2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262147 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bein Sport'a göre ANÇ hoca için Göztepe maçını bekleyelim demiş diğer yöneticiler gitmesi yönünde oy kullanmasına rağmen. Oyuncularda daha büyük hata olduğunu düşünüyormuş. Bazı oyuncular (yerli ve yabancı) kadro dışı bırakılabilirmiş. Bence bunların hepsi birlikte yapılmalı  :tabe: Bu arada hoca eğer gönderilirse yabancı bir teknik direktör getirilmek isteniyormuş. Sergen isteyenlere duyurulur  :tabe:

Haberi buradan izleyebilirsiniz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bein Sport'a göre ANÇ hoca için Göztepe maçını bekleyelim demiş diğer yöneticiler gitmesi yönünde oy kullanmasına rağmen. Oyuncularda daha büyük hata olduğunu düşünüyormuş. Bazı oyuncular (yerli ve yabancı) kadro dışı bırakılabilirmiş. Bence bunların hepsi birlikte yapılmalı  :tabe: Bu arada hoca eğer gönderilirse yabancı bir teknik direktör getirilmek isteniyormuş. Sergen isteyenlere duyurulur  :tabe:

Allahım sabır ya hala ne beklemesi kardeşim tiktok mu geçiyorsunuz adamla ya.
Oyuncularda da az hata yok ona da katılıyorum, şu erzurumu ne olursa olsun elenmesi lazımdı orası ayrı da gönderin lan işte olmadı adam illa göztepe de bize bi çaksın deniliyor illa. Böyle bir şey olamaz ya.Yabancı hoca kararı haber içerisindeki en doğru şey olmuş.

Çevrimdışı haluk.m

Maaş veremeyecek durumdayız, Türk td gelirse para yoktan anlar; ama yabancıya nasıl anlatacaklar bu durumu  :ebebe: 

Sergen'i aynı fenerlilerin Ersun Yanal'ı istediği gibi taraftar istiyor, başarılı olur mu büyük bir soru işareti.

Ünal Karaman'nın adı geçmiş midir acaba  :alala:

Maaş veremeyecek durumdayız, Türk td gelirse para yoktan anlar; ama yabancıya nasıl anlatacaklar bu durumu  :ebebe: 

Sergen'i aynı fenerlilerin Ersun Yanal'ı istediği gibi taraftar istiyor, başarılı olur mu büyük bir soru işareti.

Ünal Karaman'nın adı geçmiş midir acaba  :alala:

Ünal karaman malatya şike durumu varmış geçmiş dönemlerde bizim adına. Biri öyle yazmıştı twitterda tabi yaşça büyük olanlar bilir ben sadece yazılanı söylüyorum.

Çevrimdışı haluk.m

Ünal karaman malatya şike durumu varmış geçmiş dönemlerde bizim adına. Biri öyle yazmıştı twitterda tabi yaşça büyük olanlar bilir ben sadece yazılanı söylüyorum.

Hiç duymadım olabilir.

Ünal Karaman'ı da belki paftan 3-5 adam çıkarır ve tutumuyla oyuncuları toparlar diye söylemiştim, başarı getirir mi ?  Analizciler daha iyi cevap verir.

Çevrimiçi Samet Ç

Terzic'i getirsinler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Terzic'i getirsinler
Bana uyar. Başarıya aç gençleri yetiştirebilecek bir teknik direktöre ihtiyacımız var. Ben bu ismi Türkiye'de bulacağımızı düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Terzic'i getirsinler

Neden Terzic ?
Sizi bu adama bu kadar iten ne dortmunda 2.adam olması mı ?
Ama balkan kökenli olması ve eskiden bizde çalışmış olması uyum sürecinde yardımcı olacak şeyler olur fakat daha önce tdlik yapmaması eksi olabilir.

Bana uyar. Başarıya aç gençleri yetiştirebilecek bir teknik direktöre ihtiyacımız var. Ben bu ismi Türkiye'de bulacağımızı düşünmüyorum.

