2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4548570 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

İsmailden sağ bek felan olmaz..

Sabaha kadar kandırırız kendimizi yalan yok..

Bari Holosko gitmeseydi hızından ondan bir sağ bek yaratılırdı valla

hatırla her seninin hazırlık kamplarında denendi ama sadece hoız oldugu için direk vazgeçiliyordu aman iyi oldu kurtulduk ondan ben zaten hız anlamında linnesi holoskoyla benzetiyorum,,

bu arada cagrı kotu haber geldi,, musayı hoca begenmemiş ve gonderilmiş kaynak saglam :bawling:
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2014, 15:11:59 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmett.67

Sağ bek e ihtiyacımız olduğunu dünya alem biliyor. En kralından sağ bek transferi yapılacak deniyor. Transfer dönemi bitti bitecek, sadece saatler kaldı. Sağ bek yok.Bu nasıl iş anlamadım gitti. Zorla İsmail i sağ bek yaptılar. Sezonun ortasında sağ bek sakatlanır falan, zorda kalırsın, öyle olur. Ama böyle olmaz, olmamalı...

Çevrimdışı Deniz

Saat 17.00 a kadar biri daha açıklanmazsa bizim için olay bitmiştir.Sağ bek:Serdar ve ismal.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Volkan Başaran

Neden ucuz bir sağ bek bulma yöntemi denindi anlamadım..

Abi bir kere yap, Linnes minneslede uğraşma..

4 5 milyon euroya kaliteli bir ayak bir kere al, devre arası transfer felan uğraşma..

Evet bugün Linnesi alabilrisin ama en az 1 milyon euro gereksiz para vererek..

Önder Hoca çoktan halletmeliydi bu işi zamanında..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar 3 kulvarda gideceğiz.
Sağ bek illaki lazım ama iddia ediyorum bize acilen ön libero veyahutta iki yönlü orta saha da lazım.
Atiba-Necip-Veli den 2 si hep oynamak zorunda. En az 1 kişi daha lazımdı bu bölgeye.
Kadro derinliğimiz yok. 3 Kulvarda çok zorlanacağız. Geçen yıl bile tek başına lige yetmemişti bu kadro anımsatırım.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dermanı Sağ Bek'dedir
Bende bulunmaz
Boşuna benimle uğraşma Doktor...  #Sosa

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı manyak1903

çıtayı da düşürdük , çıta serdar yani yok çıta falan  :evillol:  kimi koysan olacak.linnes alamayacaksan 1 senelik bir şey alak bari.

serdarın suratı siyaha boyayalım.serdar hücum ederken ,rakip bakar gülerken ,serdar yanından geçer , serdar savunurken de rakip yazık der belki gelmez  :lol:

linnes alınamıyorsa bu fiyattan anlaşıp devre arasında alınmalı.2 taksit olanı o zaman 1 seferde veririz.opsiyon şart cart curt fiyatı yükseltmesinler sonradan.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı hic2222

Dermanı Sağ Bek'dedir
Bende bulunmaz
Boşuna benimle uğraşma Doktor...  #Sosa
:kop:

Çevrimdışı Deniz

Feyenoord maçından önce Linnes alınacaktı bekleyip fiyat düşürecez dedilere.FEyenoordu geçtik arsenal maçı geldi inatla hala sağ bek almadılar.Özellikle ingilteredeki maçta sağ bek kanayan yaramızdı.Eleyebileceğimiz arsenali eleyemedik ve milyon dolarlardan olduk.Peki bugun?Transferin son günü ve fiyatı değil düşürmek biz yükseltiyoruz .

Hem Şampiyonlar ligi gitti hem de sağ bek alamadık  :s20:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

NTV Spor ‏@ntvspor  4 sn.
SICAK HABER: Real Madrid, Manchester United'ın Meksikalı forveti Javier Hernandez'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozan062

sinan kurumus tepeciğe kiralanmıs,,

yahu bizimkiler bu işlerle ugrasırken yanlıslıkla belgeleri karıstırırken pandev bize geliyormus:D:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı CanEmre

Feyenoord maçından önce Linnes alınacaktı bekleyip fiyat düşürecez dedilere.FEyenoordu geçtik arsenal maçı geldi inatla hala sağ bek almadılar.Özellikle ingilteredeki maçta sağ bek kanayan yaramızdı.Eleyebileceğimiz arsenali eleyemedik ve milyon dolarlardan olduk.Peki bugun?Transferin son günü ve fiyatı değil düşürmek biz yükseltiyoruz .

