2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262808 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

Torpil gecem sergene 1.5 ortalama yapsin
16 mac 24 puan
Ekle
54 puan yapar
Normale donduk demektir

Çevrimdışı Erman1903

Takımın içine eden, sezon öncesi kampında yaptığı saçma sapan işlerle dahi bunu belli eden hocaya kamyon yüküyle para vereceğiz ya, en çok ona yanıyorum.

Sergen süper bir teknik direktör olmayabilir ama biz de süper bir takım değiliz.  Sistem adamı Avcı yüzünden futboldan tiksinen takım ve taraftarı tekrar umutlandırabilecek yegane kişi bana göre şu an Sergendir. Boşta olsaydı Şifo'da olabilirdi.

Terziç vs gibi isimler bize olmaz. Kurulu düzen içinde çalışmak ve düzensizlik içinde çalışmak bambaşka şeyler. Bu tarzda bir hoca gelirse Avcı'dan daha fena patlar, benden söylemesi.

Hayret doğrusu, Sergen'e kendini kanıtlamadı diyen kişiler 35 yaşındaki Terziç'e keşke gelse diyor.

Yeni gelecek hocayla tedavi uygulanır, alınacak sonuca göre (kiralıkların da dönmesiyle) sezon sonunda tekrar bir değerlendirme yapılır.

[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 13:07:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Takımın içine eden, sezon öncesi kampında yaptığı saçma sapan işlerle dahi bunu belli eden hocaya kamyon yüküyle para vereceğiz ya, en çok ona yanıyorum.

Sergen süper bir teknik direktör olmayabilir ama biz de süper bir takım değiliz.  Sistem adamı Avcı yüzünden futboldan tiksinen takım ve taraftarı tekrar umutlandırabilecek yegane kişi bana göre şu an Sergendir. Boşta olsaydı Şifo'da olabilirdi.

Erziç vs gibi isimler bize olmaz. Kurulu düzen içinde çalışmak ve düzensizlik içinde çalışmak bambaşka şeyler. Bu tarzda bir hoca gelirse Avcı'dan daha fena patlar, benden söylemesi.

Yeni gelecek hocayla tedavi uygulanır, alınacak sonuca göre (kiralıkların da dönmesiyle) sezon sonunda tekrar bir değerlendirme yapılır.
Gommeyin artik
Tamam anladik

Haliya saralim

Çevrimdışı mylife1903

Acemi fb baskani gecen sezon kime duserken cat cat kadrodisi birkaiyordu
Hocayi otobuse almiyordu
Dalga gectik ama adam bi aksiyondaydo twpki veriyordu
Bu yonetim kagni gibi yeminle
Ya gondereydin devre arasi gelen hoca 1 ay takima bakardi

Çevrimdışı Erman1903

Gommeyin artik
Tamam anladik

Haliya saralim

Gömecem hacı abi, gömecem. Bu herif Ozzy'i 6 numarada kullanmayı düşünüyorum diyordu.

Ulan çoluk çocuk bile böyle aptalca hayaller kurmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

daha halen gitmedi mi bu herif.

Çevrimdışı Erman1903

daha halen gitmedi mi bu herif.

Kariyeri bitti, parasının peşinde.

neyse parası verelim gitsin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Terziç vs gibi isimler bize olmaz. Kurulu düzen içinde çalışmak ve düzensizlik içinde çalışmak bambaşka şeyler. Bu tarzda bir hoca gelirse Avcı'dan daha fena patlar, benden söylemesi.

Hayret doğrusu, Sergen'e kendini kanıtlamadı diyen kişiler 35 yaşındaki Terziç'e keşke gelse diyor.

İzlenmesi gereken yol şu şekilde:
1) Birkaç ay için takımı toparlayabilecek, düzgün tespitlerde bulunacak kapasitede bir teknik direktör, futbol adamı lazım. Kısaca pansuman yapılacak, büyük operasyona hazırlık evresi.

2)Bu birkaç ayda yapılması gereken büyük operasyon için gerekli veriler toplanacak, operasyon için izlenmesi gereken çözüm yöntemi tespit edilip aksiyon aşamasına geçilecek.

