuş, gerekirse cebinden verip göndereceksin o oyuncuyu.

Başkanlık makamının zorluğunu şimdi anlıyorum,  mevcut durumda ben olsam o parayı vermezdim.

Taraftar güçlü başkan der, eski yöneticiler saf  :kop: 

Tabi sat meseka kim kaldi
Layic ile vidayi sat
Layice bizim verdigimizi kimse vermez
3.5-4 anca su halinde
Vida zaten belese gelen adam ona da kimse buyuk bons vermez 5-6 versinler
Bunlarij menejer ucretini de bize kitler adamlar
Sonra takimdaki kalite umraniyesipor falan olur
Lan kume duseriz bagira bagira
Biz adam lazim diyoZ bu kafa sat diyor
Bu 20 senedir turkiyeyi yoneten kafadir
Uretmeden sat, satsatsat kafasi la yakinda kole diye turkleri de satacaklar, portekizde falan portakal toplayacaksiniz

Çevrimdışı mylife1903

Çok fazla ortak karar almak için toplantı yapıyorlar. Toplantılarda ortak karar almak zaman kaybına yol açıyor. Bu yüzden reaksiyon süresi çok uzun yönetimin. Ben alıştım artık. 1-2 güne ne olup bittiğini anlarız. Zaten anlamazsak da Göztepe maçında görürüz. Bence Avcı ile çıkarız her türlü gibi geliyor  :tabe:
Bunlar solculara benziyor
Onlar da boyle seffaflik esitlik derler falan sonra otururlar tartisirlar tartisirlar tam anlasirlar cayci girer odaya bune ya der hemen oturturlar Anlatmaya ikna etmeye baslarlar
Sagcida farklidir zubuk gibi biri gelir ben yaptim oldu derler, solcusu kendi yapamadigi halde yapani salt baskasi yapti diye de elestirir oburu de vasifsiz oldugu icin zaten yapilmamasi gerekeni yApar, sagcinin bir de yalakalari vRdir ne llursa olsun alkislar sonra cikis olarak camii yAptirir
Fo ve anc boyledir
Biri yapamaz oburu yanlis olani yapar sonunda besiktasta ya bisi yapilmaz ya mal mal isler yapilir, olan bize olur

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız şu mhk işide çok can sıkıcı şimdi gsye çalınan penaltıyı gördüm moralım bozuldu böyle basit pozisyonda renkliler olunca çat penaltı bize gelince vara bile gitmiyor adamlar var yokken en çok ofsayttan gol atan takımdı şimdi de varsam çatır çatır penaltı çalıyor hakemler şunlarla bir şekilde mücadele etmek şart
Edemiyoz yillardir ayni, alismaya oldugu gibi kBul etmeye calisin

Çevrimdışı mylife1903

Ben iyi izleyemedim son günleri, transferleri Avcı'nın yaptığı nasıl ortaya çıktı, resmi bir açıklama var mı?
Kendi dedi sonra da ex baskan dedi
Ben ikisine de inanmadim tabi
Ex baskan yalanci oldugu icin inanmadim
Avciya da agzi cok ama bos laf yaptigi icin inanmadim

Bence senol aldirmistir abi, gunah kecisi gidince herkes birbirine girdi

Çevrimdışı haluk.m

Tabi sat meseka kim kaldi
Layic ile vidayi sat
Layice bizim verdigimizi kimse vermez
3.5-4 anca su halinde
Vida zaten belese gelen adam ona da kimse buyuk bons vermez 5-6 versinler
Bunlarij menejer ucretini de bize kitler adamlar
Sonra takimdaki kalite umraniyesipor falan olur
Lan kume duseriz bagira bagira
Biz adam lazim diyoZ bu kafa sat diyor
Bu 20 senedir turkiyeyi yoneten kafadir
Uretmeden sat, satsatsat kafasi la yakinda kole diye turkleri de satacaklar, portekizde falan portakal toplayacaksiniz

Efsane başkan sat demiş; ama kimi nasıl satacaksın söylemez, durumun farkında amacı farklı.  :alala:

Tabi işin bir diğeri yanı; kullanmadığın ve gelecek planlarında olmayan oyuncuları elden çıkarmak. (Roco, Lens, Boyd, Orkan) Adını verdiğim oyuncularda gitmek istemeyince...  :s20:

Ayrıca bu satma işini en güzel Avrupalılar yapıyor, yerine birini almadan eldekini bırakmıyorlar.