Hem Şampiyonlar ligi gitti hem de sağ bek alamadık  :s20:
Bana da Molde kelek attı gibi geliyor. Beklemeyi isteyen onlar da olabilir ligleri devam ettiği için. Son anda da vazgeçtiler ??
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Deniz

Cidden anlamadığım.Forvetin süper.Orta sahan süper,Kalecilerin güzel,Sol bekler seni idare eder,Defans güzel ,peki bu rezil sağ bek sorunu ney?Kaç kuruşsa verilip alınsa kim ne kaybeder.Şu takım UEFA da son 4 oynayabilir ,1 oyuncu için niye güzelim takım rezil olsun ?

Çevrimdışı Deniz

Bana da Molde kelek attı gibi geliyor. Beklemeyi isteyen onlar da olabilir ligleri devam ettiği için. Son anda da vazgeçtiler ??
Abi aylar öncesinden alınmalıydı bu.Linnes olmuyor mu başkasını alsalardı.bu dün oluşan bir sorun değil ki aylardır sağ bek eksiğimiz var.Sağ bek işi son güne bırakılır mı?

Çevrimdışı manyak1903

açıklama , sağ bek alamadık ama çok tecrübe kazandık.böyle böyle daha iyi olacağız.(totemli)

3. sezon şaka maka iyi sabrediyor taraftar , kedi otu içmiş  :kop:

Çevrimdışı sağduyu

Arkadaşlar 3 kulvarda gideceğiz.
Sağ bek illaki lazım ama iddia ediyorum bize acilen ön libero veyahutta iki yönlü orta saha da lazım.
Atiba-Necip-Veli den 2 si hep oynamak zorunda. En az 1 kişi daha lazımdı bu bölgeye.
Kadro derinliğimiz yok. 3 Kulvarda çok zorlanacağız. Geçen yıl bile tek başına lige yetmemişti bu kadro anımsatırım.

Bu Sosa Orta sahaya, ön libero diye alınmadıysa yanlış iş olmuş zaten..
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı MUSTAFA_

HALA SAĞ BEK'LİYORUZ  :s20: :s20: :s20:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı manyak1903

ismail ile mottayı aynı maçlarda oynat oynat , sonra motta  kart cezalısı olsun ismaili sola koy ,necip sağda sakatlansın ya da o da kart cezalısı olsun , sonra boz orta sahayı.

inşallah bir sağ bek gelir 1 sezonluk da olsa bir şey alsınlar.

Çevrimdışı Tolga

geçmiş olsun sağ bek alamadığımız için şampiyonlukta elimizden kaçacak aha buraya yazıyorum eserleriyle gurur duyarlar artık
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı saricasi

Beyler takmayın yaw gelmesse gelmes sağ bek. cl liginde oynamıyoruzki elimizdeki ismail goturur şuan ne güzel takımımız var brz mutlu olmayı oğrenin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı hic2222

Bu Sosa Orta sahaya, ön libero diye alınmadıysa yanlış iş olmuş zaten..
Bu oyuncuyu hiç bilmiyorum ama internetten araştırdığımdan anladığım töre ile ozi arası, kanatta da oynayabilen orta saha gibi duruyor.
Ama bizimkiler ozi gibi kullanacaklar anladığım kadarıyla

Çevrimiçi Samet Ç

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  4 dk.
Pereria'yı isteme,sonra sağ bek yok de.
Yemezler Bilic efende ya başarılı olucan,yada yallah.
Ba,Tosun,Töre,Sosa,Motta BORU değil !

Adam haklı.  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Beyler takmayın yaw gelmesse gelmes sağ bek. cl liginde oynamıyoruzki elimizdeki ismail goturur şuan ne güzel takımımız var brz mutlu olmayı oğrenin.
hala ismail diyorsunuz valla şaka gibisiniz ismailden sağ bek olmayacağını cümle alem biliyorken sırf yönetimi koruyacam diye ismaili övmeyin boşu boşuna
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Derin Beşiktaş ‏@DerinBesiktasJK  4 dk.
Pereria'yı isteme,sonra sağ bek yok de.
Yemezler Bilic efende ya başarılı olucan,yada yallah.
Ba,Tosun,Töre,Sosa,Motta BORU değil .

Adam haklı.  :s20:

saçmalamış.. kim oluyor da Bilice laf ediyor ezik

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy bizim @aktar_ismail gözükmüyo iki laf ettin adama  bizle muhattapta olmuyo artık :D :D
sağ bek için karışım hazırlıyor diye söylentiler var @Oktay @aktar_ismail