2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4238509 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Karabay

#comeToBesiktaş>>soon diye bir paylaşım yapmış resmi twiter hesabı :alala:
Eleny işte.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Zafer55

Eleny işte.
Adam zaten istanbulda. Kulüp binasına mı çağırıyorlar. :alala:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Adam zaten istanbulda. Kulüp binasına mı çağırıyorlar. :alala:
Bu sene hep transferler İstanbul’a geldikten sonra Come to Beşiktaş twiti atıldı
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Zafer55

Bu sene hep transferler İstanbul’a geldikten sonra Come to Beşiktaş twiti atıldı

Öyleymiş  :ebebe:
12 ağustosta pedroya 22 ağustosta nkodu ya atmışlar aynı twiti
Eleny mi diye düşündüm önce ama. gelmiş adama beşiktaşa gel demezler dedim. Ama diyolarmış  :)

Çevrimdışı Erman1903

Riski alalım falan diyebilirler, ben büyük ihtimal aboubakar geleceğini düşünüyorum. Dorukhan için 8-10 m arası satılmaz zaten bir kaç haber kaynağından okuduğuma göre menejer gelip getiricem demiş teklif bu aralıkta resmi teklifi bekliyormuşuz. Mehmet Özcan + 8 alınır dorukhana.

Katılıyorum buna ek olarak, bu sene deplasmanda geçen seneki kadar puan kaybı yapacağımızı düşünmüyorum. Gerek bu geçen seneki kötü deplasman performansımız gerekse Quaresma falan olmayışı gerekse abdulalh avcının daha dengeli bir oyun sunması rakibi daha iyi analiz etmesi bu düşüncemdeki sebepler.

M.Özcan'ı almayacak anladığım kadarıyla bizimkiler, adam haftalardır piyasada. Alacak olsak yabancı transferine gelene gidene bakmazdık sanırım. Başta 1M diyorlardı, simdi 500lere kadar falan düştüler diye biliyorum acayip kelepir bir pozisyonda. Adam şahane bir ball-winner ama sanırım 6 numara'da hocanın istediği tarza uymuyor, 8 için ise biri alınacaksa çift yönlü birini istediklerinden almadılar o çocuğu. Belki de hayırlısı oldu bilemiyorum. Bana göre 4-2-3-1 de ikiliden biri olarak daha güzel verim alınır zaten. Biz daha çok 4-1-2-3 formatındayız.

Aboubakar sakatlığı olmasa gözü kapalı alınacak birisi de işte geçen sezonun büyük çoğunluğunda ön çapraz bağ yırtığı yüzünden oynayamadı. Etrafta başka bir rahatsızlığı daha olduğuna dair söylentiler dolaşıyor şimdi de. Hoş değil durumu.

Dorukhan ciddi değerli bir adam, O Eljif melcifle falan kıyasını bile kabul etmem ve gidişine karşıyım. Türk olarak yerine koyabileceğin adam sayısı az, birini bulsan da ne zaman performans vereceğini bilemezsin. Geçen sene ligde 20 maçta 3 gol 3 asist kendisinin mevkisinde oynayan biri için çok ciddi rakamlar. Bu sene benzer bir performans gösterirse adamın değeri kemiksiz 15M olacak. Şu an piyasasını 8-10 gibi düşünüyorum, o kadar iyi oynamasa bile Minimum 5-6M edecektir. Bizim futbolcumuz, menajeri kafasına göre hareket edemez ki... Tam anlamadım işin o tarafını.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2019, 14:06:53 Erman1903 ]

Çevrimdışı Dr.Zeck

Aciklqndi en sonunda ama opsiyon bide senelik ne kadardi.. o kadar cok rakam havada uçuştu ki bir birine karişti iyice :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Auguistin i 18 19 yaşında psg reserve de oynarken alacaktın. Adam gelmiş 22 ye peşinden koşuyorsun. Olmaz !

Aynen öyle yine bir fırsat olabilidi ama monaco işte. Yıllardır bahsedilen ama gram ilerlenmeyen sorun.

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncu bildiğimiz defansif orta sahalardan biraz farklı. Hızlı olmasa da koşup mücadele eder ve iyi bir pas dağıtıcısıdır. Pas anlamında Atiba, Medel gibi isimlerin kesinlikle önünde. Kendisinden isteneni elinden geldiğince yapmaya çalışan birisi. Karakteri düzgün, şikayet etmez ve işine bakar.

