2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262259 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mylife1903

inşallah 2-3 oyuncu kadro dısı  ve yola devam kararı cıkmaz.
Oooo turk usulu ne sis yansin ne kebap

Ben sergenin yerinde olsam kulube gider belese calisacam para istemiyorum bu herif gidene kadsr ona odeyin benim hakkimida ona verin derdim ohhhh taraftar arkamda sonra, catlak ses cikmazdi

Çevrimdışı mylife1903

Bana göre son derece şaşılacak bir şey, tam bir bu ne perhiz bu ne salata turşusu durumu. Terziç ilerde belki çok başarılı olur ama belki de hayatı boyunca hiçbir zaman iyi bir 1. adam olamayacak.

Bu pozisyonda olan bir kişiye bilmediği ligde 1.adamlık koltuğunu vermeyi ve başarılı olmasını hayal etmek bana göre Ozzy'nin regista oynadığını hayal etmeye benziyor. Hele bir de bizimki gibi Dortmund'la alakası bile olmayan bir klüpte...

İnzagni'ye şampiyonluğa giderken klübünü bıraktırmak da ayrı bir şey. Her şeyi geçtim, bunu yapmak adama kariyeri açısından kötülük etmek olur ve kötülükten iyilik çıkmaz.

Ben Sergen'in kısa dönemde en hızlı etkiyi yaratabilecek, içinde olduğumuz tükenmişlik sendromundan bizi kurtarabilecek yegane kişi olduğunu düşünüyorum kardeşim.

Zaten kimse bu sene şampiyonluk vs beklemiyor.
Ziya dogan da olur
Rasim kara da olur
Samet gelmesin kafi

Benim istedigim mustafa akcay hoca cok efendi cok emekci bir insan
Bizimle firekansi tutar onun

Kimsenin adami olmadigi icin de ezilmis kalmis birisi ayni bizim gibi
Kan uyumu olursa yillarca calisir
Altyapiya da bakar ustune para da verir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bana göre son derece şaşılacak bir şey, tam bir bu ne perhiz bu ne salata turşusu durumu. Terziç ilerde belki çok başarılı olur ama belki de hayatı boyunca hiçbir zaman iyi bir 1. adam olamayacak.

Bu pozisyonda olan bir kişiye bilmediği ligde 1.adamlık koltuğunu vermeyi ve başarılı olmasını hayal etmek bana göre Ozzy'nin regista oynadığını hayal etmeye benziyor. Hele bir de bizimki gibi Dortmund'la alakası bile olmayan bir klüpte...

İnzaghi'ye şampiyonluğa giderken klübünü bıraktırmak da ayrı bir şey. Her şeyi geçtim, bunu yapmak adama kariyeri açısından kötülük etmek olur ve kötülükten iyilik çıkmaz.

Ben Sergen'in kısa dönemde en hızlı etkiyi yaratabilecek, içinde olduğumuz tükenmişlik sendromundan bizi kurtarabilecek yegane kişi olduğunu düşünüyorum kardeşim.

Daha sonra duruma göre hareket edilir.

zaten tff bilmem ne falan derken
sergen 1903 tl yapıştırırlar
başka fazla seçenek yok
aslında fuzuli konuşuyoruz bunları

Çevrimdışı worns

İnzaghi'ye şampiyonluğa giderken klübünü bıraktırmak da ayrı bir şey. Her şeyi geçtim, bunu yapmak adama kariyeri açısından kötülük etmek olur ve kötülükten iyilik çıkmaz.

Daha sonra duruma göre hareket edilir.

Bu dediklerinin hepsini aynı kişi söylemiyor ki iç tutarlılık arıyorsun. Bir sürü farklı görüş yazılıp çiziliyor. Terzic'e de Sergen'e de pozitif değilim benzer nedenlerden dolayı örneğin ben.

İnzaghi ismi sanırım hiç gündeme gelmedi. Bi yerde haberi çıktıysa gülerim böyle şeyler yaşadık gerçi :) Ben yazmıştım bi süre önce. Bi kaç arkadaş da bi seçenek olarak pozitif değerledirmişti. Ama İnzaghi zaten şimdi gelmez. Ben sene sonu için değerlendirilebileceğini düşünüyorum. İnzaghi sadece bir örnek. Bizim yönetimin kısa sürede doğru atışı yapabilecek hazırlığı ve birikimi olduğunu sanmıyorum. Bunun için hazır şampiyonluk beklenmiyor ve yeniden yapılanma zorunluyken 6 aylık oyuncu gelişimine ve elimizdekilerin potansiyelinin maksimumunu görmeye odaklanmış bir GEÇİÇİ hocayla çalışılıp aynı süreç içinde yeni hoca için çalışmanın da sürmesinin en ideal seçenek olduğu fikrindeyim.