Bende.

Çevrimdışı cursedofdragon

lucescu h.o

Çevrimdışı cursedofdragon

lucescu h.o

lucescu fonun teklifine mali sorunlar yüzünden reddetmişti
düşün bi de o zamanki maddi durumlar yüzünden
şimdi bu halde hiç gelmez
lucescu en son aday

Çevrimiçi Samet Ç

Neden Terzic ?
Sizi bu adama bu kadar iten ne dortmunda 2.adam olması mı ?
Ama balkan kökenli olması ve eskiden bizde çalışmış olması uyum sürecinde yardımcı olacak şeyler olur fakat daha önce tdlik yapmaması eksi olabilir.
Bizdeyken yaptığı işi beğeniyordum bütün avrupa kupası maçlarında oynacağımız rakiplerin analizini  yapıyordu vasat Bilic'in Eply'ye gitmesinde büyük payı vardır. Ayrıca deneyimli yabancı hoca getirirsen senden 20-25 milyon euroluk transfer bütçesi isteyecek bunu verebilir miyiz hayır. Türk hoca zaten yok elde kalan seçenek genç ve başarıya aç yabancı hoca Terzic olur Inzaghi olur farketmez.

Çevrimdışı haluk.m

Terzic sizlere mantıklı geliyor anlıyorum; lakin gözden kaçırdığınız birkaç şey var.

Sanırım @MUSTAFA_ yazmıştı, Terzic büyük takımlar tarafından takip ediliyor.  Bize gelir ve başarılı olursa çok kalmaz, başarısız olma ihtimalini ise düşünemiyorum. Ayrıca bu profilde bir hoca Burak, Caner gibi "tecrübeli" isimleri kontrol edebilir mi ?
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 01:33:24 jokerhm ]

Çevrimdışı Zafer55

lucescu fonun teklifine mali sorunlar yüzünden reddetmişti
düşün bi de o zamanki maddi durumlar yüzünden
şimdi bu halde hiç gelmez
lucescu en son aday
Lucescu o teklifi unutmuştur  :D

Terzic sizlere mantıklı geliyor anlıyorum; lakin gözden kaçırdığınız birkaç şey var.

Sanırım @MUSTAFA_ yazmıştı, Terzic büyük takımlar tarafından takip ediliyor.  Bize gelir ve başarılı olursa çok kalmaz, başarısız olma ihtimalini ise düşünemiyorum. Ayrıca bu profilde bir hoca Burak, Caner gibi "tecrübeli" isimleri kontrol edebilir mi ?

Bi düze çıkalım da gerekirse 1 şampiyonluk verip gitsin sıkıntı yok

Lucescu o teklifi unutmuştur  :D

Haklısın abi türk milli takımında alzaymır belirtileri vardı kendisinde  :lol:

Çevrimdışı worns

Oturdum Avcı'nın açıklamalarını izledim. İstifa etmez kendi başına biraz düşününce dün beklemiştim aslında ama. Yönetimin istemesi lazım o durumda edebilir. Sadece ekonomik değil. Şu an prestijini berbat hale getirdi kendi de farkında. Bu noktada bırakırsa bir daha Başakşehir seviyesine bile çıkması zor olabilir. Belki toplarım son ana kadar şansımı deneyeyim diye düşünüyordur.

İnat ve kişisel ihtiraslar yolun sonunu getirdi. Fantezilerinden vazgeçip en azından takıma oyun kalitesi oranında verim verebileceği yol görünmüştü halbuki. Hiç beklemediğim ölçüde şabloncu ve takıntılı bi adam çıktı. Psikolojik gücünü böyle büyük takımda ve kriz ortamlarında anlayabiliyoruz işte. Takımı 442 ve direk oyuna çekse ve bu şekilde kazanmaya devam etse kendini mutlu bile hissetmeyecek bi adam bu. Takımın başarısından çok sonunda ben haklı çıktım diyebilmeyi hedefleyen bi adam. Özellikle malatya maçından sonraki süreçte ben bunu anladım. takım 325 dizilmiyorken başka bi oyun mantığına evrilmeye başlamışken bile vazgeçmedik zaman zaman dönüyoruz döneceğiz diyordu zaten.