Savunma anlamında kafa toplarıyla ilgili detayı iyi yakalamışsın, @38life 'ın paylaştığı istatistiklerde de bu mücadelelere girmediği gözüküyordu. 50-60 maçın ortalamasında sadece Emre kadar kafa topu mücadelesine girmiş lakin elbette kazanma oranı daha yüksek. İstatistiklerde gözüken bir başka detay da defansif olarak kritik girişimlerinin çok az gözükmesiydi. Defansif yönü baskın olarak bilinen birisi olmasına rağmen bana göre bu istatistikler biraz fazla düşük geldi.

Müdahele tarzı benziyor olabilir lakin Kendisinden defansif anlamda bir Atiba olmasına beklemek hata olur, onun kadar kritik işleri yapan, pozisyonları kesebilecek, ceza sahamıza yakın ya da içinde mücadele verebilecek tarzda birisi değil. Zaten Apo hoca da bu beklentiyle oynatmayacak diye düşünüyorum kendisini.

Defansın önünde pas istasyonu olacak ve mümkün olan en az hatayla oynaması istenecek kendisinden diye tahmin ediyorum. Defansif olarak etli, ofansif olarak sütlü işlere girmesi çok fazla beklenmeyecek kendisinden ki zaten en iyi yaptığı iş de bu şekilde oynamak.

Katılıyorum zaten defansif olarak atiba olmadığının farkındayım ama müdahale şeklini çok benzettim işte. Defanstan çıkarkenki yaşadığımız sorunlara bir nebze çözüm olursa biraz da defansta iken bölgesini iyi savunursa başka isteğim yok oyuncudan umarım çok daha fazlasını verir bize:)

Çevrimdışı Erman1903

Eleny de 18 opsiyon var ise neden kiralıyoruz sonuçta gelecek yıl yeni birisini bakacağız, iyi çıksa bir dert daha forvet 8 numara stoper yedeği eksik , zaman azaldı fatih terim arsızlığı tavan yapmış , yönetim ayrı bi dünya hayırlısı bakalım

8M de olsa bizim için yüksek rakam. 18M opsiyon daha çok Arsenalin oyuncu için yaptığı reklam anlamını taşıyor. Burada iyi oynamasını bekliyor klübü, eğer bekledikleri gibi oynarsa sezon sonunda ilgilenen klüpler için bir nevi illüzyon yapmış olacaklar. Evet önümüzdeki sezon için de büyük ihtimalle adam arayacağız o pozisyon için, neden kiralıyoruz öyleyse dersen işin bana göre sebebi Gs'nin N'Zonzi'yi alması Fb'nin Luis Gustavo gibi isimli birinin peşinde koşması. İsimsiz birini alsak da kötü oynasa taraftar demediğini bırakmazdı. Şimdi en azından kötü olursa Arsenal topçusu bile oynayamadı deyip oynatana bakarlar...

Terimin suyu ısındı da işte aldıkları galibiyet ona can suyu oldu. Sezon sonunda kuyruğuna bir teneke bağlar yollarlar onu merak etme.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

M.Özcan'ı almayacak anladığım kadarıyla bizimkiler, adam haftalardır piyasada. Alacak olsak yabancı transferine gelene gidene bakmazdık sanırım. Başta 1M diyorlardı, simdi 500lere kadar falan düştüler diye biliyorum acayip kelepir bir pozisyonda. Adam şahane bir ball-winner ama sanırım 6 numara'da hocanın istediği tarza uymuyor, 8 için ise biri alınacaksa çift yönlü birini istediklerinden almadılar o çocuğu. Belki de hayırlısı oldu bilemiyorum. Bana göre 4-2-3-1 de ikiliden biri olarak daha güzel verim alınır zaten. Biz daha çok 4-1-2-3 formatındayız.

Aboubakar sakatlığı olmasa gözü kapalı alınacak birisi de işte geçen sezonun büyük çoğunluğunda ön çapraz bağ yırtığı yüzünden oynayamadı. Etrafta başka bir rahatsızlığı daha olduğuna dair söylentiler dolaşıyor şimdi de. Hoş değil durumu.

Dorukhan ciddi değerli bir adam, O Eljif melcifle falan kıyasını bile kabul etmem ve gidişine karşıyım. Türk olarak yerine koyabileceğin adam sayısı az, birini bulsan da ne zaman performans vereceğini bilemezsin. Geçen sene ligde 20 maçta 3 gol 3 asist kendisinin mevkisinde oynayan biri için çok ciddi rakamlar. Bu sene benzer bir performans gösterirse adamın değeri kemiksiz 15M olacak. Şu an piyasasını 8-10 gibi düşünüyorum, o kadar iyi oynamasa bile Minimum 5-6M edecektir. Bizim futbolcumuz, menajeri kafasına göre hareket edemez ki... Tam anlamadım işin o tarafını.