Sergen bu profilde biri değil esasen 6 aylık çalışacağını bilerek gelmez.

mylife önermiş mesela Mustafa Reşit Akçay ya da o profilde genç oyuncularla çalışmayı bilen seven bi adam olabilir. Sene sonunda da altyapı direktörü olarak devam eder.

Çevrimiçi COB

Eğer başima birşey gelmeyecekse ben Samet Aybaba'yi Sergene tercih ederim. Şampiyon kadronun oyun pratiğini inşaa eden Samet hocaydi, Bilić geliştirdi, Şenol hocam da kaymağini yedi. E madem ki tekrardan feda diyoruz, Samet hoca bence daha uygun bir aday olur.

Abdullah Avci konusunda çok ümitliydim ama sezon başindan beri yapilan yanlişlar durumu buraya kadar getirdi. Şahsen futbolcularin da Abdullah Avci'yi ve onun oynatmaya çaliştiği sistemi benimsemediklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

Benim adayım : Rasim Kara

Çevrimdışı Erman1903

Ziya dogan da olur
Rasim kara da olur
Samet gelmesin kafi

Benim istedigim mustafa akcay hoca cok efendi cok emekci bir insan
Bizimle firekansi tutar onun

Kimsenin adami olmadigi icin de ezilmis kalmis birisi ayni bizim gibi
Kan uyumu olursa yillarca calisir
Altyapiya da bakar ustune para da verir

Çocukların tekrar futbolcu olduklarına inanmaları, özgüvenlerini geri kazanmaları gerekiyor.

Mustafa Reşit hocayı ben de çok severim, bana göre şu anki durumumuzda o da çok faydalı olabilir.

Samet hoca ile menemen tedavisi de makul, en azından yüzler güler.

Ziya hoca, Rasim hoca da olurlar ama şu sıra camia olarak bu isimlere uzağız. Bunlardan Rasim hoca da zaten 10 seneden fazladır td'lik yapmıyor.

Hayat bazen senin için en uygun seçeneği çıkarır ve yanı başına koyar, Sergen'in şu an boşta olması ve onun da bizi çok istemesi dolayısıyla böyle söylüyorum. Yoksa ben de hocalığına hayran değilim.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 15:10:43 Erman1903 ]

Çevrimiçi Akil Emre

Bu yönetim anca Igor Tudoru getirir, oyuncu tercihi guilerma olan yönetimin maximumu budur bence. Gerçi tudor sergenden çok iş yapar malesef

Çevrimdışı Jimexi

Guti gelsin ahı mı kaldı üstümüzde nedir?

Çevrimdışı mylife1903

Avci iyi bisi olsa simdiye gitsin diye kampanya yapardi basin
Metin tekin falan topcu gomuyor

Çevrimiçi yaço58

Bu yönetim anca Igor Tudoru getirir, oyuncu tercihi guilerma olan yönetimin maximumu budur bence. Gerçi tudor sergenden çok iş yapar malesef

maç çarşamba akşam oynandı dün hoca gönderilip bugün yeni hoca takımın başına geçmeliydi hafta sonu göztepe maçı atmosfer oolarak çok zor maç ve göstepede iyi bir takım allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

inşallah 2-3 oyuncu kadro dısı  ve yola devam kararı cıkmaz.

muhtemelen bu  karar cıkacak, bu yonetımin ellerı  kolları  bu denlı baglıyken boyle bır cesaret gosterisinde bulunmasi  imkansiz gibi
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 15:28:32 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

Bu dediklerinin hepsini aynı kişi söylemiyor ki iç tutarlılık arıyorsun. Bir sürü farklı görüş yazılıp çiziliyor. Terzic'e de Sergen'e de pozitif değilim benzer nedenlerden dolayı örneğin ben.

İnzaghi ismi sanırım hiç gündeme gelmedi. Bi yerde haberi çıktıysa gülerim böyle şeyler yaşadık gerçi :) Ben yazmıştım bi süre önce. Bi kaç arkadaş da bi seçenek olarak pozitif değerledirmişti. Ama İnzaghi zaten şimdi gelmez. Ben sene sonu için değerlendirilebileceğini düşünüyorum. İnzaghi sadece bir örnek. Bizim yönetimin kısa sürede doğru atışı yapabilecek hazırlığı ve birikimi olduğunu sanmıyorum. Bunun için hazır şampiyonluk beklenmiyor ve yeniden yapılanma zorunluyken 6 aylık oyuncu gelişimine ve elimizdekilerin potansiyelinin maksimumunu görmeye odaklanmış bir GEÇİÇİ hocayla çalışılıp aynı süreç içinde yeni hoca için çalışmanın da sürmesinin en ideal seçenek olduğu fikrindeyim.