3)Aksiyon aşamasının gerekleri yapılacak. Buna göre takım yapılandırılacak.

Keşke Jupp Heynckes gibi bir kişiyi en azından birkaç aylığına kulübe getirebilsek. Sergen için soru işareti olan kısım bu birkaç aylık bölümde pansumanı yapıp yapamayacağı değil, aksiyon aşamasında işi kotarıp kotaramayacağı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Madem adı geçiyor o zaman istatitiklerini paylaşalım Sergen Yalçın'ın  :tabe:

https://twitter.com/nuriduz17/status/1220637705048150016

Kendisinden çok özür diliyorum
5 aylık antrenör demişim haksızlık ettim 3 aylıkmış.
Ha bence bu kadro battı şampiyonluk gelmez şu sergencilerin gazını almak için 6 aylık yapsınlar
zaten kendisi nisanda çoktan istifa etmiş olur ordan da tatile kaçar

Sergen kanıtlamadı fakat hayal ettirdiği bir şeyde yok. Canı sıkılan tembel zora gelemeyen birisi.Terzic ve inzaghi için çeşitli sebepler var destekliyorum ya da desteklemiyorum demiyorum ama  sergeni istemeyip terzici istemek şaşırılacak bir şey değil.

Çevrimdışı Erman1903

İzlenmesi gereken yol şu şekilde:
1) Birkaç ay için takımı toparlayabilecek, düzgün tespitlerde bulunacak kapasitede bir teknik direktör, futbol adamı lazım. Kısaca pansuman yapılacak, büyük operasyona hazırlık evresi.

2)Bu birkaç ayda yapılması gereken büyük operasyon için gerekli veriler toplanacak, operasyon için izlenmesi gereken çözüm yöntemi tespit edilip aksiyon aşamasına geçilecek.

3)Aksiyon aşamasının gerekleri yapılacak. Buna göre takım yapılandırılacak.

Keşke Jupp Heynckes gibi bir kişiyi en azından birkaç aylığına kulübe getirebilsek. Sergen için soru işareti olan kısım bu birkaç aylık bölümde pansumanı yapıp yapamayacağı değil, aksiyon aşamasında işi kotarıp kotaramayacağı.

Ununu eleyip eleği asmış birisi Heynckes. Adam 74 yaşında, bize ise futbol oynamak için şevk lazım.

Yabancı hoca gelirse ülkeyi tanıması, klübe alışması zaten 3 ay sürer. Bizde dibe doğru yolculuğumuza devam ederiz.

Bana göre analiz edilecek bir durum yok, her şey açık. Başımızdaki çöp herif yüzünden millet kusacak zaten analizden.

Kendisinden çok özür diliyorum
5 aylık antrenör demişim haksızlık ettim 3 aylıkmış.
Ha bence bu kadro battı şampiyonluk gelmez şu sergencilerin gazını almak için 6 aylık yapsınlar
zaten kendisi nisanda çoktan istifa etmiş olur ordan da tatile kaçar

Bizim Türkiye liginde normal şartlarda hangi teknik direktör kalabiliyor ki anadolu takımında hepsinin zaten ömrü 3 ay 5 ay 1 hafta kalan bile gördü bu gözler 1 gün bile kalan gördü? Başarılı olup şampiyon yapınca kovulan bile oluyor. 3 aylık 5 aylık muhabbeti bos isler.Rızayı beğeniyorsun sergen,üzülmez,aybaba tükaka.

Kadro kötü ancak avcının bize gösterdiği kadar kötü değil 6/6 yaptı bu kadro.Oyunu , oyuncuları kastıran bir teknik adam başakşehir de iken onların maclarını izlerkende söylemiştim elinde robihno,demba ba,visca,elia say say bitmez kadrosu yıldızlar toplulugu 49 gol atmıs her oyun kanser.Sadece bir sezonda değil son 3-4 sezon da 50 gol barajını geçememiş 8 puan öndeyken şampiyonluğu vermiş.

