Bu adam o kadar düştüyse 500 k atıp alırdık diye düşünüyorum, bence tam tersi fiyatı yükseldi. Yani yoksa alemin tek akıllısı biz miyiz diye düşünmüyor değilim. Şuan gs taraftarı da bizim taraftarda az çok ismini biliyor ve avrupa scoutları lille falan iyi futbolcu gördü mü ikinci ligte bile olsa alıyor yani. Ondan dolayı şüphelerim var, yanlış anlaşılmasın bence alınmalı ama aklıma da bu tarz sorular geliyor.
Aboubakar bizim canımız, şuan sağlıklı bir aboubakar gelse hepimiz takla atar sevinçten. Olay sakat olması, yani istiyorsan dünyanın en iyi oyuncusu ol eğer sakatsan katkı veremezsin. Bize katkı verebilecek biri lazım, çünkü hali hazırda gol atmasını bilen yine sakat bir oyuncumuz var. Evet ismen çok güzel dururlar ama katkı gerekir. Ben aboubakarın en son çare olduğunu düşünüyorum, çünkü en riskli transfer o. Bakalım hakkımızda hayırlısı....
Bu arada bziim kulübe kızıyoruz alternatifi bu mu falan diye ama monacoya bakıyorsun adamlar icardi olmayınca agustini alıyorlar. İkisi arasında ne kadar agustini çok sevsem de dağlar kadar fark var. Bazen maalesef panik ve zorda transferleri yapıyoruz elneny ve olursa aboubakar bu transferlerin arasına girdiğini düşünüyorum. Umarım iyi performans gösterirler.
M.Özcan'ın işi yılan hikayesine döndü bence. Transferin kapanmasına çok az bir vakit kaldı, Eskişehir de bu işi iyi yönetemedi ve acemilik yaptılar biraz sanki. Hatırladığım kadarıyla en son o 1M muhabbetleri geçti. Sonra neler oldu bilemiyorum, gayet makul bir fiyattı yani. Kimse mi istemedi bu çocuğu? Bence istemişlerdir. Sonra fiyat arttırma olaylarına falan girdilerse son derece profesyonellik dışı, Avrupalılar direk kapatır kapıyı hangi oyuncu olursa olsun.
Sağlıklı bir Aboubakar'ı kim istemez ki, tren gibiydi adam. Kemik erimesi sözleri falan geçiyor, hem de çapraz bağ sakatlığı üzerine, adam açısından çok üzücü bir durum. Ben artık son seçenek bile olduğunu düşünmüyorum onun, böyle bir riske girerler de sakatlanırsa falan millet demediğini bırakmaz, tefe koyarlar yönetimi.
Evet Icardi ile Augustin apayrı dünyalar ama Augustin futboldan anlasın anlamasın her izleyenin vay be diyeceği tarzda bir genç. Onun gibisini her hoca ister, adama karar değiştirtir

.. Çift forvet oynayacaklar. Uyumlu olabileceği baya adam var o çocuğun kadroda. Joveticle-Falcao-Yedder adamlar çeşit olsun diye Slimaniyi bile almışlar yani ilginç

. Genç pivot Pellegri var. Var oğlu var. Icardiye bir ton para vereceğimize bu çocuğu alalım Falcao'yu tutarız onun yerine demiş de olabilirler.