Ek: Benim kişisel görüşüm takımda maaşının hakkını veremeyen herkesin satılması  :evillol:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 05:13:09 jokerhm ]

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman açıkladı. Mesela Diaby'i Avcı istedi diye aldık dedi  :tabe:
Ordaki yandas soramadi tabi
Avciya oyuncu sorup aldin, senol gunese hic oyuncu aldiniz mi?
Aldik efenim marselo, burak

Çevrimdışı mylife1903

Besiktas'in gelecegi Avci'nin keyfine birakilabilecek degil. (...)
Bu Bankalar Birligi anlasmasi olsun, Avci'nin getirilmesi olsun, bu isler organize bir sekilde Besiktas'i imha etmek icin yapilmis hamlelerdir ayrica. FO belli bir grubun esiri olarak (Avci Orhan vs hangi gruptaysa iste anlayin) Besiktas'i imha misyonunu gerceklestirerek gitti. FO'nun Mayis 2019'dan Eylul 2019'a kadarki donemde yaptigi zarari YD 20 yil yonetse veremezdi, o kadar buyuk ve o kadar derin bir zarar bu.

Bankalar Birligi anlasmasi surdugu ve Besiktas TFFnin keyfine gore belirledigi limitlere uymak zorunda oldugu surece bir daha Besiktas sampiyon olamaz. Hic kimse kendini kandirmasin. Hatirlatayim devletin icindeki gsli burokratlara kalsa biz hala Inonu'yu yikamamistik, buradan hesaplayin artik bir daha sampiyon olur muyuz olamaz miyiz.
2023 bi kere oluruz abi
Ona hazirlamak lazim gencleri
Yoksa cok tekrara girecez
Anlatmaktan da yoruldum hala kendini yuve traftari falan sananlar vardir

Çevrimdışı mylife1903

Yahu takimda top oynayabilen tek oyuncuya da bu haberleri yazip taraftari gaza getirmeye calisiyorlar. Bizim taraftar kadar akil tutulmasi yasayan taraftar az bulunur. Her yazilani dogru kabul eder, her denen lafin pesine atlar.

Senol Gunes gitsin der, Burak ayrilsin der. Yerine kim gelecek desen, altyapi romantizmi yapar.
Senolun ve senola yapilanlarin hesabini vermeden duzelmez bu is
Dun luceye yapildi bugun senola yarin baskasina yapilir

Efenim 3. Oldu 4. Oldu
Lan sen sanki her sene kupa mi aliyorsun 1 macla oldu 1 mac
Eskiden de oluyorduk 3.-4. Ama 20 puan fark yiyorduk subatta lig bitiyordu

Mustehak abijim mustehak
Renkli basinin lafini yiyen bu camiaya mustehak
Bunlarin abileri luceye yapti 3-5 akliselim mucDele edemedik sosyal medya falan boyle degildi
Senola yapacaklar bah operasyon oluyor dedim olmadi, kupayi alinca kovalim bunu zaten bizi sampiyon yapmazlar yapilanma yaoariz dedim yapilanma olmadi senolu tekrar getirip gene vur kac yapariz dedik
Bu avcinin laflari ile tiransa gecti taraftar gene mucadele edemedik. Bu sefer baya dayandi td
Birdahakine 5-6 sene calistirir gelen 3 kupa alir sonra ona da yaparlar

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın abi türk milli takımında alzaymır belirtileri vardı kendisinde  :lol:
Ozziyi almadi diye millet oyle dedi
Luce ileri gorusludur

Ozziyi almadi diye ozzifanlari luceye saldiriyordu
Luce oyuncuya bakinca ne mal oldugunu anliyor iste
Iyi baski yapip ozziyi milli takima aldirmisti bu taraftar sonra noldi herzamanki gibi luce hakli cikti
Adam 18 sene once dedi cavuskeku romanyasi olacaksiniz diye

Çevrimdışı mylife1903

hiç bir yerli hoca derman olmaz. ünal'ın ts ile dokusu tutmuştu ama bizim seviyenin hocası değil bence.

terzic denmiş ama tüm parlak şeylere rağmen birinci adamlık deneyimi olmayan ve karizması-uluslararası prestiji olmayan bi adamı bu kriz ortamına getirmek büyük kumar olur.

inzaghi'ye sıcak bakarım. uzun uzun yazmıştım. onun prestiji başka. ayrıca başka seviyeleri deneyimlemiş bi adam. doğru oyuncuları doğru bağlantılarla da getirebilecek, çekici olabilecek bi adam.

6 aylık bi seçenek ve yeni hocayı araştırmak görüşmek birlikte planlama yapmak fena olmazdı. ama bu adam sergen filan olmaz. sergen geçici menajer tiltiyle gelmez. gidip en az 1.5 yıllık sözleşme yapılır. takımı bi parça toplar zaten sevilen adam destek de bulur. sonrası kötü olur rıza çalımbay döneminin bi tekrarı olur. aynı hikayeleri sarmaya ne gerek var. deneyimi yok işte belki 5 sene sonra ideal hoca olacak. erken gelmesi iki tarafa da kaybettirir.