Avcı teknik adam filan değil onu zamanında çok isterkenizde söylemiştim.Okan buruk ve avcı 2'sinden biri gelsin derken ben bunları dile getirmiştim hatta daha ileri boyuta tasıyıp kendisi bir siyasi kişilik ayrıca gs'li mac satmayacağının şampiyonluğu satmayacağının garantisi yok demiştim.

Bir teknik direktör "ben hayatımda bu kadar kötü kadro görmedim" deyip her hafta oyunculara sallamaz "benim teknik adamlığını sorgulamayın" demez elinde ki oyuncu grubundan en iyi verimi almaya calısır.

Sizin teknik direktör seçimleriniz çokta iyi olmuyor "avcı"bence bırakın birazda bizimkiler olsun.

İnsanları sergenciler ahmetciler mehmetciler diye de ayırmazsan daha iyi olur.Kusura bakma dayanamadım cevap yazmak zorunda hissettim kendimi çünkü sürekli kötülüyorsun sürekli bir negatifsin karşıda ki insanı da etkiliyorsun.

Avcıdan daha iyi olacağı kesin en azından oyuncular mutlu olurlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ununu eleyip eleği asmış birisi Heynckes. Adam 74 yaşında, bize ise futbol oynamak için şevk lazım.

Yabancı hoca gelirse ülkeyi tanıması, klübe alışması zaten 3 ay sürer. Bizde dibe doğru yolculuğumuza devam ederiz.

Bana göre analiz edilecek bir durum yok, her şey açık. Başımızdaki çöp herif yüzünden millet kusacak zaten analizden.
Kulübün dışından gelen, üst düzey organizasyonları kendi adı gibi çok iyi bilen bir adam tespiti daha düzgün yapar.  Lütfen analizci diye Heynckes ve Avcı gibi adamları aynı kefeye koymayalım. Avcı'nın yaptığı analizle olsa olsa  Oğuzhan'dan regista falan çıkar  :D

Ben Sergen'e soğuk bakmıyorum. Büyük takım yönetme potansiyeli Avcı'dan kat kat fazla olan bir isim. Sadece önümüzdeki birkaç aydan sonrası için soru işaretleri var kafamda Sergenle alakalı. Kalıcı işler yapmak için kafalarda soru işareti minimum olmalı.

Çevrimdışı autopsy

Bence bizim taraftar ne oyuncular ne de teknik direktörler konusunda ahkam kesmesin. Kesilen ahkamların sonuçlarını görüyoruz şekil A1'de.

Çevrimdışı mylife1903

Haynkesin ne yapacagindan cok verecegi raporu satin almak onemli

Mesela sergen gelip ozziyi sutlarsa
Pirlozzinin fanboylari sergene sarar cimbizlamaya baslar

Haynkes sutlarsa feristaho gelse ama ozzi modric gibi adam falan diyemez

Adam 16 mac
Yonetir zaten herkes hazirola gecer
Raporu yazar
Bi de pilan yapar
Kafi
Feldkamp model

Çevrimdışı mylife1903

Antrenorlugu tartisilamaZ

Çevrimdışı Erman1903

Kulübün dışından gelen, üst düzey organizasyonları kendi adı gibi çok iyi bilen bir adam tespiti daha düzgün yapar.  Lütfen analizci diye Heynckes ve Avcı gibi adamları aynı kefeye koymayalım. Avcı'nın yaptığı analizle olsa olsa  Oğuzhan'dan regista falan çıkar  :D

Ben Sergen'e soğuk bakmıyorum. Büyük takım yönetme potansiyeli Avcı'dan kat kat fazla olan bir isim. Sadece önümüzdeki birkaç aydan sonrası için soru işaretleri var kafamda Sergenle alakalı. Kalıcı işler yapmak için kafalarda soru işareti minimum olmalı.

Elbette aynı kefeye koymuyorum ama yaşı çok ileri, ayrıca teknik direktörlük yapmayı da bırakmış gözüküyor. Heynckes gibi başka yüksek profilli hocalar da var ama bana göre şu an ihtiyacımız olan böyle birisi değil.

