2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263648 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Çalışmadıklarına inanmıyorum. Sürekli bir anlaşma imzalıyorlar. Arka planda da bankalarla görüştüklerine dair haberler geliyor. Sadece iletişim ve reaksiyon konusunda başarısızlar. Yaptıkları açıklamalar camiayı ikiye bölüyor. Şeffaf değiller. Bu son olayda verecekleri kararı merakla bekliyorum. Transferleri Avcı'nın yaptığı ortaya çıktıktan sonra hoca ile planlama yapılmasına kesinlikle karşıyım  :tabe:
Kaç tane yönetici var biri çıksın Bi açıklama yapsın başı boşluk var şuan kadro dışı kalması gereken oyuncular var hocanın girmesi lazım ama hiçbir şey yapılmıyor maç üzerinden 24 saat geçti hala tık yok oyuncu kadro dışı bırakmaktamı limite takılıyor çok pasifler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaç tane yönetici var biri çıksın Bi açıklama yapsın başı boşluk var şuan kadro dışı kalması gereken oyuncular var hocanın girmesi lazım ama hiçbir şey yapılmıyor maç üzerinden 24 saat geçti hala tık yok oyuncu kadro dışı bırakmaktamı limite takılıyor çok pasifler
Çok fazla ortak karar almak için toplantı yapıyorlar. Toplantılarda ortak karar almak zaman kaybına yol açıyor. Bu yüzden reaksiyon süresi çok uzun yönetimin. Ben alıştım artık. 1-2 güne ne olup bittiğini anlarız. Zaten anlamazsak da Göztepe maçında görürüz. Bence Avcı ile çıkarız her türlü gibi geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çok fazla ortak karar almak için toplantı yapıyorlar. Toplantılarda ortak karar almak zaman kaybına yol açıyor. Bu yüzden reaksiyon süresi çok uzun yönetimin. Ben alıştım artık. 1-2 güne ne olup bittiğini anlarız. Zaten anlamazsak da Göztepe maçında görürüz. Bence Avcı ile çıkarız her türlü gibi geliyor  :tabe:

Bende ümidi kestim bu takım 18.sırada olsa bile sezonun son maçına avcı ile çıkacak.
Hadi geçmiş olsun, istifa bekleyenler 16 maç daha beklemek zorunda.

Çevrimiçi yaço58

Yalnız şu mhk işide çok can sıkıcı şimdi gsye çalınan penaltıyı gördüm moralım bozuldu böyle basit pozisyonda renkliler olunca çat penaltı bize gelince vara bile gitmiyor adamlar var yokken en çok ofsayttan gol atan takımdı şimdi de varsam çatır çatır penaltı çalıyor hakemler şunlarla bir şekilde mücadele etmek şart

Çevrimiçi sozkul

Çalışmadıklarına inanmıyorum. Sürekli bir anlaşma imzalıyorlar. Arka planda da bankalarla görüştüklerine dair haberler geliyor. Sadece iletişim ve reaksiyon konusunda başarısızlar. Yaptıkları açıklamalar camiayı ikiye bölüyor. Şeffaf değiller. Bu son olayda verecekleri kararı merakla bekliyorum. Transferleri Avcı'nın yaptığı ortaya çıktıktan sonra hoca ile planlama yapılmasına kesinlikle karşıyım  :tabe:

Ben iyi izleyemedim son günleri, transferleri Avcı'nın yaptığı nasıl ortaya çıktı, resmi bir açıklama var mı?

Çevrimdışı Alper1903

Bende ümidi kestim bu takım 18.sırada olsa bile sezonun son maçına avcı ile çıkacak.
Hadi geçmiş olsun, istifa bekleyenler 16 maç daha beklemek zorunda.

İstifa edecek birisi yeni yonetim geldiginde ederdi, trabzon 4 tane atinca ederdi, 2. lig takimina 2 kez yenilince ederdi. Kendi inisiyatifiyle istifa etmeyecek orasindan eminim. Taraftar galeyana gelip bezdirirse ya da yonetim medyada taraftar onune atarsa “belki” eder. Sezon sonu da gitmiyorum diye diretebilir ben o havayi aldim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben iyi izleyemedim son günleri, transferleri Avcı'nın yaptığı nasıl ortaya çıktı, resmi bir açıklama var mı?
Fikret Orman açıkladı. Mesela Diaby'i Avcı istedi diye aldık dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tweete tıklayıp geri kalanını twitter üzerinden okuyabilirsiniz  :tabe:
Okudum ama okumaz olaydım. Fikret Bey bize hep o beyaz yalanlarını söylemiş.  Masrafları kısıyorlardı sözde ama öyle ciddi bir kısma olamamış her mikrofonu gördüğünde kıstık kıstık diye açıklanmasında yarattığı beklentiye oranla . Gelirler azalmış. Neti geçtik kulüp brüt kar bile etmemiş. Göz göre göre kulüp zarar ettirilmiş. İş çıkılmaz hale geldiğinde sponsor aramaya koyulmuş, artık destek bulamayınca topukları sıvazlamış Fikret Bey. Kulubü bu hale getirenlerin umurlarında olduğunu sanmıyorum mevcut durumun.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İstifa edecek birisi yeni yonetim geldiginde ederdi, trabzon 4 tane atinca ederdi, 2. lig takimina 2 kez yenilince ederdi. Kendi inisiyatifiyle istifa etmeyecek orasindan eminim. Taraftar galeyana gelip bezdirirse ya da yonetim medyada taraftar onune atarsa “belki” eder. Sezon sonu da gitmiyorum diye diretebilir ben o havayi aldim.