Sergen bu profilde biri değil esasen 6 aylık çalışacağını bilerek gelmez.

mylife önermiş mesela Mustafa Reşit Akçay ya da o profilde genç oyuncularla çalışmayı bilen seven bi adam olabilir. Sene sonunda da altyapı direktörü olarak devam eder.

İsmi gündeme gelen başka kimse olmadığı için forumda genel olarak yazılıp çizilene göre konuşuyorum.

Ayrıca bana göre Terziç gelsin diyen bir insan zaten Sergen gelmesin diyordur. Buraya çıkıp Sergen'i istemiyorum yazmasına gerek yok ;).

Bunların ikisi arasında kalan birisi varsa zaten o kişiyle futbol konuşmam.

Arkadaşımız @Sir Alex Ferguson ikisinin ismini aynı mesajda kullandı ben de kendisine cevap verdim.

İnzaghi'i ismini senin gündeme getirdiğini biliyorum, futbolculuğunu çok beğenirdim. Görünüşe göre td olarak da iyi bir başlangıç yaptı. Ben de destek verdim, gelse Avcı'dan iyi olacağı kesin. Ama dediğin gibi şu an için onu getirmek adam için pek doğru olmaz. Dolayısıyla bizim için de...

Sözleşmesi 1+1 yıl şeklinde olursa gelir Sergen, başarılı olamazsa da bu hoca gibi parasının peşine düşmez. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

muhtemelen bu  karar cıkacak, sahsen bu yonetımin ellerı  kolları  bu denlı baglıyken boyle bır cesaret gosterisinde bulunmasi  imkansiz gibi

Başkan Ahmet Nur Çebi, Ümraniye’de Abdullah Avcı’nın yanısıra Burak Yılmaz’la da görüşüyor..

via : badem

öyle gibi duruyor çok büyük hata.

Çevrimdışı mylife1903

Başkan Ahmet Nur Çebi, Ümraniye’de Abdullah Avcı’nın yanısıra Burak Yılmaz’la da görüşüyor..

Fare daga surtmus dag dokuz dogurmus muydu neydi

Çevrimiçi yaço58

muhtemelen bu  karar cıkacak, sahsen bu yonetımin ellerı  kolları  bu denlı baglıyken boyle bır cesaret gosterisinde bulunmasi  imkansiz gibi
eğer gönderemezlerse çıkıp açıklasın başkan direk maddi konularda anlaşamadığımız için yolları ayıramadık yoksa oklar yönetime döner hiç değilse camia baskısı ile kendi gider belki

:duman:
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

eğer gönderemezlerse çıkıp açıklasın başkan direk maddi konularda anlaşamadığımız için yolları ayıramadık yoksa oklar yönetime döner hiç değilse camia baskısı ile kendi gider belki
Kadro disi biraksin avciyi gonderemiyorsa

katiliyorum ama fazal efendi bir  yonetim bu, onu da  yapamazlar  :money:
Yorgo

📍Avcı'nın talebi 2.7M€.
📍Beşiktaş'ın teklifi; sana bu senenin parasını peşin verelim bırak git.
(Şafak Malatya)

Çevrimdışı Erman1903

Kadro disi biraksin avciyi gonderemiyorsa

KESİNLİKLE! Sen misin takımını rezil edip paranın peşine düşen.

Çevrimdışı mylife1903

📍Avcı'nın talebi 2.7M€.
📍Beşiktaş'ın teklifi; sana bu senenin parasını peşin verelim bırak git.
(Şafak Malatya)
Ooo pazarliga baslamis
Bu sizintilardan sonra takimin basinda zor cikar sahaya

Çevrimdışı Karabay

Yav adama 2.7 m euro vereceksem niye sözleşmesini feshediyorum oda ayrı konu. Kalsın kenarda takılsın hergün mesaiye gelsin gitsin. Sabah 8de iş başı yapmazsa disiplin cezası verilsin. Ne güzel dünya hem 2.7 m euro verecem hem de gidip başka takım çalıştıracak. Gene gelip en büyük başarısı beşiktaşı yenmek olacak.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 15:42:37 Karabay ]

Çevrimiçi Akil Emre

Yav adama 2.7 m euro vereceksem niye sözleşmesini feshediyorum oda ayrı konu. Kalsın kenarda takılsın hergün mesaiye gelsin gitsin. Sabah 8de iş başı yapmazsa disiplin cezası verilsin. Ne güzel dünya hem 2.7 m euro verecem hem de gidip başka takım çalıştıracak. Gene gelip en büyük başarısı beşiktaşı yenmek olacak.
Yere yata yata yenerdi rahmetli

Toplantıya; Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Atiba Hutchinson da katıldı.

Büyük ihtimalle hocamız ve takımımızın arkasındayız kararı çıkacak.

via : kartal director