İşin matematiğini, üst düzey organizasyonları bilen birinin şu ortamda başarılı olabileceğine inanmıyorum. Mantığıyla hareket eden birisi klübe anahtar vurup kapatmanın en doğru seçenek olduğunu düşünecektir.

Şu şartlar altında gördüğüm şey vücudun hasta olduğu ve mevcut derdimize derman olabilecek teknik direktörün Sergen-Şifo gibi içimizden gelen, pratik zekası yüksek, oyuncuları bireysel olarak yukarı çekebilecek birisi olması gerektiği. 

Bana göre bu yönetim-takımla uzun dönem planlama yapamayız. Anadolu'yu kriter olarak alan birisi değilim fakat yine de Sergen'in uzun dönem çalışmadığını göz ardı edemem.

Bu yüzden diyorum ki önce şu ilacı alalım ve ölmekten kurtulalım. Daha sonra duruma göre hareket ederiz.

Çevrimdışı mylife1903

Ne para sevdalisiymis bu
Yapisti kaldi koltuga
Vodafona nasi cikacak gene hastayim diyip kendine rotasyon mu yapacak

Gonder fulyaya duz kosu yapsin yanina da ver lensi ozziyi karyusu falan

Çevrimdışı mylife1903

2.5 senelik parasini istemis onu fo dan istemek lazim
Adam hakli tabi
Kapi gibi sozlesmesi var
Sanki 1+1 versen imzalamayacakti
Saraydan kiz kacirir gibi adama 3 senelik cakarsan sozlesmeyi
Ister tabi parasini

Kadro disi birakin avciyi parasini da odeyin tabi
Mopink yapin kendi gitsin

Bizim Türkiye liginde normal şartlarda hangi teknik direktör kalabiliyor ki anadolu takımında hepsinin zaten ömrü 3 ay 5 ay 1 hafta kalan bile gördü bu gözler 1 gün bile kalan gördü? Başarılı olup şampiyon yapınca kovulan bile oluyor. 3 aylık 5 aylık muhabbeti bos isler.Rızayı beğeniyorsun sergen,üzülmez,aybaba tükaka.

Kadro kötü ancak avcının bize gösterdiği kadar kötü değil 6/6 yaptı bu kadro.Oyunu , oyuncuları kastıran bir teknik adam başakşehir de iken onların maclarını izlerkende söylemiştim elinde robihno,demba ba,visca,elia say say bitmez kadrosu yıldızlar toplulugu 49 gol atmıs her oyun kanser.Sadece bir sezonda değil son 3-4 sezon da 50 gol barajını geçememiş 8 puan öndeyken şampiyonluğu vermiş.

Avcı teknik adam filan değil onu zamanında çok isterkenizde söylemiştim.Okan buruk ve avcı 2'sinden biri gelsin derken ben bunları dile getirmiştim hatta daha ileri boyuta tasıyıp kendisi bir siyasi kişilik ayrıca gs'li mac satmayacağının şampiyonluğu satmayacağının garantisi yok demiştim.

Bir teknik direktör "ben hayatımda bu kadar kötü kadro görmedim" deyip her hafta oyunculara sallamaz "benim teknik adamlığını sorgulamayın" demez elinde ki oyuncu grubundan en iyi verimi almaya calısır.

Sizin teknik direktör seçimleriniz çokta iyi olmuyor "avcı"bence bırakın birazda bizimkiler olsun.

İnsanları sergenciler ahmetciler mehmetciler diye de ayırmazsan daha iyi olur.Kusura bakma dayanamadım cevap yazmak zorunda hissettim kendimi çünkü sürekli kötülüyorsun sürekli bir negatifsin karşıda ki insanı da etkiliyorsun.

Avcıdan daha iyi olacağı kesin en azından oyuncular mutlu olurlar.

