2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238576 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut Kadromuz yeterli mi  :alala:

Karius
                                Utku
                                Ersin

Douglas             Vida           Ruiz             Rebocho 
Gökhan             Roco           Yok                Caner

Dorukhan     Elneny
                     Oğuzhan       Atiba
                     Muhayer       Necip

Boyd                          Ljajic                     N'koudou
Orkan                          Yok                        Lens

Burak
                                 Güven
                                 Umut
Ljajic sakatlanırsa büyük sıkıntı yaşarız. 8-10 oynayabilen bir oyuncuya net ihtiyacımız var. Forvet transferi zaten yapılacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ljajic sakatlanırsa büyük sıkıntı yaşarız. 8-10 oynayabilen bir oyuncuya net ihtiyacımız var. Forvet transferi zaten yapılacak  :tabe:

Nasıl bu kadar forvet transferi yapılacağından emin oluyorsun anlamadım kanka valla. Yapamadık diyebilirler son gün.

Çevrimdışı cursedofdragon

quaresma giderse 1 kanat daha gelecek denmişti belki emre kılıç gelir.

Umut,orkan,necip fazlalık gözüküyor gözümde.

Emre gelirse lens'de fazlalık gözüküyor maaşı yüksek.

Muhayer kiralık oynayabileceği bir takıma gönderilebilir.

Yerli stoper ihtiyacı var.Atınç olmasın lütfen.

bir 8-10 numara oynayabilen oyuncu(Dorukhan-Oğuzhan o işi görebilir belki alınmaz) 1 kanat Yerli 1 santrafor yabancı 1 yerli stoper bu kadar olursa birde kaleci :D

4-5 transfere daha ihtiyaç var ama alınmaz artık belki 1 santrafor daha alırız anca kapatırız transfer tahtasını.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 16:31:40 cursedofdragon ]

Nasıl bu kadar forvet transferi yapılacağından emin oluyorsun anlamadım kanka valla. Yapamadık diyebilirler son gün.

yapacaklar hoca istiyor çünkü :D

önemli olan kimin geleceği augustin kaçmış.

Benim tahnim ya aboubakar ya demba ba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı'nın basın toplantısında dillendirmesi ve bu konuda yönetimin uğraşları bende bu güveni oluşturdu.Sizi bilemem ama transfer dönemi başlangıcı ile şu an içinde bulunduğumuz durum arasında dağlar kadar fark var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

yapacaklar hoca istiyor çünkü :D

önemli olan kimin geleceği augustin kaçmış.

Benim tahnim ya aboubakar ya demba ba.
Ben Demba Ba'yı  alacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

quaresma giderse 1 kanat daha gelecek denmişti belki emre kılıç gelir.

Umut,orkan,necip fazlalık gözüküyor gözümde.

Emre gelirse lens'de fazlalık gözüküyor maaşı yüksek.

Muhayer kiralık oynayabileceği bir takıma gönderilebilir.

Yerli stoper ihtiyacı var taylanın ismi geçiyor.Atınç olmasın lütfen.

bir 8-10 numara oynayabilen oyuncu(Dorukhan-Oğuzhan o işi görebilir belki alınmaz) 1 kanat Yerli 1 santrafor yabancı 1 yerli stoper bu kadar olursa birde kaleci :D

4-5 transfere daha ihtiyaç var ama alınmaz artık belki 1 santrafor daha alırız anca kapatırız transfer tahtasını.

Umut orkan türk statüsü ve yaşları biraz genç diye kimse takmıyor ama bu ikisinden de hiç bir şey olmaz. Bunlar niye rotasyondan sayılıyor ve gönderilmiyor ben anlamıyorum. Necip ise herkes gönderilsin diyor kimisi yıllarca beşiktaşta oynadı kimisi kayıt kuralı vs bir şeyler diyor.

Taylan eğer dorukhan giderse alınır, aksi halde alınmaz herhalde.