6 aylık çalışmayı kabul edecek, oyuncu gelişimine odaklanacak bi geçici menajere sıcak bakılabilir ya da doğru bi yabancı alternatif şimdiden getirilebilir.
Mustafa resit akcay hocam gelsin 6 Ay
Sonra 5 sene kalsin bu diyeceksiniz

Erol bulutun konusmalarini da begendim avci gibi ukalalik yapmiyor daha hirsli ersun sonrasi fb yapar herhalde o

Bizim cocuklardan kimse gelmesin
6 ay getirebiliyorsan haynkesin kapisinda yatacaktin gelsin baksin bi rapor versin ver 1.5 milyon yuro
Yabanci bize makat lazim
Topcu sahaya cikinca topcuya benzer bu turk topcusuyla baskasi ugrasamaz

Para yokken mutis makat
Az para veriyon sadece takim calistiriyor
Biraz ustune ekliyon muhasebeye de bakiyo
Az daha veriyon yonetime de giriyon
Bide komple makat paket var orda doktoru bile kovuyon topcunun sakatligina bile bu bakiyor, yanbag kopuyor onxe peynir koyduruyor sonra tereyagi ile yagliyor azicik sirke davul minareai seytan tuzu iyileztiriyor 2 haftada

Çevrimdışı mylife1903

Evet gönderilecek sanırım. Yolu açık olsun umarım çok başarılı olur fatih terim'in imparator olduğu ülkede çoğu zaman hatta her zaman saha içinde kalmaya çalışan efendi karakterli adamdı abdullah avcı varsın kupa alamasın imparator dediklerinden kırk kat evladır benim için. Beşiktaş tarihinin belki de en kötü ekonomik döneminde ekonomisi muazzam bir kulübü bırakıp büyük takım çalıştırmak arkasına camia almak istedi ama olmadı uyuşmadı, taraftarın yarısı sevmedi hiç istemedi bu adamı haklı haksız derdim o değil ne camia bütünleşebildi ne para pul derdi bitti e kendisi de bocalayınca ayrılık kaçınılmaz oldu. Maç zamanları bazen çok kızdım sana ama çoğunluğun aksine oh gitti de diyemem tekrardan yolun açık olsun hocam iyi niyetli adamdın burada olmadı umarım gittiğin yerde başarılı olursun.
Sen cok yanlis tanimissin avciyi
Efendi karakterli adam falan degil. Besiktas taraftarina dalan adam hemde kalabilaga bisi yapamayip 3-5 tRaftara komple takim dalan tiynette sonra tiviye baglanip penLtiya birakmadik 3-0 kazandik falan diye konusan adam, taraftar sevmez boyle tipleri haka buraga kufur eden bir taraftarin var. avciya mi etmeyecek
Fo nun besiktasli gecinmesinin sonuclari bunlar
Avci tipinde herifleri kulubun kapisindan sokmayacaksin

Ekonominin kotu olmasi avcinin kendi sucu 16 milyon babam mi harcadi senol harcamis mi hic?
Kimi sattikar yahu bi medeli galiba kulubjn cebinden cikti o paralar harcatan avci
Nekodunjn yarisina 5 verdiler
Cocuk isterse messi olsun kimseye 5 verecek luksun yok santrForun burak
Kanat kanat kanat diye aglayan taraftara gelsin bu oyuncular tabi dedik santrFor al lig bitmez bah dedim
Noldi?

Çevrimdışı mylife1903

Efsane başkan sat demiş; ama kimi nasıl satacaksın söylemez, durumun farkında amacı farklı.  :alala:

Tabi işin bir diğeri yanı; kullanmadığın ve gelecek planlarında olmayan oyuncuları elden çıkarmak. (Roco, Lens, Boyd, Orkan) Adını verdiğim oyuncularda gitmek istemeyince...  :s20:

Ayrıca bu satma işini en güzel Avrupalılar yapıyor, yerine birini almadan eldekini bırakmıyorlar.

