Riski alalım falan diyebilirler, ben büyük ihtimal aboubakar geleceğini düşünüyorum. Dorukhan için 8-10 m arası satılmaz zaten bir kaç haber kaynağından okuduğuma göre menejer gelip getiricem demiş teklif bu aralıkta resmi teklifi bekliyormuşuz. Mehmet Özcan + 8 alınır dorukhana.
Katılıyorum buna ek olarak, bu sene deplasmanda geçen seneki kadar puan kaybı yapacağımızı düşünmüyorum. Gerek bu geçen seneki kötü deplasman performansımız gerekse Quaresma falan olmayışı gerekse abdulalh avcının daha dengeli bir oyun sunması rakibi daha iyi analiz etmesi bu düşüncemdeki sebepler.
M.Özcan'ı almayacak anladığım kadarıyla bizimkiler, adam haftalardır piyasada. Alacak olsak yabancı transferine gelene gidene bakmazdık sanırım. Başta 1M diyorlardı, simdi 500lere kadar falan düştüler diye biliyorum acayip kelepir bir pozisyonda. Adam şahane bir ball-winner ama sanırım 6 numara'da hocanın istediği tarza uymuyor, 8 için ise biri alınacaksa çift yönlü birini istediklerinden almadılar o çocuğu. Belki de hayırlısı oldu bilemiyorum. Bana göre 4-2-3-1 de ikiliden biri olarak daha güzel verim alınır zaten. Biz daha çok 4-1-2-3 formatındayız.
Aboubakar sakatlığı olmasa gözü kapalı alınacak birisi de işte geçen sezonun büyük çoğunluğunda ön çapraz bağ yırtığı yüzünden oynayamadı. Etrafta başka bir rahatsızlığı daha olduğuna dair söylentiler dolaşıyor şimdi de. Hoş değil durumu.
Dorukhan ciddi değerli bir adam, O Eljif melcifle falan kıyasını bile kabul etmem ve gidişine karşıyım. Türk olarak yerine koyabileceğin adam sayısı az, birini bulsan da ne zaman performans vereceğini bilemezsin. Geçen sene ligde 20 maçta 3 gol 3 asist kendisinin mevkisinde oynayan biri için çok ciddi rakamlar. Bu sene benzer bir performans gösterirse adamın değeri kemiksiz 15M olacak. Şu an piyasasını 8-10 gibi düşünüyorum, o kadar iyi oynamasa bile Minimum 5-6M edecektir. Bizim futbolcumuz, menajeri kafasına göre hareket edemez ki... Tam anlamadım işin o tarafını.