Abdullah Avcı'nın basın toplantısında dillendirmesi ve bu konuda yönetimin uğraşları bende bu güveni oluşturdu.Sizi bilemem ama transfer dönemi başlangıcı ile şu an içinde bulunduğumuz durum arasında dağlar kadar fark var  :tabe:

Basın toplantısında dillendirmeyle olsa  :lol: Transfer bakımından mı kadro bakımından mı diyorsun farkı ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın toplantısında dillendirmeyle olsa  :lol: Transfer bakımından mı kadro bakımından mı diyorsun farkı ???
Her iki açıdan da diyorum. Sonuçtan takımı bozan ve oynamayan oyuncular gitti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben Demba Ba'yı  alacağımızı düşünmüyorum  :tabe:

alternatifler azalıyor.  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut orkan türk statüsü ve yaşları biraz genç diye kimse takmıyor ama bu ikisinden de hiç bir şey olmaz. Bunlar niye rotasyondan sayılıyor ve gönderilmiyor ben anlamıyorum. Necip ise herkes gönderilsin diyor kimisi yıllarca beşiktaşta oynadı kimisi kayıt kuralı vs bir şeyler diyor.

Taylan eğer dorukhan giderse alınır, aksi halde alınmaz herhalde.
Ben Erdem ve Muhayer'in de henüz rotasyona girecek kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. En fazla 15-20 dakika süre alacaklarını düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

alternatifler azalıyor.  :tabe:
Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de bile doğru düzgün oynatmadığı adamı isteyeceğini düşünmüyorum. Gökhan İnler de aynı şekilde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Umut nayire lecceden teklif varmış zaten direk gönderilmeli santrafor transferi gelse de gelmese de gönderilsin.

Çevrimdışı haluk.m

Demba Ba; Nkoudou, Elneny ve Ljajic ile toplanıp camiye filan gidebilir ama tekrar Beşiktaş'ıma gelmez  :lol:

En fazla menajeri önermiştir, transfer komitesinin alternatif olarak düşündüğüne inanmıyorum.  :alala:

Abdullah Avcı'nın Başakşehir'de bile doğru düzgün oynatmadığı adamı isteyeceğini düşünmüyorum. Gökhan İnler de aynı şekilde  :tabe:

inlere bir şey diyemem ancak ba'yı sakatlağından dolayı oynatmadı  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an aynen böyle düşünüyorum  :tabe: Bizim Augustin gibi birini alamayacağımız için Rafinha tarzı birini alma işini düşünmeye başladığımızı umuyorum  :tabe:

Beklediğimiz kanat/on numara oyuncusu gelirse forvet için Aboubakar çok daha alınabilir bir risk haline gelecek. Aynı şekilde Okaka gibi daha düşük profilli ve kanat oynayamayacak isimler de uygun hale gelecek. Ama tek oyuncu alarak kapatacaksak bu isim o gitti artık ama profil olarak Augustin gibi olmalı, Burak varken kanatta, yokken forvette doğrudan on bir oyuncusu olmalı. Hücum gücümüz gerçekten zayıf ve bir oyuncu alıp onu da Burak varken yedek bırakacak lüksümüz yok.

Konoplyanka ya da Rafinha gibi bir oyuncu alırsak alacağımız forvetin kanat oynamasını beklemeyeceğiz.Aboubakar da kiralık geleceği için tutmasa bile maddi olarak fazla bir zararı olmayacak, sahada da Burak varken zaten sorun olmayacak, ikisi de olmazsa en kötü ihtimalle Güven olacak.Ama tutarsa da daha 27 yaşında ve opsiyonu da makul olacağı için büyük bir kazanç haline gelebilecek. Kısacası bu riskin alınabilir hale gelebilmesi için önce Konoplyanka, Rafinha gibi bir oyuncu almamız gerekiyor. Umarım rakiplerin son günlerde yapacakları çok önceden beri belli olan isimli transferler bizimkileri etkiler de bu hamleleri yaparız, yabancı kontenjanı varken ve hücumda bu kadar zayıfken gereken hamleleri yapamamak çok büyük bir hata olur. (via. Barış Arıbal)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

inlere bir şey diyemem ancak ba'yı sakatlağından dolayı oynatmadı  :tabe:
Demba Ba'yı çok sevsem de emeklilik günlerini yaşadığını düşünüyorum. Bence futbolu kafa olarak bırakmasa da bedenen bırakmış :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Demba Ba'yı çok sevsem de emeklilik günlerini yaşadığını düşünüyorum. Bence futbolu kafa olarak bırakmış  :tabe:

ben olsun demiyorum zaten içime doğan bunlar diyorum olmasını istemiyorum bende  :tabe:

ancak içime doğan aboubakar yada ba :)