Çevrimdışı worns

hiç bir yerli hoca derman olmaz. ünal'ın ts ile dokusu tutmuştu ama bizim seviyenin hocası değil bence.

terzic denmiş ama tüm parlak şeylere rağmen birinci adamlık deneyimi olmayan ve karizması-uluslararası prestiji olmayan bi adamı bu kriz ortamına getirmek büyük kumar olur.

inzaghi'ye sıcak bakarım. uzun uzun yazmıştım. onun prestiji başka. ayrıca başka seviyeleri deneyimlemiş bi adam. doğru oyuncuları doğru bağlantılarla da getirebilecek, çekici olabilecek bi adam.

6 aylık bi seçenek ve yeni hocayı araştırmak görüşmek birlikte planlama yapmak fena olmazdı. ama bu adam sergen filan olmaz. sergen geçici menajer tiltiyle gelmez. gidip en az 1.5 yıllık sözleşme yapılır. takımı bi parça toplar zaten sevilen adam destek de bulur. sonrası kötü olur rıza çalımbay döneminin bi tekrarı olur. aynı hikayeleri sarmaya ne gerek var. deneyimi yok işte belki 5 sene sonra ideal hoca olacak. erken gelmesi iki tarafa da kaybettirir.

6 aylık çalışmayı kabul edecek, oyuncu gelişimine odaklanacak bi geçici menajere sıcak bakılabilir ya da doğru bi yabancı alternatif şimdiden getirilebilir.

Çevrimdışı mellfred

Geçmiş maçlara bakıyorum da azıcık Beşiktaş aklı olan adam fabriyi bırakmazdı
Sen on yollarca sene kaleci aramış bulamamışsın...
kocaman aptallık yeminle

Çevrimiçi tolga1903

Evet gönderilecek sanırım. Yolu açık olsun umarım çok başarılı olur fatih terim'in imparator olduğu ülkede çoğu zaman hatta her zaman saha içinde kalmaya çalışan efendi karakterli adamdı abdullah avcı varsın kupa alamasın imparator dediklerinden kırk kat evladır benim için. Beşiktaş tarihinin belki de en kötü ekonomik döneminde ekonomisi muazzam bir kulübü bırakıp büyük takım çalıştırmak arkasına camia almak istedi ama olmadı uyuşmadı, taraftarın yarısı sevmedi hiç istemedi bu adamı haklı haksız derdim o değil ne camia bütünleşebildi ne para pul derdi bitti e kendisi de bocalayınca ayrılık kaçınılmaz oldu. Maç zamanları bazen çok kızdım sana ama çoğunluğun aksine oh gitti de diyemem tekrardan yolun açık olsun hocam iyi niyetli adamdın burada olmadı umarım gittiğin yerde başarılı olursun.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen ile de önümüzdeki 1.5 seneyi feda etmeye şimdiden hazırlanalım bakalım. Bari basket falan iyi olsada seneye elimizde avunacak birşeyler olsa.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar Beşiktaş ile ilgili bir şey soracam ev sahibi olmak mı daha iyi yoksa kiracı olmak mı ??
Sunun kadar guzel konudisi yapilmamisti arkadas
Landuzgun sorsana sunu
Semtten ev almak mi diyon ne diyon
Bizim nesil son mulk sahibi olmaya calisan nesil buyuk ihtimal senin nesil genelde ne istersem orda yasarjk diye kiraci oluyir
Yanlis da degil
Bugun silivride calisiyin mesela ordan ev tutuyon
Yarin donuyon kemerburgazda calisiyon ordan ev tutuyon
Bizim nesil yollarda tirafikte curudu