Ek: Benim kişisel görüşüm takımda maaşının hakkını veremeyen herkesin satılması  :evillol:
Maaslar cok
Lens nerde bulacak bu yatisi
Fankulup uyeleri falan vardi lensin
Ozziye kim 2.5 verir
Anadoluya gitse 200bin yuro falan maks verirler
Sivasta falan kadroya giremez
Onun da fanboylari var

Canere buraga layice kufur ozzi ve lense alkis

Ha bu arada bu hoyd nerde arkadas, kendi Aldirdigi diyabiyi oynTmK icin boyda mopink yapiliyo

Mopink magduru boyd
Boyda ozgurluk
Boyd susma abini sustukca sira sana gelecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın yine ağır basmış. Ben doğru zamanda geldiğini düşünmüyorum. Yanlış bir tercih olduğunu düşünüyorum. Ancak mevcut yönetimin reaksiyon hızını düşünürsek başka bir hamle beklemek de hayalcilik olacaktı. Sergen'in başarılı olmasını isterim. Umarım diğer eski futbolcularımızın başına gelenleri yaşamaz. Böyle birliktelikler kısa vadede iyi ama uzun vadede kötü oluyor. Hayırlısı olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Fo suna cvp vereydi

"Fikret Orman ne derse desin, taraftarların vicdanında mahkumdur. Kendisine Sülün Osman diyen kişiyi mahkemeye vermediği an bitmişti. Fikret Orman, Yıldırım Demirören'den alınan 435 milyon TL'lik borcu 3 katrilyona çıkarmış, tahribat yaratmıştır. Menajerlere paralar vermiştir. Bunların birçoğunda şaibe var. Benim muhaletefime rağmen bana 4 milyon dolarlık ihale teklif etti. Bunu sormak isterdim. Beni susturma mesajları var. Fikret Orman beni aradı ve bir gazeteci dostunuz da bunu duydu. Benim 4 milyon doları alarak susmamı bekliyorsanız ayıp etmişsiniz, dedim.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı sametbagan

halil serdar filan da atar halil bugün ne çakmış öyle şimdiden karyusu gözüne kestirmiştir karyus zaten uzaktan yeme ustası
sanırım bu karyusta  tavuk karası var.Bizim halı sahadaki kalecimizde uzaktan çok güzel goller yiyor buda  bi fark var bizim arkadaş para ödüyor bu artist üstüne bide para alıyor.

Çevrimdışı mylife1903

sanırım bu karyusta  tavuk karası var.Bizim halı sahadaki kalecimizde uzaktan çok güzel goller yiyor buda  bi fark var bizim arkadaş para ödüyor bu artist üstüne bide para alıyor.
Karyusun yediklerini yese sonraki hafta cagirmazsiniz

Çevrimiçi yaço58

Sergen Yalçın gelirse inşallah başarılı olur ancak kadro dışı yokmu oda mı limitle kariusın o gülüşü burayı ne kadar ciddiye aldığının kanıtı adam sezon bitse gitsem derdinde en azından şunu kadro dışı bırakıp 1 hafta içinde şöyle ucuz yollu vasat üstü genç bir kaleci alıp koyalım valla şundan iyi olur şuan hiçbirimiz kalede görmek istemiyoruz adamı Erzurum maçındaki gülüşü Sivas maçında kimseye sormadan ileri çıkması falan burayı takmadığı belli yediklerini söylemeye gerek yok

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Galiba ucusa gecmis

Ancden su performans gerekiyor gitmiyorsa

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın gelirse inşallah başarılı olur ancak kadro dışı yokmu oda mı limitle kariusın o gülüşü burayı ne kadar ciddiye aldığının kanıtı adam sezon bitse gitsem derdinde en azından şunu kadro dışı bırakıp 1 hafta içinde şöyle ucuz yollu vasat üstü genç bir kaleci alıp koyalım valla şundan iyi olur şuan hiçbirimiz kalede görmek istemiyoruz adamı Erzurum maçındaki gülüşü Sivas maçında kimseye sormadan ileri çıkması falan burayı takmadığı belli yediklerini söylemeye gerek yok
Tek bir teknik direktör düşünmüyorlarmış. İki tane birden getirmeyi düşünüyorlarmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gitmedi mi hala?
Yine toplantı haberi çıktı. Saat 14:00'da Abdullah Avcı ile ANÇ görüşeceklermiş. Bugün akşama kadar belli olur bence  :tabe:

https://twitter.com/DeportesReports/status/1220633035642691584

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Yine toplantı haberi çıktı. Saat 14:00'da Abdullah Avcı ile ANÇ görüşeceklermiş. Bugün akşama kadar belli olur bence  :tabe:

https://twitter.com/DeportesReports/status/1220633035642691584
Haftaya netlesir
Aksama netlesir oldu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Madem adı geçiyor o zaman istatitiklerini paylaşalım Sergen Yalçın'ın  :tabe:

https://twitter.com/nuriduz17/status/1220637705048150016

Beşiktaş Tarihi
★★★