Her iki açıdan da diyorum. Sonuçtan takımı bozan ve oynamayan oyuncular gitti  :tabe:

Ona ne şüphe Quaresma gitti resmen bir hayal gibi, hala inanamıyorum ben. Bugün maçta kameralar alakasız anda taç çizgisinin orayı çekerken maçtan alaksız şekilde Quaresmayı görecez diye ödüm kopuyor. Benim için sırf Quaresmanın gitmesi bile takımı bozanları gönderdiler söylemini %100 doğru kılar.

Aboubakar'ın Beşiktaş'a transferi ile ilgili gelen soruya Conceiçao, "Direkt soru, böylesini severim. Aboubakar'ın durumunu bilemiyorum. Transfer piyasasını bilirsiniz. Her an, her şey değişebilir." cevabını verdi.

Concecao bizim kafadan Aboubakarla da alakalı direk söyleyin evet oyuncunun sakatlık riski yüksek aldık ya da almadık diye. :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Bu adam o kadar düştüyse 500 k atıp alırdık diye düşünüyorum, bence tam tersi fiyatı yükseldi. Yani yoksa alemin tek akıllısı biz miyiz diye düşünmüyor değilim. Şuan gs taraftarı da bizim taraftarda az çok ismini biliyor ve avrupa scoutları lille falan iyi futbolcu gördü mü ikinci ligte bile olsa alıyor yani. Ondan dolayı şüphelerim var, yanlış anlaşılmasın bence alınmalı ama aklıma da bu tarz sorular geliyor.

Aboubakar bizim canımız, şuan sağlıklı bir aboubakar gelse hepimiz takla atar sevinçten. Olay sakat olması, yani istiyorsan dünyanın en iyi oyuncusu ol eğer sakatsan katkı veremezsin. Bize katkı verebilecek biri lazım, çünkü hali hazırda gol atmasını bilen yine sakat bir oyuncumuz var. Evet ismen çok güzel dururlar ama katkı gerekir. Ben aboubakarın en son çare olduğunu düşünüyorum, çünkü en riskli transfer o. Bakalım hakkımızda hayırlısı....

Bu arada bziim kulübe kızıyoruz alternatifi bu mu falan diye ama monacoya bakıyorsun adamlar icardi olmayınca agustini alıyorlar. İkisi arasında ne kadar agustini çok sevsem de dağlar kadar fark var. Bazen maalesef panik ve zorda transferleri yapıyoruz elneny ve olursa aboubakar bu transferlerin arasına girdiğini düşünüyorum. Umarım iyi performans gösterirler.

M.Özcan'ın işi yılan hikayesine döndü bence. Transferin kapanmasına çok az bir vakit kaldı, Eskişehir de bu işi iyi yönetemedi ve acemilik yaptılar biraz sanki. Hatırladığım kadarıyla en son o 1M muhabbetleri geçti. Sonra neler oldu bilemiyorum, gayet makul bir fiyattı yani. Kimse mi istemedi bu çocuğu? Bence istemişlerdir. Sonra fiyat arttırma olaylarına falan girdilerse son derece profesyonellik dışı, Avrupalılar direk kapatır kapıyı hangi oyuncu olursa olsun.

Sağlıklı bir Aboubakar'ı kim istemez ki, tren gibiydi adam. Kemik erimesi sözleri falan geçiyor, hem de çapraz bağ sakatlığı üzerine, adam açısından çok üzücü bir durum. Ben artık son seçenek bile olduğunu düşünmüyorum onun, böyle bir riske girerler de sakatlanırsa falan millet demediğini bırakmaz, tefe koyarlar yönetimi.

Evet Icardi ile Augustin apayrı dünyalar ama Augustin futboldan anlasın anlamasın her izleyenin vay be diyeceği tarzda bir genç. Onun gibisini her hoca ister, adama karar değiştirtir :).. Çift forvet oynayacaklar. Uyumlu olabileceği baya adam var o çocuğun kadroda. Joveticle-Falcao-Yedder adamlar çeşit olsun diye Slimaniyi bile almışlar yani ilginç :). Genç pivot Pellegri var. Var oğlu var. Icardiye bir ton para vereceğimize bu çocuğu alalım Falcao'yu tutarız onun yerine demiş de olabilirler.