Gururlu bir insan  ne yapması gerekiyorsa onu yapsın Avcı. Kendisiyle 3 senelik anlaşan mevcut yönetim değildi. Fikret Bey de  serenad  yaptığı Avcı'yı ikna etsin olumlu birşey yapmak istiyorsa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Okudum ama okumaz olaydım. Fikret Bey bize hep o beyaz yalanlarını söylemiş.  Masrafları kısıyorlardı sözde ama öyle ciddi bir kısma olamamış her mikrofonu gördüğünde kıstık kıstık diye açıklanmasında yarattığı beklentiye oranla . Gelirler azalmış. Neti geçtik kulüp brüt kar bile etmemiş. Göz göre göre kulüp zarar ettirilmiş. İş çıkılmaz hale geldiğinde sponsor aramaya koyulmuş, artık destek bulamayınca topukları sıvazlamış Fikret Bey. Kulubü bu hale getirenlerin umurlarında olduğunu sanmıyorum mevcut durumun.
Dönülmez akşamın ufkundayız artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Besiktas'in gelecegi Avci'nin keyfine birakilabilecek degil. (...)
Bu Bankalar Birligi anlasmasi olsun, Avci'nin getirilmesi olsun, bu isler organize bir sekilde Besiktas'i imha etmek icin yapilmis hamlelerdir ayrica. FO belli bir grubun esiri olarak (Avci Orhan vs hangi gruptaysa iste anlayin) Besiktas'i imha misyonunu gerceklestirerek gitti. FO'nun Mayis 2019'dan Eylul 2019'a kadarki donemde yaptigi zarari YD 20 yil yonetse veremezdi, o kadar buyuk ve o kadar derin bir zarar bu.

Bankalar Birligi anlasmasi surdugu ve Besiktas TFFnin keyfine gore belirledigi limitlere uymak zorunda oldugu surece bir daha Besiktas sampiyon olamaz. Hic kimse kendini kandirmasin. Hatirlatayim devletin icindeki gsli burokratlara kalsa biz hala Inonu'yu yikamamistik, buradan hesaplayin artik bir daha sampiyon olur muyuz olamaz miyiz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Bu ne ya vallahi ciddiysen şu iddia ölmüşüz ağlayanımız yok son 1 hafta kalmış ne bir aksiyon ne birşey var bişeyler yapması lazım yönetimin

https://twitter.com/DeportesReports/status/1220413173616074752

Yahu takimda top oynayabilen tek oyuncuya da bu haberleri yazip taraftari gaza getirmeye calisiyorlar. Bizim taraftar kadar akil tutulmasi yasayan taraftar az bulunur. Her yazilani dogru kabul eder, her denen lafin pesine atlar.

Senol Gunes gitsin der, Burak ayrilsin der. Yerine kim gelecek desen, altyapi romantizmi yapar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Dönülmez akşamın ufkundayız artık  :tabe:
Taşınmazların satışı konusu biz istesek de istemesek de devreye girecek. Ondan sonrası da önemli tabii ki. Şeffaf, hesap veren, yarattığı zararı karşılayacak yönetimler gelmeli, bu konularda sert yaptırımlar getirilmeli. Bir Fikret Bey'i daha kaldıramaz bu kulüp.

Çevrimdışı f_madida

Taşınmazların satışı konusu biz istesek de istemesek de devreye girecek. Ondan sonrası da önemli tabii ki. Şeffaf, hesap veren, yarattığı zararı karşılayacak yönetimler gelmeli, bu konularda sert yaptırımlar getirilmeli. Bir Fikret Bey'i daha kaldıramaz bu kulüp.

Yalan dolan. Oyle bir yonetim Turkiye Cumhuriyeti sinirlari icerisinde yok ve olamaz. Fulya'yi satar 5 sene sonra da tekrar borca girip iflasini ilan eder Besiktas.

Çevrimiçi murat

Adriano dursa şimdi bu ikisinden çok daha iyiydi zeki adam bir kere. Hakikaten giden futbolcuların içinde en çok aradığımız oyuncu olabilir ya
adriano gittiği takımda kaç maç forma giyebilmiş?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu iş tüzükle falan çözülmez. Kesinlikle yasasının çıkması lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Mevcut yönetim gazla çalışmıyor  :tabe:
mevcut yönetim çalışmıyor vurdurtmayı denemek lazım.akü komple yoksa bilemem tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

mevcut yönetim çalışmıyor vurdurtmayı denemek lazım.akü komple yoksa bilemem tabi.
Enerjilerinin düşük olduğu kesin. Konuşmalarından ve hareketlerinden belli oluyor. Vücut dilleri de çok kötü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başlıkla vedalaşmamıza 1 hafta kaldı. İleride çok hatırlamak istemeyeceğimiz bir dönemin sonuna geliyor gibiyiz  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1220452756269535233

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Başlıkla vedalaşmamıza 1 hafta kaldı. İleride çok hatırlamak istemeyeceğimiz bir dönemin sonuna geliyor gibiyiz  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1220452756269535233
Ben bu başlığı hiç açmadım bile rahatım. İnşallah adam almazlar. Gönderilen olursa çok sevinirim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu başlığı hiç açmadım bile rahatım. İnşallah adam almazlar. Gönderilen olursa çok sevinirim.

Herkes sevinir emin ol  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

+1903