Bu adam o kadar düştüyse 500 k atıp alırdık diye düşünüyorum, bence tam tersi fiyatı yükseldi. Yani yoksa alemin tek akıllısı biz miyiz diye düşünmüyor değilim. Şuan gs taraftarı da bizim taraftarda az çok ismini biliyor ve avrupa scoutları lille falan iyi futbolcu gördü mü ikinci ligte bile olsa alıyor yani. Ondan dolayı şüphelerim var, yanlış anlaşılmasın bence alınmalı ama aklıma da bu tarz sorular geliyor.

Aboubakar bizim canımız, şuan sağlıklı bir aboubakar gelse hepimiz takla atar sevinçten. Olay sakat olması, yani istiyorsan dünyanın en iyi oyuncusu ol eğer sakatsan katkı veremezsin. Bize katkı verebilecek biri lazım, çünkü hali hazırda gol atmasını bilen yine sakat bir oyuncumuz var. Evet ismen çok güzel dururlar ama katkı gerekir. Ben aboubakarın en son çare olduğunu düşünüyorum, çünkü en riskli transfer o. Bakalım hakkımızda hayırlısı....

Bu arada bziim kulübe kızıyoruz alternatifi bu mu falan diye ama monacoya bakıyorsun adamlar icardi olmayınca agustini alıyorlar. İkisi arasında ne kadar agustini çok sevsem de dağlar kadar fark var. Bazen maalesef panik ve zorda transferleri yapıyoruz elneny ve olursa aboubakar bu transferlerin arasına girdiğini düşünüyorum. Umarım iyi performans gösterirler.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Yeri burasi değil ama kayseri baskaninin aciklamasini begendim.

Yeri burasi değil ama kayseri baskaninin aciklamasini begendim.

Eğer Beşiktaş başkanı ts başkanı falan da katkı sağlamazsan hava da kalıyor işte. Adamlar daha ne yapsın ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Hocanın Mehmet Özcanı istememe ihtimali yok. %0.00000001 bile ihtimal yok.

Çevrimdışı levitate

abou pazartesi geliyomuş diyorlar xdd
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Bence Dorukhan'ı 8 milyon üzeri gelen en yüksek teklife satalım. Para edeni elden çıkarmak lazım olmazsa olmaz değil takımımızda.
Tamamda takim nasil donecek?

Yabancilar alinmayacagi halde kiralanir, yerliler ilk piriltisinda satilir.

Iste bu yuzden endiseliyim, neyiz biz bilmem ne spor mu?

Çevrimdışı savaş altay

abou pazartesi geliyomuş diyorlar xdd
Bench bos risk degil, devasa fizige sahip oyuncu risk. 11 koyma 60'dan sonra koy turlu kontra ya da yerlesim

oyununu oynar. Risk nedir bu klup icin bilenlerden ogrenelim?

Çevrimdışı Erman1903

Elneny  :)

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1167755850200616960

Çirkin Kral ya gülüşüne kurban olduğum :)... Formayla, böyle güzel bir enerjiyle görünce mutlu etti ne yalan söyleyeyim.  :hosgeldin El-Neny.

Çevrimdışı Erman1903

Katılıyorum zaten defansif olarak atiba olmadığının farkındayım ama müdahale şeklini çok benzettim işte. Defanstan çıkarkenki yaşadığımız sorunlara bir nebze çözüm olursa biraz da defansta iken bölgesini iyi savunursa başka isteğim yok oyuncudan umarım çok daha fazlasını verir bize:)

Evet doğru söylüyorsun müdahaleleri temiz, öyle Medel gibi falan asla değil. Derli toplu bir tarzı var oyuncunun, benim gördüğüm kadarıyla da pozisyon almaları iyi. Birebir oynamaktan ziyade bahsettiğin gibi alan savunmasını tercih ediyor. Zaten öbür türlü olsa istasyon görevi sekteye uğrar. Elinden geleni yapacağına inanıyorum, aşırı zor bir görevi yok ama kritik bir pozisyonda oynuyor. Çok iyi olur mu emin değilim ama bence takım ortalaması altına düşmeyecek ve karakteriyle belirli bir standart tutturacak. Basel günlerinden esintiler de sunabilir.

Bu transfer için bir başka pozitif durum daha oluştu. Takımda Ruizle birlikte iyi kazanan oyuncularımızdan birisi olacak ElNeny. Q7'yi falan da yolladık. Maaşı daha düşük olan futbolcularımıza takım için oynarsak güzel kontratları kaparız algısı oluşturabilir :)...