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 17:00:15 Erman1903 ]

Çevrimdışı Karabay

Dembaba bize ilk geldiğinde ne verdiki şimdi fark yaratsın. Ne dembabası allah aşkına.

M.Özcan'ın işi yılan hikayesine döndü bence. Transferin kapanmasına çok az bir vakit kaldı, Eskişehir de bu işi iyi yönetemedi ve acemilik yaptılar biraz sanki. Hatırladığım kadarıyla en son o 1M muhabbetleri geçti. Sonra neler oldu bilemiyorum, gayet makul bir fiyattı yani. Kimse mi istemedi bu çocuğu? Bence istemişlerdir. Sonra fiyat arttırma olaylarına falan girdilerse son derece profesyonellik dışı, Avrupalılar direk kapatır kapıyı hangi oyuncu olursa olsun.

Sağlıklı bir Aboubakar'ı kim istemez ki, tren gibiydi adam. Kemik erimesi sözleri falan geçiyor, hem de çapraz bağ sakatlığı üzerine, adam açısından çok üzücü bir durum. Ben artık son seçenek bile olduğunu düşünmüyorum onun, böyle bir riske girerler de sakatlanırsa falan millet demediğini bırakmaz, tefe koyarlar yönetimi.

Evet Icardi ile Augustin apayrı dünyalar ama Augustin futboldan anlasın anlamasın her izleyenin vay be diyeceği tarzda bir genç. Onun gibisini her hoca ister, adama karar değiştirtir :).. Çift forvet oynayacaklar. Uyumlu olabileceği baya adam var o çocuğun kadroda. Joveticle-Falcao-Yedder adamlar çeşit olsun diye Slimaniyi bile almışlar yani ilginç :). Genç pivot Pellegri var. Var oğlu var. Icardiye bir ton para vereceğimize bu çocuğu alalım Falcao'yu tutarız onun yerine demiş de olabilirler.

İşte mehmet transferinde neler oldu bilemiyoruz.

Aboubakar transferini şuan da isteyenler yarın öbür gün sakatlandığında yönetimi asacaklar sakat futbolcu mu alınır falan da haklılar yani. Taraftara göre transfer yapılmaz, bu adam sakat maalesef yani nabalım.

Benim icardi agustin konusunda bizde deniliyor ya abi şu oyuncu olmassa x mi olur böyle şey mi olur falan diye ondan bahsettim. Falcaoyu tutacaklarını düşünmüyorum artık, slimani gibi bir kazmayı aldılar, gerçekten yaptılar bunu. O yüzden artık transfer planlaması yapabilen bir takım olduğunu düşünmüyorum falcaoyu gönderecekler sonra da sliminaye sövecekler.

Çevrimiçi yaço58

İşte mehmet transferinde neler oldu bilemiyoruz.

Aboubakar transferini şuan da isteyenler yarın öbür gün sakatlandığında yönetimi asacaklar sakat futbolcu mu alınır falan da haklılar yani. Taraftara göre transfer yapılmaz, bu adam sakat maalesef yani nabalım.

Benim icardi agustin konusunda bizde deniliyor ya abi şu oyuncu olmassa x mi olur böyle şey mi olur falan diye ondan bahsettim. Falcaoyu tutacaklarını düşünmüyorum artık, slimani gibi bir kazmayı aldılar, gerçekten yaptılar bunu. O yüzden artık transfer planlaması yapabilen bir takım olduğunu düşünmüyorum falcaoyu gönderecekler sonra da sliminaye sövecekler.
yönetim inceletir sağlık raporlarını ona göre adım atar umarım taraftarın aklında sağlam aboubakar var ancak bu saatten sonra abou almazsak başkan çıkıp açıklama yapsın camiaya sakatlık durumu böyle böyle idi o yüzden almadık en makul çözümü bu ama ben bu saatten sonra aboubakar riskini alacaklarını düşünüyorum başka seçenek kalmadı laziolu topçu sözleşme uzatcakmış agustn gelse efsane olurdu umarım gizli yürütülen bir isim vardır ama ben yönetimin yerinde olsam gomezin kapıyı bi çalardım