Estafurullah yaz tabi burdaki herkesin görüşü katılırım katılmam önemli. Ayrıca teşekkür de ederim yani gayet güzel kendini ifade etmişsin bence. Yani bu durumda olmamızın sebebi maalesef ki yönetim ben ayırmasam bile zaten ayrığız. sen çok farklı düşüncedesin td farklı düşüncede ben sadece dile getirdim gidipte yönetimdeki gibi 6/6 yaparken sen şucusun demedim. Hatta bugün sergen gelse saygı duyar desteklerim, hatalarını yine eleştiririm orası ayrı. Fakat katkı sağlamayacağını nedenleriyle açıklıyorum avcıyı da tam tersi açıklamıştım olmadı olabilir yanılabilirim belki efsane tdmiz olabilir. Fikir yorum belirtmek günah ya da ayıp değil. Önemli olan günün sonunda fikirlerimizin yorumlarımızın çarpışmasından karlı çıkacak olan Beşiktaş olsun, gerisi teferruat.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence bizim taraftar ne oyuncular ne de teknik direktörler konusunda ahkam kesmesin. Kesilen ahkamların sonuçlarını görüyoruz şekil A1'de.
Haklısın ama herkesin fikrini söylemeye hakkı var. Herkesin farklı bir hayali var. Bunu paylaşma hakkına da sahip. Sonuçta seçimi de taraftar yapmıyor. Bırakalım da hem maddi hem de manevi anlamda katkısı büyük olan taraftar da fikrini söylesin. Zaten taraftar ister yönetim karar verir. Taraftarı her konuda sorumlu tutmak birilerinin sorumluluktan kaçtığını gösterir. Sonuçta taraftar da bir müşteridir ve müşteri her zaman haklıdır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

inşallah 2-3 oyuncu kadro dısı  ve yola devam kararı cıkmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Haklısın ama herkesin fikrini söylemeye hakkı var. Herkesin farklı bir hayali var. Bunu paylaşma hakkına da sahip. Sonuçta seçimi de taraftar yapmıyor. Bırakalım da hem maddi hem de manevi anlamda katkısı büyük olan taraftar da fikrini söylesin. Zaten taraftar ister yönetim karar verir. Taraftarı her konuda sorumlu tutmak birilerinin sorumluluktan kaçtığını gösterir. Sonuçta taraftar da bir müşteridir ve müşteri her zaman haklıdır.
Taraftari dinleseler hala luce calistiriyor olurdu
Saginda uefa kupasi solunda super kupa
Yukarda futbol tanrisi vodafonda kulu ve elcisi luce

O stadi da 50binlik yapardik lucenin kaldigi 15 senede taraftae sayimiz okuz gibi olurdu simdiye

Çevrimdışı Erman1903

Sergen kanıtlamadı fakat hayal ettirdiği bir şeyde yok. Canı sıkılan tembel zora gelemeyen birisi.Terzic ve inzaghi için çeşitli sebepler var destekliyorum ya da desteklemiyorum demiyorum ama  sergeni istemeyip terzici istemek şaşırılacak bir şey değil.

Bana göre son derece şaşılacak bir şey, tam bir bu ne perhiz bu ne salata turşusu durumu. Terziç ilerde belki çok başarılı olur ama belki de hayatı boyunca hiçbir zaman iyi bir 1. adam olamayacak.

Bu pozisyonda olan bir kişiye bilmediği ligde 1.adamlık koltuğunu vermek ve başarılı olmasını hayal etmek bana göre Ozzy'nin regista oynadığını hayal etmeye benziyor. Hele bir de bizimki gibi Dortmund'la alakası bile olmayan bir klüpte...

İnzaghi'ye şampiyonluğa giderken klübünü bıraktırmak da ayrı bir şey. Her şeyi geçtim, bunu yapmak adama kariyeri açısından kötülük etmek olur ve kötülükten iyilik çıkmaz.

Ben Sergen'in kısa dönemde en hızlı etkiyi yaratabilecek, içinde olduğumuz tükenmişlik sendromundan bizi kurtarabilecek yegane kişi olduğunu düşünüyorum kardeşim.

Daha sonra duruma göre hareket edilir.

Zaten kimse bu sene şampiyonluk vs beklemiyor.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 14:53:28 Erman1903 ]